» »

Star Wars - The Old Republic

Star Wars - The Old Republic

««
11 / 19
»»

Tezaab ::

Ljudje so navalili, ker je to novo. Po kakem tednu ali dveh pa se je naval ze koncal (beri: ni bilo vec vrste za prijavo).

ahac ::

Eh, to je pa zato, ker vsi igrate kot dps. Healer dobi grupo tud, če je noče. :P
Je pa res, da bi Swtor res rabil boljši LFG sistem.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Truga ::

^ What he said.

Ahac igra heala, jaz igram tanka. Ce greva kam skup mava grupo polno v 2h sekundah :V

Yaqwsx ::

ce se pa lvla hitreje kot dps ;). naj naredijo ze dual spec. pa lfg.

particle ::

Yaqwsx je izjavil:

A res? Zlevelu sem kot tank, bil lvl 50 že v 2011 ...

Če si ti nabijal 24 ur na dan, ne moreš iz tega sklepat, da se dps ne lvla hitrejš.
Mislm, da se počasnej solira na healerju, ampak ni panike... rajš počas questam kot pa na fleetu čakam na grupo. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Yaqwsx je izjavil:

To sploh ni res. Najhitreje levelajo healerji in tanki. V obeh primerih si omislis dps companiona in gazis skoz content, medtem ko ti enemyji nic ne morjo ker ali ga healas medtem ko DPSjas, ali tankas ko nor. Jaz se s sith tankom in sorc healerjom dobesedno sprehajam skoz solo in heroic 2+ content...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

companjone zacnes dobivat po 30 lvlu. tak, da nimas ravno kaj izbire. igraj sith inquisitora z khem valom(tank). pa stoj zadaj pa ga healaj. bos vido navadno grupo bo ubijal 2min :D. ko z dps klaso padne v 5sec.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

Dami ::

Jaz sem mojga sorcerja levelal skup s kolegom đogerjem in sva dost FPjev prešpilala, tak da sva bla dost večji lvl od quest zone in je vse padalo (vse h4 queste sama nardila). Vse grupe padajo ko keks (tudi zaj pri 50), če gre pa za elite lahk Xalek potanka in ubije vse (recimo soliram old enemies daily, ker ga lahko hilam v nedogled. Res da traaaaaja, a se da.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

particle ::

ahac je izjavil:

Če si ti nabijal 24 ur na dan, ne moreš iz tega sklepat, da se dps ne lvla hitrejš.

No, res da sem dost ur na dan preigral, sem pa zlevelal enako hitro, kot ves DPS v mojem guildu, pa niso nič manj ur vložili v to.

sicer pa zakaj bi clovek moral igrat healerja al pa tanka, da bi lahk videl ves content, ki ga igra ponuja? naj te ukinejo dps klaso, pa bojo samo healeri pa tanki. delajo pa ravno obratno.
promovirajo dps. ce gledas vse klase skup. mas 3x tank 3x heal pa 14xdps talente na izbiro

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

Ni ti treba igrat healerja ali tanka da vidis ves content. Ampak ce igras isto kot 99% playerbasa bos pac cakal da dobis grupo za group content.

No, ja... je pa res, da je Bioware tle mal zajebal.
WoW ima 5 man grupe (tank, healer, 3x dps), dual spec, cross-server LFG sistem, dodatne nagrade za tiste, ki jih primanjkuje (avtomatsko zazna, če je premal tankov ali healerjev in ti da dodaten bag z goodiji, če se queueaš kot to)... pa še vedno dps dost dalj čaka na grupo kot healer.
Bioware se je pa očitno zgledoval po WoW in so moral pričakovat, da bo v Swtor še dost hujše pomanjkanje...

Pesimist ::

Jaz spilam trenutno kot BH Merc in sem v ovem hexapad heroic 2+ lahko prezivel samo da sem enga zaspal za minuto, drugega pa napado in se medtem se healal, Mako ni bil dovol dober healer. Armor pa tudi mam vedno upgrejdan in celo 3 pink so mi padli tam.
To si neznam predstavlat z kakim ko nima healinga ali 60s sleep.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

raje cakam 30min na grupo, ce lahko med tem casom questam. kot pa 15min stojim na postaji pa moram po chatu spamat.

ja to je totlana katastrofa!

Moj BH ima armortech crafting pa gledam armor in vse kaj lahko naredi ima AIM. Kaj lahko ta životar sploh naredi armor za Warriora?

