Forum » Loža » Merjenje g na cestnem motorju
Merjenje g na cestnem motorju
Fave ::
Kako bi meril g v vseh treh oseh na cestnem motorju? Sem iskal na Googlu pa nič. Najraje bi videl, če gre za že izdelano rešitev.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Calligula ::
Kot bi ti lahko povedali kaki trije moji kolegi, to naredijo v mrtvasnici. Ne morejo ti pa povedat, ker so vsi trije mrtvi. Zaradi podobnega firbca.
Fave ::
Eh, sem mislil, da sem Slo-tech-u, ne pa na MedOver, ali sličnih forumih.
Vem pa, da problem ni zastavljen detljno. Ampak je to načrtno.
Vem pa, da problem ni zastavljen detljno. Ampak je to načrtno.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
CitroX ::
DOOM_er ::
hm afaik imho itd... na motorju težko meriš g sile glede na to da bi afaik imho itd... morala biti naprava postavljena vodoravno
Robots will steal your job. But that's OK
moj_nick ::
Izmeri, kolk nizko se lahko nagneš, koliko tehtaš in si izračunaj g v ovinku.
Ali pa še bolje! Usedi se na mirujoč motor, nekdo naj te snema, ti pa nepremično na motorju padeš po tleh. S pomočjo hitrosti padca lahko izračunaš g.
Ali pa še bolje! Usedi se na mirujoč motor, nekdo naj te snema, ti pa nepremično na motorju padeš po tleh. S pomočjo hitrosti padca lahko izračunaš g.
110111001001010001010000
M-XXXX ::
Kolikor vem obstajajo merilci G sil, ki se jih da v poštne pakete, da se preveri kako so z njim ravnali... Mogoče bi bilo kaj takega primerno tudi zate?
Loki ::
evo, vsaj ce bi rad uporabne rezultate.
http://www.fs.uni-lj.si/cemek/slo/index...
http://www.fs.uni-lj.si/cemek/slo/index...
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Keyser Soze ::
En gizmo z vgrajenim acelerometrom. Ala iPhone, ipd. In primerna splikacija, pa imaš g-meter.
Rabiš ga pa v bistvu samo za X in Y os (zaviranje/pospeševanje in ovinki). Pospešek, ki ga dobiš v rit ko zapelješ čez kucl IMO ni ravno relevanten podatek.
Rabiš ga pa v bistvu samo za X in Y os (zaviranje/pospeševanje in ovinki). Pospešek, ki ga dobiš v rit ko zapelješ čez kucl IMO ni ravno relevanten podatek.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup opreme za pogovore med voznjo/sportomOddelek: Zvok in slika | 2284 (1371) | __Devil__ |
» | Avtomobilizem prihodnosti (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 30822 (26879) | gulfstream |
» | Motoristi!?Oddelek: Loža | 3493 (2311) | Nejc Pintar |
» | V Kranju 3 mrtvi? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 41084 (25821) | kmetek |
» | Izbira motocikla, pomoč in informacije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7202 (6124) | abstinent |