Forum » Problemi človeštva » Multikulturnost
Multikulturnost
Temo vidijo: vsi
bohr ::
Ha, ha. Iran in Savdska Arabija vzor?
Ja, vzor. Vzor homogene monokulturne družbe.
Sever Šri Lanke? Delno etnični spor. Arijci in Tamilci, jezik, vera. Podobno kot Severna Irska, Srbija in Hrvaška. Sicer pa ne trdim, da se druge vere ne morejo zgrabiti, ampak v manjši meri kot islam. Drugače me citiraj.
Skratka, nobenega islama, le več deset do nekaj sto tisoč mrtvih.
Indija? Mogoče kakšna ločina. Ti verjamem. Daj linke. Ampak nekaj velikega ne more biti, ker je nepoznana stvar.
Kaj je pa "poznana stvar" muslimanskega nasilja v Evropi v zadnjih 10 letih? Če lahko prosim našteješ, glede na to da razen parih izgredov, ki so nastali kot odziv na zelo konkretno policijsko ali drugo nasilje, ni bilo ničesr?
A ti smatraš Breivika za normalnega? Ded je za psihiatrijo, sicer pa je deloval sam, na svojo roko. Ni primerjave z islamom. En človek?
Kako ni primerjave z islamom? Morilec z religiozno-nacionalno motivacijo ni primerljiv z islamom?
Poglej, če na dan privlečeš par primerov, to še ni vzorec, ker ti lahko jaz dam 1000 primerov. Za Nigerijo pa si res malo prečitaj, streljaš popolnoma mimo-
Kje je teh tisoč primerov?
A jih moram jaz najt tisoč, da boš razumel, da muslimani pri nas niso noben problem, čeprav ti desničarski tisk ves čas pripoveduje o muslimanskem nasilju?
John Ausonius @ Wikipedia ?
2009%E2%80%9310 Malm%C3%B6 shootings @ Wikipedia ?
Če bodo tvoje muslimane in tebe dobili tile drugi muslimani, bodo ti pivo vzeli. In to sredi Evrope
No, pripelji jih sem, bomo videli, kako se bo končalo.
Takole nekako bo:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bohr ()
donfilipo ::
Muslim Patrol incident @ Wikipedia
Tule piše da so one 'slavne šerife s šarijo', pozaprli.
Niso pa zaprli huliganov, ki so meni Slovencu v Ljubljani, ...prodali cegel. Banda Ljubljanska, ...rasa spridena!!
Denar nazaj...ali pa vse ljubljančane v arest!
Niso pa zaprli huliganov, ki so meni Slovencu v Ljubljani, ...prodali cegel. Banda Ljubljanska, ...rasa spridena!!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Iz tega zadnjega primera se vidi, kako so ti 'naci' napadi najprej na levičarstvo, nato na multikulti kot neko levičarsko držo, ki naj bi dovoljevala in celo pospeševala imigracijo in bila proti vsaki asimilaciji...kako se s polresnicami in prirejenimi resnicami vedno znova smešni....ampak NEVERJETNO vztrajni in nenazadnje delno uspešni.
Neonacijev ni tako zelo malo. Ne trdim da so tu prisotni..prej bi rekel da ne..samo včasih je treba biti samokritičen in jati v svojih izjavah in tezah prepoznati nacizem. Evo jaz ga zlahka
Želel bi si, da pa bi vendarle poleg teh šablonskih napadov (tokrat spet na islam:) načeli multikulti v svoji raznoličnosti (ni samo ena oblika ampak x:) pri pravih slabostih in eventuelnih izboljšavah.
Je bolje če imamo turške šole, ali je bolje če se Turke več uči nemško...ono folkloro in vero jim tako na zahodu po nekih konvencijah ne moreš prepovedati, ...ukiniti načela liberalizma, ...ok...najprej v socializmu so bile tudi ogromne migracije, ..drugič v kaj naj gre neoliberalizem.....torej prava vprašanja... IN NE pezdekaste finte in laži o muslimanskih patrolah, ki kao so vsakdanjost. So moj klinc. Zakaj so jih pa pozaprli? Da ne govorim, da so huliganske oblike v Ljubljani lahko precej bolj boleče. Od nevernih visoko izobraženih Mislim visoko napetost
Neonacijev ni tako zelo malo. Ne trdim da so tu prisotni..prej bi rekel da ne..samo včasih je treba biti samokritičen in jati v svojih izjavah in tezah prepoznati nacizem. Evo jaz ga zlahka
Želel bi si, da pa bi vendarle poleg teh šablonskih napadov (tokrat spet na islam:) načeli multikulti v svoji raznoličnosti (ni samo ena oblika ampak x:) pri pravih slabostih in eventuelnih izboljšavah.
Je bolje če imamo turške šole, ali je bolje če se Turke več uči nemško...ono folkloro in vero jim tako na zahodu po nekih konvencijah ne moreš prepovedati, ...ukiniti načela liberalizma, ...ok...najprej v socializmu so bile tudi ogromne migracije, ..drugič v kaj naj gre neoliberalizem.....torej prava vprašanja... IN NE pezdekaste finte in laži o muslimanskih patrolah, ki kao so vsakdanjost. So moj klinc. Zakaj so jih pa pozaprli? Da ne govorim, da so huliganske oblike v Ljubljani lahko precej bolj boleče. Od nevernih visoko izobraženih Mislim visoko napetost
arnecan1 ::
Ha, ha. Iran in Savdska Arabija vzor?
bohr> Ja, vzor. Vzor homogene monokulturne družbe.
No, ni moj vzor. Lahko pa hitro pride k nam. V Londonu že je. Jaz si tega ne želim. Ti zagovarjaš multikulti in strpnost do njih.
Sever Šri Lanke? Delno etnični spor. Arijci in Tamilci, jezik, vera. Podobno kot Severna Irska, Srbija in Hrvaška. Sicer pa ne trdim, da se druge vere ne morejo zgrabiti, ampak v manjši meri kot islam. Drugače me citiraj.
bohr> Skratka, nobenega islama, le več deset do nekaj sto tisoč mrtvih.
Če ne veš ti bom nekaj zaupal. Apeshit je vedno bil. Ampak islam v tem prednjači. V verskem nasilju mislim,namreč. Ampak po tvojem so budisti in ostali, tudi ateisti pač večji problem.
