Forum » Zvok in slika » Povezava pc z 32"lg2000 lcd tv za igranje iger in gledanje filmov
Povezava pc z 32"lg2000 lcd tv za igranje iger in gledanje filmov
barocco ::
Moj computer:
matična-asus rock m2n-vm dvi
grafika-gigabyte geforce 8800gt 512mb oc (tovarniško)-izhod - vga, dvi in kompozitni
hdd-hitachi 320gb
ram- 4*1gb patriot ddr2 800mhz
dvd-rw-dl
os-vindows vista sp2
nov lcd lg32"2000hd ready, res 1366*768 ima 2 hdmi izhoda, 2scart izhoda, vga, izhode za zvočnike...
Prosil bi vse ki bi mi lahko pomagali kakšen kabel bi potreboval da bi gledal filme in igral igre ki jih drugače gladam oz igram na svojem 19"lcd monitorju! Ali je dosti če kupim kabel dvi-hdmi? Kje to kupim? Sem noob glede vezave na lcd tv! To bi povezal iz grafične iz izhoda dvi v hdmi na lcd tv(ali razmiŠljam prav, da bo delovalo!? )!
Tv in pc sta odaljena 1meter stran! Prosim za odgovore in kakŠen link da vem kaŠen kabel kupiti da lahko gledam filme oz. Igram igre na lcd tv
preko pc! že vnaprej se vam zahvaljujem za nasvete in vas pozdravljam, barocco
matična-asus rock m2n-vm dvi
grafika-gigabyte geforce 8800gt 512mb oc (tovarniško)-izhod - vga, dvi in kompozitni
hdd-hitachi 320gb
ram- 4*1gb patriot ddr2 800mhz
dvd-rw-dl
os-vindows vista sp2
nov lcd lg32"2000hd ready, res 1366*768 ima 2 hdmi izhoda, 2scart izhoda, vga, izhode za zvočnike...
Prosil bi vse ki bi mi lahko pomagali kakšen kabel bi potreboval da bi gledal filme in igral igre ki jih drugače gladam oz igram na svojem 19"lcd monitorju! Ali je dosti če kupim kabel dvi-hdmi? Kje to kupim? Sem noob glede vezave na lcd tv! To bi povezal iz grafične iz izhoda dvi v hdmi na lcd tv(ali razmiŠljam prav, da bo delovalo!? )!
Tv in pc sta odaljena 1meter stran! Prosim za odgovore in kakŠen link da vem kaŠen kabel kupiti da lahko gledam filme oz. Igram igre na lcd tv
preko pc! že vnaprej se vam zahvaljujem za nasvete in vas pozdravljam, barocco
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
- polepsal: Gandalfar ()
HVALA ZA ODGOVOR ! KAKšen pa pravzaprav zgleda tak kabel ?? sem totalni NOOB kar se tega področja tiče! drugače pa ,kaj ne bo prihajal zvok iz računalniških zvočnikov ! ker imam LCD TV SKORAJ POLEG računalnika!
barocco
barocco
damjan1980 ::
ja to je tvoja stvar od kot bo zvok prihajal. če boš pustil tako kot je, potem bo iz pc. za zvok preko tv pa rabiš kabl ki je na eni strani bananica, to daš na izhod na zvočni, na drugi pa činč, to vtakneš v tv
primo77 ::
Tudi jaz sem poskušal povezati PC z LCD TVjem. Kupil sem ta DVI to HDMI kabel. Slika je na TVju, zvoka pa ni. Mislim pa, da bi moral bit, ker grafična Radeon 4890 podpira HD zvok. So kje kakšne nastavitve v Catalystu?
Hvala in LP
Hvala in LP
tattoo ::
DVI ne more predvajat zvoka. Nabavi še kabl za zvok. Zvok boš imel samo, če imaš HDMI-HDMI kabel!
primo77 ::
Se pravi, da če uporabim DVI-to-HDMI adapter , ki sem ga dobil zraven grafične in navaden HDMi - HDMi kabel, potem bi moral zvok delat?
keba ::
jst sm tud povezal pc z tv z hdmi-hdmi kablom pa vseeno ni zvoka.
a se da kako to nastavit, pa kje?
mam pa radeona 4870, sicer ni na kartici izhod hdmi, sem pa zdraven dobil adapter, a je to mogoče krivo?
a se da kako to nastavit, pa kje?
mam pa radeona 4870, sicer ni na kartici izhod hdmi, sem pa zdraven dobil adapter, a je to mogoče krivo?
!--slika je super, do sedaj sem gledal filme poslušal, pa zvok iz PC,ker so zvočniki zraven!!!
--naveličal sem se poslušat zvok iz PC-zvočnikov...!!
--nato sem nabavu činč---)sem izklopu zvočnike iz PC-ija ,vtaknil činč v PC NATO V TV, VENDAR zvoka vseeno ni!
--ima kdo kakšno ideja zakaj sedaj zvoka vseeno ni??
--imam visto premium,ali moram nastaviti kaj posebnega, v gonilnikih za integrirano zvočno kartico, ali je najbolje ,da kar kupm ,zvočno kartico,papotem še enkrat povežem iz zvočne v 32"LG2000 LCD!
prosim za nasvet družba,pa lep pozdrav!!
barocco
--naveličal sem se poslušat zvok iz PC-zvočnikov...!!
--nato sem nabavu činč---)sem izklopu zvočnike iz PC-ija ,vtaknil činč v PC NATO V TV, VENDAR zvoka vseeno ni!
--ima kdo kakšno ideja zakaj sedaj zvoka vseeno ni??
--imam visto premium,ali moram nastaviti kaj posebnega, v gonilnikih za integrirano zvočno kartico, ali je najbolje ,da kar kupm ,zvočno kartico,papotem še enkrat povežem iz zvočne v 32"LG2000 LCD!
prosim za nasvet družba,pa lep pozdrav!!
barocco
hamurabi ::
Pri Radeon grafičnih karticah lahko tudi preko dvi-ja spustiš zvok. POtreben je original adapter HDMI-DVI, ki je priložen v kompletu z grafično kartico. Preverjeno deluje! Imam radeon 2400 xt.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584828 (24157) | Dominator |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20143 (9656) | kozorog |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6088 (5023) | Alessio983 |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10307 (9368) | LordTado |
» | Povezava pc z 32"Samsung POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1325) | Glockor |