» »

Doom III

Doom III

««
6 / 25
»»

Tr0n ::

Saj masinca je ravno tisto, kar bo na D3ju najbolj zanimivo. No ja, zdaj zna bit single tudi kewl, ko so nabavli sci-fi pisca, ki jim je zgodbo napisal :).

BaRtMaN ::

Saj so meli tudi razvijalci zadnje Lare profesionalnega pisca filmskih scenarijev pa jim je to prej škodovalo kot pomagalo.

Nisem igral nove Lare, tak da ne morem komentirat :).

PC.IGN Doom III

Če nisi slišal, da je to do sedaj najslabši Tomb Raider, si pa tud ne zaslužiš bit moderator iger. :P

Soldier ::

Zakaj dobivam obcutek da bo domm3 propadel projekt(obljubljajo ga ze desetletje), pa se zdej niti priblizno ne vemo kdaj bo release date. Po mojem bo doom3 ce bo kdaj prisel ven zastarel:|

]Fusion[ ::

zamenjujes Doom3 pa Duka :D Doom 3 pride 100% ven in ne bo zastarel8-)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Ahiles ::

Doom3 delajo desetletja???? Doom3 je v razvoju priblizno 3 leta JC je zacel razvoj Doom3 engina takoj ko so koncali z quake3 ostala ekipa je pa 1 let delala Q3Team areno. Ko je bla ta koncana so se lotili zgodbe pa engine je zacel dobivat svojo obliko priblizno 1 leto so rabili da so pripravili vse zgodbo engine nato pa zdej 2 leti delajo na samem spilu ki naj bi bil trenutno v zgodni beta fazi mape naj bi bile vse ze koncane zdej pilijo gameplaye pa postavlajo posasti po mapah potem je treba to pretestirat in ce kaj ni dobro popraviti odstraniti vse buge na mapah (ce je kdo delu kdaj ksno mapo ve da je to mukotrpno delo) tko dela je ogrombo in lahko od zacetka bete pa do final relisa potece tud vec kot pol leta isto casno pa zdej delajo tudi na MP.
JC pa ze raziskuje in testira razne zamilsi za nasledn engine vendar naj bi ta prisel sele cez kaksne 5 let vrjetno bo ostala ekipa ko bo JC delu nov engine uporabila D3 engine za 1 al 2 dodatka SP al pa MP mrbit celo oba.

Fury ::

baje da je JC delu d3 engine ze nekje na pol poti razvoja q3, ker ni blo vec tok dela na q3 enginu...

ker vem da se preden je q3 prsu so ze ble na netu v kaksnih kotickih novice o doomu 2000 se takrat ko ni bil znan kot doom 3

Pa tukaj je treba dodat, da je id Software zelo majhna racunalniska firmica po stevilu zaposlenih v primerjavi z ostalimi giganti iz istega podrocja.

Zahvala Ahilesu, da je zadevo nekje stakno. As always :).

Aja, nemscino morte znat biatches! ;)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

ker lolekast fris ma pa hollenstead no :)

undefined ::

> ker lolekast fris ma pa hollenstead no :)

Fury, daj še svojo sliko gor, bomo primerjal kdo je lepši. ;)

no.. pustmo detalje... tip ma itak tok kesa da bi se se jest porocu z njim pa sem straight :D :D :O :))

kuglvinkl ::

Držte se teme, ne pa ksihtov.
Your focus determines your reallity

Malo za relax. ;)

Nekaj svezih SSjev.

Zgodovina sprememb…

8-O
Edino kar me moti, je preveč razvlečena stenska tekstura na 3. sliki.

Slike so grde. Zadevo je treba videt v akciji.

> Slike so grde. Zadevo je treba videt v akciji.

V akciji pa je zadeva dull, tko kot so bli vsi doomi in kwakeji pred tem. ID na področju iger ni pogruntal nič novega, sam pogon je pa "zanimiv". :)

MrX ::

ID na področju iger ni pogruntal nič novega

jao, pa kje ti živiš človk?:\

Off topic si, MrX. Gotovo tega nisi opazil, pa sem te hotel le opozorit. ;)

Raw ::

@IceMan:
Kot smo ze od tebe navajeni - spet ena CIST mimo udarjena.
Ponavadi se mi rata vzdrzat, da ne 'nasedem' na tvoje brezpredmetne provokacije in raje takoj preskocim na naslednji post, ma tokrat mi pac ni uspel :\ .

