» »

LG KF900 PRADA II

LG KF900 PRADA II

djmusica ::

Zanima me če kdo ve kje bi se lahko dobile posodobitve ter kakšne aplikacije za ta telefon. Ker na uradni strani ni nobenih posodobitev in aplikacij so samo filmčki, slikce in zvoki.Prosim če kdo ve če bi lahko dodal kakšen link ali napisal kako in kje bi se lahko to dobilo.

Hvala!

ModriN96 ::

Aparat še nima nobene nadgradnje oz posodobitve ker je šele komajda pogledal v sevt;) Tako da do nadaljnega ne pričakuj kaj dosti na tem področju ;)

djmusica ::

aha kaj pa aplikacije?

errhec ::

dd

djmusica ::

hvala

billy ::

Zakaj nikjer na najdem kakšen procesor ima tale telefon, lahko to preveri kak lastnik le-tega?

ModriN96 ::

Prada 2 ima sledeč proc: AMD Imageon Processor Powers LG PRADA

billy ::

Hm..kakšen operacijski sistem pa ima?

ModriN96 ::

Nima operaciskega sistema...to ma lg pač svoj program oz sistem. Ni ne symbian in ne windows mobile...

billy ::

Eh..škoda pol, sem se ogrel ;)

Jin ::

Telefonov uporabniški vmesnik je zelo finger friendly, kar seveda ne bi bilo mogoče z windows mobile. Ima tudi capacitivni zaslon, kar pomeni da ga lahko upravljaš samo z prsti (pri windows mobile je fajn imeti stilus - palčko). Sicer je pa prada 2 fashion telefon in njegova ciljna skupina niso techiji.

mojcabla ::

Živjo,
še tule bom vprašala, mogoče pozna kdo kakšno stranpot ...
Imam Prado II, do sem vse finofajn, mal včasih zmrzne, ampak dobro, pač. Kar me že skos spravlja v obup je mapa s privzetimi nagravžnimi fotkami, ki jih telefon forsira kot ohranjevalnik zaslona. Pod nagravžne fotke štejejo neke kvazi art fotografije iz highfashion sveta, prevladujejo bledični, podhranjeni fantje in dekleta, grda oblačila in še grši čevlji. Nimam želje gledat teh fotk sploh. Na servisu so mi rekli da če je privzeto se to nikakor ne da zbrisat, gumb 'vrzi stran' seveda ne dela. A je kakšna metoda, da te fotke nekako umaknem iz obtoka, če jih že ne morem izbrisat, da mi jih vsaj gledat ni treba vsakič ko vzameme telefon v roke?

nasvet prosim, hvala.

Lp Mojca

Jin ::

Hm. Tudi jaz sem imel ta telefon. Mene sicer vse grafike niso motile (in mislim da je tvoja karaktizacija napačna, oz. bi jo lahko vsaj zapisala kot svojo subjektivno mnenje...tok o tem), ampak par sem jih hotel odstranit. Tega nisem storil, ker sem jo prej prodal (kar priporočam tudi tebi - meni se je enako ugašala, zmrzovala, itd... - imel sem jo trikrat na servisu, dokler niso "matične" zamenjal). Grafike se da zagotovo izbrisati. Edini način, ki ti ne bo obrodil sadov (po vsej verjetnosti) je ta da zadeve probaš izbrisati s telefonom. Probaj telefon priklopiti na računalnik in na ta način izbrisati fajle, sicer pa, GOOGLE is your friend (s tem mislim da svetovni splet prebrskaš, saj se je na svetu z cca. 6 milijardami ljudi zagotovo še kdo soočal s podobnim problemom)...!


LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 483 84 85 86 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4272627753 (219238) karafeka
»

LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
43193191 (43127) dr.Akula
»

Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32684026 (50446) Ciklamen
»

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1227123174 (32000) Kunte
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
24235484 (16639) errhec

Več podobnih tem