Forum » Strojna oprema » ne zazna grafične
ne zazna grafične
Kforge ::
ker mi je prejšnja 7300GT crknila sem dobil malce močnejšo 8600GTS.problem je da mi je računalnik nekako ne zazna.naložim gonilnike iz nvidine strani in kar se tiče namizja in filmov dela ok,igre pa samo štekajo in delajo porazno-kot bi bil brez driverjev.
je problem mogoče da je zdej kartica gddr3,prej je pa bila ddr2?pomnilnika je isto 256mb.
na CPU-Z mi sploh ne zazna kakršnekoli grafične.
pa še sliko pokaže sam če ekran priklopim na matično,na grafični pa ne pokaže nič.
lp
je problem mogoče da je zdej kartica gddr3,prej je pa bila ddr2?pomnilnika je isto 256mb.
na CPU-Z mi sploh ne zazna kakršnekoli grafične.
pa še sliko pokaže sam če ekran priklopim na matično,na grafični pa ne pokaže nič.
lp
- spremenil: Kforge ()
jan01 ::
Priklopnil napajanje? Pa si sploh stare odinstaliral gonilnike? Odinstaliraj in še v safe modu počisti s friwer sweeperjem. Potam ponovno instaliraj najnovejše iz nvidiine strani...
Mitja358 ::
Mislim da vem kaj je. Ti razpakiraj te driverje od nvidie v eno mapo, potem pa pojdi start/nadzorna plošča/sistem/upravitelj naprav/in tam pri grafični kartici ročno določiš kje se nahaja driver zanjo (tista mapa kamor si rapakiral driverje od nVidije). Upam da ti bo šlo. Meni je na prenosniku.
zdej napajanje sem priklopil,sam nism sigurn da sm ga prav,ker ga na prejšnji graif ni blo treba.priklopil sem pač na dva tista konektorja,eden je povezan z kabli za disk,eden pa za pekač.
če je to prav?
prejšnje driverje sem popucal,sam to ne znam zdej ročno določit kje se nahajajo driverji.
lp.dejan
če je to prav?
prejšnje driverje sem popucal,sam to ne znam zdej ročno določit kje se nahajajo driverji.
lp.dejan
TechStreme ::
"pa še sliko pokaže sam če ekran priklopim na matično,na grafični pa ne pokaže nič."
Tebi očitno sploh grafična kartica ne dela.
Igre ti pa brejkajo, ker jih goniš na integrirani grafični na osnovni plošči, ki pa itak ni sposobna poganjat iger.
Tebi očitno sploh grafična kartica ne dela.
Igre ti pa brejkajo, ker jih goniš na integrirani grafični na osnovni plošči, ki pa itak ni sposobna poganjat iger.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
jap sm ugotovil da je bla grafična crknjena,ker mi je on posodu narobno-mel 2 enaki.
hvala za pomoč useen
hvala za pomoč useen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 592583 (31912) | Dominator |
» | Nova grafična (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4132 (3347) | klinker |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4407 (3319) | hdx |
» | Okvara pci-e reže?Oddelek: Strojna oprema | 2267 (1872) | amacar |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1130) | akasa |