Forum » Zvok in slika » LCD TV LG 32LG3000-kaj si mislite?
LCD TV LG 32LG3000-kaj si mislite?
Morphe ::
Zanima me samo mnenje o kvaliteti tega TV-ja. Slabosti, prednosti, kvaliteta slike in podobno.
- spremenilo: Morphe ()
LexLuthor ::
Na papirju sicer dober kontrast, vendar ima samo en HDMI vhod, švoh zvočnike, pa neuporaben je ta zaslon, če bi ga rad kdaj uporabil kot monitor za računalnik, ker ima preslabo ločljivost.
Sicer je za ta denar še kar....
Sicer je za ta denar še kar....
Hardstyle ::
LexLuthor preveč smallvila?
LG3000 ima 3!!! HDMI izhode, dober kontrast, zvočniki so super (zvočniki so na vsaki stranici TVja). Imam ta model, in imam tudi več x priklopljen laptop sicer res, da za igranje nintendo64 emulatorja ampak tudi dokumenti in to se vredu vidijo, čeprav res ni to to ampak za občasno uporabo je dovolj. Sicer pa zakaj bi kupoval TV kot monitor?
@LexLuthor: jaz res nevem kateri TV si ti gledal :)
LG3000 ima 3!!! HDMI izhode, dober kontrast, zvočniki so super (zvočniki so na vsaki stranici TVja). Imam ta model, in imam tudi več x priklopljen laptop sicer res, da za igranje nintendo64 emulatorja ampak tudi dokumenti in to se vredu vidijo, čeprav res ni to to ampak za občasno uporabo je dovolj. Sicer pa zakaj bi kupoval TV kot monitor?
iztok04 ::
Tudi jaz imam ravno omenjeni TV že 4 mesece in sem več kot zadovoljen. Uporabljam pa ga izključno kot TV in ima 3 HDMI priključke.
Ena slaba stran so zelo skopa navodila, tako da se moreš skozi vse funkcije sam prebijat, ampak so menuji zelo intuitivno narejeni, tako da ni večjih težav.
Druga slaba stran je brenčanje TV-ja, ko je slika na ekranu popolnoma črna (ob menjavi kanalov). To se dogaja tako na antenskem vhodu (DVB-T), kot na vhodu iz STB-ja.
Ima še kdo podobne probleme? Naj TV reklamiram? Brenčanje sicer ni močno, je pa nadležno.
Ena slaba stran so zelo skopa navodila, tako da se moreš skozi vse funkcije sam prebijat, ampak so menuji zelo intuitivno narejeni, tako da ni večjih težav.
Druga slaba stran je brenčanje TV-ja, ko je slika na ekranu popolnoma črna (ob menjavi kanalov). To se dogaja tako na antenskem vhodu (DVB-T), kot na vhodu iz STB-ja.
Ima še kdo podobne probleme? Naj TV reklamiram? Brenčanje sicer ni močno, je pa nadležno.
LexLuthor ::
LexLuthor preveč smallvila?
tko piše na na netu....
Aja, včasih smo se tudi spraševali, zakaj za vraga potrebujem 22'' monitor, saj je 17'' čez glavo....
ni malo ljudi, ki si kupi 32'' TV-je kot monitor - morda za nažiganje iger na PC ipd...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()
aiko ::
iztok04.. kaj brenčanje je precej tiho, slišno le cca 1m od tv? Meni je 37LG5000 isto občasno "brenčal" pri celi črni sliki, sedaj pa je to brenčanje popolnoma izginilo (po 2-h mesecih). Tako, da verjetno ni potrebe po reklamaciji. Vendar presodi sam. Ne vem zakaj se to pojavi. TV mi dela odlično, tako da malo dvomim, da je kak čip defekten..
Za igrat igrice preko pc-a pa je TV mega :)
Za igrat igrice preko pc-a pa je TV mega :)
Hardstyle ::
iztok04: moj ne brenči nič tako, da ti ne znam svetovat glede reklamacije. Imaš eno letno ali tro? Počakaj še kak mesec-dva pa se potem odloči, razen če je brenčanje res moteče.
LexLuthor: če si povedal mnenje o nekem izdelku glede na review na netu potem bi lahko vsaj link podal, da vidimo kje pišejo take bedarije oz. prvo bi lahko preveril če si sploh gledal enak model (glede na št. HDMI že nisi mogel).
Za nažiganje iger je 22 oz. 24 več kot dovolj, kaj več pa je že preseravanje. Govorim za igranje iger in ne profesionalno delo s kakimi autocadi itd. Za konzole pa se mi zdi 32" premajna diagonala.
