» »

Star Wars - The Old Republic

Star Wars - The Old Republic

««
10 / 19
»»

yoco ::

A mi kdo zna povedat kakšna je razlika med pvp in pve? PvP je to, da se userji med sabo fajtajo, ane? Kva pa PvE pomen?

Dami je izjavil:

Če se ti je zaklenu account probaj resetirat password, dobiš pol 2 nova poskusa. Vsaj na začetku je še to delalo. Meni sicer ni pomagalo ker sem pozabu en question, ne da sem se zatipkal. Pol sn cakal 1h na skypu v US, kjer me je nato vprasal vse zivo (naslov, ostale sec.questions) predn mi je povedal pozabljenega.

Jz sem kar poklicov. Na telefonu sm bil dobrih 10min, ampak več časa sem zapravo za tste avtomatske odgovore, kjer govorijo "if you're calling about ...bla bla bla.. press 1 or 2, itd", sem komaj našel kar sem iskov, na koncu se je en tip oglasu in sam mejl sm mu povedal, pa odgovoru na ostala vprašanja.

Bolf3nk ::

ahac ::

A mi kdo zna povedat kakšna je razlika med pvp in pve? PvP je to, da se userji med sabo fajtajo, ane? Kva pa PvE pomen?

PvP = player vs player
PvE = player vs environment

Pri Swtor to pomeni, da se na PvP serverju lahko empire in republic v določenih območjih fajtajo med sabo, na PvE pa ne, ampak je tud na PvP ful mal tega.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Se pravi je PvE tiste Heroic/Group misije?

PvE je vse kar ni PvP. :P
Ampak PvE server pomeni samo, da je PvP bolj omejen kot na PvP serverju.

Pesimist ::

Kaj se pa je meni zgodlo. Vceraj me je iz solo misije kiknilo in od takrat dalje je ta karakter kompletno useless. Cim probam loginat spil frizne in z dobenim drugim na tem serveru nemroev vec loginat za nekaj cajta.

Pesimist je izjavil:

Kaj se pa je meni zgodlo. Vceraj me je iz solo misije kiknilo in od takrat dalje je ta karakter kompletno useless. Cim probam loginat spil frizne in z dobenim drugim na tem serveru nemroev vec loginat za nekaj cajta.

Logiraj se drug char in napiši support ticket.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Zmeraj pozabim napisat. Če je kakšen slovenec na BloodWorthy serverju naj se mi javi! :D
Moj nick je GreatDean!

subby ::

ahac je izjavil:

PvE je vse kar ni PvP. :P
Ampak PvE server pomeni samo, da je PvP bolj omejen kot na PvP serverju.

Omejen v tem stilu, da na PvP serverju, če srečaš člana nasprotne fakcije, ga brez problema lahko ubiješ. Na PvE serverjih pa če hočeš to delat, mora met nasprotnik "vključen" PvP, da je "flagged".

Je tukaj kdo, ali pozna koga, ki igra na ravagerju? Mal bedno mi je sam igrat.

Torej zadeva je taka da smo takaltak vsi razpraseni po serverih. Se jaz sem htelna shadow runner, pa sem dal back med karakter kreacijo pa nazaj not pa me je na neki random vrglo in sem to komaj vceraj opazo. Hahahha.

Naja sej mam smao lvl 7 stuckanega in nekaj lvl 1 karakterov, tak da ni sile.

Jaz sem deleto settigns kot ste predlagali zgoraj, vendar game sploh ne starta vec. Masina je pa drugace X2 3800+, 7600GT.
WOW je na redoluciji 1024x786 low delal odlicno. To pa ce je 10 fps je dost.

Ja igra ma res težave glede FPS! Meni v "story mode area" ful pade!

Ok zaj mi je startalo ko sem settingse zbrisal. In celo 4:3 resolucijo prikazuje zdaj prav.

Vendar moram pvoedati, da niti v karakter select screenu nimam vec kot kaj te vem 10 fps ali majn.

Ce pa spilam z splashtop desktop remotom. Kar pomeni da je moj računalnik na lokaciji 1 dovol dober, kar je in ta računalnik na lokaciji 2, kateri je X2 3800+ skozi ta remote desktop predvja kamoz z 30 fps.

Bi bilo celo super igrabilno, ce bi se kamera delala vredu, vendar je hiper sensitivna. Tak da spilam brez desnega kamer rotacijskega gumba pac. Imam pa vsej konstantnih 30fps.

Boobiz ::

Zanimivo, men je pri katastrofalnem updejtu 19.1. brisanje settins pomagalo prit na stanje pred updejtom. Od 24.1. pa so že izdalo nov patch ki še malo popravi FPSje, in meni jih res, zdej se lahko po fleetu sprehajam z 20+ FPSji.
I'm drunk, what's your excuse?

Povje mi specifikacije tega laptopa menda imas ne?

