» »

Multikulturnost

Multikulturnost

Temo vidijo: vsi
««
31 / 43
»»

bohr ::

Brane22 je izjavil:

Ne razumem, kaj ti ni jasno.

Glede na Koran, je VSAK pravi musliman nekompatibilen z moderno demokracijo. Lahko obivata semtertja, vendar ne stabilno.

Katera vera je pa drugačna?

Brane22 ::

Pastafarianstvo. Recimo.

Ne, ni. Jaz sem ponosen Pastafarijanec in ne priznavam nobene druge avtoritete.

In če se imaš za Pastafarijanca in se podrejaš ustavi tiste vaše banana republike, potem si itak nevreden njegovih nudljev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bohr ()

bohr je izjavil:

Ne, ni. Jaz sem ponosen Pastafarijanec in ne priznavam nobene druge avtoritete.

In če se imaš za Pastafarijanca in se podrejaš ustavi tiste vaše banana republike, potem si itak nevreden njegovih nudljev.

Kje to piše v pastafarianski knjigi službe?

arnecan1 ::

bohr je izjavil:

Švica ima tudi programe, ki spodbujajo ohranjanje multikulturne družbe, ampak ker ti niso turistično zanimivi, o njih verjetno ne veš dosti, pa si potem zmotno predstavljaš, da je Švica homogena tvorba z enotno kulturo.

In ti programi so zelo uspešni. Švicar je v moji prisotnosti izrekel svojim sodržavljanom (sicer kao meni, ampak v resnici je veljalo njim), da postaneš PRAVI ŠVICAR ŠELE PO TREH GENERACIJAH. In kot sem razumel, so nekateri tudi iz tega izključeni (beri muslimani in neevropejci).

Pa ne zdaj meni, da sem naci, samo pišem, kaj sem slišal.

donfilipo ::

Brane22 je izjavil:

Glede na Koran, je VSAK pravi musliman nekompatibilen z moderno demokracijo. Lahko sobivata semtertja, vendar ne stabilno.

Ko bo prišla situacija, kjer bo to vprašanje pomembno, bo vsakič zmagala Allahova beseda proti ustavi.

To ni stvar njegove/njene osebne odločitve, ampak določilo "pravila službe"

Kaj imaš tu še za preverjat ? Morebiten klasični kriminal ? Zakaj ?

Saj že pripadnost tej veri poemni nekompatibilnost z moderno državo. Zakaj bi spregledal to, preverjal pa morebitne dodatne vzroke ? ker Gradis ali njegovi nasledniki potrebujejo poceni delavce ?

Ma ne seri.

Glede na Biblijo je treba ignati VSE ki so jo brali in se ji na nek način zavezali z verskim ritualom. NE?
Ker zakon proti bilbiji ne velja NIČ!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

bohr je izjavil:

Brane22 je izjavil:

Glede na Koran, je VSAK pravi musliman nekompatibilen z moderno demokracijo. Lahko obivata semtertja, vendar ne stabilno.

Verjetno se že katere najdejo. Npr. Jehovci, mogoče mormoni delno, ogromno ločin.

Ampak nobena nima takega števila fanatičnih vernikov za seboj, saj celi svet pazi, da ne bi po nesreči zažgali koran, ker potem.....apeshit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

Brane22 je izjavil:

V Loose Canon, stran 422, odstavek 3.

donfilipo je izjavil:

Ma ne seri.

Glede na Biblijo je treba ignati VSE ki so jo brali in se ji na nek način zavezali z verskim ritualom. NE?

V bistvu res. Prihajajočim državljanom. Obstoječim državljanstva ne mroeš retroaktivno vzeti.

Ustava in zakoni pa morajo imeti avtoriteto. Če kar tako toleriraš pamflete in knjige in ostale materiale, ki določenim grupam dovoljujejo take in drugačne bližnjice, s tem država izgublja smisel.

arnecan1 je izjavil:

bohr je izjavil:

Brane22 je izjavil:

Verjetno se že katere najdejo. Npr. Jehovci, mogoče mormoni delno, ogromno ločin.

Ampak nobena nima takega števila fanatičnih vernikov za seboj, saj celi svet pazi, da ne bi po nesreči zažgalo koran, ker potem.....apeshit.

Lažeš! Nobena naštetih ni kompatibilna ne z realnostjo ne z zakoni. Sodobnimi liberalnimi,

Brane22 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Ma ne seri.

