Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-u
Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-u
johnny21 ::
Pozdravljeni
Imam čisto nov prenosnik (HP 6710b) in se mi dogaja, da po tem ko ga zaprem in ga čez nekaj časa hočem uporabiti, mi ne pokaže slike. To se mi dogaja tudi če ga ne zaprem, se pravi verjetno vsakokrat ko preide v Stand by. Nato moram ON/OFF tipko držati nekaj sekund , da ga prisilno ugasnem in ko ga zopet prižgem je vse OK. Se mi pa to ne dogaja vedno, včasih čisto lepo zalaufa in tudi LCD se prižge. Sem pa namesto predpripravljene Viste naložil XP, samo menim da nima veze.
Tukaj sem malo iskal odgovore, pa sem našel edino to, da ima tista modra puščica na Entru nekaj veze s tem, pa ravno ne zastopim, samo pri meni nima učinka, če jo pritiskam, s Fn+Enter pa še nisem poskusil.
Please Help!
Lp
Johnny
Imam čisto nov prenosnik (HP 6710b) in se mi dogaja, da po tem ko ga zaprem in ga čez nekaj časa hočem uporabiti, mi ne pokaže slike. To se mi dogaja tudi če ga ne zaprem, se pravi verjetno vsakokrat ko preide v Stand by. Nato moram ON/OFF tipko držati nekaj sekund , da ga prisilno ugasnem in ko ga zopet prižgem je vse OK. Se mi pa to ne dogaja vedno, včasih čisto lepo zalaufa in tudi LCD se prižge. Sem pa namesto predpripravljene Viste naložil XP, samo menim da nima veze.
Tukaj sem malo iskal odgovore, pa sem našel edino to, da ima tista modra puščica na Entru nekaj veze s tem, pa ravno ne zastopim, samo pri meni nima učinka, če jo pritiskam, s Fn+Enter pa še nisem poskusil.
Please Help!
Lp
Johnny
Kaj nobeden res ne ve nič o tem ali se vam ne da pisati?
Sicer sem zvedu, da je možno da driver zajebava, sam ne vem ???
Lp
Sicer sem zvedu, da je možno da driver zajebava, sam ne vem ???
Lp
Ko pritisnem POWER gumb na kratko, se rač. prižge, lučka neha utripati ampak gori, na ekranu ni pa nič.
Kaj meniš? Poznaš težavo?
Lp
Johnny
Kaj meniš? Poznaš težavo?
Lp
Johnny
zcetrt ::
To vsekakor ni pravilno delovanje. Predno pa bi krivdo prevalil na sam računalnik, bi poskusil poovno namestiti sistem. Če ti je škoda že nameščenega, naredi novo particijo in ga namesti tam. Naloži vse gonilnike iz HP-jeve strani (predvsem imam v mislih gonilnik za chipset).
Če tudi to ne bo delovalo, pa preden odhitiš na servis, ponovno namesti še priloženo Visto in poskusi, kaj se zgodi tam.
Drugih idej trenutno žal nimam.
Če tudi to ne bo delovalo, pa preden odhitiš na servis, ponovno namesti še priloženo Visto in poskusi, kaj se zgodi tam.
Drugih idej trenutno žal nimam.
4.
gtu ::
probaj prtisnt tipko [fn]+[f4]
vsaj pri meni je na f4 tipki en plav znakec za ekran, ki ga uporabljaš za preklop (samo lcd, samo externi monitor,projektor, oboje, pol pol,....)
zgleda pa nekako takole |[]|
vsaj pri meni je na f4 tipki en plav znakec za ekran, ki ga uporabljaš za preklop (samo lcd, samo externi monitor,projektor, oboje, pol pol,....)
zgleda pa nekako takole |[]|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()
Pozadrav
Tudi to sem že poskusil Fn+F4 pa ni nič. V nobenem primeru se noče prižgati LCD. Klical sem na birotehno (servis za HP) in so rekli da nebi smelo biti nobenih težav s tem, naj pa poskusim nadgradit BIOS, drugače pa na servis. Ker pa sam nisem vešč za nadgrajevanje BIOS-ov in ne grem tega počet ga bom lepo odnesel na srevi, ker je itak še v garanciji. Sem pa izvedel od enega kolega, ki je imel enako težavo na HP-ju, da so mu morali zamenjati matično ploščo, sedaj je pa v redu.