Moj laptop je i5 2,9Ghz, 4GB ram, Ati HD 6370!

BALAST ::

Igram šele tri dni, pa se mi zdi da če nastavim vse na srednje detajle (med) se opazi zatikanje na HD5770 (avg-36fps, min-8fps).
Ko pa nastavim shadows na (min) je pa dosti bolj tekoče (avg-64fps, min-22fps).
Kar se tiče kvalitete senčenja na (med) je res žagasto in sem zadovoljen z (min), kjer je samo senca le okrogla plošča.

P.S. V treh dneh s 15h igralnega časa sem prišel z Bounty-Hunterjem šele na lvl 20. Zgodba me je zelo navdušila in tudi govorne sekvence so odlične.
PvP se pa še dotaknil nisem, ampak po YT filmčkih opazim da B-H smo zelo krhki, tako da ne pričakujem nobenega raztura vsaj prvih par matchov PvP.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

particle ::

BALAST, sence dej na OFF, dokler ne popravijo. Ti bo fps lepo poskočil :)

subby ::

jaz sem kar začel izklapljat sekundarni monitor, ko igram... se kar pozna razlika
prej je recimo v space battlih kr občutno padu fps ko je blo zraven par ladij iz katerih se je na polno kadilo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: subby ()

A mi lahko nekdo pove kaj pomenijo kratici CC in AoE in zakaj se uporabljajo?

Laptop star malo čez 2 leti.
P8700 2.53
4GB
GT120M 1GB
1600x900, vse ostalo low/off

CC - crowd control, totalno zgrešen gamerski termin imo, sam rajš uporabljam aggro. Uporaba: I'm gonna CC the elite first. Pomeni da bo najprej pullal elite moba stran od grupe drugih.
AoE - area of effect, pomoje dost self explanatory, nekateri skilli imajo določen area of effect tj. en skill tepe več mobov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

Boobiz je izjavil:

Laptop star malo čez 2 leti.
P8700 2.53
4GB
GT120M 1GB
1600x900, vse ostalo low/off

A ti kj šteka? Jz sem trenutno na Tattoinu in kadr sm na pesku mam 50-70 FPS, če grem pa v kakšen heroic quest al pa v zaprt prostor mi pade do 10, včasih dobim še manj! ;(

Seveda šteka, dropi do ~10fps so pogosti, ampak v povprečju pa se je zadeva kar popravla, da mam recimo 20-30fps ob normalnih pogojih.

Tezaab ::

Boobiz je izjavil:

CC - crowd control, totalno zgrešen gamerski termin imo, sam rajš uporabljam aggro. Uporaba: I'm gonna CC the elite first. Pomeni da bo najprej pullal elite moba stran od grupe drugih.

Totalno zgresena definicija. Pomeni (se od casov EverQuesta, verjetno pa se od prej) zacasno onesposobljenje mobov, da ne motijo igralcev med klanjem preostalih clanov grupe.

Npr., BH in Sorc imata 60s trajajoc stun za karkoli, ce vsak od njiju uporabi svoj stun, sta dva od recimo petih mobov onesposobljena za cca 60s. Tank lazje prezivi 3 mobe kot 5, healerju je lazje itd. V fajte prinese vec nadzora, kar je naceloma pomembno pri nizjih nivojih opreme - vsaj po mojih izkusnjah iz WoW-a, ko smo dobili boljse oklepe in macole smo sli na AoE>:D

Edit: eto ti slovar

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tezaab ()

lsk91 ::

Za tiste ki imate minimalne specifikacije za to igro in vam daje 10fps, mate kle en fajn link do navodil kako nardit da vam dela.

V commentih vse pise http://www.reddit.com/r/swtor/comments/...

lsk91 ::

Aja pa jst ne najdem kle informacije kje vecina slovencov igra to igro...mi lahko kdo pomaga?

lsk91 jz sm na Bloodworthy serverju, pa tudi sam še nisem nobenega slovenca, sm pa hrvata :))

Na bloodworthyju maš baje 2 slo guilda, vin la cvicek pa še en. Na shadow runnerju je blo vse mrtvu zadnjih nekaj dni, čeprav naj bi bil server ob peakih heavy, ne prešteješ 2k folka po celem svetu, ne vem kakšne cape majo tile biowarovci za svoje serverje in ob kje so našteli 400k subov.
Če ponovno subam bom migriral na bloodworthy al pa tomb of freedom nand, ostalo je bolj ali manj ghost town, lahko pa da bojo tudi server mergi že do takrat pa se mi sploh ne bo treba premikat. :))

CC - crowd control, totalno zgrešen gamerski termin imo, sam rajš uporabljam aggro.

Hah!! No zdej mi je pa jasno, zakaj vsak svojega mlati po instancah, namesto da bi folk lepo cc-jal, tako kot je treba. :):))

Kiri crew skill omogoča da companion med figtom pobira tvoje iteme? To sem na filmu vido in sem mislo da je scavenging, te pa ga samo posle na neko cudno misijo z kero nimas sam nic.

