» »

Hard core XP odklepanje

Hard core XP odklepanje

«
1
2

morphling1 ::

Ojla, ker mi je zmanjkalo srebrne prevodne barve, ker nisem na nobeni pumpi našel tisto zadevo za korekcijo gretja zadnje šipe, ki jo je uporabljal Malecky, sem rekel da bom kar prelotal mostičke.
Hmm delikatna zadeva, kar predvsem zahteva zelo mirne roke in ostro oko.
Najprej sem mostičke premazal s cinolom nato pa z spajkalnikom pocinil L1 točke.
Nato vzameš eno žičko izmed spleta v žici jo pociniš in položiš na prvi L1 mostiček, se dotakneš s spajkalnikom in končano, žička je prilotana sledijo še ostale in zadeva je končana. Pri tem ni treba zapolniti režice ker gre žička čez.
Proc. imam sedaj lepo odklenjen in bom brez skrbi da bi mi s časom kak množilnik zginil.
Tu sta pa slikci končanega moda:



Odkelpa sem se lotil ker sem danes dobil na posodo Corsair pc2700cas2 ddr ter enega samsunga pc2700 ctl revision.
In kako se obneseta, hmm tko tko, Samsung mi dela celo bolje kot Corsair trenutno ga imam notri in mi deluje na 190 turbo c2 3-6-3, Corsair recimo ni bil stabilen na tej hitrosti, moj Kingmax na enakih nastavitvah deluje na 185 , moram pa tu povedati da je Epoh 8Kha+ dosti bolj agresivna s timingi in je recimo Corsair pri kolegu na 8K3a+ deloval na 195 brez težav z minimalnimi nastavitvami pa celo na 225 na maximalnih se pravi na cas2 turbo 2-5-2 pa na 183, no da je moja plata toliko bolj agresina pove rezultat v Sandri kjer meni naredi kakih 2800+2600+ (bom še enkart benchal za točen rez.) pri njemu pa okoli 2750/2550 in to pri 10 Mhz več
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Malecky ::

Vidim da si zdaj ready za pomnilnik test... škoda k ne še za 3Dmark k jst nisem in ne moreva bit.

Em še to... nisi najdel deffogerja? Damn jst bom rabil novega zdaj sem pa že odklenil ene 30 XP-jev
in končno 100% obvladam ker sem našel pravo orodje sam problem je da se mi je snov zj zgostila...dost ad in
bo treba se stegnit s5 za novo ki niti pribljižno ni free (2500-3000SIT).

Tvoj postopek se mi pa zdi grozno kopliciran:\ Raje še ene par minut po petrolih al pa do uvoznica Loctite slovenija letu...Vprašal bi...

Za 8K3A se pa že ve da ma polno samoumevnih nastavitev izkloplenih in tudi v biosu niso, pa vendar jo je MrIcee stweakal pa ni nič pomagal, mrbit je BW res dobil na nivo drugega pa ne (3Dmark).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Malecky ()

morphling1 ::

Zgleda komplicirano, samo ni tako, vzelo mi je kakih 20 min, je pa dosti bolj sigurno odklenjeno. Petrolovci so kekci, bil sem na enih petih pumpah pa so me sam debel gledal.
Za test you're on, sam ko jaz še vedno nisem zadovoljen z ramom, bom probal jutri dobit še Corsairja pc3000c2 če bo boljši, ta me je kar malo razočaral, res da bi potreboval malo burnanja, sam vseeno sicer je šel na max nastavitvah višje kot moj Kingmax ampak samo 3 Mhz na 183 pri 2.9V, višje pa zaenkrat ne mara.
Ampak mi trenutno ni vreden denarja, bom videl kako bo s pc3000, čeprav ga ne bom kupil raje bom Anteca vzel pa še 10k mi ostane.
Glede tega tip je imel Enermaxa 430W pa je imel voltaže okoli 4.6V kot jaz, zdaj se pa hvali da je navil na 2GHz sicer s 226W peltom , apmpak ima tudi nov psu in to ravno Anteca ,voltaže pa 5V na loadu, rekel je da mu je ravno to pomagalo za oc.
Damn, grem kupit še ta teden :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Clemento ::

Damn zakaj mam jst na tej bednem napajalniku tok
dobre voltaze da nikoli ne pade pod 5V? Kje si staknu pravi
samsungov ram pc 2700 in kje majo pol corsairja?