Indija? Mogoče kakšna ločina. Ti verjamem. Daj linke. Ampak nekaj velikega ne more biti, ker je nepoznana stvar.
bohr> Kaj je pa "poznana stvar" muslimanskega nasilja v Evropi v zadnjih 10 letih? Če lahko prosim našteješ, glede na to da razen parih izgredov, ki so nastali kot odziv na zelo konkretno policijsko ali drugo nasilje, ni bilo ničesr?
Vsepovsod skoraj, kjer je praktično islam v večjem številu, so pizd.... Linkov je ogromno:
- umor Thea van Gogha
- bombardiranje v Madridu leta 2004, 191 mrtvih, 2050 ranjenih
- bombardiranje v Londonu leta 20005, 52 mrtvih, 700 ranjenih
- Beslan v Rusij,preko 200 mrtvih osnonošolcev
- pa seveda v Rusiji še nešteto drugih napadov
- obglavitev vojaka v Londonu mesec dni nazaj
Takih linkov ti lahko prilepim..... Ampak skupno pa ke to, da so bili vsi islamisti, ki so to delali v imenu Alaha. Trenutno se borijo v Siriji. Ko bood tam zaključili, se vrnejo k nam.
A ti smatraš Breivika za normalnega? Ded je za psihiatrijo, sicer pa je deloval sam, na svojo roko. Ni primerjave z islamom. En človek?
bohr> Kako ni primerjave z islamom? Morilec z religiozno-nacionalno motivacijo ni primerljiv z islamom?
Ne. Kot prvo ni normalen. Je malo loco. Kot drugo je deloval sam. Kot tretje je malo loco.
Poglej, če na dan privlečeš par primerov, to še ni vzorec, ker ti lahko jaz dam 1000 primerov. Za Nigerijo pa si res malo prečitaj, streljaš popolnoma mimo-
bohr> Kje je teh tisoč primerov?
A jih moram jaz najt tisoč, da boš razumel, da muslimani pri nas niso noben problem, čeprav ti desničarski tisk ves čas pripoveduje o muslimanskem nasilju?
John Ausonius @ Wikipedia ?
2009%E2%80%9310 Malm%C3%B6 shootings @ Wikipedia ?
Pa še moji, samo azte bohr in sicer samo za Nigerijo:
2001 Jos riots @ Wikipedia
Yelwa massacre @ Wikipedia
2008 Jos riots @ Wikipedia
2009 Boko Haram Uprising @ Wikipedia
2010 Jos riots @ Wikipedia
Bauchi prison break @ Wikipedia
May 2011 northern Nigeria bombings @ Wikipedia
2011 Abuja police headquarters bombing @ Wikipedia
2011 Abuja United Nations bombing @ Wikipedia
2011 Damaturu attacks @ Wikipedia
December 2011 Nigeria clashes @ Wikipedia
December 2011 Nigeria bombings @ Wikipedia
January 2012 Nigeria attacks @ Wikipedia
April 2012 Kaduna bombings @ Wikipedia
Deeper Life Church shooting @ Wikipedia
December 2012 shootings in Nigeria @ Wikipedia
Yobe State school shooting @ Wikipedia
In seveda Miss world. Miss World @ Wikipedia
In to je samo Nigerija.
Razlika je očitna. Sicer pa jaz ne trdim, da druga vera ali posameznik ni zmožen nasilja. amapk islam ekstremno odstopa v nasilju, hkrati pa je dosti bolj organiziran. Par posameznikov na eni strani, na drugi nešteto teoroističnih organizacij. Tu nekaj ni v redu, kajne?
arnecan1 ::
Iz tega zadnjega primera se vidi, kako so ti 'naci' napadi najprej na levičarstvo, nato na multikulti kot neko levičarsko držo, ki naj bi dovoljevala in celo pospeševala imigracijo in bila proti vsaki asimilaciji...kako se s polresnicami in prirejenimi resnicami vedno znova smešni....ampak NEVERJETNO vztrajni in nenazadnje delno uspešni.
Polresnice:
- Beslan več kot 200 mrtvih osnovnošolcev
Da ne omenjam ostalega sveta, samo v Indiji je več islamskih napadov kot po celem ostalem nemuslimanskem svetu.
Sicer pa nisem rekel, da je potrebno vse muslimane izseliti. O tem sem že pisal, več kot enkrat, pa se ne mislim ponavljati. Kdor se misli argumentirano razpravljati, si bo pač vzel čas in prečital vse poste. Na žalost jih je bilo veliko izbrisanih, čeprav nit v enem nisem pozival k nasilju. Izgleda , da nekateri radi brišejo določene post ood nekaterih.
Če se ne bo spremenil sistem integracije, bo nekoč apeshit. Dejstvo. Takrat bo za naivneže in realiste prepozno.
Muslim Patrol incident @ Wikipedia
Ko bo tega preveč, ne bo več možno zapirati. Dejstvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
Če smem vprašati Bohr je iz Nemčije, arnecan pa iz Nigerije, pa imata tam druge muslimane?
No jaz trdim za Jesenice ker jih je procentualno največ...poleg Srbov in če jih miriš jih lahko celo skupiš:)...zato jih imam včasih poln kurac...ampak načeloma so pa VSI v povprelju čisto običajni kruhoborci. Islam ali pravoslavje gor ali dol.
Sem jih pa menim da ne razpravljaš argumentirano. Na žalost nisem edini, tako očitno meni tudi admin-cenzor...celo več jih je:) in ode celotna slika. NIMAŠ prave vizije kako muslimane pri nas in ne v Nigeriji integrirati bolje kot so.
No jaz trdim za Jesenice ker jih je procentualno največ...poleg Srbov in če jih miriš jih lahko celo skupiš:)...zato jih imam včasih poln kurac...ampak načeloma so pa VSI v povprelju čisto običajni kruhoborci. Islam ali pravoslavje gor ali dol.
Kdor se misli argumentirano razpravljati, si bo pač vzel čas in prečital vse poste
Sem jih pa menim da ne razpravljaš argumentirano. Na žalost nisem edini, tako očitno meni tudi admin-cenzor...celo več jih je:) in ode celotna slika. NIMAŠ prave vizije kako muslimane pri nas in ne v Nigeriji integrirati bolje kot so.
Zgodovina sprememb…
Islamic terrorism @ Wikipedia
Priznam da se mi zdi vse to zagrešiti v imenu religije precej neumno. Samo po mojem presenečenju je še bolj neumno nekaterim našim islamskim klerikom..oziroma visoko izobraženim v islamu.. Tako da...