Ce pogledas kaj imas kot BH: Mako in Gault imata medium armor, pa cunning, vsi ostali, melee ali ne, imajo heavy armor in aim, kar je vse, kar lahko armormech naredi (sodec po BPjih, ki jih kupis od trenerja).

Po moje je za heavy/medium str in pa light will armor potrebno poseci po synthweavingu.

McGregorSL ::

Warzone PvPja sem se že naveličal (3 mape po 8vs8 uau svetovn MMO...res to pa je massive feeling :|)... vseeno je kdo zmaga... če zgubis dobis pri lvl20 1100-1300denarja pa ne rabiš nič delat... če kaj delaš dobiš max 1500denarja... če pa ekipa zmaga pa dobiš 1800-2100 denarja... pa če kaj delaš ali ne... ni ravno neka motivacija,

Najbolje, da enostavno greš v warzone vključiš stealth, se postaviš v kot in greš delat druge stvari, vsake tolk časa, da ne postaneš afk pač premakneš miško. (to sem dejansko probal, sicer ni lepo do ekipe, sam jebiga, naj naredijo kaj boljšega)

Razlika bi morala biti full večja, da bi se sploh splačalo borit v eno in istih warzonih ...

res PvP vsaj na tej stopnji je zelo dolgočasen in ni vreden mesečne naročnine...

že "single player" igra Jedi Knight 2 npr. je imela boljši Multiplayer (PvP)

Kako je pa na Ilumu kao open PvP? je kaj za kaj? Bolje bi bilo, če smo že izbral PvP server, da dejansko je kaj PvPja...plus zakaj te označi na planetih in na svoji ladji (pa še kje) za PvP, čeprav sploh ne boš videl PvPja?

lp
McG

PS. na shadow runnerju je bore malo folka in s kolegom srečava redko katerega na questih.

Pesimist je izjavil:

Moj BH ima armortech crafting pa gledam armor in vse kaj lahko naredi ima AIM. Kaj lahko ta životar sploh naredi armor za Warriora?

Synthweaving je za force userje, armortech je za non-force userje. Sith = tailor, agent/BH = armor, basically.

McGregorSL je izjavil:

Warzone PvPja sem se že naveličal (3 mape po 8vs8 uau svetovn MMO...res to pa je massive feeling :|)... vseeno je kdo zmaga... če zgubis dobis pri lvl20 1100-1300denarja pa ne rabiš nič delat... če kaj delaš dobiš max 1500denarja... če pa ekipa zmaga pa dobiš 1800-2100 denarja... pa če kaj delaš ali ne... ni ravno neka motivacija,

Najbolje, da enostavno greš v warzone vključiš stealth, se postaviš v kot in greš delat druge stvari, vsake tolk časa, da ne postaneš afk pač premakneš miško. (to sem dejansko probal, sicer ni lepo do ekipe, sam jebiga, naj naredijo kaj boljšega)

Razlika bi morala biti full večja, da bi se sploh splačalo borit v eno in istih warzonih ...

res PvP vsaj na tej stopnji je zelo dolgočasen in ni vreden mesečne naročnine...

že "single player" igra Jedi Knight 2 npr. je imela boljši Multiplayer (PvP)

Kako je pa na Ilumu kao open PvP? je kaj za kaj? Bolje bi bilo, če smo že izbral PvP server, da dejansko je kaj PvPja...plus zakaj te označi na planetih in na svoji ladji (pa še kje) za PvP, čeprav sploh ne boš videl PvPja?

lp
McG

PS. na shadow runnerju je bore malo folka in s kolegom srečava redko katerega na questih.

Jedi Knight 2 je mel fenomenalni multiplacer, samo to je action game bil, tak da to ni za pricakovat v mmorpg.

Truga je izjavil:

Pesimist je izjavil:

Synthweaving je za force userje, armortech je za non-force userje. Sith = tailor, agent/BH = armor, basically.

no super torej samo za alt agenta te.

Zgodovina sprememb…

Boobiz ::

Shadow runner je v zadnjih dneh mojga suba bil ghost town, čeprav je bil peak hour in je bil load heavy. IMO, so server mergi ŽE potrebni in se smejem EA in njihovi izjavi da imajo 1.7kk aktivnih subov, kar bi naneslo okrog 8k folka na 216 serverjih each. Itak. Cross server lfg ne reši problema praznih planetov.
Baje tomb of freedom nond in bloodworthy, za razliko od drugih serverjev nista ghost town.

Ilum je bil meni še bolj dolgočasen kot warzoni, ker je na shadow runnerju dokaj mrtev. V popoldanskih urah je mogoče na ilumu 20 folka, ponovadi v premoči imperial ali pa republic. PvPja ni, grindat oz. čakat boxe je pa nothing short of stupid and time consuming.