@BaRtMaN:
Tudi jaz sem opazil slabso kvaliteto. Poglej se malo bolje, pojavi se veckrat pri ovalnih povrsinah, da prevec 'nategnejo' texture.

@Tr0n:
Slike se mi ne zdijo ravno 'grde', povejo pa res ne dost, ker je pri takih igrah itak najvaznejse gibanje. Ce bo pri tej kvaliteti stvar dovolj hitro delovala - tekoce - potem bom jaz osebno kar happy. Ce bo pa 9800pro potrebno nabavt.... druga storija.
Tnx za zasipanje z infoti.

.raw

> Kot smo ze od tebe navajeni - spet ena CIST mimo udarjena.

Hmm. Zadevo sem sprobal (leaked alpha) in res ne vidim, v čem se zadeva razlikuje od prejšnjih IDjevih "umetnij". Razen seveda, kot sem navedel, v samem pogonu (grafiki), vse ostalo pa je prazno in brez vsebine. Tista slikca zgoraj, ki sem jo postal, pove vse. ;)

> Ponavadi se mi rata vzdrzat, da ne 'nasedem' na tvoje brezpredmetne provokacije in raje takoj preskocim na naslednji post, ma tokrat mi pac ni uspel .

Mogoče če obiščeš psihiatra, te bo ta znal naučiti tudi tega. :))

MrX ::

govoriš tko kot da je alpha že dokončan špil. iceMan ti vedno neki v prazno nabijaš|O

> govoriš tko kot da je alpha že dokončan špil.

A je treba špil do konca igrat, da ocenim igralnost? A je treba avto 100kkm prevozit, preden se odločiš za nakup?

> iceMan ti vedno neki v prazno nabijaš

Vsak vidi tisto, kar dela sam. Morda nekoč celo prenehaš s tem dejanjem. :)

Ok, ne direktno grde, kot grde, ampak ce je kdo probal alfo pred kakim letom, bo vedel, kaj sem mislil :).

>A je treba špil do konca igrat, da ocenim igralnost?

Igrat koncno verzijo, ne do konca zaigrat. Doh.

Q&A: id Software's Todd Hollenshead and Tim Willits

> Igrat koncno verzijo, ne do konca zaigrat. Doh.

Navdih igre je pomemben in tega končna verzija od Alfe ne bo prav NIČ spremenila. Zdaj se dodeluje le grafika, zvok, odpravljanje bugov itd.. Koncept pa bo ostal povsem ISTI. S tem se menda strinjaš, ja? :)

Nope.

> Nope.

Argumentiraj. :)

A lahko en icemana zabana iz tega foruma? Hvala! :| :|

Kako lahko ocens spil po enmu bednemu tech-demotu, ki je bil narjen samo zato da se vid, da:

1) Se luci cist hudo premikajo in sence letijo povsod
2) Ce ustrelis u skatlo ta realisticno pada in se odbija
3) Pokaze 3 posasti
4) Pokaze nekaj lepih textur

Seveda, res lahko s tem ocenis celotno igro, se razume! Zato, ker si videl en bogi delcek spila s tremi temnimi koti. Bravo! Ker si zacutil 5.1 zvok v akciji, ker si vidu zgodbo, ker si ga tok igral, da si mel cas popolnoma not past, ker bojo itak vse mape sam ena tema, ker bos mel samo 2 guna, ker je bug na vsake 2 metra ane? Ja, se men tut zdi.

Pametnjakovic.

Fury, in kaj ima vse to tvoje naštevanje veze s samo igralnostjo?