V bistvu res. Prihajajočim državljanom. Obstoječim državljanstva ne mroeš retroaktivno vzeti.

Ustava in zakoni pa morajo imeti avtoriteto. Če kar tako toleriraš pamflete in knjige in ostale materiale, ki določenim grupam dovoljujejo take in drugačne bližnjice, s tem država izgublja smisel.

Hja, saj ne da zagovarjam kristjane, ampak kakšne pizdarije delajo v imenu Kristusa, Bude, Jahve, Krišne in na drugi strani Alaha?

A sem naci, če to pač napišem?

Če bi bil naci, bi držal z islamom. Tisti pravi naciji so namreč držali skupaj z muslimani leta 1945 in držijo tudi leta 2013.

bohr je izjavil:

Brane22 je izjavil:

V Loose Canon, stran 422, odstavek 3.

Loose canon ima 209 strani. Sploh pa je mišljen kot parodija.

Islam dovoljuje v podobnih situacijah izgovoriti stvari, ki so sicer prpovedane. Ko si v to recimo prisiljen ali ko gre za pojasnitev ali ponazoritev dejanja itd.

Ampak tudi če bi bilo kar praviš, res, bi to samo zahtevalo oceno rizika in ukrepanje.

Določene službe bi morale oceniti varnostni rizik tega, da kdo to jemlje zares in se temu ustrezno prilagoditi.
Če je treba, tudi s prepovedjo teh verskih dejavnosti.

arnecan1 je izjavil:

Ampak nobena nima takega števila fanatičnih vernikov za seboj, saj celi svet pazi, da ne bi po nesreči zažgalo koran, ker potem.....apeshit.

To ni res. Vse te vere so enake in se na enako nasilen način odzovejo na skrunitev njihovih verskih relikvij. Tudi budizem in hinduizem, ki resnično sta drugačni veri, sta po nasilju povsem primerljivi vsem trem religijam knjige.

Pri nas islam zaradi nobenih ilustracij še ni ubil nikogar, pa v Sloveniji tudi ne, je pa bilo precej smrti zaradi krščanskega nasilja (pri vas katoliškega, pri nas pa v glavnem protestantskega).

Bili so protesti, ampak to ste jih imeli tudi pri vas zaradi tistega strelnikoffovega albuma.

Brane22 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Ma ne seri.

uha smo spet v pravu8-) In to z marsovskimi? Eto tako meni potem pride ono tiho v uho bes in ona srbe na vrbe8-)

Kej ne moreš glede na vero ne retroaktivno ne prihajajočim preprečiti vstop ali državljasntvo. Zakaj? Ker so to temelji liberalizma. In ta dovoljuje da nekdo v srcu nosi staro neveljavno knjigo iz preteklih časov ki nekje nosi neke moralne pridige našim prednikom in del tradicije? Če to ne razumeš..potem končno opusti družćboslovje preden poješ živce z glupostjo in meni in pričujočim.

donfilipo je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

bohr je izjavil:

Brane22 je izjavil:

Lažeš! Nobena naštetih ni kompatibilna ne z realnostjo ne z zakoni. Sodobnimi liberalnimi,

Ja, Jehovci pa delajo pizdarije po svetu. Pa kristjani, pa budisti.....

Brane22 je izjavil:

Loose canon ima 209 strani. Sploh pa je mišljen kot parodija.

Imaš neko neavtorizirano različico, kar pomeni, da si nevernik.

bohr je izjavil:

Pri nas islam zaradi nobenih ilustracij še ni ubil nikogar, pa v Sloveniji tudi ne, je pa bilo precej smrti zaradi krščanskega nasilja (pri vas katoliškega, pri nas pa v glavnem protestantskega).

Bili so protesti, ampak to ste jih imeli tudi pri vas zaradi tistega strelnikoffovega albuma.

Odvisno, kaj misliš pod "pri nas". Če misliš Balkan, potem se še kako motiš.

arnecan1 je izjavil:

Ja, Jehovci pa delajo pizdarije po svetu. Pa kristjani, pa budisti.....

Ja, jih. Slabo spremljaš dogajanje po svetu, če tega ne vidiš.

http://thediplomat.com/2013/08/06/when-...

Brane22 je izjavil:

Odvisno, kaj misliš pod "pri nas". Če misliš Balkan, potem se še kako motiš.

Ne, se ne motim. Bilo je v časopisju.

