Forum » Strojna oprema » g5 ali g9
g5 ali g9
LordTado ::
lp
odločam se za nakup miške pa me zanima,če ma kdo G9 kako je confortable?
Zdi se mi nekam mala...
Kaj priporočate od teh dveh?predvsem za gaming...
lp
odločam se za nakup miške pa me zanima,če ma kdo G9 kako je confortable?
Zdi se mi nekam mala...
Kaj priporočate od teh dveh?predvsem za gaming...
lp
Dami ::
Imam g9 in dela ok. Ima pa po celem okvirju tako folijo katero sn najprej mislu da je umazanija, ker se je začela mal trgat, kasneje se je pa zlupla čez pol okvirja. Zgleda zelo grdo. Res ne vem zakaj so šli lepit gor na plastiko.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
PNG ::
Jaz imam mojo G9ko že več kot pol leta in zgleda kot čisto nova - sem izredno zadovoljen in ko se enkrat privadiš na ergonomijo, težko držiš v roki katerokoli drugo miško.
Priporočam edino SS QCK podlogo, ki je najboljša (menda) za G9 pa še relativno poceni je.
Priporočam edino SS QCK podlogo, ki je najboljša (menda) za G9 pa še relativno poceni je.
Wrop ::
Sam imam mx 518 in G5. Od teh dveh ti pa priporočam G5. Sicer sta pa obedve zelo dobri miški.
LordTado ::
mekako me na g9 motijo tudi tisti gumbi ko maš prste gor,nimam rad tistih robov,ampak ravem gump.Pa tudi lučke so mi odveč,nimam rad da mi kaj sveti ko igram,samo monitor to pa je vse.
S emi zdi da nekako bol g6 sede v roko kot g9 ki ma drugačno rit...:)
G5 bom vzel novi model,a kdo ve kaj so tisto za nastavitve ko neki angel nastaviš za bolj precizno igranje,predvsem headshot-anje...
lp
S emi zdi da nekako bol g6 sede v roko kot g9 ki ma drugačno rit...:)
G5 bom vzel novi model,a kdo ve kaj so tisto za nastavitve ko neki angel nastaviš za bolj precizno igranje,predvsem headshot-anje...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99904 (56800) | Kr_Edn |
» | Gaming miška (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15568 (13840) | mr1two |
» | Katero PC miškoOddelek: Kaj kupiti | 2587 (2227) | BALAST |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3175 (2370) | Sandi1987 |
» | Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6813 (6810) | Macketina |