LP
Johnny
Tudi to sem že poskusil Fn+F4 pa ni nič. V nobenem primeru se noče prižgati LCD. Klical sem na birotehno (servis za HP) in so rekli da nebi smelo biti nobenih težav s tem, naj pa poskusim nadgradit BIOS, drugače pa na servis. Ker pa sam nisem vešč za nadgrajevanje BIOS-ov in ne grem tega počet ga bom lepo odnesel na srevi, ker je itak še v garanciji. Sem pa izvedel od enega kolega, ki je imel enako težavo na HP-ju, da so mu morali zamenjati matično ploščo, sedaj je pa v redu.
LP
Johnny
kopernik ::
Zelo podobne težave (nepravilno delovanje stand by funkcije) sem imel enkrat tudi sam, ampak v linuxu, kjer je bila težava v driverju grafične kartice (nvidia). Z novejšim driverjem je stvar delovala brez problema, tako da je verjetno tudi pri tebi težava v driverjih (ker omenjaš uporabo XP namesto Viste).
EDIT: pozabil sem omeniti, da ni bil HP notebook, temveč Lenovo, ampak simptome so bili skoraj povsem enaki kot pri tebi.
EDIT: pozabil sem omeniti, da ni bil HP notebook, temveč Lenovo, ampak simptome so bili skoraj povsem enaki kot pri tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
Danes sem še enkrat poskusil naložiti zadnje driverje za Xp (September 07) in ni nič bolje.
Lp
Johnny
Lp
Johnny
zk_eu ::
Samo tolk, da povem, to se men dogaja, odkar imam, na svojem hp-ju nx7400 naloženo visto, vsakič, ko sem zaprru pokrov računalnika in ga nato ponovno dvignil, mi ni hotel pokazati slike razen če sem ga dal v stanje pripravljenosti ali ponovni zagon, na XP-jih tega problema nikoli nisem imel, kljub temu, da imam v Visti kompletno naložene driverje.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
freakolowsky ::
ok mal pozno ...
je še ena rešitev ... imam nx7400 in se mi zgodi isto kot opisano, samo v linuxu ... trik je da spremeniš (znižaš in nato povišaš nivo svetlosti ekrana) ... to sta tipki fn-f9 in fn-f10 na nx7400.
Ne deluje vsakič, ampak v recimo 70% primerih ...
je še ena rešitev ... imam nx7400 in se mi zgodi isto kot opisano, samo v linuxu ... trik je da spremeniš (znižaš in nato povišaš nivo svetlosti ekrana) ... to sta tipki fn-f9 in fn-f10 na nx7400.
Ne deluje vsakič, ampak v recimo 70% primerih ...
"I can only conclude that I am paying off Karma at a vastly accelerated rate"
--Ivanova
--Ivanova
Lep Pozdrav po dolgem času.
No prejšni teden sem dobil prenosnik iz servisa. Baje naj bi neke update gor dajali, pa ne vem kaj še vse. Bil sem zelo vesel, saj naj bi bila zadeva po skoraj enem mesecu čakanja poštimana. Danes zjutraj pa spet veliko razočaranje. Pridem v službo, dvignem enkran stisnem tipko power, da se mi zbudi nakar rač. zalaufa vendar glej ga zlomka SPET NI SLIKE. Poskušam Fn+F4, +F10, +F9, +Enter ne zgodi se popolnoma nič.
Zdej sem spet jezen ko pes. Pa kaj so to zaena jajca od HP-ja. Vedno sem spoštoval dobre firme (sploh HP) vendar pri takih stvareh, se mi pa zadeva zameri. Doma (privatno) imam dve leti star FujitsuSiemens prenosnik in NITI ENKRAT nisem bil še razočaran nad njim, kaj šele da bi mi bilo žal da sem ga kupil. Pa to je neverjetno no!