No potem pa še...ameriški napad na Irak, ki ni ravno toliko neoliberalizem, kot neki korporativni pohlep, ki išče opravičilo pa ravno v vojski reda jeshue (in god we trust:) .... ta pohlep je v enem dnevi pobil več nedolžnih.
Terorizem je besen odpor nemočnih. Tudi partizani so bili neke sorte teroristi in bi bili še bolj in tudi v Avstrijo in Nemčijo, če bi se fašizem držal dlje na oblasti, brez seveda dokončne zmage.
V kolikor imajo muslimani nek mir in standard pa so lahko čisto miroljubni in nenevarni.
Priznam da se mi zdi vse to zagrešiti v imenu religije precej neumno. Samo po mojem presenečenju je še bolj neumno nekaterim našim islamskim klerikom..oziroma visoko izobraženim v islamu.. Tako da...
No potem pa še...ameriški napad na Irak, ki ni ravno toliko neoliberalizem, kot neki korporativni pohlep, ki išče opravičilo pa ravno v vojski reda jeshue (in god we trust:) .... ta pohlep je v enem dnevi pobil več nedolžnih.
Terorizem je besen odpor nemočnih. Tudi partizani so bili neke sorte teroristi in bi bili še bolj in tudi v Avstrijo in Nemčijo, če bi se fašizem držal dlje na oblasti, brez seveda dokončne zmage.
V kolikor imajo muslimani nek mir in standard pa so lahko čisto miroljubni in nenevarni.
Ko bo tega preveč, ne bo več možno zapirati. Dejstvo.
Glej zanimivo. Muslim Patrol so obsodili celo kleriki islama v Londonu. Kako to? In se tudi ne ponavlja. Če pa bi že se, bi jih Angleži pozaprli, ..meni verjemi še celo morje preden bi rekli : 'and now we surrender' A veš
Ne niso se predali šariji!
Je pa tako, da so si delno sami krivi ker so kolonizirali cel svet, širili britanijo na vse konce, da zdaj imajo babilon...in s tem tudi težave ki jih babilon in multikulti prinaša.
Brane22 ::
Na muslimane, katere je določil, da bodo zavzeli Evropo in nas iztrebili ni upal napasti, ker je bil zaljubljen v svojega kolega muslimana, je pa zato hrabro upal napasti nemočne in neoborožene otroke levičarjev. Če bi bil Srb bi jim verjetno pobral še ure
KAr je kako točno različno od akcij, predvsem prikritih, "strokovnih sodelavcev" CIA etc?
Jasno, napadaš tam, kjer je nasprotnik mehak. Ubijaš čimmanj in čimbolj odmevno. Right from CIA's manual.
In ja seveda smo pa tudi na bombo priročno pozabili. To je prej sprožil v mestu, in samo nacistična glupost:) ali sreča je preprečila da ni bilo 100 nedolžnih mrtvih.
Ti si pa pozabil, da je bila namenjena predsedniku države in da je _malo_ manjkalo, da ga ni včlanil v astronavtski klub.
Evo ti novo rundo v Siriji. Sedaj, ko je Putin dosegel dogovor o zasegu kemičnega orožja, bo Sirija kemično "napadla" Izrael. Seveda se z "napadom" mudi, predvsem revloucionarjem in strokovnim sodelavcem, preden pride do implementacije.
Kje je tu Breivik tako zelo nadpovprečno črn ?
Nisem vedel, da ste Srbi tako obsedeni z nasiljem. No, zdaj malo lažje razumem klanje, ki ste ga povzročili na Balkanu in sem malo srečnejši, da sem že zgodaj pobegnil od tam.
VSekakor. vse srbske žrtve so čisti samomori iz obupa, ko je hrvatov in drugih zmanjkalo.
Ampak zanimivo se mi zdi,d a ne vlečeš paralele z zahodno prikrito vojno, katera je praktično 100% model za ta napad. Zakaj ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
KAr je kako točno različno od akcij, predvsem prikritih, "strokovnih sodelavcev" CIA etc?
Najprej sodelavci CIE zagotovo niso štromarji
Resno CIA ne pobija iz nekega imaginarija čez 40 let nedolžnih otrok s brzostrelko. Če že jih miljon z bombami...ampak ne CIA, Pentagon!!! U.S. Army. CIA pobija strogo racionalno. Recimo ustrelila bi predsednika s snajperjem, preden bi nastavila bombo ki lahko pobije 100 nedolžnih in nikakor ne bi streljala nedolžnih otrok.
Kje je tu Breivik tako zelo nadpovprečno črn ?
Zato ker ni ničesar dosegel. Ničesar..razen pobil kup nedolžnih. Politiki ki stojijo za Irakom in zdaj za Sirijo bodo opa dosegli maljončke in slavo in čast in soldati povišice.
Pomeni Breivik je enostavno butast....politiki pa pohlepni...satansko in v jedru seveda še bolj črni....ampak proti temu se je seveda treba boriti. Pa me zanima kdo se bolj. Levica ali desnica. Na splošno?
Zgodovina sprememb…
Resno CIA ne pobija iz nekega imaginarija čez 40 let nedolžnih otrok s brzostrelko. Če že jih miljon z bombami...ampak ne CIA, Pentagon!!!
V bistvu jih. Ne govori samo en senator in general o prikriti vojni z drugimi sredstvi.
In ta vojna se vodi tako, da "strokovni sodelavci" ( drugo ime za specializirane morilce) pripravijo lokalne pogoje, pod katerimi se bo zgodilo XYZ, "krivci", ko bodo, bodo pa lokalne lutke. Ali kot jih drogeraški lobi imenuje, "mule".
Tako se je zgodila "vstaja" v Romuniji, "osvoboditev" Kosova, hrvaška Oluja itd itd.
Pojdi v Mariboru v fuzbalski kafič v Olimpijini majici in začni zbijati šale na račun viol.
O.
In ker so viole problematične, to naredi muslimane neproblematične ?
Mislim da si ti pri tem seštevanju zajebal predznak...
Zgodovina sprememb…
In ta vojna se vodi tako, da "strokovni sodelavci" ( drugo ime za specializirane morilce) pripravijo lokalne pogoje, pod katerimi se bo zgodilo XYZ, "krivci", ko bodo, bodo pa lokalne lutke. Ali kot jih drogeraški lobi imenuje, "mule".
Tako se je zgodila "vstaja" v Romuniji, "osvoboditev" Kosova, hrvaška Oluja itd itd.
