» »

Težava s PC-jem in laptopom

Težava s PC-jem in laptopom

dzosua ::

Zdravo!

Saj enostavno ne morem verjet, da je kaj takega sploh možno... Včeraj sem šel za slabo urco od doma in pustil prižgan PC. Ko sem prišel nazaj, je na Necovem monitorju pisalo: Video input - No signal. Ok, sem mislil, da je kaj z monitorjem. Pa očitno ni: ko sem računalnik nekaj časa pustil ugasnjen in ga prižgal nazaj, je monitor delal (torej možnost, da je zgolj kabel ipd. odpade). Vendar naenkrat slika izgine, medtem ko računalnik še vedno laufa (toda nekam sumljivo tiho). Toda če ga resetiram slike sploh ni:(

Niti najmanj se mi ne sanja, kaj je s PC-jem. Sem v Ljubljani in ne vem, na kateri servis in kam naj peljem računalnik, zato vas vljudno prosim, če mi lahko svetujete, kaj naj naredim in kam naj ga peljem (računalnik ni več v garanciji).

Potem sem pa prižgal nekaj mesecev star Dellov laptop, nakar dobim od prijazne tete Viste obvestilo (mimogrede, na PCju imam še XP-je), da moram aktivirati windowse, kar me čudi, zato, ker ko sem vlekel to verzijo 32-bitne Viste, ni nič pisalo o tem. Zdaj mi je ratalo nekak laptop zagnati v Safe mode with networking. Kaj naj naredim, da bo Vista delala spet normalno?

ker sem od računalnika zaradi službenih potreb precej odvisen, upam, da mi boste čimprej znali svetovat.

Hvala,
Lp, Jaša

SkIDiver ::

Pri namiznem PC-ju ne vrjetno vzrok v grafični kartici. Kar se tiče pa prenosnika in viste pač poskusi ponovno aktivacijo.

dzosua ::

Problem je, da ko ga prižgem, piše Activate now (Activate later ni moč vključiti), potem pa mi nobena opcija ne rata - problem je, da že ko sem instaliral visto nisem imel gesla (ker sem tako prebral), zdaj pa ne vem, kaj morem tam noter vtipkat:(

Realman ::

Glede prenosnika imaš samo 2 možnosti,ali kupiš original visto in naložiš.Ali pa še enkrat dol potegneš in pravilno registiraš:) V vsakem primeru ni druge rešitve,vsaj kaj se viste tiče.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-u

Oddelek: Pomoč in nasveti
452419 (1483) zuz3k
»

Toshiba Satellite L500-13T, ima kdo ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10312560 (5426) lopov
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942268524 (68116) Seljak

Vista ali Linux? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Operacijski sistemi
22814311 (9640) OmegaBlue

Več podobnih tem