Če je še kje kakšen, ki je imel podobne težave (sploh iz HP-jem) naj se lepo prosim oglasi tukaj in mi kaj svetuje.
Lep Pozdrav vsem
No prejšni teden sem dobil prenosnik iz servisa. Baje naj bi neke update gor dajali, pa ne vem kaj še vse. Bil sem zelo vesel, saj naj bi bila zadeva po skoraj enem mesecu čakanja poštimana. Danes zjutraj pa spet veliko razočaranje. Pridem v službo, dvignem enkran stisnem tipko power, da se mi zbudi nakar rač. zalaufa vendar glej ga zlomka SPET NI SLIKE. Poskušam Fn+F4, +F10, +F9, +Enter ne zgodi se popolnoma nič.
Zdej sem spet jezen ko pes. Pa kaj so to zaena jajca od HP-ja. Vedno sem spoštoval dobre firme (sploh HP) vendar pri takih stvareh, se mi pa zadeva zameri. Doma (privatno) imam dve leti star FujitsuSiemens prenosnik in NITI ENKRAT nisem bil še razočaran nad njim, kaj šele da bi mi bilo žal da sem ga kupil. Pa to je neverjetno no!
Če je še kje kakšen, ki je imel podobne težave (sploh iz HP-jem) naj se lepo prosim oglasi tukaj in mi kaj svetuje.
Lep Pozdrav vsem
TRIROG ::
sam imam podobne težave na svoje računalniku ... poskusi s safe modeom ... odstrani driverje za grafiko, resetiraj in jih ponovno naloži ... pri meni je to pomagalo ... saj za nekaj časa ...
zcetrt ::
Ko sem prinesel svojega HP-ja s servisa, sem naslednji dan našel vijak na mizi. Zategnil sem dva vijaka, ki sta bila tik pred tem, da odpadeta. Ker se je tipkovnica še vedno majala, sem odprl še ena vradca na dnu, kjer je bil še en vijak odvit.
Ohišje nad tipkovnico (kjer so na dotik občutljivi gumbi) se mi že ob najmanjšem pritisku ugreza.
Skratka, servisi so postali poden od podna. In res ne vem, ali naj se grem bost in ostanem spet za en mesec brez računalnika ali naj ga, ko mi poteče garancija, sam odprem in zašraufam, kot se šika. Peki... Res bi od pooblaščenih serviserjev pričakoval kaj več. Sploh takih "uglednih" znamk.
Siceršnji pa sem s prenosnikom zelo zadovoljen.
Ohišje nad tipkovnico (kjer so na dotik občutljivi gumbi) se mi že ob najmanjšem pritisku ugreza.
Skratka, servisi so postali poden od podna. In res ne vem, ali naj se grem bost in ostanem spet za en mesec brez računalnika ali naj ga, ko mi poteče garancija, sam odprem in zašraufam, kot se šika. Peki... Res bi od pooblaščenih serviserjev pričakoval kaj več. Sploh takih "uglednih" znamk.
Siceršnji pa sem s prenosnikom zelo zadovoljen.
4.
mihajlo carr ::
js sem kupo hp 6710b pa je mel ''serijsko napako'' na napajalniku. ni se hotel filat. pri meni je blo tako da so ga sam zamenjal in zdej dela.
Jaz sem ga včeraj odnesel nazaj, kjer sem ga kupil in ga bodo poskusili popravit tam, če ne bo šlo pa spet na servis.
Driverje sem poskušal že prejšnič nalagat na novo, pa ni bilo nič bolje.
Je pa zadeva fuul moteča. Ravno včeraj sem risal en načrt, ko me je sodelavec zmotil in sem moral nujno jet neki poštimat pridem nazaj, rač. v StandBy-u in ni govora da ga zbudiš. Posledica: pa je šlo 2 uri dela v nič, čisto brez potrebe.
Driverje sem poskušal že prejšnič nalagat na novo, pa ni bilo nič bolje.
