» »

Internetna povezava dela prepočasi

Internetna povezava dela prepočasi

NonBody ::

Takale je zgodbica:

Ponovno sem inštaliro windowse(spet kriv net), vse naložo, vse driverje, torej vse. Torej računalnik se poveže na router(nimam kabla), internet dela povezava je lepo vzpostavljena. Torej vse dela vredo, grem povlečit dol firefox, in pogledam kako hitro mi dol vleče. In kaj vidim do mi vleče le 11-20kb/s kar je globoko nad mojo zmoglivostjo hitrosti. Prijatelj mi priporoča naj izklopi samodejno shranjevanje energije na omrežni kartici, naredim to. Se še malo špilam z nastavitma na driverju a ne najdem nič takšnega. Imam omrežno kartico asus 802.11g. Bi lahko bilo kaj narobe z driverji al so to nastavitve na kartici?

ttommy ::

Kakšno linijo imaš?Kaj pa RAM-ga je dovolj sproščenega?
Gamer

Moja linija je 2mb, in ja.

netanyahu ::

Človek božji, seveda ti vleče počasi, če so pa strežniki s katerih nalagaš Firefox zabasani. To ni merodajen test. Preizkušaj na strežnikih, ki so v omrežju tvojega ISP-ja.

Ni to problem, ne sam firefox, vse datoteka in nasplošno cel net dela počas, ko tako nebi smel

RuskiSnajper ::

to sem jas že mel enkrat

nekaj je blo z resetiranjem modema in neko sranje pri kablski , klico sem gor in dol in sem pa tja , modem sem prikluco na cist drug komp , .. pac nekaj cajta pa je spet delalo in se ta problem ni nikol vec ponovil, mogoce pa da je blo takrat vroce tak ... kaj te vem , vem pa ali je v operateru ali pa v modemu

Tak da , spet nevidim smisla , zakaj ljudje vedno grejo formatirat , preden sploh niso ziher ali je to sploh pomenbno. Nekateri se format ponavljajo 3-4 krat kar je utter nonsense.
Doro nima veze zaj , sam ce bi mel LAN in bi na drugem kompu bilo enako , potem je ziher da ni potreben format.

Tak da , izklopi modem iz elektrike 1 uro , mal se špilaj pa ga vklucuj pa ugašaj .... , tak sem ga jas nekaj ko sem skor popzdo zravn pol pa je delalo. Ce ne ga nesi zamenjat kar morejo naret zastojn , mal jih naderi po telefonu da se jim bo dalo stegnit rit do streznikov, ce je slucajno tam problem.

Formatiral sem disk je bil komp fula zapacan.

Vseeno mislim da ni kriv router ampak nastavitve, po mojem kaj za shranjevanje moči ali pa kaka omejitev.

Hvala za nasvet bom to prvo sprobal:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1832595546 (9073) viktor_007
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

3558429867 (13151) Freakylion
»

Internet ne deluje kljub vzpostavljeni povezavi

142565 (2231) seba75
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11953222 (24972) simone
»

internet na windows 98