Po tvoje so efekti že kar cela igra? Blagor ubogim na duhu. :)

Celo Demo prvega Half-Lifea je bil bolj impresiven od te leaknjene Doom 3 Alfe, pa ni imel nobenih premikajočih luči, nobenih škatel, ki se "realistično razbijejo", nobenih pajkov z okol obrnjenimi glavami, nobenih lobanj z jet-packi... :))

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

morphling1 ::

Ej fantje, ne mi delat dodatnega dela, ker se mi ne da :)

Od zdaj naprej stay on topic, določene osebne pripombe pa prosim zadržujte zase, čisto nič ne pripomorejo k temi.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

A lahko nehate brisat.. mislm.. morpha sem poslusu, editiru odgovor na:

Ok.. editiral da nima vec veze z icemanom.

back on topic: McDonalds je ql

in mi ga tron zbrise. car. prosim da naslednic refresh stisnes :)

Bil prehiter za mene :). Sorry.

> Bil prehiter za mene :). Sorry.

Ajde, Tr0n. Nazaj na črve prakticirat. :))

edit by m.: What's up with that b word you keep on using :D

Zgodovina sprememb…

Area_51 ::

Doom 3 mora prit ven, vsaj tako je Carmack reku na enem intervijuju reku. Po mojem pride, so zanesljivi avtorji, vsaj tako kaže, sodeč po temu, da do sedaj jim ni propadel še noben večji projekt (ala Duke), bi moralo prit ven, z zamudo amapak pride. Zastaret pa ne more, če že pogledaš samo grafiko, vidiš da ne more zastaret. :):))
Area 51

> Zastaret pa ne more, če že pogledaš samo grafiko, vidiš da ne more zastaret. :)

Pogoni od IDja so zares impresivni, ja, še vsak do danes je bil in je trajal zelooo dolgo časa... za razliko od same igralnosti posamezne igre. ;)

Hm ne da se vec editirat posta Tko da sem nov post naredu. Ce lohka moderator doda to v zgorni post lohka naredi.

2002

2003

Tuki se vid primerjava kva 1 leto naredi :)

Zgodovina sprememb…

Svetovno. Zdaj si pa samo se mors predstavljat 5.1 sound in pa bass, ko se tale posast prebija do tebe :).

Tole je po mojem kakšen boss.

Ne tole je demon HellKnight Bossov ne bojo kazal nikol dokler ne bo spil uzun.

AtaStrumf ::

Jaz se kar strinjam, da glede na tisto Alpho igralnost res ne bo nevem kaj, samo to se lahko še spremeni, tako da počakajmo. Grafika bo kot kaže fenomenalna, ampak večinoma na račun textur in svetlobe in ne trikotnikov, tako da imajo glave, ramena in na splošno vse krive površine še vedno oglate itd., ampak ni krize.

ID grafični pogoni so bili vedno zakon in recimo izboljšan Q3 pogon v Elite Force 2 je naravnost spektakularen, tako da se ni bat za grafiko v Doom-u 3, ker bo poleg HL2 pogona najbrš poganjal še malo morje špilov v prihodnosti, tako da smo lahko samo veseli.

Kle vas je velik k ste preigraval tisto Alpho pa me zanima a je konc zabave pr unih vratih na kodo al se da kako skozi pridet?

Gre naprej. Koda je pa 924 ce se prav spomnim :).

Some SS.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

Long time no see :).

DOOM 3 Capped - 60 frames per second, says id.

"The game tic simulation, including player movement, runs at 60hz, so if it rendered any faster, it would just be rendering identical frames. A fixed tic rate removes issues like Quake 3 had, where some jumps could only be made at certain framerates. In Doom, the same player inputs will produce the same motions, no matter what the framerate is." - John Carmack

]Fusion[ ::

Nic ne bo z strafe jumping :'(
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

]Fusion[: zakaj pa ne? :)

Computer and Video Games Doom III
««
6 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half-Life II (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Igre
1692120367 (2245) wolverine22
»

Doom 4 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

659120020 (35307) SoundBlaster
»

6800 gt sparkle (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
696339 (5333) jest10
»

Quake IV or 4

342381 (1223) Tilen
»

NV35 ali GeF FX 5900 Ultra (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
585038 (4328) Ahiles

Več podobnih tem