Kar se tiče balkanskega verskega nasilja pa itak ni treba dlje kot v devetdeseta, kajne? Saj menda dobro veš, kaj je http://simple.wikipedia.org/wiki/Srbosj... ?

Zgodovina sprememb…

bohr je izjavil:

Kar se tiče balkanskega verskega nasilja pa itak ni treba dlje kot v devetdeseta, kajne? Saj menda dobro veš, kaj je http://simple.wikipedia.org/wiki/Srbosj... ?

Ne vidim point tega. Tvoj argument je bil, da v naših krajih muslimanskega nasilja na ni bilo. Podal sem protiprimer. Kaj ima drugo versko nasilje s tem ?

Ali hočeš reči, da drugi niso nič boljši ?

1. Tvoj primer je iz kamenčka, ki je mozaik v svetovni sliki smrti.

2. Tudi če 1. točko zanemarimo in pridemo na to, da so dejanjsko vsi isti, great. Prepovejmo vse.
Hrvatje recimo imajo ravno te dni težave, ki sem jih napovedal že davno v razpravah te vrste. Prav zabavno je gledat njihove politične in medijske manevre te dni...

arnecan1 je izjavil:

Hja, saj ne da zagovarjam kristjane, ampak kakšne pizdarije delajo v imenu Kristusa, Bude, Jahve, Krišne in na drugi strani Alaha?

A sem naci, če to pač napišem?

Če bi bil naci, bi držal z islamom. Tisti pravi naciji so namreč držali skupaj z muslimani leta 1945 in držijo tudi leta 2013.

Spet menjaš fokus. In vršiš falacy8-)

Naciji ni nujno da držijo z islamom. Hitler zagotovo NI! Bolj morda kot z komunisti...ampak s figo v žepu8-)

In ja v imenu Kristusa je bilo v nam poznanih deželah in nam bližnjim civilizacijah, narejeno še v jedru največ pizdarij. Z ostalimi ni drugače. Da je trenutno največ teroristov na strani islama, pa nima toliko veze s Koranom, kot s politiko zahoda da bližnjega vzhoda in naftnih polj v grobem.

bohr je izjavil:

To ni res. Vse te vere so enake in se na enako nasilen način odzovejo na skrunitev njihovih verskih relikvij. Tudi budizem in hinduizem, ki resnično sta drugačni veri, sta po nasilju povsem primerljivi vsem trem religijam knjige.

Poplnoma neresnično. A ti kaj čitaš časopis? Brskaš po spletu? Protesti proti albumu? Prosim prilepi slike, koliko avtov so požgali, ljudi pobili.....

Aja, pa pusti križarske vojne. nekako se držimo tukaj časovnice po II. sv. vojni.

A ti prilepim 1.000.000 linkov pizd... muslimanov zaradi miss sveta,poroke muslimanke z nemuslimanom, govoric o skrunitvi korana ali džamije.... Pravzaprav bi se lahko ustavil kar pri miss sveta, ker se sliši zelo abszrdno, skoraj nerealno.:))

V Nigeriji je zaradi tega bilo ubitih in poškodovanih par 100 ljudi v par dnevih. V Sloveniji nismo zakurili toliko čarovnic v 400 letih. No, pa še demonstracije v Indoneziji zaradi miss sveta. Pa če bi imel 5 minut časa, bi našel še kakšen kraj.

In ti pišeš to ni res. MISS SVETA???????????;((

Brane22 je izjavil:

Ne vidim point tega. Tvoj argument je bil, da v naših krajih muslimanskega nasilja na ni bilo. Podal sem protiprimer. Kaj ima drugo versko nasilje s tem ?

Nobenega nasilja islama ni bilo zaradi objave kakršnihkoli publikacij v zvezi z islamom. Odločiti se bosta morala, ali pri nas nimamo pravih muslimanov, ker niso takoj kamenjali odgovornih (in jih tudi nikjer v Evropi nimajo, ker je od vseh mrtvih zaradi islama samo en umrl zaradi takšne skrunitve, storilca pa so ujeli in obsodili na po zakonu določeno kazen).

In OBGLAVLJANJE ujetih srbskih vaščanov ne šteje, ker... ?

arnecan1 je izjavil:

Poplnoma neresnično. A ti kaj čitaš časopis? Brskaš po spletu? Protesti proti albumu? Prosim prilepi slike, koliko avtov so požgali, ljudi pobili.....