*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

zile ::

Zato ker maš dobro plato z dobrimi kondiči.
Primer: Mam plato kt7, kjer je napestost Vcore v biosu nastimana na 1.85V (se pravi max.,kar mi Abit omogoča). Bere mi jo 1.89V. Z istim napajalnikom in istim sistemom, pa je pri drugi plati (Abit kt7a) napetost samo 1.81V. Enako se dogaja tudi z 5V in 12V linijo. Figure it out ;(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zile ()

morphling1 ::

Clemento, bodi vesel da maš take voltaže, čeprav če bi imel tako navit proc in tako voltažo bi bila slika malo drugačna.
Samsung ni original, tega in Corsairja sem dobil v Eventusu, sam ima v bistvu sam to par komadov, sem to ni to zdaj spet kr furam na Kingmaxu, je še vedno najbolj stabilen, bolj in bolj vidim da je ta ram boljši kot večina kar se da dobit pri nas, no res pa je da je tudi dražji.
Jutri bom probal dobit še pc3000, in če ne bo good mam dost zafrkavanja z rami in čakam na original Samsung ddr 400 cas2, ki bi moral priti na trg enkrat v Avgustu.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Clemento ::

ja sej ravni tle je catch! Jst mam tud v biosu nastimano na 1.85v bere mi pa
1.93V ! Zakaj pol folk krivi trafo? Jst sm mel prej kg7 ki mi je crknila in sem
dobil novo! Prejsnaj e imela dokaj normalne voltaze! Na +5V je padlo kdaj pod 5v sedaj pa niti priblizno? Sem mislu spet reklamirat? Kaj mislite?
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

zile ::

Kakšne napetosti imaš pri nenavitem procesorju ?

Shadowman-x ::

Morphling1, kaj praviš če bi napisal en res dober članek o tem ali je FSB 166 oz. višje res vreden truda in vsega denarja ali je to bolj za našo računalniško dušo.
Na netu se vsi hvalijo kako visoke FSB-je so dosegli, redko kje pa zaslediš teste z razliko v hitrosti, posebej na isti frekvenci delovanja, če pa so že, pa je ponavadi razlika samo nekaj procentov, kar pa vnaša dvom v smiselnost investicije, saj za razliko v ceni rama in ponavadi še v menjavi osnovne plošče že dobiš precej močnejši procesor.

Golden eye ::

Ja glede samusgovega rama! Kupit se ga da v AGT-RACUNALNIKI

Malecky ::

morphling1: Petrolovci=kekci:D :D :D :D hehe... Madona z ramom še nisi happy, da nauš pol men reku kolk dolg steppinge za proce iščem ti si zamenju 5x tolk rama, sam kolkr jst vem moj Samsung ki PREVERJENO gre na 200mhz FSB ne zmore niti 185mhz na tvoji plati, pa ne mi da je to vse od timmingov ker ti na 200mhz zih odpihnem 185mhz score...dejstvo. Zfle je moj score blizu 3100/2850, 3Dmark pa sem največ uspel pri 198mhz in nekaj več kot 3050/2830. Kar se pa napajlnika tiče je pa popolnoma logično da 4.6V nikakor ni dovolj, pravi OC jamrajo če pade pod 4.85V ker pod to mejo se že lahko začne območje "slabšega navijanja" in nasplošno stabilnosti, zakaj drugega pa misliš da AMD in Intel testirata napajalnike in dajata ven svoje spiske in to za def mhz-e kaj šele ko je navito ko....

Clemento: Tvoje napetosti so zlo visoke sam če tud pri 100% load una na 5V ne pade pod 5V maš zakon napetosti, dejstvo zakaj maš take je pa to kakšno revizijo tiste KG7 si dobil, ker so bile nasplošno vse enake. Bom poskušal da šepred augustom dobim na test napajalce da vam dejansko pokažem kva stabilnost lahko pripomore k stabilnemu računalu, v morphlingovem 4.6V primeru se jst sploh nebi trudil delat karkoli sam po drug napajalec bi letu.

