Forum » Programska oprema » Firefox 3 in slo jezik!
Firefox 3 in slo jezik!
forplan ::
Imam težavo z brskalnikom firefox in sicer ko hočem na kateri koli internetni strani vpisat kašno besedilo mi zmeraj vse besede počrtava.
Pregledal sem že nastavitve v nadzorni plošči, če bi slučajno bilo nastavljeno na ang.
Tega problema nimam pri internet explorer-ju. Imam slovenski firefox in nisem nikjer našel kakšnih nastavitev o tem. Če mogoče veste rešitev mi jo prosim zapišite.
Sedaj ko sem to napisal mi ni podčrtalo samo 1.besede "Imam" ter "hočem"
Pregledal sem že nastavitve v nadzorni plošči, če bi slučajno bilo nastavljeno na ang.
Tega problema nimam pri internet explorer-ju. Imam slovenski firefox in nisem nikjer našel kakšnih nastavitev o tem. Če mogoče veste rešitev mi jo prosim zapišite.
Sedaj ko sem to napisal mi ni podčrtalo samo 1.besede "Imam" ter "hočem"
da se strinjam
JanezC ::
Desni klik na podčrtani besedi, v menuju spodaj je črkovalnik.
Izklopi "preverjanje črkovanja", če pa naj kontrolira vpise,
pa izberi pravi jezik pod zadnjo opcijo.
LP
Izklopi "preverjanje črkovanja", če pa naj kontrolira vpise,
pa izberi pravi jezik pod zadnjo opcijo.
LP
Sims ::
Bom uporabil naslov te teme.
Imam Ubuntu 8.10 in uporabljam Firefox3. Vse imam nastavljeno v samem Ubuntu na slovensko. Le Firefox je v angleščini. Kako bi nastavil tudi Firefox slovenski?
Imam nameščeno tudi:
"Najnovejša različica mozilla-firefox-locale-sl-si je že nameščena."
Hvala.
Sims
Imam Ubuntu 8.10 in uporabljam Firefox3. Vse imam nastavljeno v samem Ubuntu na slovensko. Le Firefox je v angleščini. Kako bi nastavil tudi Firefox slovenski?
Imam nameščeno tudi:
"Najnovejša različica mozilla-firefox-locale-sl-si je že nameščena."
Hvala.
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
vbohinc ::
Sims jaz sem naredil takole - Najprej sem namestil dodatek Locale Switcher, potem sem namestil Slovenian Language Pack in nastavil z Locale Switcher.
Human nature is not a machine to be built after a model, and set to
do exactly the work prescribed for it, but a tree, which requires to grow
and develop itself on all sides...
do exactly the work prescribed for it, but a tree, which requires to grow
and develop itself on all sides...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 332801 (2881) | BCSman |
» | Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Operacijski sistemi | 189655 (155594) | Icematxyz |
» | Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 140763 (103649) | Icematxyz |
» | Pri nadgradnji ubil "lisico" (Kubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 2290 (1894) | Quikee |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14940 (12156) | Marjan |