Synthwearing je kul za lvlanje, ker je epice do 40 izi reversirat, po 40 pa rata ogromen money sink za prazen kurac. Cvetka z edinim craftable epicom, par kosov rakata geara, da rabiš raidat za premium materiale je tud slap in the face tistim, ki nam je crafting kot play style. Ne sej, če bi bil any kind of pvp na nivoju...
I'm drunk, what's your excuse?

ja bloodyworthy je kar puni. do 300 ludi v fleetu in vcasih celo po vec instanc, nadd pa celo se bol puni, zvecer je tudi po full ze bil.
Kaki so pa empir in republik balanci pa nevem.

Jaz sem unsubal netflix ko sem dobo swtor. Samo ga bom zdaj nazaj subal spet, swtor pa podalsaval tak dugo da bo bh 50 postal. Zaj sem 25.

Zgodovina sprememb…

Tok za info, včeraj je stekla združitev dveh slo guildov na bloodworthy (unknown legion + vlc = VLC:)). V obeh so bli problemi sestaviti dober raid (primankuje folka), tako upamo da bomo sedaj čimprej začeli 16mane delat. Če je še kje kdo, ki bi rad raidal s slovenci in ima skill (mmo izkušnje skor nuja), gear ter voljo, je dobrodošel.

yoco ::

A je to Republic al Imperial?

Pa še to. A je ta slika fejk?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yoco ()

yoco je izjavil:

A je to Republic al Imperial?

Pa še to. A je ta slika fejk?

To je predlog za kako naj bi zgledal LFG tool...

In ja, je "fake"

sundance ::

Zdravo,
koga kontaktiram za guild (bloodworthy)?
lp
PS:empire al republic ?

nevem sploh kaj komplicirajo. Battlezoni majo LFG, ki je zaj problem se za flaspointe naret.

LFG sistem v bistvu že obstaja tako, da se v /who označiš, da iščeš grupo. Ampak to je dost neuporabno...

ahac je izjavil:

LFG sistem v bistvu že obstaja tako, da se v /who označiš, da iščeš grupo. Ampak to je dost neuporabno...

Blo bi super uporabno ce bi folk znal to nucat in v comment napisu ime questa/flashpointa za katerga isce grupo...

Ed: In seveda ce bi to folk sploh nucal. Ce nuca en ali 2 na celem serverju je pac neuporabno...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

Eh to sranje doben ne uporabla. Povrhu tega tudi spamanje na samem server chatu ni ucinkovito. Tak da rabijo nujno cross server LFG tool.

Cross server ni glih easy naredit, ampak že če bi blo cross planet bi blo velik boljš, ker ne bi blo treba na fleetu čakat.

Pesimist je izjavil:

Eh to sranje doben ne uporabla.

Vis, ta odnos je napacen.

Ce bi "to sranje" vsi uporabljal bi bilo vse kar rabis nardit da v search box na vrhu napises ime planeta kjer je level range playerjev ki ti ustreza, in vidu kdo je za flashpointe in kdo ni. Tako moram pa vsacga posebej sprasevat ce je slucajno za al ne, alpa hodt od planeta do planeta pa spemat general chat. Kot da ljudje sploh vejo ne da to obstaja. Pa ne vem, a se delajo bukove, al pri levelu 50 res se vedno ne vejo da to obstaja...

Smo na empire seveda, nick mam enak kot tu. V soboto tam po 19uri če boste online pa se bomo dalje menli.

Dami je izjavil:

Smo na empire seveda, nick mam enak kot tu. V soboto tam po 19uri če boste online pa se bomo dalje menli.

Kok likov lahk nardis na enmu serverju? Zgleda da bom moral prestopit na Empire :)) Drgač zj mam Sentinela, še mal pa bom lvl50, poj sm pa mislu probat trooperja.

Sorry za double post.
A mi lahko nekdo pove kako nardim, da mam tok oddaljeno kamero kokr je v tem videu?

subby ::

V nastavitvah pod Controls imaš en predel Camera, kjer si nastaviš lahko Camera Max Distance.

Tenx! Bom pogledal. V PvPju mi je res gadn k sploh nc ne vidm, k je kamera tok blizu!

kater crew skill combinacija je najbolša za fast credits?

moj trenutni armortech, underworld in scavenging me se ni naredo bogatega.

