» »

Windows XP Vs Winows 98

Windows XP Vs Winows 98

«
1
2 3

Poletnik ::

Kupujem računalnik in ne vem ktere windowse naj gor naložim. Prosim pomagajte. Baje so Xp-ji boljši sam ne vem. Vaše mnenje in izkušnje prosim...

andrej ::

uf, win XP so definitivno boljsi sistem v vseh pogledih (varnost, hitrost, da o zanesljivosti niti ne govorimo). Razen ce mislis igrat veliko starejsih iger.

gumby ::

Če hočes šminko (zelo dosti), sesuvanja in nekompatibilnost (še več tega), potem XP. Če hočeš računalnik uporabljati, potem 98.

tejo ::

Če hočeš grd windows, sesuvanje vsak teden, dve ure nalaganja gonilnikov, potem bo 98 ravno pravšnji zate, drugače pa uporabi XP, ki je dosedaj najboljši windows.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

Bx ::

xp
na živce mi pa grejo neutemeljene izjave, da so slabši, se sesuvajo, nekompatibilnost,....
noben ne napiše zakaj je tako, kaj je naredu da se je sesul, razen mogoče res kakšna naprava ni kompatibilna, vendar se da vse porihtat
sam sem mel že vse verzije winsov, pa z nobenimi nisem imel ne vem kakšne probleme (razen če si jih nisem sam naredil)
na začetku malce traja, da si vse skonfiguriraš po svojem okusu, kasneje pa dela vse brez problemov
vedno je najlažje krivit oz. obtoževat winse, čeprav sploh ne veš kaj se je zgodilo (na 98 si npr. delal 3 leta in jih poznaš skoraj v "nulo", ko boš na xp-jih 1 leto delal za 98 še slišat ne boš hotel - greš pač s časom naprej)
bodi siguren da niso delal vseh teh novejših winsov, če bi bili 98 boljši, bolj varni, in oh in sploh
Bx

scorpy ::

invertiraj t.g-jevo izjavo :)

Binji ::

WinXP so pocasni (tudi v classic modu), sesuli so se mi ob dobesedno 1. (prvem) zagonu, driverjev skoraj nisem nasel, pa se za tiste, ki sem jih mi je nonstop neki tezil.

Raje mam Win2000, za igre pa Win98
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Matic Ice ::

jst mam in xp in 98 xp za programintt sepravi nič igric in 98 za igrice ok
:P

Paramedic ::

Js mam pa XP za vse, kar se pač da z računalnikom delat - glasba, filmi, igre (ne igram dosovskih in za w95 ;)), net, razni programi. Vse, čisto vse, deluje kot mora.
Z gonilniki ni problemov, edino za eno ISA mrežno, staro kake 10 let, nism našu gonilnikov za XP :D.
Če boš za nov rač mel star windows, boš mogu za vsako napravo iskat gonilnike, ker jih tako star OS nima, medtem ko bo XP večino ob prvem zagonu že mel inštalirano. Js sm mel...
End transmission.

freejack ::

p.s. Če se boš odločil za 98, potem definitivno second edition (Win98 SE).Sn mel XP, pa sn jih zamenjal za 98SE+Win2k. Priznam, da imajo XPji nekaj dobrih lastnosti, vendar imajo slabih še več, po mojem mnenju,. Vse sicer dela lepo od začetka, sam ko maš pa disk nabasan s programi,.. 1x so se mi sesuli, ker so se skregali z mixerjem od zvočne, mislim halooo... Skratka, po mojem mnenju so XPji, vsaj potencial imajo velik, ki pa bo neizkoriščen vsaj do SP1, upamo. Do takrat pa 98SE za starejše igre, Win2k za nekaj novejših iger in Linux za razvedrilo,.. ok, ok, delo. :D p.p.s. AvP 2: na XPjih štekalo že na najmanjših možnih nastavitvah v 2k pa pri vse na max gladko teče. In ne, nimam tko slabega compa. da bi zarad tega štekalo,..Athlon 900@1.150, 256Mb ciganov in GF2 Pro.

tejo ::

Mogoče bi dodal še to, da XP ne dela dobro na zlo starih mašinah in zato so sami problemi...