E za to CIA pripravi lokalne kretene, tako da jih primerno motivira. Za balvan revolucijo so po mojih infomacijah razdelili 2 soda pira, 2 soda vina in nekaj velikosrbske literature. Orožje je že dala JNA CII ni bilo potrebno ubiti nikogar. Bil je na koncu tak uberšus norosti (se vidi še danes:) da so zapravili cel kup dolarjev ko so morali miriti, kar so deloma zakuhali, na čelu z BND.
Ma dobro je pa zato nadpovprečno butast.
Kot vsi naciji!!!
Kot vsi naciji!!!
Zgodovina sprememb…
E za to CIA pripravi lokalne kretene, tako da jih primerno motivira. Za balvan revolucijo so po mojih infomacijah razdelili 2 soda pira, 2 soda vina in nekaj velikosrbske literature.
O čem ti to ? Olujo so kar nekaj let pripravljali Ameri v ozadju, ker je Hrvati sami niso bili sposobni.
O tem imaš pričanja, celo Hrvaških generalov.
Ravno tako je z "vstajo" na Kosovu. O "revoluciji" v Romuniji imaš BBCjevo oddajo s pričevanjem vpletenih zahodnih načrtovalcev in obveščevalcev.
Ja in? So pri tem streljali po nepotrebnem nedolžne otroke? CIA?
Ne! To so prepustili lokalnim kretenom, v kolikor že, ker bi morali vedeti, da Balkance ni za spustiti v vojno
In seveda BND in CIA deloma stojita še za marsičem na razpadu juge. Nekoč se zna pokazati da za vsem. Ker jim je šel in še gre socializem na živce.
Ne! To so prepustili lokalnim kretenom, v kolikor že, ker bi morali vedeti, da Balkance ni za spustiti v vojno
In seveda BND in CIA deloma stojita še za marsičem na razpadu juge. Nekoč se zna pokazati da za vsem. Ker jim je šel in še gre socializem na živce.
Zgodovina sprememb…
Mislim si hotel povedati da je CIA hujša kot Breivik?
Po efektih zagotovo. Samo za CIO stojijo interesi nekega imperija. Težki interesi. In deloma tudi korporacije. Vojno industrijske in naftne.
Ne razumem pa kaj ima to z multikultijem.
CIA zagotovo ni proti multikultiju samemu po sebi, ker ga imajo po ustavi za braniti do smrti
Po efektih zagotovo. Samo za CIO stojijo interesi nekega imperija. Težki interesi. In deloma tudi korporacije. Vojno industrijske in naftne.
Ne razumem pa kaj ima to z multikultijem.
CIA zagotovo ni proti multikultiju samemu po sebi, ker ga imajo po ustavi za braniti do smrti
Mislim si hotel povedati da je CIA hujša kot Breivik?
brejvik je bil vpeljan v diskusijo kot zlo s krščanske strani, ki da je nad vsemi muslimanskimi v novejšem času.
Samo to sem hotel ovreči. Tip je samo pobral metode profijev za svoje cilje. Profijev, ki delajo v ozadju javnosti, v kateri se mnogi nad Breivikom zgražajo.
Stara orientalna modrost pravi "ne možeš i da prdneš i da stisneš".
It's either-or situation. Ali so ti te metode same zase sprejemljive ali pa niso.
Zgodovina sprememb…
Ma dobro Breivik je krščan toliko kot jaz. Ko ga zagrabi. Mene po 16l šnopca, njega ko dobi megalomanski napad. Žalostno je, da take napade sproža ideologija in so bili vidni tudi med vojno in pred njo, pri sicer povsem normalnih ljudeh. Taka nora ideologija je res lahko droga. Tudi vera. Ni pa nujno!!!!
Metode je pobral teroristične, ki niso enake onim od CIE. Teroristi so borci v badu, večinoma amaterji ki si ne morejo privoščiti borbe prsa v prsa. CIA je pač špijonska nevidna...zato pa si tako borbo Pentagon lahko privošči..ampak si jo noče dokler gre na daljavo...iz avionov...itd.
In ne niso metode sprejemljive zato jih CIA mora (v kolikor res kje izjemoma implementirane:) skrivati. Če jih ne uspe skriti so kazni. Ker se nekatere razkrijejo ščasoma CIA nima ugleda nič boljšega kot Osama So pa na zmagovalni strani
Metode je pobral teroristične, ki niso enake onim od CIE. Teroristi so borci v badu, večinoma amaterji ki si ne morejo privoščiti borbe prsa v prsa. CIA je pač špijonska nevidna...zato pa si tako borbo Pentagon lahko privošči..ampak si jo noče dokler gre na daljavo...iz avionov...itd.
In ne niso metode sprejemljive zato jih CIA mora (v kolikor res kje izjemoma implementirane:) skrivati. Če jih ne uspe skriti so kazni. Ker se nekatere razkrijejo ščasoma CIA nima ugleda nič boljšega kot Osama So pa na zmagovalni strani
V bistvu so sprejemljive in kazni so že vračunane v "staž rada". Ni slučajno, da USA ne priznava mednarodnega sodišča.
Ma ne bi tu prekladal o CII, ker je O.T.
Samo toliko. CIA ima uslužbence in plačance. Uslužbenci delujejo malo drugače kot plačanci, med katerimi so lahko tudi kriminalci ali celo profesionalni morilci. Ali navadni vohuni, ali prostitutke.
Večina metod CIE je tajnih zato se štejejo za nesprejemljive. Če bi bile častne ne bi bile tajne. CIA ima težke probleme nekatere akcije prikriti, številne ni nikakor mogla, zato je tudi izgubila ugled....pri tem pa ker niso bili razpuščeni, morda res nekje velja, da so metode za nekoga sprejemljive.
Zame ne! In za večino ne. Za imperij pač. Očitno.
Samo toliko. CIA ima uslužbence in plačance. Uslužbenci delujejo malo drugače kot plačanci, med katerimi so lahko tudi kriminalci ali celo profesionalni morilci. Ali navadni vohuni, ali prostitutke.
Večina metod CIE je tajnih zato se štejejo za nesprejemljive. Če bi bile častne ne bi bile tajne. CIA ima težke probleme nekatere akcije prikriti, številne ni nikakor mogla, zato je tudi izgubila ugled....pri tem pa ker niso bili razpuščeni, morda res nekje velja, da so metode za nekoga sprejemljive.
Zame ne! In za večino ne. Za imperij pač. Očitno.
Ja, ampak politika očitno stoji za temi metodami.
jasno je tudi zakaj. Manj so vidne, _veliko_ so cenejše, ni se treba jajcati z UN in podobnimi, veliko jih je težje dokazati in če bi kdo kaj tudi dokazal, se ga da utišati s kako, mogoče celo isto metodo.