Ahiles ::

Noben vsi so v glavnem money sink sem pa tja mrbit ksno flasko, opremo, prodas najvec sem se z itemi za ladjo zasluzu ker skor vsak igralc potrebuje upgrade sam to je like 200-400k mejah pa zdej je vrjetn ze tolk poplavjen trg da se tud tega vec ne slaca.

A mi lahko nekdo pove kaj pomeni Dual Spec v igri? To sem prebral na forumu
In the dev. Q&A on Feb 10th Dual Spec got confirmed....

yoco je izjavil:

A mi lahko nekdo pove kaj pomeni Dual Spec v igri? To sem prebral na forumu
In the dev. Q&A on Feb 10th Dual Spec got confirmed....

To pomeni, da imaš shranjena 2 seta talentov, ki ju lahko hitro zamenjaš (npr. iz dps na healerja) brez, da bi moral respecat.

Pesimist - se najvec uspeha sem imel (na strani Republike - trooper) s Scavenging, Armormech in Slicing. Pri vseh nalogah sem tako lahko izbral commendation (za nadgradnjo orozja), ker sem si sam delal oklepe, pa Slicing je na Coruscantu zakon (ogromno sefov je, ki jih s tem lahko odpres).

Drugace pa - ce ne zapravljas denarja na GTNju oz. za nepotrebne zadeve (npr. vec kot stiri vrste v ruzaku skoraj da ne rabis), imas vedno dovolj denarja za skille in mounte. Itak v spilu ni kakih posebnih stvari, na katerih bi lahko porabil denar.

A na Republic strani res ni nobenega SLO guilda? :(

Pa če nekdo zna pomagat. Ko grem v PvP mi na levi strani zmeri kaže katere igralce imam v ekipi. Kako da to premaknem, ker so glih na mestu kjer mam skille in me motijo.

Levo gor (v tem okviru) imas nek znak, desni klik gor (iirc) odklene okvir, potem ga pa lahko premaknes kamorkoli.

Bom probal. Tnx!

A še komu kadr prideš do Vendorja pa izbereš opcijo "show only usable" čist nič ne skrije? Ostane vse kot je bilo preh? To me ful moti, k me kr malo bega, ker ostane vse kar jaz ne rabim!

Jp. Tiste parkrat ko sem z BHjem gledal oklepe, mi je pustil vse odkrito (kar je logicno, saj lahko BH nosi vse tipe oklepov). Zato sem ga pac nehal uporabljat.

Spil je poln takih majhnih bugov, ki te spravijo v slabo voljo. Recimo, class trainer - ce sortiras skille po levelu, ti jih ocitno sortira po osnovnem levelu skillov (npr. dobis Power Shot pri L10 in Sweeping Blasters pri L12 in v tem vrstnem redu se bosta vedno pojavila - ne glede na to, da bi npr. rank 4 Power Shot dobil pri 24, rank 3 Sweeping Blasters pa pri 22).

Drugo - crew skill trainer, ce spet gledas vse kar ponuja in katero od skupin zapres, ko ga naslednjic odpres se ti ali nic ne pokaze, ali ti kaze samo to skupino, ki si jo zaprl, ali pa vse razen te skupine na tak nacin, da skupine ne mores vec odpreti.

Delovodja ::

Pozdrav,
sem že igral veliko MMORPG iger in sem tudi fan SWja, vendar me zanima, če se splača zagonit 50€ za to igro. Kakšen je community, PvP, questi, RBji(če so tu)? Prav tako bi bil zelo hvaležen, če mi kdo na ZS kontaktira svoje skype podatke, saj lahko tam na hitro razloži vse kar me zanima.

Hvala =)

-community se prazni (vsaj tak obcutek imam)
-questi so fantasticni (najlepse zapakirani pojdi-tja-in-ubij-30-mobov ter pojdi-tja-in-naberi-10-skrinj kar sem jih do zdaj videl)
-glede PvPja imam bolj malo izkusenj: bil sem v treh battlegroundih, obstaja PvP cona a-la Wintergrasp, obstaja open world pvp (ko si izven varnih obmocij)

Aja, fyi - tale spil smatram bolj za multiplayer KotOR, kot pa za tak MMO, kot so EQ1/2 in WoW.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tezaab ()

Menda se res prazni pocasi. Meni se tudi zdi, ker nisem vec mel queeja na serveru.
PVP je kar fun te arene.
««
11 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
764159074 (14077) oo7
»

Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

2107247407 (26312) mi345
»

WildStar (strani: 1 2 3 )

12420071 (8120) Zmajc
»

Tera Online (strani: 1 2 )

6715099 (8409) r3tro
»

Rift: Planes of Telara