Forum » Kaj kupiti » Trgovina: Mojcomp
Trgovina: Mojcomp
st0jko ::
Kakšne imate kaj izkušnje z to trgovino. Namreč v garancijo jim moram poslat mojo 8800GT, in me zanima kaj lahko pričakujem. Nadomestna grafična mogoče?
keks?
- spremenil: st0jko ()
MonkeyHead ::
nimam sploh kakih slabih izkušenj.
Kupo miško mi je mouse 3 crkno (deathadder) so mi zamenjal brez problema, kupo comp mi je dal res zelo lepi popust, pa še pr vsaken nakupo so mi vedno dali neko darilo (npr. majce) men se zdi da je dobra trgovino mogoče le ma malo bolj posoljene cene.
Kupo miško mi je mouse 3 crkno (deathadder) so mi zamenjal brez problema, kupo comp mi je dal res zelo lepi popust, pa še pr vsaken nakupo so mi vedno dali neko darilo (npr. majce) men se zdi da je dobra trgovino mogoče le ma malo bolj posoljene cene.
Calligula ::
Samo izkusnje z nabavo-zelo pozitivne. Mislim, da je kolega samo monitor enkrat nesel direktno h uvozniku in cisto brez tezav...
Soni ::
Uveljavljanje garancija pri MOJCOMP.NET zame ni bil nikoli problem. Nabavljajo robo pri slovenskih uvoznikih in lahko uveljavljaš pri njih. Na mojem računu lepo piše npr. Asus P6T Delux V2 servis: Acord92 d.o.o., Corsair 6GB ddr3 Avtera d.o.o. itd. Pred kratkim sem poslal nazaj pokvarjen ram, še ddr2 naslednji dan so mi že poslali novega. Govoril sem tudi s prijateljem in je reku, da mu je neki nagajala Razer Lachetis miška, je nesu nazaj v trgovino in mu je lastnik takoj zamenjal z novo, sploh ni probal, takoj dal drugo.
Stojko, če je izdelek end off life, ti ponudijo v zamenjavo enakovredno ali celo boljšo kartico. Predlagam, da jih pokličeš in vprašaš kdo je uvoznik in se zmeniš.
Zelo dobre izkušnje pri nabavi in uveljavljanju garancije, Monkey tud cene so znižal kar sem gledu nazadnje.
Stojko, če je izdelek end off life, ti ponudijo v zamenjavo enakovredno ali celo boljšo kartico. Predlagam, da jih pokličeš in vprašaš kdo je uvoznik in se zmeniš.
Zelo dobre izkušnje pri nabavi in uveljavljanju garancije, Monkey tud cene so znižal kar sem gledu nazadnje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 314352 (49898) | igorpec |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14975 (12647) | kratos |
» | Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 24609 (11225) | Hayabusa |
» | DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19404 (15219) | RejZoR |
» | Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 26978 (15298) | mirkuma |