In če kaj pride skozi vse te filtre, se pač plača. Sprejemljiva, zanemarljivo majhna škoda.
jasno je tudi zakaj. Manj so vidne, _veliko_ so cenejše, ni se treba jajcati z UN in podobnimi, veliko jih je težje dokazati in če bi kdo kaj tudi dokazal, se ga da utišati s kako, mogoče celo isto metodo.
In če kaj pride skozi vse te filtre, se pač plača. Sprejemljiva, zanemarljivo majhna škoda.
Zgodovina sprememb…
Politika imperija stoji celo za križanjem Jezusa
USA so na nek način imperij, predvsem po skoraj obvezni korporativni prisotnosti (naftne družbe) v deželah, kjer so naftna polja. Imperij ima očitno nekakšen načrt pokriti čisto vsa ta polja, na koncu z Iranom, pri tem pa pospraviti z nasprotniki, ki mimogrede držijo za talca še Izrael. (Kolikor se to lahko reče:)
No to se nekako ne dopade ne Rusom, ne Kitajcem...in zna se malo zaplesti. Imperij bo po mojih pričakovanjih mutasto in previdno tiščal kot pijan Wyatt Earp v kurbe:) dokler ne uspe. S tem si bo priboril zmago v skriti strateški igri, ki pa ne pomeni večne in popolne prevlade na svetu.
Samo problemi multikutija so drugje.
USA so na nek način imperij, predvsem po skoraj obvezni korporativni prisotnosti (naftne družbe) v deželah, kjer so naftna polja. Imperij ima očitno nekakšen načrt pokriti čisto vsa ta polja, na koncu z Iranom, pri tem pa pospraviti z nasprotniki, ki mimogrede držijo za talca še Izrael. (Kolikor se to lahko reče:)
No to se nekako ne dopade ne Rusom, ne Kitajcem...in zna se malo zaplesti. Imperij bo po mojih pričakovanjih mutasto in previdno tiščal kot pijan Wyatt Earp v kurbe:) dokler ne uspe. S tem si bo priboril zmago v skriti strateški igri, ki pa ne pomeni večne in popolne prevlade na svetu.
Samo problemi multikutija so drugje.
Zagor_tenay ::
http://www.infowars.com/i-hate-white-pe...
"I Hate White People": Media Downplays Brutal Racial Attack
Če si belec, te v ZDA lahko ubijejo iz rasističnih razlogov, pa to ni noben družbeni problem. Nobenih protestov, nobenih tiskovk iz Bele hiše. Ko pa nekdo v samoobrambi ustreli črnca, je pa takoj cela Amerika na nogah.
Teh rasističnih napadov in tudi umorov belcev s strani črncev je bilo v zadnjih tednih cel kup.
http://www.liveleak.com/view?i=2ea_1374...
Ta posnetek je res brutalen... Črnci na tleh brcajo mlado nosečo belko. Od Obame seveda nobenega odziva. Največ kar se zgodi, da o tem poroča kakšna lokalna TV postaja.
"I Hate White People": Media Downplays Brutal Racial Attack
Če si belec, te v ZDA lahko ubijejo iz rasističnih razlogov, pa to ni noben družbeni problem. Nobenih protestov, nobenih tiskovk iz Bele hiše. Ko pa nekdo v samoobrambi ustreli črnca, je pa takoj cela Amerika na nogah.
Teh rasističnih napadov in tudi umorov belcev s strani črncev je bilo v zadnjih tednih cel kup.
http://www.liveleak.com/view?i=2ea_1374...
Ta posnetek je res brutalen... Črnci na tleh brcajo mlado nosečo belko. Od Obame seveda nobenega odziva. Največ kar se zgodi, da o tem poroča kakšna lokalna TV postaja.
Zagor_tenay je izjavil:
In policisti so storilce prijeli in jih zaprli. Belca, ki je ustrelil temnopoltega najstnika, so oprostili, ker se je pred neoborožencem "samo branil", ostali storilci so pa kaznovani.
Ni kaj, čudna zakonodaja, če bi jaz bil eden od tistih, ki ostajajo zaprti, medtem ko morilci prosto hodijo naokrog zaradi manj pigmenta, bi se mi verjetno zdelo, da sovražim belce.
In policisti so storilce prijeli in jih zaprli. Belca, ki je ustrelil temnopoltega najstnika, so oprostili, ker se je pred neoborožencem "samo branil", ostali storilci so pa kaznovani.
1. Storilec ni bil belec, čeprav so se mediji nadvse trudili pokazati zadevo v tej luči.
2. Stvar je bila razvpita po medijih daleč pred obsodbo.
Zagor_tenay ::
In policisti so storilce prijeli in jih zaprli.
so what, če so jih prijeli. Če nekdo na tleh brca nemočno nosečo žensko, pri tem je pa še tako neumen, da se še posname in to da na internet, jasno, da potem policija nima druge možnsti, kot da jih prime.
Gre se pa se zato, kakšen je odziv družbe in medijev. Ta pa je dvoličen in na strani črncev proti belcem. Zato ni čudno, da celo pri nas ti in podobni v črncih stalno vidite neke žrtve, jih opravičujete. A bi jih opravičevali, tudi če bi sami končali z razbito lobanjo v komi?
No, ni moj vzor. Lahko pa hitro pride k nam. V Londonu že je. Jaz si tega ne želim. Ti zagovarjaš multikulti in strpnost do njih.
Kako se lahko tako absurdno zlažeš? Kje je v Londonu karkoli temu podobnega?
Če ne veš ti bom nekaj zaupal. Apeshit je vedno bil. Ampak islam v tem prednjači. V verskem nasilju mislim,namreč. Ampak po tvojem so budisti in ostali, tudi ateisti pač večji problem.
Ne, islam v tem ne prednjači. V islamu je nasilja manj. Če sešteješ številke, je to popolnoma jasno.
Vsepovsod skoraj, kjer je praktično islam v večjem številu, so pizd.... Linkov je ogromno:
- umor Thea van Gogha
- Beslan v Rusij,preko 200 mrtvih osnonošolcev
- pa seveda v Rusiji še nešteto drugih napadov
- obglavitev vojaka v Londonu mesec dni nazaj
Na kontinentu z več kot 700 milijoni prebivalcev si v deset letih naštel manj mrtvih in ranjenih, kot je takih žrtev v enem tednu samo na cestah. Naštel nisi niti enega primera nasilja, ki bi bilo tolerirano. Naštel si en sam primer, v katerem je islam neposreden vzrok za nasilje.
