Forum » Zvok in slika » LCD tv 32LG 3000
LCD tv 32LG 3000
matkeg ::
Zanima me če ima kdo tak TV pa če mi pove nastavitve??Sej kar se tiče programov je stvar solidna in mi rata nastavit lepo sliko, ko pa gledam film preko scart-a iz PCja(DVD, DIVX, itd) je pa stvar mal težavna, slika ja slaba glede osveževanja, slika dobesedbo MIGA po enkrani sploh tam kje so bolj žive barve!!Prosim če mi kd pomaga pri tem!!
Matjaž
iztok04 ::
Jaz imam enak TV, kupljen pred slabim mesecem. Če dobivaš signal preko SCART vhoda zna zafrkavat, če imaš zunanjo anteno priklopljeno. Pri meni se je pojavila degradacija slike tudi iz SiOL TV komunikatorja, ki sem ga imel preko scarta priklopljenega hkrati z zunanjo anteno. Ko pa sem anteno izklopil, je bila slika OK. Sedaj imam komunikator in TV povezan s HDMI in ni problemov, pa še slika je boljša. Sicer pa so preko SCARTA ponavadi vedno problemi zaradi pretvorbe digitalno/analogno.
Hardstyle ::
Si lastim LG3000 in imam povezanega z pcjem in laptopom preko VGA pa deluje tako kot mora razn pač zvoka ne spravim na tv preko laptopa, ker bojda VGA tega ne podpira.
Js mam povezan prenosnik(S-video) na TV(scart)!pa je stvar obupna
Iztok04 če sklopim ANTENO ni bolš !
Ne vem zdej sm dal vga pa ni nč signala!!
Mislim d se bo treba še mal z nastavitvami poigrat!!
Iztok04 če sklopim ANTENO ni bolš !
Ne vem zdej sm dal vga pa ni nč signala!!
Mislim d se bo treba še mal z nastavitvami poigrat!!
Hardstyle ::
Ja upam, da maš tolko znanja in si uporabil VGA kabel in ne da si samo na VGA preklopil v meniju :) Drugač pa povej kateri laptop imaš in katero grafično, mogoče je v grafi problem.
ja to je pa čist neki druzga slika prek VGA je ident od prenosnika!
ne problem sem imel za nastavitvam neki novi driver za grafiko sem imel!
ja problem je zdej zvok kot ste omenil!je kdo probal mogoče že svideo na činče bela-rdeča-rumena???mogoče dobim od frenda kabel pa bom js probav d vidm kakšna slika je tam!
hvala za nasvete
lp
ne problem sem imel za nastavitvam neki novi driver za grafiko sem imel!
ja problem je zdej zvok kot ste omenil!je kdo probal mogoče že svideo na činče bela-rdeča-rumena???mogoče dobim od frenda kabel pa bom js probav d vidm kakšna slika je tam!
hvala za nasvete
lp
sam d še to povem, zdej sem celo vzpostavil sliko s S-vido/scart kablom kar realno sliko in to sam ker sem zamenal driverje od GRAFIČNE!!
tako da bodite pozorni na to
lp
tako da bodite pozorni na to
lp
bzp ::
Za sliko VGA, za zvok pa audio kabel na stolp priklopiš pa je. Drugače se mi pa zdi da ima TV tudi audio vhod poleg VGAja. Pa 1360*768 ločljivost nastavi (tako na laptopu kot na TVju).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583601 (22930) | Dominator |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20113 (9626) | kozorog |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1464 (1129) | Siddh |
» | Adapter iz VGA na SCARTOddelek: Zvok in slika | 13184 (6545) | podtalje |
» | kako razporediti kablovje za projektor?Oddelek: Zvok in slika | 2980 (2738) | msenjur |