Nikogar niso ubili in nobenega avtomobila niso zažgali. A v tem se meri, koliko je protest nevaren? Ker na protestih, s katerih slike si zgoraj prilepil ti, ni bil nihče poškodovan in nič poškodovano.

donfilipo je izjavil:

Spet menjaš fokus. In vršiš falacy8-)

Naciji ni nujno da držijo z islamom. Hitler zagotovo NI! Bolj morda kot z komunisti...ampak s figo v žepu8-)

In ja v imenu Kristusa je bilo v nam poznanih deželah in nam bližnjim civilizacijah, narejeno še v jedru največ pizdarij. Z ostalimi ni drugače. Da je trenutno največ teroristov na strani islama, pa nima toliko veze s Koranom, kot s politiko zahoda da bližnjega vzhoda in naftnih polj v grobem.

A to je mogoče Stalin na sliki?

Ne vem no, islam je pač nasilna vera. Če ni drugega, se koljejo suniti in šiiti.

Brane22 je izjavil:

In OBGLAVLJANJE ujetih srbskih vaščanov ne šteje, ker... ?

Ker ne šteje obglavljanje ujetih bosanskih vaščanov. Če šteje, šteje oboje, če ne šteje, ne šteje nič od tega.

Vsekakor nič od tega ni posledica karikatur Mohameda.

arnecan1 je izjavil:

Ne vem no, islam je pač nasilna vera. Če ni drugega, se koljejo suniti in šiiti.

Katero vero poznaš, ki ni nasilna?

Zgodovina sprememb…

Ne razumem, kako to "ne šteje" ?

bohr je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Nikogar niso ubili in nobenega avtomobila niso zažgali. A v tem se meri, koliko je protest nevaren? Ker na protestih, s katerih slike si zgoraj prilepil ti, ni bil nihče poškodovan in nič poškodovano.

Ja, ker so bili v Londonu, vse naokoli pa policija. Če bi policija odšla na burek, pa ......

Tvoj argument je bil, da ni bilo muslimanskega nasilja na balkanu.

Kako drugo nasilje izniči opisano ?

bohr je izjavil:

Kater vera je trenutno najbolj nasilna? In s tem mislim z velikim naskokom?

Postavi se na trenutek v vlogo nekoga, ki skrbi za splošno varnost v državi.

Če veš, da pripadam verski grupi, ki bo na tovrstno nasilje odgovorila z enakim nasiljem nad nedolžnimi, se tvoj problem izniči ali pa podvoji ?

arnecan1 je izjavil:

A ti prilepim 1.000.000 linkov pizd... muslimanov zaradi miss sveta,poroke muslimanke z nemuslimanom, govoric o skrunitvi korana ali džamije.... Pravzaprav bi se lahko ustavil kar pri miss sveta, ker se sliši zelo abszrdno, skoraj nerealno.:))

V Nigeriji je zaradi tega bilo ubitih in poškodovanih par 100 ljudi v par dnevih. V Sloveniji nismo zakurili toliko čarovnic v 400 letih. No, pa še demonstracije v Indoneziji zaradi miss sveta. Pa če bi imel 5 minut časa, bi našel še kakšen kraj.

In ti pišeš to ni res. MISS SVETA???????????;((

Ne, ni res. Lahko nalepiš poljubno količino linkov, ampak v Nigeriji klanje ni zaradi islama, temveč zato, ker tam niso univerzalno zagotovljene človekove pravice, med katere spada tudi svoboda veroizpovedi.

Če ti misliš, da lahko prepoveš islam v Evropi, potem bo morda bolje, da se preseliš v Rusijo, kjer na muslimane streljajo.

A to je mogoče Stalin na sliki?

Tudi s Stalinom je imel pakt! O obojih je menil podobno. S tem da kot rečeno so komunisti nevarnejši.

Islam ni nič bolj nasilna vera, kot druge. Ker ima lahko kot sem videl čisto miroljubne interpretacije. In vse vere se morajo zaradi konflikta z realnostjo intepretirati na novo. Vsaj meni poznane.

arnecan1 je izjavil:

Ja, ker so bili v Londonu, vse naokoli pa policija. Če bi policija odšla na burek, pa ......

Popolnoma enako velja za proteste ob izidu tistega albuma Strelnikoffa.

Brane22 je izjavil:

Tvoj argument je bil, da ni bilo muslimanskega nasilja na balkanu.

