» »

Hercules R8500 TV Out

Hercules R8500 TV Out

~Panter~ ::

Pojavu se je en čudn problemček. DO zdej mi je tv out delou normalno, pol se mse pa mal igrou pa sem radenatorja gor inštalirou. Zdej ga nimam več gor, ampak tv out mi ne dela tko kt bi mogu. Slike na televizorju ni ne prikaže cele, ampak sam en del, tko da če hočem vidt celo sliko morm z miško okol premikat da se pol premika tud slika na TVju. Sem mal brskou po registru pa ni od radenatorja nč notr ostal. Kaj mi je storiti?

Grega25 ::

Zmanši resolucijo na tv-out izhodu (800*600).

Zgodovina sprememb…

~Panter~ ::

NA tv out izhodu resolucije sploh ne morem naštimat, ampak je že po defaultu na 640x480 PAL B.

Grega25 ::

Hmm, nebi vedu kako je pr teb. Jest mam resolucijo na tv-out izhodu do 1024*768 max(tko mi piše ko pogledam pod display setings) in če sliko pošlem na TV ni cele na ekranu ampak se premika ko premikam miško po vogalih.Pol pa zmanjšam resolucijo in vojla.
Resolucijo manjšam na televiziji(ko je slika enkrat že na tv).Pri meni dela.
Lahko pa da nimaš dobro nastavljen tv-out.
Pod display properties-settings-advanced-displays maš tm dve možnosti za vklopit pri vsakem monitorju(Monitor in televizija).Zdej glih točen ne vem kaj kera pomen ker nisem glih guru za te stvari samo vem da če imam in monitor in tv nastavljeno na tisto ikono v kateri je pika potem mi tud namizje če ga pošljem na tv pleše sm pa ke.Če pa mam monitor na piki tv pa na dveh ekranih pol je pa uredu(sami windowsi so čist normal če pa film zalaufam pa zmanjšam resolucijo).
Pa se čudim kok folka ma radeona pa vsi sam navijajo da pa bi eden k se res spozna kej napisu in nas podučil o to pa ne ane!;( ;(
Sam tok če sm kej narobe napisu al pa zajebu mal pa me ne glih spluvat k te stvari jemljem površinsko in se glih ne zajebavam preveč z njimi.8-)

dela ::

in na kaj mate to priklučeno? na TV al videorekorder.ker jas mam neki stari videorekorder pa gorenje TV pa nima nič od tega S-video IN ;(( pa me zanima če obstajajo kaki adapteri s-video -SCart ali kaj podobnega...

||_^_|| ::

FaLcOn3y3: s-video => scart obstaja. Rabiš pa še 3,5jack + 2xchinch kabel za zvok. vse gre v pretvornik v scart.

Grega25: maš prav, vsi samo navijajo(mo), jst tut še nism pršu do dna tej sceni. Nekdo je nekoč govoril, da lahko na monitorju uporabljaš winse, na tv-ju pa istočasno gledaš film. Ampak men še zdej ni ratal tega narest.

~Panter~ ::

Hm, to pa men dela b.p. sem glihkar stestirou če še deluje. Pod display advanced settings maš opcijo Overlay, pa tam obkljukaš Theater mode, pol pa z Windows Media Playerjam zaženeš en film, in na tv ju gledaš film, na monitorju pa ostale zanimive stvari:) Zanimiv je, da mi tale Theather mode dela tko kt je treba, oz., slike je tolk kt prej, samo da je v tistem okvirju cela slika notr. Sem pozabu oment prej, da je na TVju slika kr neki manjša od celotnega zaslona, sam da se v tistmu okvirju ne vid use, tko da morem premikat z miško. Pr Theater modu je pa v tistmu okvirju celoten film. Pa to mi ga je začel srat od takrat kt sem inštalirou Radenatorja ;((

dela ::

ja za OCjanje pa probajte rage 3d tweaker...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962560667 (12926) Dominator
»

Radeon 9000 pro 64MB TV OUT

Oddelek: Zvok in slika
131412 (1144) zasavje
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
505857 (4762) bbobst
»

problem pri ATI RADEON 9000PRO tv-out

Oddelek: Zvok in slika
9932 (825) SisQ
»

Radeon 8500

Oddelek: Strojna oprema
111316 (1036) meacho

Več podobnih tem