Je pa zadeva fuul moteča. Ravno včeraj sem risal en načrt, ko me je sodelavec zmotil in sem moral nujno jet neki poštimat pridem nazaj, rač. v StandBy-u in ni govora da ga zbudiš. Posledica: pa je šlo 2 uri dela v nič, čisto brez potrebe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: johnny21 ()
ant ::
pa od kdaj je hp ugledna znamka?
vedno več ljudi sluišim, ko se pritožujejo nad hp-jem, ampak folk še kr kupuje pa kupuje. wtf???
le zakaj ima hp le 1 leto osnovne garancije? odgovor je očiten.
glede problema pa poizkusite naslednje: ko odprete laptop in je ekran čr ga poskušajte še enkrat dat v stand by prek tipk, nato ga daste še enkrat ročno iz standbya.
LP
vedno več ljudi sluišim, ko se pritožujejo nad hp-jem, ampak folk še kr kupuje pa kupuje. wtf???
le zakaj ima hp le 1 leto osnovne garancije? odgovor je očiten.
glede problema pa poizkusite naslednje: ko odprete laptop in je ekran čr ga poskušajte še enkrat dat v stand by prek tipk, nato ga daste še enkrat ročno iz standbya.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ant ()
Preko tipk, mislite Fn+F3 al F2, se mi zdi?!
To sem že probal pa se ne zgodi nič, celo če ga zaprem ko ni slike (s tem pohodi tisto stikalce v kotu pod zaslonom) se ne zgodi nič. Zelena lučka za power gori, sliši ne ventilator, predvidevam da trdi disk in cpu delajo, vendar bi tako delal še nekaj dni verjetno (ker pa je ekran zaprt, bi po logiki moral jet v StandBy). Najdlje sem ga pustil dve uri zaprtega, po tem ko ni hotel pokazat slike in je po tem času še zmeraj delal, ko sem ga dvignil pa seveda ---> tema.
Poskusil sem že vse žive kombinacije na tipkovnici in sploh na nič ne reagira, kadar ni slike.
Lp
To sem že probal pa se ne zgodi nič, celo če ga zaprem ko ni slike (s tem pohodi tisto stikalce v kotu pod zaslonom) se ne zgodi nič. Zelena lučka za power gori, sliši ne ventilator, predvidevam da trdi disk in cpu delajo, vendar bi tako delal še nekaj dni verjetno (ker pa je ekran zaprt, bi po logiki moral jet v StandBy). Najdlje sem ga pustil dve uri zaprtega, po tem ko ni hotel pokazat slike in je po tem času še zmeraj delal, ko sem ga dvignil pa seveda ---> tema.
Poskusil sem že vse žive kombinacije na tipkovnici in sploh na nič ne reagira, kadar ni slike.
Lp
ben_lju ::
Hi johnny21,
Si že rešil težave s prenosnikom?
LP, B.
Si že rešil težave s prenosnikom?
LP, B.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ben_lju ()
zk_eu ::
a dej #ant, celo življenje že mam hp pa me še nikol ni razočaro, vprašo bi se raj za kakga Trona, ko mu po treh po poteku garancije crkne matična...
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Ojla
Danes sem ga dobu od servisa, kjer sem ga kupil. Naložili so mi novejši BIOS (baje zadnji) in dva dni so da testirali na več načinov (z baterijo, brez nje, kratki StandBy-ji, dolgi StandBy-ji (dve uri in več), "prisiljeni" StandBy, samodejni StandBy, ipd). Tako da je vse to prestal uspešno in sem mnenja, da bo tudi tako naprej, ker po moje bi moral pri vseh teh kombinacijah vsaj enkrat zatajiti. Če pa ne bo, pa sledi pot v LJ na pooblaščenega in borba za popravilo oz. zamenjavo.
Kar se tiče blatenja po HP, sem že povedal da kaj takega še zaleč nisem pričakoval od njega. Če je šlo za neskladje driverjev z BIOS-om, si po moje kaj takšnega ne morejo kr privoščit, ker laični uporabniki ne zmorejo to popraviti sami od sebe. Prejšnje verzije so imele baje velike težave z mrežno kartico. Vsekakor to ni v redu za prodajo in ugled HP-ja. Jaz sem pa še izbiral med Dell-om in HP-jem in sem ravno iz razloga zaupanja izbral HP-ja, ki pa je dobil vsaj pri meni sedaj velik minus!