Shadowman-x: Ga že pišem jaz sam ne samo o tej temi, lahko tudi po vaši želji dodam tudi teste in ne samo teorija, dejstvo je pa da ta članek počasi raste v 20 strani dolg poizkus učenja s-t naroda:\ Opisujem vse in mislim VSE kar bom zgrešil pa bomo obnovili pod temo v forumu na moj članek.

Golden eye: Okoli Samsung rama, jst ga lahko kupim kjerkoli ker skoraj sam Samsung dobim... sam moraš dobiti pravega, tega pa v Slo skoraj NI oz je pa ga od nas poznavalcev še noben ni "zvohal"

:D

morphling1 ::

Razlika je tako velika, da sploh ne moreš verjet, resno, praktično vse dela dosti hitreje. Izjavam, kot jo je eden enkrat napisal da po nekem fsb-ju (mislim da je bilo ravno 166) ni pohitritve se samo smejem. Lahko naredim test ni problema, povejte kakšne zadeve naj testiram, vem da se pozna pri seti-ju , pri kompresiji v divx, pri igrah sploh, edina kakšna zadeva.
Aja sem se spomnil zelo dobrega članka na xbitlabu ravno o tem, kaj pridobi Athlon xp če gre iz 133 na 166, testirali so tudi vmesno različico 133 fsb 166 memory. 7-15% razlike na celotnih performansah se mi zdi vredno truda, pri tem je bil procesor konstantno na 2000+ (1666MHz), skok naprej bi temu zelo sledi.
http://www.xbitlabs.com/cpu/athlonxp-16...
Samo nekaj lahko rečem, nevem zakaj AMD ne gre uradno na 166 (333), s tem bi se vsaj malo približal Intelu ki je zdaj na 533, da ne govorim kaj bi bilo če bi šli na 200(400), axp 2000+ bi bil sigurno primerljiv s P4 2300 in več Mhz, mogoče to šparajo, ko jim bo voda že zelo tekla v grlo,da stisnejo še zadnje atome iz te strukture pred Hammerjem.
Kar se tiče rama GoldenEye, "Samsunga" dobiš povsod, ker je to verjetno edini 2700 ddr ram, ki ga masovno prodajajo v Sloveniji zaradi ugodne cene, ampak to ni to, to so po večini no-name moduli s Samsung čipi.
Na žalost pa tudi Samsung original ni več to kar je bil, saj je nov revision D čipov dosti slabši kot je bil C (tega dobite samo če imajo kje še stare zaloge), vse je v pričakovanju ddr 400 cas2 in cas 2.5.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

morphling1 ::

He,he vidim da si že ti pisal odgovor, ki je zelo podoben.
Ja napajalnik bom zdaj def. zamenjal.
Kar se ramov tiče na moji plati, bi delali, če bi bili Ok, saj mogoče bi tudi tvoj deloval če bi se malo igral z njim, takrat sem ga dal praktično samo not in nič spreminjal. Plata je sposobna delovati tudi lepo čez 200fsb to sem že stestiral če mi je ram deloval na 3/4 fsb-ja.
Itak da odpihne moj score pri 185 . Daj za foro na 180 pa vse na ful , to mi še deluje, množilnik po želji pa bom še jaz naredil test pa nared screenshot, rezultata pa še kakšne timinge ti javi v Sandri za ddr, me zelo zanima, sam a tebi deluje to na ultra decode, al kaj maš ti na abitu že, to je potem nekaj takega kot turbo pri men.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Malecky ::

Verjemi ali ne svojega proca še nisem odklenil pri 11x180 pa zdle težko naredim BM katerikoli:D :D Mrbit boot screenie če hočeš :D :D

Grem zdle odklenit pa mal potwekat pa se vidmo...

jRk0 ::

Jaz mam tudi nastelano 1.85V core, pa mi v biosu kaze 1.9V, v MBM5 pa mi kaze 1,99-2.0V :) zakaj mi kaze 1 volt prevec?