Sam uporabljam samo še XP, ker mi dela vse ok, ne sesuvajo se nič (98 vsak teden), gor mam za dve stat vrstice programov (ene 35 jih bo to...), počasni niso nič manj od 98, zeleno-modra tema je carska, izklopljen mam Virtual Memory, System Restore, Error Reporting pa mi kljub temu dela ODLIČNO. :D Res da ne delajo tukaj dos igre in razni dos programi, samo to je že ZGODOVINA >:D

freejack: ravno win2k sam NIKOLI ne bi uporabljal za igre, ker v tem windowsu delajo katastrofalno, se pa strinjam, da je 98 dober za stare igre, XP je pa pač za tiste, ki gredo v koraku s časom... Kar se pa štekanja tiče, pa ti povem, da mi brez nalaganja kakršnihkoli gonilnikov na sveže naloženih XPjih delajo igre povsem tekoče na istih nastavitvah, kot če mam gor vse gonilnike...

Če te zanima sistem: D1200 @ 1334 MHz, 512 MB rama, GF2PRO, 3x disk, 1x CD-ROM in 1x CD-RW. Disketnika pa že pol leta ni sploh noter :D Sam računalnik pa je trenutno v uporabi kot manjši strežnik, za igrice, pa za razne programe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

ToniT ::

Če kupuješ nov računalnik z vsaj 256 MB RAM, potem definitivno XP, razen, če imaš en kup starih iger.

tha_man ::

Točno tako kot je ToniT rekel. Vsi ki pravite da so 98 boljši kot XP... ne vem kaj naj rečem :\ Edina prednost W98 je da zasedejo manj prostora na disku. XP-ji so pri meni v *vseh* pogledih veliko hitrejši kot W98, da o stabilnosti sploh ne govorimo! Win98 so dandanes uporabni samo še za zelo stare igre ali tako star hardver da zanj nikoli ne bo gonilnikov za XP (kake ISA kartice in podobno).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

jRk0 ::

Mam r8500 in igram igre nove, stare, vse v glavnem. Nalozene mam win98SE in winxp. win98 so najboljsi sistem za igre, pa lahk orecete kar hocete. v xpjih mam catalyst driverje pa vsi spili delajo pocasneje, pa z napakami celo nekateri.xpje mam samo zaradi stabilnosti. Tudi tv-out ne dela kot bi moral, za live-a moras vlect dol popravek, ki se mi ga milo povedano ne da, zaradi moje dial-up povezave.

Ze ce priemrjamo 3d mark...v 98 je prvi test...avto-low detail enih 5fps pocasnejsi.

ce igras igre definitivno nalozi win98se, ce pa ne igras tolko pa xpje ali pa win2k. Najbolsje pa je vseeno met obadva pomoje.
You fuck up once, you loose two teeth.

Paramedic ::

Jrko: za Live zvočno je brezveze vlečt un popravek. Potegn gonilnike iz windows update, so zelo dobri, res pa nimaš zraven une nepotrebne šare in hroščatih programov.
S temi gonilniki dela vse kot mora.
Pa inih 5 fps. A to od kake 150 fps? 5 fps se pri slabših nastavitvah ne pozna, če je pa to pro kaki 1600 resoluciji 5fps razlike, pol pa je omembe vredno.
Kakorkoli, če ne boš igral iger starejših od kake 2-3 let, pol je XP za igre lahko celo boljši kot w98.
End transmission.

Yohan del Sud ::

Oboje, pa še kaj zraven.

Dost mam vsega.

Če ne gre zlepa, gre zgrda.

madviper ::

Nevem ka vam je ampak, da se zaradi windowsov kregate pa ste res nori;(( !
Tako ti je. Če si s časom, daj gor XP, če si za zgodovino, daj gor 98SE, če pa maš dost placa pa, kr obojne, pa še linuxe zram:D ! Ti ni bolšga.
Kar se pa tiče stabilnosti, pa:
Mel sem obojne gor in so stabilni. Mam XP ker se mi ne da stalno štimat gor driverov:\ ! Se splača met gor XP, če maš več kot 256 MB RAM-a>:D !
I'd like to do something crazy!

freejack ::

Hmm,..jst XPjem dajem veliko priložnosti, pa se vsakič najde kaj da me razočara,.. luknje, hrošči, muhe, mušice, pajki itd. :D Sn se odločil da počakam do SP1 pa vidim kaj bodo ˝usposobili˝ oz. popravili.