Kako drugo nasilje izniči opisano ?

Moj argument je, da na Balkanu nihče ne protestira proti objavi Mohamedovih karikatur.

Nobeno nasilje ničesar ne izniči, samo ti bi rad enostransko nekaj pokazal, pa ne bo šlo, ker ni enostransko.

arnecan1 je izjavil:

bohr je izjavil:

Kater vera je trenutno najbolj nasilna? In s tem mislim z velikim naskokom?

Trenutno? Krščanstvo, brez sence dvoma.

Takoj za njim sta trenutno budizem in hinduizem.

Potem šele pride na vrsto islam.

Če pride do resne vojne s Sirijo, ga bo judaizem prehitel.

Zgodovina sprememb…

bohr je izjavil:

Ne, ni res. Lahko nalepiš poljubno količino linkov, ampak v Nigeriji klanje ni zaradi islama, temveč zato, ker tam niso univerzalno zagotovljene človekove pravice, med katere spada tudi svoboda veroizpovedi.

Če ti misliš, da lahko prepoveš islam v Evropi, potem bo morda bolje, da se preseliš v Rusijo, kjer na muslimane streljajo.

donfilipo je izjavil:

Islam ni nič bolj nasilna vera, kot druge. Ker ima lahko kot sem videl čisto miroljubne interpretacije. In vse vere se morajo zaradi konflikta z realnostjo intepretirati na novo. Vsaj meni poznane.

A mi živimo na istem planetu?

Ne vem no, islam ni problen v Nigeriji? Pa to je, ne vem no, kaj naj rečem. Malo poguglaj Nigeria prosim. Pa saj to ni res. A ti res moral prilepiti kakšen link?

Don filipo, če poznaš dva bosanska muslimana, ki pijeta pivo, ne sklepaj o več kot milijardi ljudi.

Jap islam uporablja v skrajnih oblikah partizanske in teroristične oblike odpora in boja...proti 'nam', ki smo kar zadovoljni, da imamo 'naše' korporacije na naftnih poljih. No njim pa to ni preveč všeč. In menijo da Allah veli: 'bori se proti okupatorju'. Ali tako nekako.

Samo 'jejžeš' pa nekako vsaj po besedah sedi v apacheju (in god we trust:) ko se nažiga po civilih s 30mm kanonom s kilometra ali več- Ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

bohr je izjavil:

Moj argument je, da na Balkanu nihče ne protestira proti objavi Mohamedovih karikatur.

Kar je samo zase nepomembno, ker protest sam zase ni prepovedana oblika izražanja.

Nobeno nasilje ničesar ne izniči, samo ti bi rad enostransko nekaj pokazal, pa ne bo šlo, ker ni enostransko.

Prej se zdi, da se je brezupno polomila tvoja paralela med pastafarianstvom in Islamom.
Čudi me,d a si sploh ubral to logično pot.

Fajn. Omejimo in prepovejmo jih vse na domačih tleh. In pritiskajmo na globalni osnovi, da se te stvari uredijo.
Black Jesus je totalka osivel od šoka, ki mu ga je priredil ostanek sveta okrog napada na Sirijo.
Kako mu lahko Rusi držijo predavanja ? In da se z njimi strinja celo Vatikan in Kitajci in velik del sveta in celo DOMAČA JAVNOST ? :))

Okapi ::

Ko bo prišla situacija, kjer bo to vprašanje pomembno, bo vsakič zmagala Allahova beseda proti ustavi.
To je natanko tako zgrešena in idiotska trditev, kot če bi rekel, da je papeževe beseda za vsakega katoličana zakon nad vsemi drugimi zakoni.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Don filipo, če poznaš dva bosanska muslimana, ki pijeta pivo, ne sklepaj o več kot milijardi ljudi.

Da te pes trefi8-). Poznam jih 2000. In več lahko pokažem za denar8-)

In od miljarde muslimanov je tudi velika večina povsem miroljubnih, čeravno ne živijo rožnato!

Ne, v Nigeriji ni problem islam. Če bi bil v Nigeriji islam, bi tam bil red, kakršnega si sam zagotovo želiš, glede na tvoje pisanje. Islam ni le religija, ampak tudi politični sistem, ki zagotavlja stabilnost. Če ne verjameš, si oglej islamske države - Iran, Savdsko Arabijo, Združene Arabske Emirate.