Takih linkov ti lahko prilepim..... Ampak skupno pa ke to, da so bili vsi islamisti, ki so to delali v imenu Alaha. Trenutno se borijo v Siriji. Ko bood tam zaključili, se vrnejo k nam.
Podatki tvojih trditev ne podpirajo.
Ne. Kot prvo ni normalen. Je malo loco. Kot drugo je deloval sam. Kot tretje je malo loco.
Popolnoma nič ni loco, zgolj hladnokrven nacist, kar so potrdili sodni izvedenci za psihiatrijo.
Pa še moji, samo azte bohr in sicer samo za Nigerijo:
Morda še kakšno pravno državo? Takšno, ki je vi očitno nimate?
Razlika je očitna. Sicer pa jaz ne trdim, da druga vera ali posameznik ni zmožen nasilja. amapk islam ekstremno odstopa v nasilju, hkrati pa je dosti bolj organiziran. Par posameznikov na eni strani, na drugi nešteto teoroističnih organizacij. Tu nekaj ni v redu, kajne?
Podatki, ki so na voljo, se ne ujemajo s tvojimi lažmi. Sprijazniti se boš moral, da nad dejstvi nimaš monopola in da če poskušaš manipulirati in trdiš, da je islam odgovoren za napad na London in Madrid, potem moraš tudi reči, da je za milijon mrtvih nedolžnih civilnih prebivalcev Iraka, Sirije, Afganistana krivo krščanstvo, ker so države, od koder se bombardira civilno prebivalstvo, krščanske.
1. Storilec ni bil belec, čeprav so se mediji nadvse trudili pokazati zadevo v tej luči.
2. Stvar je bila razvpita po medijih daleč pred obsodbo.
Seveda je belec in seveda je bil oproščen.
Zagor_tenay je izjavil:
so what, če so jih prijeli.
Iz tvojega odgovora je popolnoma jasno, da si zagovornik brezpravne družbe krvnega maščevanja.
Zgodovina sprememb…
Zagor_tenay je izjavil:
Gre se pa se zato, kakšen je odziv družbe in medijev. Ta pa je dvoličen in na strani črncev proti belcem. Zato ni čudno, da celo pri nas ti in podobni v črncih stalno vidite neke žrtve, jih opravičujete. A bi jih opravičevali, tudi če bi sami končali z razbito lobanjo v komi?
Nihče nikogar ne opravičuje. To si domišljate le tisti, ki nimate nobenih izkušenj z getoizacijo in revščino.
Vajenc ::
Eni ne razumete problema islama. Niso krivi ljudje (zato nismo nacisti!), ampak vera. Islam, kot ga poznamo danes se ni kalil v Turčiji ampak v izoliranih predelih arabskega sveta, zato je nekoč moderno vero čas povozil za par stoletij. V arabskem multikultuji imajo še največ težav muslimani sami s sabo, ostala verstva so zaradi boljšega življenja bolj intimna, ateistev pa uradno sploh ni, ker so poleg pomilovanja in zaničevanja po šeriatu kar prepovedani oz. jih lahko po zakonu doleti celo smrt. V zahodnem svetu pa so se ravno obratno vrednote povsem oddaljile od vere, ateizem je modern in vse bolj v skladu z znanjem, ki ga predajamo na naslednje generacije. Pustimo, če je to najbolje kar poznamo, je pa po naših standardih in navadah to za vesolje bolje od šeriata.
Pravilno je, da sprejemamo ljudi, ki si želijo boljšega življenja z odprtimi rokami, povsem narobe pa je, da jim država za volilno propagandne namene sofinancira nove verske objekte, ki samo oddaljujejo asimilacijo. Zaradi podobnega razloga, imamo več generacij pri nas rojenih potomcev Srbov, ki so po narodnosti še vedno Srbi z namenoma popačeno slovenščino, čeprav smo narodno pripadnost celo črtali iz popisa prebivalstva. V zahodnem svetu bi morali priznati krščansko vero kot kulturno dediščino in je kot tako obravnavati tudi v zakonodaji. Vsa verstva pa bi morala biti izvzeta iz državnih sofinanciranj oz. bi morala za svoja delovanja plačevati davščine tako kot ostala podjetja ali društva, če ne poslujejo z velikim profitom. Šele potem bo možen multikulti ob dobrem bureku z zaseko: "A veš, da so moji predniki kamenjali prešuštnice in so se ženske oblačile v ninđa pokrivala?!"..."Ne ga hebat?!, moji so pa včasih nepokorne ženske zažigali na grmadah, duhovniki so pa fural roza dolga krila.".
Pravilno je, da sprejemamo ljudi, ki si želijo boljšega življenja z odprtimi rokami, povsem narobe pa je, da jim država za volilno propagandne namene sofinancira nove verske objekte, ki samo oddaljujejo asimilacijo. Zaradi podobnega razloga, imamo več generacij pri nas rojenih potomcev Srbov, ki so po narodnosti še vedno Srbi z namenoma popačeno slovenščino, čeprav smo narodno pripadnost celo črtali iz popisa prebivalstva. V zahodnem svetu bi morali priznati krščansko vero kot kulturno dediščino in je kot tako obravnavati tudi v zakonodaji. Vsa verstva pa bi morala biti izvzeta iz državnih sofinanciranj oz. bi morala za svoja delovanja plačevati davščine tako kot ostala podjetja ali društva, če ne poslujejo z velikim profitom. Šele potem bo možen multikulti ob dobrem bureku z zaseko: "A veš, da so moji predniki kamenjali prešuštnice in so se ženske oblačile v ninđa pokrivala?!"..."Ne ga hebat?!, moji so pa včasih nepokorne ženske zažigali na grmadah, duhovniki so pa fural roza dolga krila.".
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Okapi ::
Eni ne razumete problema islama.Ja, imaš čisto prav, samo da si med tistimi, ki ga ne razume, prav ti (in tebi podobni). Za nasilje ni kriv islam kot vera, temveč revščina, neizobraženost, neenakopravnost, izkoriščanje ... Če bi kdaj potoval po Turčiji, Indoneziji, Iranu ... in se družil z ljudmi, bi to mogoče razumel, ker pa tvoje poznavanje islama temelji na njegovi medijski podobi, kot jo oblikuje ksenofobni del zahoda, živiš v zablodi.
O.