Tomi ::

Jaz pa imam na eni mašini XP in Win98 (za mamo), in za igre imam izključno XP-je. Na laptopu imam pa samo XP-je in me sedaj še niso pustili na cedilu, tako da jaz bi se vsekakor odločil za XP.
metrodusa.blogspot.com

Jst ::

Še moje skromno mnenje:

W2k z Service pack-om 2 so zakon. Ampak tu mislim za programiranje, risanje v 3d studiu, itd... V glavnem za programe.

XPji so pa boljši za nekoga, ki so mu na prvem mestu igre.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Ziga Dolhar ::

Ne da se mi utemeljevat, ker se mi ne zdi potrebno. Windows XP. Mam licenčne na dveh mašinah, verjetno ne bi bilo tako, ako bi me tako razočaral. Če pa kakšna igra ne dela, se pa ne sekiram (okej, z izjemo Transport Tycoona pa Fleet Commanda).

andrej ::

saj, vsak ki kolko tolko pozna arhiterturo win9x in NT/w2k/XP sistemov bo takoj reko XP. Tukaj sploh ni debate, XP so superioni. To je tak kot da primerjas star crnobeli televizor z najnovejsim plazemskih HDTV. Sploh skoda besed za razpravo...

royt ::

freejack:

hm... le če imaš original, ker sp1 se bo namestil samo na originalne winxp... tiste skrekane ne veljajo... tako da... po tvojem postu sodeč, če bi imel opriginalne, bi jih imel naložene, sedaj, ko pa nimaš....:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: royt ()

Tiger ::

Da ne bom odpiral novega post-a; kako v XP nastaviš, da se ti vedno prijavi z istim imenom in geslom. Recimo v win2k si imel možnost, da si v Control Panel / Users izklopil, da naj se vsak uporabnik prijavi. Drugače se pa menda to tudi preko TweakUI-ja, ampak ne vem ali WinXP sploh ga podpirajo (TweakUI namreč)?

mafijc ::

jst bi ti tut totalno priporocu win xp, jih mam tut sam in mi dela vse skor ( lol ) skus uredu.

p.s. ziggga: al transport tycoon dela na xp veš???
res!>:D

Justy ::

Tiger, ti kar uporabi TweakUI...

Drugace pa bo SP1 za XP-je sigurno delal tud na piratskih..... kdaj pa se kaj ni delalo:\ :)) .... vcasih se clo prej ko na originalnih:D

andrej ::

justy: kot sedaj kase se piratskim ne pise kaj lepega. trenutne piratske verzije ne sprejmejo SP1. Pa tudi windows update na piratskih ne bo delal.

Justy ::

Isto so pravili za aktivacijo XP-jev, Offica;) ...... crackerji bojo sp popravili in ga izdali v svoji verziji ki pa bo deloval na vseh winsih, glede tega jst sploh nism v dvomih:))
...... sej ne pravim da je to lepo:P ....... samo jst ne poznam nobenga k bi mu bil foter poslanc, tak da tud ne poznam nobenga k bi mel cist vse programe legalne......0:) :)

andrej ::

ne pravim da zadeve ne bo mozno obiti. vedno se da. recimo pri windowsupdate lahko oni v trenutno disblajo dolocene nove keye. potem so pojavijo novi, ki ji znova lahko takoj onesposobijo, pa novi, pa tako dalje. smo v zacaranem krogu.
glede patchanja SP1 pa osebno nebi bil ravno prevec vesel. lahko se zgodi podobno kot s "crackanimi" XP-ji, ki so bli "preaktiviranimi" in so se potem dogajale cudne stvari. Pri taksnem hackanju nikdar ne vem kje bo nazaj vdarlo, al kaj potem zaradi tega nebo delalo... softver je ena zelo cudna zadeva...

matic ::

Ce bo M$ naredil zascito da se nebo dalo imet piratskih winsow in bo res in nujno treba imet original bo nenudoma promet zelooo padel! Ne upam si reci da bi propadel ampak bi pa izgubil gromnoooo!!! Padel bi hitro (cca 2 leti) pod status Appla! Pri Applu je precej bolj tezko imet kaj nelegalnega itd itd.. in kolk ima prometa!? Poleg tega je pa Apple doosti boljsi in zanesljivejsi sistem tako da...