Clemento:ti pa ne vem zakaj se sekiras, pr compih je vec skoraj vedno boljse:)
You fuck up once, you loose two teeth.

HardwareMaster ::

1 V?????

Misilš 0.1V preveč?

msmiha ::

Tako odklepanje bi tudi jaz izvedel, ker ni tako komplicirano pa še garancija ti ostane.:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

zile ::

Če mene vprašaš je hitrost vodila do procesorjev pri AMD in Intel-u enaka. To je 133MHz. Ka se pa tiče tehnične zasnove memoryja v sistemu so pa v prednosti Intelovi sistemi, ker pač lahko uporabljajo RDRAM (4x133MHz). AMD pa caplja pri DDR (2x133Mhz). Prepustnost dosti pomeni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zile ()

Matek ::

kaj pa biti zile? ts ts ts
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Malecky ::

biti in zakasnitve oz Latency

Clemento ::

jRko: vem da je boljse ni pa normalno!:P
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

morphling1 ::

Evo, zdaj mam doma še Corsairja pc3000 c2, damn ta je še slabši kot pc2700c2, tudi njim malo šepa kontrola kvalitete, tako da sem zdaj back to Kingmax. Saj ne rečem da ni bil boljši ampak 2-3 Mhz za 40k, bad deal, jutri dobim Anteca 400W bom videl kako se to čudo obnese, je pa dosti boljši nakup kot kak ddr v tem trenutku, pa zame dosti bolj koristen, kdo ve mogoče se mi bo pa še stabilnost rama povečala in bo šel Kingamax še več. Zdaj res ne gledam nobenega več ampak čakam na Samsunge ddr400
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

jRk0 ::

Ah, zdaj sem so malo pogledat senzore, pa sem ugotovo da sem mogo prestavit na Viablabla standard 2, pa zdaj prav kaze... prej pa je res za 1V narobe:)
You fuck up once, you loose two teeth.

Malecky ::

morphling1: Pri tebi je nekaj narobe oz. delaš neki narobe in to sem 100%, drugega nima za povedat:\

Clemento ::

nope to ne more bit! Poglej si kasn test na netu! xms pc3000 gre
cez 220fsb kot za salo! Jst ga ubodem ko ga dobijo pri jae pol enkrat
za nov let pa se kt400 plato pa bo! A majo ti corsairji heat spreaderje gor?
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

krucymucy ::

Ah men z kolegovim napajalcem kaže 2.03 z mojim pa 1.97 jebiga! sej bom kupu enkrat kmal!

morphling1 ::

Jaz že dobro vem kaj delam, saj je čist enostavno če mi gre en ram več drug pa ne, nimaš kaj brskat, saj bi delal tud več če timinge na easy, sam to ni to,
Clemento, če misliš da bo vsak sigurno delal se zelo motiš, delal ti bo že tako kot piše sam to je še vedno samo na 185 cas2, 3-6-3 1t pa verjetno na normal , pa če pogledaš drobni tisk na pdf-ju tudi oni testirajo do 2.7V, ma tud tukaj moraš imet malo sreče, je pa velik več šans da dobiš dober ram, pa vsaj v ameriki ga lahko brez problema zamenjaš če ne dela dobro, ima tudi lifetime garancijo, pa heat spreaderje tudi.
Sam ravno danes mi je kolega povedal da mu nov Mushkin pc3200, dela na 133 in nič več, pa čeprav sem po email odgovoru zvedel da prav vsak ram testirajo preden ga pošljejo. Pa je to po kvaliteti čisto primerljiv s Corsairjem. Kot sem rekel med temi rami ki sem jih imel ta dva dni, je še najbolj deloval Samsung od powmema, s 32 mb čipi CTL, res pa je da bi burn in zelo pomagal ampak zato je treba imet ram malo dalj časa.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

morphling1 ::