Lep pozdrav, pa upam da v kakšni drugi temi, z manj problemi!
Johnny
Danes sem ga dobu od servisa, kjer sem ga kupil. Naložili so mi novejši BIOS (baje zadnji) in dva dni so da testirali na več načinov (z baterijo, brez nje, kratki StandBy-ji, dolgi StandBy-ji (dve uri in več), "prisiljeni" StandBy, samodejni StandBy, ipd). Tako da je vse to prestal uspešno in sem mnenja, da bo tudi tako naprej, ker po moje bi moral pri vseh teh kombinacijah vsaj enkrat zatajiti. Če pa ne bo, pa sledi pot v LJ na pooblaščenega in borba za popravilo oz. zamenjavo.
Kar se tiče blatenja po HP, sem že povedal da kaj takega še zaleč nisem pričakoval od njega. Če je šlo za neskladje driverjev z BIOS-om, si po moje kaj takšnega ne morejo kr privoščit, ker laični uporabniki ne zmorejo to popraviti sami od sebe. Prejšnje verzije so imele baje velike težave z mrežno kartico. Vsekakor to ni v redu za prodajo in ugled HP-ja. Jaz sem pa še izbiral med Dell-om in HP-jem in sem ravno iz razloga zaupanja izbral HP-ja, ki pa je dobil vsaj pri meni sedaj velik minus!
Lep pozdrav, pa upam da v kakšni drugi temi, z manj problemi!
Johnny
so ti samo posodobili bios pa je zdej bolš al kaj?
ker men je isti prenosnik tudi to začel delat...
HP pač...
ker men je isti prenosnik tudi to začel delat...
HP pač...
matter ::
Sicer je ta problem viden pri večih proizvajalcih prenosnikov v Visti (HP, ASUS, Sony ...), nisem pa vedu da tudi v XPjih jebe.
V Visti so potem userji menjali nek ACPI drajver z Volume control (kr enim drajverjem) pa je blo ok. Drugi način rešitve pa je bil, da si nastavil, da je svetlost zaslona enaka ali je na baterija ali pa na AC priključen notebook.
Sony pa je z biosom rešu. Očitno je sedaj tudi HP, morm sprobat, ker mam isti problem v Visti.
PS: A lahko še povesta katero verzijo BIOSa imata ?
V Visti so potem userji menjali nek ACPI drajver z Volume control (kr enim drajverjem) pa je blo ok. Drugi način rešitve pa je bil, da si nastavil, da je svetlost zaslona enaka ali je na baterija ali pa na AC priključen notebook.
Sony pa je z biosom rešu. Očitno je sedaj tudi HP, morm sprobat, ker mam isti problem v Visti.
PS: A lahko še povesta katero verzijo BIOSa imata ?
Grem basket pa bom neloke metal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
ma js sm naložu F.0E bios in je blo na začetku vredu, zdej pa spet občasno jebe...
bom probu da bom nastavu svetilnost enako...
bom probu da bom nastavu svetilnost enako...
Problem je opisan TUKAJ.
"Opisani rwšitvi" pa najdeš TU.
Jaz imam Vista s SP1 in je napak še prisotna, bom pa še nadgradil bios. Mogoče je potrebna kombinacija obeh.
"Opisani rwšitvi" pa najdeš TU.
Jaz imam Vista s SP1 in je napak še prisotna, bom pa še nadgradil bios. Mogoče je potrebna kombinacija obeh.
lali ::
živjo!
jaz imam tudi hp 6710b z naloženim visat sistemom in moram reči, da mi dela fuuul počasi. kako si ti odstranil visto? a je še komu vista delala ful počasi? ker mi gre to že ful na jetra, enkrat smo jo probali odstranit, pa se je ni dalo (ne vem zakaj). kako se odstrani visto se tega računalnika? ker to počasno delanje ful preseda. pa še ful programom ne dela.
lp
jaz imam tudi hp 6710b z naloženim visat sistemom in moram reči, da mi dela fuuul počasi. kako si ti odstranil visto? a je še komu vista delala ful počasi? ker mi gre to že ful na jetra, enkrat smo jo probali odstranit, pa se je ni dalo (ne vem zakaj). kako se odstrani visto se tega računalnika? ker to počasno delanje ful preseda. pa še ful programom ne dela.
lp
Priporočam da ugasneš indexing zadeve visti pa bo sigurno mnogo boljš delalo. Lahko tudi igasneš Aero in greš v standarni pogled.
