» »

Simobilova storitev sms obveščanja

Simobilova storitev sms obveščanja

mmaestro ::

Ker na simobilu nisem dobil zadostnih informacij bi povprašal tu, če ima kdo kaj izkušenj oz se je srečal že z njihovo storitivijo sms obveščanja za firme.

Zadeva je taka da pač na mesec za 42€ zakupiš 1000 smsov vsak nadaljni je po 4 cente do 5000 smsov potem po 1 cent.

Tip na informacijeh mi je zgolj povedal, da moreš kao imet svoj strežnik oz informacijski sistem pa podpisati pogodbo.
Ker mi to dosti glih ne kaj ne pove, bi vprašal vas kako ta storitev sploh poteka, mislim zakaj rabim svoj strežnik? Kako se pošiljajo smsi prek njihovega web vmesnika ali kaj takega? Obstaja kaka windows aplikacija, ki bi ti malo olajšala delo itd.

Za vsako informacijo bi vam bil hvaležen.

LP

Ice-Heki ::

Kontaktiraj me na ZS

blackbfm ::

Stvar je taka, oni ti pač omogočajo to storitev, dobiš up. ime in geslo. Kako je pa implementirana na vaši strani je pa čisto vaša stvar. Vem da maš pri Mobitelu nekaj narejeno na simpl da se kar iz excela pošilja če se ne motim, če pa hočeš kaj več si moraš pa naredit sam ali pa najt nekega ponudnika, ki ima že narejen program in ga pač kupiš ali ti ga pa naredijo po želji.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4108 109 110 111 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
55401346601 (2468) Ganon
»

skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
19544433 (9673) AštiriL
»

Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6917116 (5766) Invictus
»

Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
38060247 (23146) ttommy
»

Evropska komisija hoče odpraviti mobilno gostovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7220551 (17335) PrimozR

Več podobnih tem