» »

Aktivacije VISTE z ključem

Aktivacije VISTE z ključem

Reaper ::

Pozdravljeni, ker sam nisem našel odgovora se obračam na vas. Situacija je sledeča, pred časom sem kupil prenosni računalnik DELL in poleg njega dobil licenco za Windows VISTO Home Premium. Poleg računalnika je bil priložen tudi OEM DVD na katerem se nahaja sam operacijski sistem. Zanima me ali je možno, da bi jaz iz interneta potegnil VISTO Home Premium, jo naložil na drug prenosni računalnik (HP NX9420) in jo aktiviral z ključem, ki sem ga dobil poleg DELL-a? saj z OEM DVD-jem pomoje ne bo šlo, saj je namenjen le DELL-ovim prenosnikom.

Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

bluefish ::

Je možno, če tista na prvem prenosniku še ni bila aktivirana.

Reaper ::

hmm...na dell-u je bila že prednaložena iz strani proizvajalca, pomoje z OEM ključem in tudi ko sem naredil reformat in nanovo naložil sistem s priloženim DVD-jem nisem rabil vnašati ključa, ker je DVD že vseboval OEM ključ, tako da pomoje ni bila aktivirana s tem ključem

hvala za hiter odgovor :)

The Player ::

Odvisno, obstajajo tudi viste, ki jih dobiš zravn računalnika in ne potrebujejo aktivacijske kode. V tem primeru, če je nimaš jo lahko nameščaš ilegalno brez problema na vse računalnike.

Ziga Dolhar ::

Morda jo 'lahko' aktiviras, je pa ne smes. No warez.
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

reinstall kupljenih windows 7 HP z piratskim cdjem/imageom ter original cdkeyem...

Oddelek: Operacijski sistemi
212356 (1864) Duhec
»

Je mozen prenos licence? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5215571 (13905) grizl
»

Kje dobit Windows Vista?

Oddelek: Pomoč in nasveti
152064 (1834) amigo_no1
»

Windows Vista Home Premium Install CD