Fajn. In tam bi ga bistveno raje srečal - v Iranu in Turčiji.
Naj oni potem razglabljajo, koliko jim Islam ustreza.
Ne bi ga pa uvažal sem, ne glede na ozadje.
Tako kot recimo ni strelno orožje krivo za umor ampak lastnik, pa vseeno nadzorujemo promet z orožjem, tam kjer je to tehnično smiselno.
In ko smo že pri omenjenih državah, imata obe tleče probleme z Islamom in teh problemov niti pod razno ni konec.
Čeprav se recimo Turčija gospodarsko vzpenja. Zanimivo, ne ?
Naj oni potem razglabljajo, koliko jim Islam ustreza.
Ne bi ga pa uvažal sem, ne glede na ozadje.
Tako kot recimo ni strelno orožje krivo za umor ampak lastnik, pa vseeno nadzorujemo promet z orožjem, tam kjer je to tehnično smiselno.
In ko smo že pri omenjenih državah, imata obe tleče probleme z Islamom in teh problemov niti pod razno ni konec.
Čeprav se recimo Turčija gospodarsko vzpenja. Zanimivo, ne ?
Zgodovina sprememb…
Ja, eni pa bi bistveno raje imeli Srbe v Srbiji, ne v Sloveniji. Bi ti tudi to ustrezalo?
O.
O.
Tudi. Če zahtevajo, da se okolje prilagodi njim in da se jim mora ustvariti Srbija, kjerkoli že so, potem se okolje komot odloči, da jih ne rabi.
Jasno, za tiste, ki še nimajo državljanstva, ampak potem to niso več Srbi...
Jasno, za tiste, ki še nimajo državljanstva, ampak potem to niso več Srbi...
Zgodovina sprememb…
Okolje se komot odloči, da jih ne rabi, tudi če so povsem prilagojeni. In če se okolje odloči, se tudi državljanstvo lahko odvzame. Itak vsi vemo, da so slovensko državljanstvo zaradi udbomafijskih strank (ki so s tem pridobivale volivce), delili kapom i šakom. Mogoče bi bil čas za kakšno manjšo revizijo.
O.
O.
No, mislil sem na pravične in civilizacijsko sprejemljive variante, ne tiste zares "komot", kot jih omogočajo kje kaka številčna razmerja, kakršnakoli so že.
Pa tudi nisem prepričan, da bi šla več omenjena varanta res tako komot skozi. Hrvatje so živi dokaz. Si kdaj v preteklih letih videl kje da so hrvaški policaji ščitili table v cirilici pred napadom folka ?
Razmerja moči se spreminjajo. Še vedno se določene stvari lahko komot zgodijo, le da niso iste kot včeraj...
Pa tudi nisem prepričan, da bi šla več omenjena varanta res tako komot skozi. Hrvatje so živi dokaz. Si kdaj v preteklih letih videl kje da so hrvaški policaji ščitili table v cirilici pred napadom folka ?
Razmerja moči se spreminjajo. Še vedno se določene stvari lahko komot zgodijo, le da niso iste kot včeraj...
Pa tudi nisem prepričan, da bi šla več omenjena varanta res tako komot skozi.Ne bi šla, ampak zasluge za to, da ne bi šla komot skozi, bi imeli taki, kot so Jype ali don, ne taki, kot so arnecan ali vajenc ali ...
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Zaenkrat je tvoje državljanstvo še varno, tako da stanje na terenu ne govori nič drugače.
O.
O.
krneki0001 ::
Eni ne razumete problema islama.Ja, imaš čisto prav, samo da si med tistimi, ki ga ne razume, prav ti (in tebi podobni). Za nasilje ni kriv islam kot vera, temveč revščina, neizobraženost, neenakopravnost, izkoriščanje ... Če bi kdaj potoval po Turčiji, Indoneziji, Iranu ... in se družil z ljudmi, bi to mogoče razumel, ker pa tvoje poznavanje islama temelji na njegovi medijski podobi, kot jo oblikuje ksenofobni del zahoda, živiš v zablodi.
O.
Ti živiš v zablodi. V Iranu mi navkljub revščini ni nihče nič težil, še bolje, vsi so bili prijazni, navkljub temu, da nisemo dol razmetavali denarja (niso bili prijazni zato ker bi denar zapravljali). In tudi neizobraženi ljudje so bili prijazni in z vsakim se je dalo pogovorit, če je le znal kakega od tujih jezikov(mi nismo znali nič njihovega jezika). Ni bilo nobenega šikiniranja, nasilja,..., zaradi njihove revščine. Tudi v turčiji ni bilo nič problemov in so se obnašali do nas normalno, kot da smo njihovi. Na Baliju ravno tako. V Iraku med leti 1996 in 1988 smo bili carji za njih, vsakdo je hotel biti v tvoji družbi. V Maroku in Tuniziji si cenjen. Nihče ti nič noče. Celo v Alžiriji ni bilo nobenih problemov. Vera sploh ni problem, če si ti pri njih in se do njih spoštljivo obnašaš. Vendar smo bili mi tam tujci in smo se prilagajali njihovemu načinu življenja in ga spoštovali, ter se obnašali temu primerno.
Oni pa ko pridejo k nam, zahtevajo đamije, zahtevajo da so živali klane po njihovih običajih in podobno. To pač ne gre. Mi smo ravno tako družba kot oni in če pridejo sem, se morajo prilagoditi temu. Če mi jemo svinjino, to njih nima kaj motit. Če pri nas ženske ležijo na plaži zgoraj brtez, jih to nima nič za motit. Če pri nas nosijo ženske mini kiklce, jih to nima kaj motit. Če mi jemo maluico, ko imajo oni praznike, jih to nima nič za motit. In temu se reče prilagajanje. In to ni nič nacističnega. Nacistično bi bilo, če bi hotel te ljudi iztrebit. Pa jih ne, niti nimam namena, niti nimam nič proti njim, dokler so oni kulturni in se prilagajajo. Prilagajanje pa ne pomeni, da morajo jest svinjino, ampak samo to, da morajo tolerirat to, da jo mi jemo in da jih to ne sme motiti.
Problem pa je, ker se jih kar nekaj noče prilagoditi, ampak zahtevajo njihove bedarije tudi tukaj v okolju, ki jih je sprejelo in jim dalo možnosti da živijo normalno življenje.
in vedno več bo takih, navkljub širjenju laži vas levičarjev, da bo multikulti vse uredil. Ne more in ne bo.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Za nasilje ni kriv islam kot vera, temveč revščina, neizobraženost, neenakopravnost, izkoriščanje ... Če bi kdaj potoval po Turčiji, Indoneziji, Iranu ... in se družil z ljudmi, bi to mogoče razumel, ker pa tvoje poznavanje islama temelji na njegovi medijski podobi, kot jo oblikuje ksenofobni del zahoda, živiš v zablodi.