Aja kar se tiče testov na netu, veliko večino vzemi z veliko rezerve, sploh ko govorijo o kakem navijanju, zakaj, ker ram dobijo od proizvajacev in ti se ekstra potrudijo da jim pošljejo najboljše kar imajo zaradi dobre reklame, en test, mislim da na amdmb je šel pa tester v štacuno in kupil po dva modula vsakega, rezulati so bili dosti slabši sicer je bil corsair najboljši in mushkin takoj za njem nista dosegla 200 mhz
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

zile ::

Muskin PC 3200 na 133FSB. :D. Resno to ?

jRk0 ::

:D
You fuck up once, you loose two teeth.

morphling1 ::

Resno
Evo sem naredil še en test, Kingmax mi gre do 190 na normal, ter by spd timingi ki so sicer c2 3-6-3 , Corsair se pri tej hitrosti tako usuje da je joj, sem probal na vseh voltažah, no-go, nastavitve enake seveda, pa še samsung tudi štek sam malo kasneje kot corsair nastavitve v biosu enake, da je pa sandra bolj nerealna mi povejo rezultati, ker sem imel s Kingmaxom na 190 score čez 2850/2640 , rezultati v 3dmarku so povsem drugačni tu se neverjetno pozna če je ddr na maxu, več kot 100 točk razlike na enakem fsb-ju.
Ves problem je v ramu in ne v plati !!!!!!!
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Malecky ::

Ja sej počas ti verjamem, ker pač Kingmax lahko nekam gre drugi pa ne morejo tko da maš vsaj eno osnovo, drgač se mi zdi pa ultra čudno no...zdle mam PC2100 modul na PC3200 vse timinge našopane razn TRAS k odžre ene 10mhz od OC pomaga pa nič ne.

Clemento ::

Morda sopas prevelike voltaze ramu?

Tle mas votaze za ta ram kako moras stelat:
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

morphling1 ::

Ojla, od danes naprej sem na Gigabytu :) So mi jo zamenjal v Ve-milu ker niso imel Herca. Kolk je to ena dobra karta, kar ne morem je dovolj prehvalit, kvaliteta se mi zdi še boljša, tv-out kabli so daljši pa še s-vhs je zraven kompozitnega, pa dvi-vga connector pa dva ramdaca pa hardware monitoring, to mi je full cool ko vidiš temperature, na ramu in gpu-ju , sam škoda da ne dela na ati biosu, sem jo flešnu, z originalnim se je zelo slabo navijala, potem sem dal gor ati bios je bilo vse tako, kot treba, potem pa še najnovejši gigabytov bios, pa se je začela dobro navijat, sam 3dmark rez. je bil nižji tako da sem zdaj spet na atiju. Po defaultu mi dela 310/310, sam je gpu voltaža 1.75V kar je višje kot pri Hercu ram voltaža je pa enaka, skupno nekako zelo podobno navijanje kot Herc, samo nekaj sedaj imam na 300/300 score 10750 pik kar je pa 200 pik več kot pri Hercu in to me je pa zelo presenetilo, nastavitve sem imel enake. Tako da z vodnim in voltmodom bom mogoče že zelo blizu 12k, sam če bi šel še fsb malo višje.
No in sedaj pri fsb. Pazi to, na 185 fastest, timingi by spd imam v 3dmarku 9900pik ko dam na 179 turbo vse na ful je rezultat 10750 pik, 850 pik več kot na 185!!!!! to jaz govorim da ma ta epox na turbo 2-5-2 res hude timinge, da pa je Sandra kar nekaj mim pove rezultat da je prepustnost na 185 ene 70 mb/s višja kot na 179 turbo. Torej Malecky tvojih cifer v Sandri verjetno ne bom videl še nekaj časa, samo ti se boš pa tudi še pomatral da me ujameš v 3dmarku , seveda če sploh še misliš imeti 8500.
Clemento , ta tabela je čist mim, ne moreš imet kar neko tabelo po katere se vsi rami držijo ,jaz moram furat na 3.2 če je manj stabilnost pade, (ok bom za foro probal, ampak sem skoraj 100% da mi z nižanjem V stabilnost skokovito pade)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

zile ::

YAO :D . Jest pa rajš kakšen špil na max detajle obrnem, z ATI radeon 8500LE. V 3D marku imam pa samo 6500 pik pri 16x anisotrophic filtering >:D.