Dami ::

Pesimist je izjavil:

Kiri crew skill omogoča da companion med figtom pobira tvoje iteme? To sem na filmu vido in sem mislo da je scavenging, te pa ga samo posle na neko cudno misijo z kero nimas sam nic.
Za pobirat iteme rabiš gather skille (archeology, slicing, bioanalasys, scavenging). Companione pa lahko pošiljaš na misije z ostalimi mission skilli (treasure hunting, diplomacy, underworld trading) oz. lahko tudi na te gather skille. Sicer pa je na tejle skici lepo razloženo:
 skillz

skillz

Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Med fightom ne mores pobrati nicesar. Po fightu pa lahko:
-scavenging - kovina, roboti (morajo biti vsaj strong),
-bioanalysis - zelenjava na tleh ter bioloski odpadki (trupla zivali),
-archaeology - kristali,
-slicing - razne zaklenjene skrinje.

Vse od teh ti omogocajo, da kompanjone posljes na misije.

Boobiz je izjavil:

Na bloodworthyju maš baje 2 slo guilda, vin la cvicek pa še en. Na shadow runnerju je blo vse mrtvu zadnjih nekaj dni, čeprav naj bi bil server ob peakih heavy, ne prešteješ 2k folka po celem svetu, ne vem kakšne cape majo tile biowarovci za svoje serverje in ob kje so našteli 400k subov.
Če ponovno subam bom migriral na bloodworthy al pa tomb of freedom nand, ostalo je bolj ali manj ghost town, lahko pa da bojo tudi server mergi že do takrat pa se mi sploh ne bo treba premikat. :))

A se da poiskat ta guild? Rad bi se pridruzu pa nevem kako!

Truga ::

Dami je izjavil:

skillz

skillz

Ta slika je narobe, za biochem se rabi diplomacy...

Yaqwsx ::

na wikiju je ta slikca

Tudi pri tej slikici mankajo augmenti pod slicing.

danes ko sem doma mi server dol zaprejo do 9tih zvecer. OMG nabsi. Jutri ko pa delam celi dan pa logicno da ne.
Se jamrat nemres na njihov bedni forum ker so ga pravtak izklopli da nebi kdo kaj jamral.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

To, da bo danes patch, je ze vceraj pisalo na launcherju. Ampak se strinjam, imajo res butaste termine. Tako kot recimo v soboto, cez dan (okej, americanom je tak cajt ok, ampak klinc gleda americane).

ja sej vem ampak zato nisme nic bol happy. Noja.

Ja, to je orenk butasto. Naj imajo pač EU maintainance time tisti ali naslednji dan zjutraj...

Dami ::

Mah zarad mene je lahk downtime kdajkoli, moti me samo da se to pri naročnini nič ne upošteva. Naj pa seštevajo kolk ur je down in dobiš pol tok pa tok dodatnih dni (ziher se nabere 2 dni/mesec).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

A so na netu že kakšne mape vseh svetov, bi mi prislo zelo prav, da vem kje so Imperial forces! :)

http://www.torhead.com/areas/catg/1 (tole je vse kar sem na hitro nasel)

Tezaab je izjavil:

http://www.torhead.com/areas/catg/1 (tole je vse kar sem na hitro nasel)

Hvala! Mi bo prav prišlo! :D

Še to me zanima. A te tgodba pošlje na planet Balmorra, če igraš Jedi Sentinel, a ga moraš sam obiskat?

Po mojih izkusnjah z mercenaryjem te zgodba poslje na vse planete, do katerih ima tvoja stran dovoljen dostop. Na koncu celo na Ilum in na drugi planet, kjer imas daily queste (za imperij je to Belsavis).

Verjetno te vsaka zgodba pošlje na vse planete (v istem vrstnem redu, če ne šteješ kratkih postankov na planetih, kjer si že bil in raznih spaceshipov).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Že pošiljajo vabila, če dalj časa nisi resubal. :))

ahac - tocno tako, ker so vsi planeti nastavljeni za dolocene levele. Zacetni 1-10, Coruscant/Dromund Kaas 11-16 itd.

Mah. Pravo sranje je grupe najti, tudi na polnem serveru. Ce cejo da to dalje spilam kot mesec dni morajo cross server party in raide uvesti, pa nebi blo slabo mergati par low serverov.

Spil bi bil drugač superb, če bi to imel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Res je, najti group za en FP al pa HM je prava nočna mora, vsaj zame. Že kr dost misij sem prekinil, ker enostavno ne najdem nikogar! ;(
««
10 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
764159078 (14081) oo7
»

Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

2107247413 (26318) mi345
»

WildStar (strani: 1 2 3 )

12420072 (8121) Zmajc
»

Tera Online (strani: 1 2 )

6715099 (8409) r3tro
»

Rift: Planes of Telara