» »

Yamaha TzR !!!

Yamaha TzR !!!

BoštjanS ::

Doma imam yamaha tzr 50ccm zanima me če ima kateri uporabnik doma Yamaho TZR 50. ker me zanima če ima gdo problem med vožnjo ko mašino preveč obremenim začne nekaj cingljati v njej in se bojim da bi se mi mašina sesula . Pozanimal sem se že pri serviserjih in so mi rekli da so imeli že več problemov z tzr 50 saj so mi rekli da imajo serijsko napako na motorju letnika 2008 in vam priporočam da se pozanimate pri svojem serviserju če je tudi vaš motor z takšno napako.

Prosim vas da napišete komentarje ker me to res zanima če ima gdo isti problem saj naj bi šlo za več serij v letu 2008 !!!!
:(

DimmniBurek ::

Probaj naliti 100oktanca. Če si vozil s starim benzom(od lanske sezone) je skoraj sigurno klenkanje(benzin se vžge prej kot bi se moral in zato začne cingljati. ČE doliješ 100ko bi moglo bit OK.
There Is No Stronger Drug Than Reality

blackbfm ::

Kje je problem? Očitno gre za stvarno napako, katero ti bodo zastonj porihtal in to je to.

Daedalus ::

Če ma serijsko, reklamiraj in bojo popravli. Se mi pa zdi, da bolj kot ne zganjaš paniko - če nisi že dlje časa lastnik mopeda, dvomim, da lahko po zvoku slišiš, če le-ta deluje pravilno, al ne.

Pa takole preko palca je tole dvotaktni motor, tak da če tja not vlije sam 100 oktanca... se bo slabo končalo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

DomenG ::

LP!!
Jaz imam tudi isti model motorja meni je isti problem saj ko motor obremenim mi začne cingljati.Nimam 100% oktanc... res je da tankam 100% benzin vendar ma motor to funkcijo da sam meša mešanico benzina in olja .

DimmniBurek ::

Oktani so v številih, ne v procentih!
Lahko maš več kot 100 oktanov.
Nalijta 100oktanskega in poročajta.
Če je serijska nevem zakaj sta tle, bejžta do Yamahinga servisa pizdit. Mislim pa da vsi 2takterji mal rožljajo pri rdečih obratih...
There Is No Stronger Drug Than Reality

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

100 oktanski bencin (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6110201 (8954) Blinder
»

95/98/100 oktanski bencin (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
16443926 (23576) ...:TOMI:...
»

Petrol ultimax (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42361302 (39611) Matev
»

100 oktanski bencin in starejsi avto (strani: 1 2 3 )

10416037 (14128) JanK
»

OMV in 100 oktanov (strani: 1 2 )

6312342 (10727) OmegaM

Več podobnih tem