LexLuthor: če si povedal mnenje o nekem izdelku glede na review na netu potem bi lahko vsaj link podal, da vidimo kje pišejo take bedarije oz. prvo bi lahko preveril če si sploh gledal enak model (glede na št. HDMI že nisi mogel).
Za nažiganje iger je 22 oz. 24 več kot dovolj, kaj več pa je že preseravanje. Govorim za igranje iger in ne profesionalno delo s kakimi autocadi itd. Za konzole pa se mi zdi 32" premajna diagonala.
shinko ::
Pozdrav!
Imam en model novejši tv 32LG5000 in moram rečt da sem zelo zadovoljen, pravtako ni nobenega brenčanja!! Uporabljam pa ka kot tv (digitalna kableska) in kot monitor (ima odličen kontrast 50 000:1), vbistvu služi v multimedia centru. iz kauča ki je oddaljen cca 3 metre je slika super in v kombinaciji s brezžično tipkovnico in miško služi več kot odlično svojemu namenu (bluray filmi, igre, deskanje, tv)
LP
Imam en model novejši tv 32LG5000 in moram rečt da sem zelo zadovoljen, pravtako ni nobenega brenčanja!! Uporabljam pa ka kot tv (digitalna kableska) in kot monitor (ima odličen kontrast 50 000:1), vbistvu služi v multimedia centru. iz kauča ki je oddaljen cca 3 metre je slika super in v kombinaciji s brezžično tipkovnico in miško služi več kot odlično svojemu namenu (bluray filmi, igre, deskanje, tv)
LP
mihec87 ::
Se en zadovoljen uporabnik 32lg3000 ma 3 hdmi(en hdmi ma 2000 model se mi zdi), pa 32lg5000 ni novejsi je samo visji oz drazji model..
shinko ::
@mihec87
ko sem nabavlal tv je serija 5000 prišla v trgovine mesec dni kasneje kot modeli serije 3000. takrat sem delal v trgovini... iz tega sem sklepal da je serija 5000 novejša.
LP
ko sem nabavlal tv je serija 5000 prišla v trgovine mesec dni kasneje kot modeli serije 3000. takrat sem delal v trgovini... iz tega sem sklepal da je serija 5000 novejša.
LP
S!lentHunter ::
Ne vem zakaj nekateri tu pištete, da je kvaliteta tega LCD-ja slaba, saj to sploh ni res za svojo ceno ta TV ponuja zelo veliko.......ni vse najboljše kar je drago to naj vam bo že enkrat jasno...mislim, da če boš kupil ta LCD TV, da ne boš zgrešil, saj je sprejemnik kvaliteten.
več in tudi komentarje kupcev pa si lahko prebereš tudi tukaj : http://www.mimovrste.com/artikel/135010...
več in tudi komentarje kupcev pa si lahko prebereš tudi tukaj : http://www.mimovrste.com/artikel/135010...
AMD Ryzen 5 2600x,MSI 450 Tomahawk,Gigabyte RX580 8GB,16GB DDR4, SSD Samsung
Huawei
Huawei
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: S!lentHunter ()
gregx20 ::
Lep pozdrav,
tudi sam imam ta model TV-ja in sem zaenkrat z njim zadovoljen.
Zanima me samo, kaj potrebujem za sprejem digitalnega signala? Sicer mi TV najde 8 digitalnih programov, vendar ni slike in na zaslonu se pojavi napsi "HD storitev".
Hvala za pomoč,
G
tudi sam imam ta model TV-ja in sem zaenkrat z njim zadovoljen.
Zanima me samo, kaj potrebujem za sprejem digitalnega signala? Sicer mi TV najde 8 digitalnih programov, vendar ni slike in na zaslonu se pojavi napsi "HD storitev".
Hvala za pomoč,
G
Ales320 ::
Mi lahko kdo razloži kako bi lahko na LG 32LH3010 prilopil navadne 2.1 zvočnike od računalnika? Rad bi imel zvok od TVja speljan preko teh zvočnikov. Sem sprobal preko vhoda za slušalke in je kvaliteta zvoka porazna proti DVD predvajalniku. Je možen še kakšen drugačen priklop?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales320 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58473 (14574) | darexx |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34695 (30293) | popster |
» | Hišni kino do 300 eurOddelek: Zvok in slika | 2940 (2432) | Alfa Dog |
» | [divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 22809 (10618) | timzl |
» | Kako odpraviti odzivni čas (ping) ???Oddelek: Omrežja in internet | 4242 (3171) | antonija |