In ce bi moral sedaj v trgoino po XPje ce bi jih hotel si dam raje Linux gor! In takih ljudi je se velikoooo.. skoraj vecina ki ima nelegalne XPje (ali 98,2k,95,3.1,vadever,..)

Pa ze tako in tako cedalje vec ljudi leze na Linux... tudi firme!

tejo ::

Justy: vesela novica zate, SP1 (beta) deluje na piratskih XPjih... Tako da verjetno MS že tuhta kakšno novo zaščito za končo verzijo SP1. :D

Meni je itak vseeno.... >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

Tomi ::

Potem imam pa raje nekaj 10k sit na banki manj, kot pa da bi moral imeti Linux...
metrodusa.blogspot.com

andrej ::

matic: bi se kar strinjal, da veliko uporabnikov nebi vec uporabljalo winsov. Ampak to taksnih uporabnikov MS tak ni mel cisto nic koristi! Ce niso nic kupli od MS-ja potem so tak delali samo "skodo" s piratskimi winsi. potem pa so se samo bunli ce ni kaj delalo. Da pa bi padel na nivo Apple pa skorajda ne verjamem. Vsaj v kratkem - srednjem roku ne.

tejo: SP1 beta je ze jako star, tako da zadeva ni vec tak aktualna. pocakajmo na naslednjo beto, potem pa se tak znova zacne krog...

ABX ::

Igre se vrtijo občutno hitreje na win98 ne glede na to ali so stare ali nove in že razmišljam da bi za foro testiral hitrost win95 v novih igrah.

Jaz imam dual-boot win98/w2k in uporabljam win98 za igre (95% časa) w2k pa za pisat razne pomembne stvari.

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

McHusch ::

Igre se vrtijo občutno hitreje na win98 ne glede na to ali so stare ali nove in že razmišljam da bi za foro testiral hitrost win95 v novih igrah.

nima se smisla trudit, ti lahka jest povem>:D da delujejo pocasneje kot na Win98 ker ma 95ka obupno podporo za AGP (pa se to le OSR2 + USB support). nima smisla, 98SE je idealna zadeva 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: McHusch ()

Kostko ::

@Tomi:
Potem imam pa raje nekaj 10k sit na banki manj, kot pa da bi moral imeti Linux...

razlog ??? :\
Human stupidity is not convergent, it has no limit!

matic ::

Andrej.. koliko pa je teh uporabnikov ki imajo nelegalne kopije? In ker bi kar nekaj presaltalo a Linux bi kaj hitro zacele tudi igre prihajat v Linux varianti (kar ze tako in tako).. in kdo bi se uporabljal winse..

Ni res da taki ki imajo nelegalne winse ne delajo koristi.. in samo skodo.. se zdalec od tega! Ce bi potegnil crto in zbrisal te ki imajo nelegalne winse in ostale programe gor.. bi informiranost o windowsih hitro padla.. pac preprosto ker je tok manj uporabnikov.. se stvari pocasneje razvijajo.. Od kje pa ima korist potem zadeve kot so Linux, OpenOffice itd ki so brezplacni..

Se en primer: Ce bi Mac naredil razlicico MacOSX za pc pa bi ga dal pod freeware ali pa neko ugodno ceno pa zraven bi hitro prisla se gusarska verzija.. kako hitro bi zraslo zanimanje za ta sistem, koliko uporabnikov bi dobil, koliko novih programov? Samo Mac ima pac drugacno strategijo.. drugacno trzisce.. Microsoft svojo... Linux pa spet svojo.. in najvec se v prihosdnosti obeta Linuxu! 100 posto! :)

ABX ::

Sej upam da je vsem popolnoma jasno dejstvo da če bi vsak moral plačat za windows bi le teh bilo grozovito manj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tomi ::

Kostko: navada, moja konzevativnost, in pa verjetno razlog, da vsaj enega od mojih računalnikov ne uporabljam sam, ampak tudi drugi, ki ne bi bili navdušeni nad Linuxom. Meni pa osebno kljub vsem prednostim, ki jih Linux ima, ni všeč.
Sedaj sem popolnoma navajen na NT platforme, in ne bi menjal.
metrodusa.blogspot.com

para! ::

Poletnik: postavil si vprašanje, ki je po kategoriji ekvivalentno vprašanju "Ali naj kupim vodno posteljo ali ležim na kamnu?".