Islam sicer ponuja veliko slabšo obliko države kot je zahodna demokracija, ker njegov temelj niso človekove pravice, ampak v vsakem primeru je v Nigeriji problem nekaj drugega kot islam.

Ker če je islam problem v Nigeriji, kaj je problem na severovzhodu Indije, kjer krščanski teroristi nasilno spreobračajo avtohtone hindujce v krščanstvo, kogarkoli, ki se upira, pa umorijo?

Kaj pa na severu Šri Lanke?

Kaj pa pri naših sosedih, Norvežanih? A je Breivik iranski agent?

Brane22 je izjavil:

Kar je samo zase nepomembno, ker protest sam zase ni prepovedana oblika izražanja.

Tako je. Saj to je vse, o čemer se pogovarjamo. V multikulturni družbi lahko kdorkoli protestira proti komurkoli.

Zgodovina sprememb…

To je natanko tako zgrešena in idiotska trditev, kot če bi rekel, da je papeževe beseda za vsakega kristjana zakon nad vsemi drugimi zakoni.

Bluziš. Naredi resno parodijo Korana, daj v kolofon svojo točno identiteto in naslov, pa bomo kakšno rekli o tej enakosti. Mogoče se lahko vključijo v diskusijo tvoji varnostniki s svojim vpogledom...

Okapi ::

Pojdi v Mariboru v fuzbalski kafič v Olimpijini majici in začni zbijati šale na račun viol.

O.

Brane22 je izjavil:

bohr je izjavil:

Prej se zdi, da se je brezupno polomila tvoja paralela med pastafarianstvom in Islamom.
Čudi me,d a si sploh ubral to logično pot.

Fajn. Omejimo in prepovejmo jih vse na domačih tleh. In pritiskajmo na globalni osnovi, da se te stvari uredijo.
Black Jesus je totalka osivel od šoka, ki mu ga je priredil ostanek sveta okrog napada na Sirijo.
Kako mu lahko Rusi držijo predavanja ? In da se z njimi strinja celo Vatikan in Kitajci in velik del sveta in celo DOMAČA JAVNOST ? :))

Poglej, zamešal si ljudi, države in religijo. Torej osnove:
- ZDA in Evropa ne počneta tega v imenu Boga, to je kvečjemu neoliberalni kapitalizem
- Kitajska in ostali tega ne počnejo v imenu Bude
- Indija ne počne tega v imenu Krišne
- delno v to spada Izrael, ampak samo delno

Po tej logiki so najbolj nasilni ateisti, saj jih he največ, še posebej, če odštejemo tiste, ki so samo "kulturno verni"

Za tiste, ki pa se za vsako stvar derejo Alah, pa praviš torej, da..... hm. Malo sem zmeden.

Brane22 je izjavil:

Ne razumem, v čem je tvoj problem. Moja država je že priznala državljanstvo vsem, ki so jo prosili za azil, na kar sem ponosen.

Ker mi lahko sprejmemo tujce, tudi če so drugačni, tudi če mislijo, da nas morajo vse pomorit, da bo njihov bog zadovoljen.

Da nas ne bodo, že stoletja skrbi naša pravna država. Vi je nimaste, imate pa nacistične težnje, s katerimi bi radi kompenzirali ta manjko?

Brejvik je lahko samo svetel simbol za vse protiprimere.

Ni se spravil na paoboj uvoženih muslimanov ampak na tiste, ki jih je identificiral kot krivce za to stanje.

In to ne z bombo tam nekje v neki četrti, ki bo sesula tam nekoga ampak zelo premišljeno in ciljano. Z minimalno žrtvami in maksimalnim odmevom.

Če bi delal za CIA, bi ga dali na porno duplerico svojega internega agentskega magazina.
TUdi za kak soliden članek terorističnega glasila bi bil zrel.

arnecan1 je izjavil:

Po tej logiki so najbolj nasilni ateisti, saj jih he največ, še posebej, če odštejemo tiste, ki so samo "kulturno verni"

Za tiste, ki pa se za vsako stvar derejo Alah, pa praviš torej, da..... hm. Malo sem zmeden.

Slabo ti gre tale logika. Najbolje bo, če prideš na obisk, ti pokažem muslimanski pub, kjer se dobi najcenejši guinness v mestu.

Brane22 je izjavil:

Ni se spravil na paoboj uvoženih muslimanov ampak na tiste, ki jih je identificiral kot krivce za to stanje.

