» »

Kaki zegnarji so Hrvati!

Kaki zegnarji so Hrvati!

Matek ::

Mater, danes kar nisem mogo verjeti po tekmi! Kaki zegn so meli hrvati,t ak bi mogli zgubiti, pa je oni sudja vse totalka zasral. A se bojo kaj pritožli Italijani, če ne, se bom jes! Zdej pa še po televiziji smetijo z izjavami vseh možnih pametnjakovičev kak so nadigrali Italijane pa kak majo super napadalce pa da ni mela obramba Italjanov šans pa vse.;(( Sovražim to. Bog daj, da jih Ekvador nabije!

Tolko kolko so nas prefukali sudje, so Hrvatom podarili!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
  • spremenil: Matek ()

R0K ::

Italjani dones res niso mel sreče. Prvoščim pa zmago Hrvatom, ker so le carji. Na SP98 so bli skor outsiderji like mi, pa so bli nakonc 3. Svaka jim čast!

Mel so res srečo. Najbojl realno bi blo 2:2 ... ampak fusbal je 'loto'. Ne zmaga vedno najboljši. To je dakazala že Senegal.

Drgač pa je dones Totti pokazal, da ma Zaho pravo konkurenco pr izvajanju frajštosov :) ...matr je dobr strelu...pa kak se je žoga odbila...Pletikosa ji še s pogledom ni mogu sledit, kaj da bi jo šele branu :D

Noja. Vsej en balkanec bo vrjetno napredoval v 2. krog. Ker bi blo že mal sramotno, da nebi mel balkan, ki je bil učas velesila, nobenga vsej v šestnajstini finala.

perci ::

Sicer sem navijal za Hrvate in mi je kul, da so zmagal, ker majo zdej velke šanse za naprej, samo realno zmage niso zaslužili. Meni sta se oba razveljavljena gola zdela popolnoma regularna.

Matek ::

Jaz tudi ne bi mel nič proti njihovi zmagi, samo ko je tak brezveze blo, pol se pa še hvalijo tak ;(
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Thomas ::

Bog jim požegnaj!

Meni bi bilo pa najljubše, da gre nogometni tron ven iz Evrope (in Amerike).

Privoščim Brazilcem.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

perci ::

Thomas: hočeš, da gre ven iz Amerike, privoščiš pa Brazilcem?:D No, kakorkoli že, jst sem za Argentino, še raj bi pa videl Portugalce, samo kaj, ko so razglašeni, da bolj ne bi mogli biti.

Thomas ::

"Amerika" pomeni ZDA.

A ni to jasno?

No, jest hočem, da zmagajo tisti iz tretjega sveta. Ampak ne iz islamskih držav.

Čista politika.

:)

perci ::

Sorry, ni se mi zdelo samoumevno, ker si rekel, da bi rad videl, da gre ven iz Evrope (Amerike), pa se ne spomnim, da bi kdaj v ZDA bil. Pa sej nima veze, pač sem te narobe razumel.

LP Peter

Cosmo ::

J.Amerika nikakor ni tretji svet.
Tretji svet so Afganistan, Somalija, Sudan, ...
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Cosmo ()

BlackHole ::

Kdor pravi, da si hrvati niso zaslužili zmage, to pač pravi od zavisti in nevoščljivosti in ne iz dogajanja na igrišču. Hrvati so bili povsem enakovreden nasprotnik italijanov, na trenutke celo boljši (7:2 streli na gol v polčasu, če se ne motim). Če bi vsaj eden dobro udaril po žogi v tistih priložnostih, bi že v prvem polčasu povedli hrvati. Dva gola so italijanom razveljavili, vendar mislim da upravičeno, čeprav kak drug sodnik mogoče ne bi obeh. V glavnem hrvati so se čudežno pobrali po tistem porazu z mehiko in zasluženo zmagali.

perci ::