Windows XP so operacijski sistem, ki imajo pred Windowsi 98 ogromno prednosti in več uporabnih funkcij. Katere so te funkcije ti ne bom našteval, kajti pri Microsoftu uporabnikom tvoje vrste nudijo predstavitveni video, v katerem prikazujejo prednosti XPjev pred Windowsi 98.

Glede iger je takole: pod XPji naj bi res delale malo počasneje. Tako sem slišal, testiral sicer nisem. Vendar tako male razlike med FPSji nikakor ne opaziš med igro. Starejše igre res ne pridejo v poštev, a mislim, da če si kupil nov računalnik, potem tako ali drugače nimaš namena igrati iger, ki pod Windowsi XP ne bi delovale.

Varnost...no ja, varnosti pri Windows 98 v bistvu sploh ni. Pri XPjih je kar izpopolnjena. Sploh zdaj, ko ti je na voljo service pack (SP) za XPje, se ti ne bo treba truditi z dolvleko mnogih popravkov, kajti le-ti so že v SPju.

Priporočam ti torej XP.

Lp,
Jazz
Death before dishonor!

para! ::

Oh ja, spet Linux vs. Windows debata. Vsak ima svoje mnenje, nima se smisla prepirati glede tega. Sam imam najraje operacijske sisteme, ki jih naložim in delajo, nimam težav z gonilniki, itd. In ravno to so Windowsi. Nisem uporabnik, ki ima toliko časa, da bi si lahko privoščil zamudno nastavljanje Linuxa.

Dejstvo pa drži in bo držalo, da Linux nikoli ne bo ogrožal Windowsev. Niti nobena druga GPL programska oprema Microsoftovih izdelkov. Niti Applovih.

Lp,
Jazz
Death before dishonor!

DavidJ ::

:)

ono, da delamo skodo s piratskimi windowzi ni res! ko sem se mel piratske win 95 sem kupil v celju v kovinotehni igro microsoft soccer (zdej najbrz sploh ne bi delala v xpjih).. ce bi takrat imel linuxa igre ne bi kupo..

pa mama je kupila knjigo od microsofta - sprehodi skozi okna 98 ali nekaj takega.. ce bi mel linux tega ne bi kupo.. pac; stvar je crnobela ;)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

DavidJ ::

Dejstvo pa drži in bo držalo, da Linux nikoli ne bo ogrožal Windowsev. Niti nobena druga GPL programska oprema Microsoftovih izdelkov. Niti Applovih.


kaksno dejstvo?

pocakaj se ene 2, 3 generacije linuxov
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

matic ::

Jazz: ampak to da pa ne ogorza linux winsos pa dale c ne drzi vec!!! Samo poglej kako linux ogorza win2k server naprimer!!! Ampak ajd.. server.. to je druga zgodba.. tuki je itaq linux (unix) zgodba zase..
Drugace pa tudi za koncne uporabnike.. linux je cadalje bolj prijazen.. primerjaj sedaj, pa samo 1 leto (al pa 2) nazaj! Ni se noben govoril da bi sploh imel namescene winse in linux.. sedaj pa jih ze kar nekaj poznam ki vsakdanje namesto winsov uporablja linux!
Ravno v drugi temi smo debatirali o Officu.. lej pri nas v firmi.. na 3 racunalnike gre msOffice (in samo zato ker potrebuje nek birokrat pac msOffice).. na ostalih 6 racunalnikov pa OpenOffice!!! Ce ne blo tega (gpl).. bi kupili msOffice.. in to je skoraj 1.000.000,00sit!!! Torej kdo koga ogroza!? Razen ce ti to kako drugace gledas..!?

para! ::

Hornet: Microsoft z operacijskimi sistemi Windows cilja na najbolj razširjeno uporabniško skupino. Zato je njihov cilj narediti operacijski sistem, ki bo čim enostavnejši za uporabo. In tega si kupci želijo.