In to ne z bombo tam nekje v neki četrti, ki bo sesula tam nekoga ampak zelo premišljeno in ciljano. Z minimalno žrtvami in maksimalnim odmevom.

Če bi delal za CIA, bi ga dali na porno duplerico svojega internega agentskega magazina.
TUdi za kak soliden članek terorističnega glasila bi bil zrel.

Nisem vedel, da ste Srbi tako obsedeni z nasiljem. No, zdaj malo lažje razumem klanje, ki ste ga povzročili na Balkanu in sem malo srečnejši, da sem že zgodaj pobegnil od tam.

Zgodovina sprememb…

- ZDA in Evropa ne počneta tega v imenu Boga, to je kvečjemu neoliberalni kapitalizem

Ma ne TI ne poznaš ne religij niti ne veš kaj so principi pravi principi neoliberalizma. Ron Paul je en tak predstavnik sodobnega neoliberalizma v esenci.

In on je proti intervencijam kjerkoli, če ni dejansko ogrožena USA. Za prosto trgovino brez velikih dajatev, čimmanj države in tudi vojske itd. Za razstrelit svet imajo po njegovem v primeru ogroženosti več kot preveč...kar drži8-)

Brane22 je izjavil:

Ja Breivik je čista luč:))

Na muslimane, katere je določil, da bodo zavzeli Evropo in nas iztrebili ni upal napasti, ker je bil zaljubljen v svojega kolega muslimana, je pa zato hrabro upal napasti nemočne in neoborožene otroke levičarjev. Če bi bil Srb bi jim verjetno pobral še ure8-)

In ja seveda smo pa tudi na bombo priročno pozabili. To je prej sprožil v mestu, in samo nacistična glupost:) ali sreča je preprečila da ni bilo 100 nedolžnih mrtvih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

bohr je izjavil:

Ne, v Nigeriji ni problem islam. Če bi bil v Nigeriji islam, bi tam bil red, kakršnega si sam zagotovo želiš, glede na tvoje pisanje. Islam ni le religija, ampak tudi politični sistem, ki zagotavlja stabilnost. Če ne verjameš, si oglej islamske države - Iran, Savdsko Arabijo, Združene Arabske Emirate.

Islam sicer ponuja veliko slabšo obliko države kot je zahodna demokracija, ker njegov temelj niso človekove pravice, ampak v vsakem primeru je v Nigeriji problem nekaj drugega kot islam.

Ker če je islam problem v Nigeriji, kaj je problem na severovzhodu Indije, kjer krščanski teroristi nasilno spreobračajo avtohtone hindujce v krščanstvo, kogarkoli, ki se upira, pa umorijo?

Kaj pa na severu Šri Lanke?

Brane22 je izjavil:

Tako je. Saj to je vse, o čemer se pogovarjamo. V multikulturni družbi lahko kdorkoli protestira proti komurkoli.

Ha, ha. Iran in Savdska Arabija vzor?
Kaznovanje 13 letnice v Saudski Arabiji, ker je v šolo prinesla mobi.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/.a/6...

Sever Šri Lanke? Delno etnični spor. Arijci in Tamilci, jezik, vera. Podobno kot Severna Irska, Srbija in Hrvaška. Sicer pa ne trdim, da se druge vere ne morejo zgrabiti, ampak v manjši meri kot islam. Drugače me citiraj.

Indija? Mogoče kakšna ločina. Ti verjamem. Daj linke. Ampak nekaj velikega ne more biti, ker je nepoznana stvar.

A ti smatraš Breivika za normalnega? Ded je za psihiatrijo, sicer pa je deloval sam, na svojo roko. Ni primerjave z islamom. En človek?

Poglej, če na dan privlečeš par primerov, to še ni vzorec, ker ti lahko jaz dam 1000 primerov. Za Nigerijo pa si res malo prečitaj, streljaš popolnoma mimo-;((

bohr je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Slabo ti gre tale logika. Najbolje bo, če prideš na obisk, ti pokažem muslimanski pub, kjer se dobi najcenejši guinness v mestu.

Če bodo tvoje muslimane in tebe dobili tile drugi muslimani, bodo ti pivo vzeli. In to sredi Evrope:P

««
31 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
548689 (7615) Mavrik

No-go zones (strani: 1 2 )

5912558 (10454) kuglvinkl

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

1274248040 (225585) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47192835 (83302) Gandalfar

Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )

11019607 (16270) Gandalfar

Več podobnih tem