Forum » Zvok in slika » Povezava Prenosnika z TV preko S-video
Povezava Prenosnika z TV preko S-video
matobeli ::
Pozdravljeni!
Povezati hočem Prenosnik in TV preko S-video kabla, vse mi je lepo uspelo, vendar je slika na TVju grša kot pa če bi film predvajal iz cheap-shit dvd playerja. Kakšne nastavitve moram uporabiti, uporabljam tudi programček UltraMon, ker manager za external ekrane je v XPjih preprosto obupen.
Lp
Povezati hočem Prenosnik in TV preko S-video kabla, vse mi je lepo uspelo, vendar je slika na TVju grša kot pa če bi film predvajal iz cheap-shit dvd playerja. Kakšne nastavitve moram uporabiti, uporabljam tudi programček UltraMon, ker manager za external ekrane je v XPjih preprosto obupen.
Lp
e_boy ::
mene tud zanima kako nj povezem laptopa z lcd tvjem? se lah se kako drgac razn prek s-video kabla? se samo poveze (tko k pr navadnm pcju) al je treba se kj uredit (kak program, ipd)?
NeOman ::
Glede "grde" slike - poskusi nastavit pravilno (native) resolucijo na eksterni napravi (v tvojem primeru TV).
http://xhtml.si - HTML, CSS in JavaScript po vaši meri.
ankow ::
mene tud zanima kako nj povezem laptopa z lcd tvjem? se lah se kako drgac razn prek s-video kabla? se samo poveze (tko k pr navadnm pcju) al je treba se kj uredit (kak program, ipd)?
drugače se lahko še s hdmi-jem (ki ga nimaš) ali pa DVI kablom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584817 (24146) | Dominator |
» | Priklop PC na LCD tvOddelek: Zvok in slika | 3302 (2727) | Senitel |
» | priklop laptopa na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 3240 (2950) | mmcc |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4174 (3681) | KTr1sk |
» | Slika JA, zvok NEOddelek: Zvok in slika | 814 (787) | [-=Jaka=-] |