Če se bo Linux še naprej razvijal v takšni smeri, kot se, torej da uporaba ne bo tako enostavna kot pri "konkurenci", da ne bo gonilnikov, iger, programov, itd, ne bo ogrožal "konkurence". Seveda se lahko stvar popolnoma obrne, če se tudi Linux spremeni v nadvse enostaven operacijski sistem. Ampak temu sedaj ni tako. Sedaj tudi Windowsi niso zastonj, morda pa nekoč bodo?
Death before dishonor!

para! ::

Matic: razumem, da se Linux vse bolj približuje popolni enostavnosti uporabe, ampak dvomim, da trenutno sega do kolen ostalim operacijskim sistemom, kot sta Windows in MacOS. Popolnoma verjamem, da bodo razvijalci Linuxa v prihodnosti še bolj dodelali svoj operacijski sistem, predvsem na področju enostavnosti. To je stvar njihovega truda, vendar to je tudi vse kar leži na njih. Da bo Linux popolnoma ogrožal konkurenco se mora zelo razširiti. Šele takrat bodo podjetja začela resno delati gonilnike in programsko opremo za Linux, prej ne. Razširil se morda bo, ampak velika podjetja ter zahtevni uporabniki bodo še naprej zaupali "večjim", ki jim nudijo boljšo podporo, itd.

Ravno sam si podal primer: Birokrat. Linux pač ni dovolj razširjen, da bi ogrožal ostale. In tu tiči razlog, da ti svojega Birokrata ne moreš naložiti na OpenOffice, ki je prav tako GPL kakor Linux.

Ne razumi me narobe, nič nimam proti Linuxu, pravim samo, da se bodo morali distributerji Linuxa še kako potruditi, da bodo dosegli raven konkurenčnih operacijskih sistemov.

PS: Matic, Birokrat je program za finance? Zakaj potem takem ne najameš finančnega servisa? Morda bi bilo ceneje. Jaz ti ponujam kakovostno rešitev na področju finančnega servisa :) Dovolj heca, hehe.
Death before dishonor!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: para! ()

Justy ::

Hahha, windowsi zastonj??? To si mislu po ene par ledenih dobah:D .......... o kako rad bi docakal ta dan


Kdor caka, ta docaka.......... to je pomoje edini primer ko ta pregovor ne drzi............ LOL

para! ::

Justy: heh, podal sem samo teoretično možnost. Seveda je realnost drugačna. Hotel sem povedati, da je MOŽNO, da se Linux spremeni v najenostavnejši sistem, ampak je tudi MOŽNO, da Windowsi postanejo zastonj. Seveda po nekaj ledenih dobah, kot si dejal sam :)
Death before dishonor!

tejo ::

Windows zastonj,ja pa kaj še. Neki sem sicer slišal govorice o tem, da bi bil windows zastonj, vendar bi bil zato plačljiv Windows Update. Samo to bi šlo v nos tistim, ki zahtevajo, da se podjetja kaznuje, če je njihov software preveč hroščat, v tem primeru bi pa MS ravno od tega živel naprej.

matic ::

Jazz kdaj si nazdanje namestil kak linux? Zadnji RedHat ali pa Mandrake ne rabis nic kaj dosti instalirat kakih driverjev ali pa karkoli! nebos verjel ampak meni je zaznal tudi web camero mi dal gonilnike in ze je kamerca delala i se ost vec sem lahko z njo delal kot pa v widnowsih.. V linuxu se ne rabis vec kaj dosti igrat z drajverji razen ce imas kak bolj kompleksen hardware, kjer pa ves kaka je sitacija tudi pri windowsih.
Glde distribucijskih his! Corel je ze naredil svojo distribucijo linux in programe. Tudi sam Mac se meni zdi dosti blizje linuxu kot pa windowsom. Pa tudi se mnogi drugi.. se mal pa bi M$ naredu svojo distribucijo Linux.. Zal nebo Lindows ker ta ze obstaja :D bo pa kak Linux XP :D
Tudi financni programi bodo kmalu.. Birokrat veretno ne ker je bolj dojnk dojnk program.. pa se za neke ms parterje se majo.. ma sploh so cudni..
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali Ubuntu postaja resen igralec? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
20018757 (12289) techfreak :)
»

Vista ne bo pokazala svoje lepše plati (Aero) piratom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
13313699 (9388) 64202
»

Kaj Linuxu zavira zavzetje namizja? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
30721622 (16270) CaqKa
»

Linux vs. Windows; v prihodnosti... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1199217 (7383) poweroff
»

Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
605902 (4796) LordWorm

Več podobnih tem