BlackHole: imaš prav, Hrvatom zavidam, saj imajo boljšo reprezentanco kot mi. Prav tako zavidam tudi Italijanom, pa še komu. Dejstvo pa je tudi, da Hrvatom privoščim zmago, sem navijal za njih in sem vesel, da so zmagali. Ampak dejstvo je pa tut, da offsidea ni bilo niti prvič, niti drugič, ko so Italijani dali gol. Tuki ni kej za debatirat. Če si tam videl offside, si ali slep ali pa si vse skupaj sanjal in tekme sploh gledal nisi.

msmiha ::

Jaz bi samo rat enkrat videl tekmo Slovenija:Hrvaška. Me prav zanima kdo bi zmagal. Z Italjani so pa imeli res zegen.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Mercier ::

Včeraj sem x krat gledal tiste posnetke. Bolj ko je x rasel od 1 do cca. 10, bolj mi je sodnik dobival neke alanfordovske poteze - resen obraz, odrezani gibi. Grunf, ki predstavi agentom grupe TNT svoj nov izum, oni ga pa morajo uporabljati. :( :|

Težko se vživim v njegovo situacijo. Kaj je tip razmišljal?! Dvakrat! Proti Italiji! Pred očmi celega sveta! Brez vsakega oklevanja!

SVECKI CAR!

Thomas ::

Sodniki niso idealni. Če bi sodili v korist Italije, bi vsi govorili, da favorizirajo večje - tako pa .. še nisem slišal nikogar reč - "ja sej ... mogoče je bil pa Maročan slučajno prizanesljiv do Španije".

V Sloveniji se pa zbudi fovšija, kadar gre Hrvatom dobro. Pa naj bo Evrosong ali pa Miss sveta ali pa šport.

(Na Hrvaškem se fovšije ne gredo. Bolj ignoranco. :D )
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::

tenka meja, če pogledaš...

ignoranca s tem, da komaj komentirajo kakšno od naših tekem... (govorim za tekmo s špoanijo. Slovenija:JAR je celo BILA taka, kot je on rekel).

mislm - če smo mi dopustil in sprejel, da majo Kosteličevo na smučarskih stezah, nej se tut oni navadjo, da znajo Slovenci zogo brcat.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Matek ::

Ma ja sej zato, jas nimam nič proti njim, samo zdaj se bojo na morju vsi pederišli, pa ne rečem da bi fer zmagali, ampak tista dva gola sta bla čista kot solza, nikjer ofsajda pri prvem niti faula pri drugem!:(
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Mercier ::

Sergio:

ignoranca s tem, da komaj komentirajo kakšno od naših tekem... (govorim za tekmo s špoanijo. Slovenija:JAR je celo BILA taka, kot je on rekel).
Ne razumem. Jaz sem spremljal Španijo in Slovenijo z mešanim komentarjem slo/cro (celo nisem mogel ker niso bili vsi za to).
Thomas:

Sodniki niso idealni.
Ja, res. Ampak smešni so pa le redko. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mercier ()

BlackHole ::

Ok, sem še enkrat videl posnetek prvega razveljavljenega gola (še nkrat bi ga moral), pa offside res ni bil, ampak samo zato ker se mi zdi, da je bila podaja NAZAJ (nisem pa siguren), drugi pa je bil čisti prekršek Inzaghija. NE morete pa ignoritrat, kako je glavni sodnik predčasno odipiskal konec prvega polčasa in tako preprečil hrvatom izvajanje prostega strela (tega še nisem videl na tekmah), enako je bilo ob koncu tekme, kjer šel sodnik že minuto čez dogovorjen podaljšek, vendar ko so imeli hrvati v napadu čisto šanso za gol, je sodnik takoj odpiskal konec. Tega ne ignorirat, ker ti bi prav tako lahko bila dva gola.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901210566 (171375) DarwiN
»

evropsko prvenstvo v nogometu 2008 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11110382 (7300) Quickbeam
»

SP v nogometu - Nemčija 2006 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Loža
146357814 (34976) DominusSLO
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19113826 (9932) Dr_M

Več podobnih tem