morphling1 ::

LOL, jaz sem tud danes po nevem kolk časa mal špilal, gor sem dal sof2, full cool grafika, ej a mi da lahko kdo link za tisti openGL fix za ta špil.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Malecky ::

Morphling1: Malo se pozanimaj kaj naredi ultra decode na Abitki pa se pozanimaj kdo sploh lohk to fura pol pa reč kdo najhuj tajminge v deželi ma tej:8)

Ne mislim imeti R8500 zdaj sem s5 naročil Silurota pa s5 sem en optimist da ga bom dobu v kratkem času. Bo že... sam z Silurotom pa ciljam na 14k 3Dmarku. Mam pa take probleme s emu vodnim k mi je tip na spodnji strani bloka pozabil postružit on rob ki lahko sede na plastiko sej veš, zj so šli pa na dopust:(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Malecky ()

morphling1 ::

Malecky, o hitrosti moje plate in rama mi govori 3d mark score, sedaj sem na četrtem mestu med vsemi xp-ji in 8500, vsi pred mano majo hitrejši cpu, majo abit plate majo višji fsb, 8500 imajo navit v enakem razredu kot jaz, pa še win 98 imajo, hmm kako to. Samo tako da je Epox 8kha+ zelo zelo hitra platica, z hitrim ramčkom, bom dal za foro gor win98 da vidim kakšen score mi naredi tam.
A pa še link za primerjavo: http://service.madonion.com/compare?2k1...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zgodovina sprememb…

Malecky ::

8KHA+ nikakor ni počasna...tega nisem nikoli reku, ma pa svoje muhe in prednosti, za počasno vendar ne slabo plato mam jst sam 8K3A+.

Drgač je blo pa zgori govora sam o timmingih ki jih moj ram na Turbo še na 166mhz ne prenese pol veš kolk so hudi!

morphling1 ::

Še enkrat bi rad dobil tvoj ram v roke, pa da se malo z nastavitvami poigram in vidim do kje gre tvoj pri men.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Clemento ::

morphing1: kaj se je zgodilo z tvojo prejsno r8500 karto?
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

morphling1 ::

Sem ti že tam odgovoril.
Mam Anteca 400W, super zadeva moram reči voltaže so 5V in to na full loadu 1980MHz 2.15V !!!!! res noro, sicer ne pomaga da bi se kaj bolj navilo (stabilno) ampak bom obdržal, ker mi omogoča da še veliko stvari gor obesim.
Bom postal slikce voltaž, pa xp diode readerja zvečer.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Clemento ::

kol par je ta antec 400w?
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

morphling1 ::

21000 v Redratu ,vreden svojga denarja sploh, če ga primerjaš s Enermaxom ki je dražji.
Check this out:
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

zile ::

uhm ja 3600 o/min je pa kr dost za 8cm fan. A je to kej glasno ?

morphling1 ::

Ja še kar, to je edina stvar, ki me malo moti, sam to se da zelo enostavno popravit.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

mico ::

morphling: a se ti rami na 3.1V nic ne pregrevajo? madona to je ze 0.6V vec ko pa default!!!

morphling1 ::

Ne nič, samo topli so na dotik, nič posebnega, se pa ti od Kingmaxa manj grejejo, ker so narejeni v tinny bga tehnologiji (grafične kartice Gf4 4400/4600, radeoni retail 128mb) namesto tsop, kot pri večini drugih.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Boško ::

Jaz jih furam na 3.2V pa ni nč narobe!

Clemento ::

v redratu? http://www.redrat-store.com/?? rage ni bil
uplovdan ze pol leta??? sm enkrat pisu na mail pa nc dobu nazaj?
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1328968 (5431) AtaStrumf
»

May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Navijanje
73231590 (18417) OwcA
»

Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Navijanje
55024581 (16379) bodom
»

Sisoft sandra 2002 vaše slikce!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
624047 (3227) Malecky
»

Kateri DDR - noname ali corsair?

Oddelek: Kaj kupiti
151061 (781) njok

Več podobnih tem