Forum » Zvok in slika » Ob zagonu v Windowsih ni slike
Ob zagonu v Windowsih ni slike
MMarko ::
Lepo pozdravljeni.
Kot že prej, se mi je sedaj pojavil nov problem...
Ko resetiram računalnik, se mi lepo zaganja, boot screen je normalno viden in vse, vendar, ko bi pa moral priti do Admin okna.. se pravi logina, pa mi preprosto zmanjka slike na ekranu..
Je to možno, da je za to kriva grafična kartica?
LP
Kot že prej, se mi je sedaj pojavil nov problem...
Ko resetiram računalnik, se mi lepo zaganja, boot screen je normalno viden in vse, vendar, ko bi pa moral priti do Admin okna.. se pravi logina, pa mi preprosto zmanjka slike na ekranu..
Je to možno, da je za to kriva grafična kartica?
LP
MMarko™
bluefish ::
zaženi v SafeMode. Če tam je slika, potem odstrani driverje za grafično in resetiraj komp.
WamPIRe- ::
Poizkusi na drugem izhodu na grafični...
Na moji starejši grafični je delal en monitor samo na enem izhodu zadaj.. drug šele, če je bil prvi priključen in si ga potem omogočil za drug monitor recimo.
Na moji starejši grafični je delal en monitor samo na enem izhodu zadaj.. drug šele, če je bil prvi priključen in si ga potem omogočil za drug monitor recimo.
jericho ::
Lahko poizkusiš tudi takoj na začetku pritisnt F8 tipko, kjer prideš v meni.
Tam daj možnost vga compatibility mode, ker ti mogoče monitor ne podpira resolucije, katero imaš naštimano.
Tam daj možnost vga compatibility mode, ker ti mogoče monitor ne podpira resolucije, katero imaš naštimano.
MMarko ::
hvala za vse nasvete.. sem že rešil zadevo.. sem v varnem načinu pobrisal stare driverje grafične kartice in jih potem na novo naložil v običajnem ponovnem zagonu in sedaj vse deluje;)
LP
LP
MMarko™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585381 (24710) | Dominator |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4325 (3237) | hdx |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1727 (1384) | mr1two |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4341 (3102) | tony10 |
» | Težave Mythubuntu - ne dobim/izgubim slikoOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1534) | opeter |