Forum » Strojna oprema » Katero lično grafično kartico?
Katero lično grafično kartico?
B & O ::
Mah odloču sem se da ne vzamem Mac Minija ker ne mislim cvikat kdaj bo prešvoh in ne bo dohajal. Za 1000€ si bom raje vzel i7. Za vse dele že vem kaj vzet, razen grafike. Katero grafiko do nekje 200€ za igre in HTPC? Želim predvsem da bi bila tiha in ker imam plexi stranico da fajn zgleda (kakšni aftermarket coolerji precej ukrivijo vezje kar potem izpade precej grdo)?
PS: se oproščam za napačen oddelek sem čist spregledal.
PS: se oproščam za napačen oddelek sem čist spregledal.
- spremenil: B & O ()
bluefish ::
Igre in HTPC ponavadi ne gredo ravno skupaj, predvsem zaradi ventilatorja, ki ga zahtevajo resne gaming grafične kartice. Za HTPC je sicer malo nenavadna tudi izbira i7.
Drugače pa kaj v rangu ATI 4890.
Drugače pa kaj v rangu ATI 4890.
B & O ::
majeric0 ::
če le imaš prostor za 2 grafični...SI daj not 2 za gaming BTK HTPC =)
ne spremljam ravno dosti tega ampak mislim d aje že možno imeti dve grafični (če ni me popravite)
In mislim da ti bo to nabilo FPSje do neba...
ne spremljam ravno dosti tega ampak mislim d aje že možno imeti dve grafični (če ni me popravite)
In mislim da ti bo to nabilo FPSje do neba...
DUGICAJT :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC predlogOddelek: Kaj kupiti | 2139 (1560) | matobeli |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60537 (22603) | umexteacher |
» | Gradim zmogljiv HTPC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9602 (7637) | AvtoR |
» | GeForce GTS 250 nizkega profila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8537 (6965) | Icematxyz |
» | HTPC ohišjaOddelek: Zvok in slika | 4834 (3603) | oolh |