O.
To smo že obdelali, da je za nasilje krivo okolje, ki si ga opisal. Ampak za okolje v arabskem svetu, kjer je veliko neizobraženosti, neenakopravnosti in izkoriščanj je kriva predvsem vera. Ker ljudje na tem območju so v nekem drugem času, pod drugo vero že bili najuspešnejša civilizacija.
Koliko si ti potoval in koga vse si med svojo potjo spoznal je nerelevantno, ker nas je potovalo veliko in smo srečavali različne ljudi. Dokler v arabskem svetu ženskam ni dovoljeno voziti avta in so po zakonu kaznovana za prešustvo pa seveda v zablodi živiš ti. Turčija je sekularna država, Iran je bivša sekularna država, Indonezija pa neuradno sekularna z veliko versko svobodo. Praktično ves arabski svet pa na drugi strani še ni uspel ločiti islama od politike. In ekstremne ideje islama prihajajo ravno iz tega dela in ne iz sekularne Turčije ali Indonezije.
Woody Allen
Woody Allen
To smo že obdelali, da je za nasilje krivo okolje, ki si ga opisal. Ampak za okolje v arabskem svetu, kjer je veliko neizobraženosti, neenakopravnosti in izkoriščanj je kriva predvsem vera. Ker ljudje na tem območju so v nekem drugem času, pod drugo vero že bili najuspešnejša civilizacija.
Slabo ste obdelali, ker so bili pod isto vero najuspešnejša civilizacija.
Pa Brane22, na tvojem mestu bi se zahvalil antifašistom kakršen je jype, da si se sploh lahko izognil vpoklicu v postjugoslovansko klanje. Če ne bi bilo takšnih kot je on, ki so se zavedali pomena človekovih pravic in za dosego njihovega spoštovanja tudi marsikaj naredili in mnogi celo žrtvovali, bi bil ti danes ob vsakem srbizmu precej več kot le šikaniran s strani "čistih Slovencev", ki ti očitno že zdaj na vsakem koraku očitajo tvoje poreklo.
krneki0001 je izjavil:
Oni pa ko pridejo k nam, zahtevajo đamije, zahtevajo da so živali klane po njihovih običajih in podobno. To pač ne gre.
Lahko vidimo kakšen primer, ko karkoli od tega zahtevajo?
Zgodovina sprememb…
Tudi to smo obdelali, da je Islam včasih bil moderna inkarnacija judizma in krščanstva, ki je dovoljeval veliko versko svobodo in podpiral znanost v času, ko je v evropi vladalo t.i. mračno obdobje srednjega veka. Sedaj na vašo žalost temu ni več tako. Že več stoletij.
Woody Allen
Woody Allen
Tudi to smo obdelali
Pomanjkljivo ste obdelali, ker zgoraj trdite, da je vse, o čemer pišeš, pod islamom nemogoče. Ker je knjiga popolnoma enaka kot pred tisočletjem, je to, da se je islam kakorkoli poslabšal, zelo trhel argument.
V resnici je velika večina muslimanov zmernih ljudi, ki nikomur nič nočejo in od nikogar ničesar ne zahtevajo.
Taki so tudi moji sosedje in naši otroci skupaj hodijo v srednjo šolo, pa ni nobenih težav - imajo pa tudi oni težave s posameznimi težkimi primeri slabo socializiranih posameznikov, od katerih so nekateri tudi priseljenci, skorja brez izjeme so pa ti težavni primeri bili izpostavljeni nasilju v mladosti, v družini ali nasploh (imamo precej beguncev iz Iraka, recimo, od katerih imajo nekateri hude psihične težave zaradi travm, ki so jih doživeli med begom z doma, kjer so kot otroci za seboj pustili popolnoma vse).
Zgodovina sprememb…
krneki0001 ::
Pa Brane22, na tvojem mestu bi se zahvalil antifašistom kakršen je jype, da si se sploh lahko izognil vpoklicu v postjugoslovansko klanje. Če ne bi bilo takšnih kot je on, ki so se zavedali pomena človekovih pravic in za dosego njihovega spoštovanja tudi marsikaj naredili in mnogi celo žrtvovali, bi bil ti danes ob vsakem srbizmu precej več kot le šikaniran s strani "čistih Slovencev", ki ti očitno že zdaj na vsakem koraku očitajo tvoje poreklo.
krneki0001 je izjavil:
Oni pa ko pridejo k nam, zahtevajo đamije, zahtevajo da so živali klane po njihovih običajih in podobno. To pač ne gre.
Lahko vidimo kakšen primer, ko karkoli od tega zahtevajo?
hmm, đamija v sloveniji bo zgrajena kdaj? Skupaj s kulturnim centrom?
Meso mora biti kako klano? Si kdaj pogledal kaj piše na recimo posebni salami perutnine ptuj? Ti mogoče halal certifikat kaj pomeni?
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Tvoje pisanje ne govori o nobenih zahtevah.
V vseh svobodnih državah si lahko vsakdo zgradi kakršenkoli objekt, ki je v skladu z zakoni in vsakdo se lahko sam odloči, kakšno hrano bo jedel.
V teh istih državah se lahko kdorkoli odloči ponuditi hrano, ki bi jo nekdo rad in prodati zemljišče za verski objekt, ki bi ga nekdo rad gradil.
Kakršnokoli nasprotovanje temu je direkten napad na zahodno civilizacijo in pravno državo.
V vseh svobodnih državah si lahko vsakdo zgradi kakršenkoli objekt, ki je v skladu z zakoni in vsakdo se lahko sam odloči, kakšno hrano bo jedel.
V teh istih državah se lahko kdorkoli odloči ponuditi hrano, ki bi jo nekdo rad in prodati zemljišče za verski objekt, ki bi ga nekdo rad gradil.
Kakršnokoli nasprotovanje temu je direkten napad na zahodno civilizacijo in pravno državo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8686 (7612) | Mavrik |
⊘ | No-go zones (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12557 (10453) | kuglvinkl |
⊘ | Islam v Evropi (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 248010 (225555) | Truga |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 92819 (83286) | Gandalfar |
⊘ | Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19602 (16265) | Gandalfar |