Sicer pa kako greš iz Viste na XP : pokliči Microsoft Slovenija in se tam dogovori. Mislim da obstaja nek postopek downgrada.
Ampak meni vista dela OK, sploh po upgradu na SP1 RC.
Sicer pa kako greš iz Viste na XP : pokliči Microsoft Slovenija in se tam dogovori. Mislim da obstaja nek postopek downgrada.
Ampak meni vista dela OK, sploh po upgradu na SP1 RC.
hvala.
a bi bilo možno to napisat po korakih?
ker se ne razumem najbolj na take reči. mam pa visto buisiness, slovevnska verzija. še enkart hvala.
a bi bilo možno to napisat po korakih?
ker se ne razumem najbolj na take reči. mam pa visto buisiness, slovevnska verzija. še enkart hvala.
Prvo poskusi poiskati po forumu in googlu, če ti ne rata se pa potrudim pa napišem korake.
lp
lp
Zheegec ::
Pokliči na HP servis, oziroma na Avtero, da ti pošljejo medije za WinXP downgrade.
Drugače pa samo predlog - odstrani Norton Antivirus
Drugače pa samo predlog - odstrani Norton Antivirus
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
tnx. a norton ovira delo viste? neverjetno kaj vse ne izveš . kateri antivirusni program priporočaš? a lahko kaspersky? hvala za vse odgovore. mislim, da je indeksiranje izključeno, ampak ne vem če je kakšna razlika v hitrosti. še vedno potrebuje ful časa pri vklopu in izklopu. no, sej osnovne reči (office) deluje kar zadovoljivo, ampak mislim, da se s tem ne morem zadovoljit. če ne bo drugače, bo treba na microsoft. i hate this
hvala vsem še enkrat
hvala vsem še enkrat
Zheegec ::
Če imaš Visto Bussines od HP samo pokliči na Avtero/birotehno, da ti zrihtajo WinXP Pro downgrade medije.
Nortona dol, pa Visto updatat.
Nortona dol, pa Visto updatat.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
hm... ok. sam prenosnik je biol kupljen prek enaa.com in ni bilo nobenga cd ja zraven. ju3 jih pokličem. upam, da bo končno delovalo hitreje. lp
wired ::
Dame in gospodje, glede prehoda iz Viste na Xp-je citiram uporabnika "ben_lju" iz teme
HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjev:
ben_lju
HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjev:
ben_lju
Če kdo ne mara Viste, lahko legalno opravi t.i. downgrade na XP Pro.
Pravila igre je določil Microsoft in se glasijo: Downgrade je mogoč za lastnike prenosnikov, ki imajo prednaloženo Visto Business. Pri home verzijah downgrade ni dovoljen.
Medij za namestitev XPP in DVD z gonilniki ter vsemi programi lahko vsak lastnik ustreznega HP prenosnika dobi brezplačno. Naročilo se odda preko obrazca na www.hp.com/si/pomoc.
norton dol, ponovni zagon... opravljeno...ni bistvenih prememb. kateri antivirus naj zdaj uporabljam, ko nimam več nortona? www.hp.com/si/pomoc ne obstaja stran... tako mi napiše. a je mogoče, da je kaj z računalnikom narobe, ker vse tako počasi dela?? lp
wired ::
Stran prav lepo deluje. Lahko pa tudi po praznikih pokličeš na HP.
Glede predhodno nameščene Viste na HP-jevih prenosnikih: videl (in uporabljal) sem že kar nekaj takih mašin. Upravičeno tarnaš o počasnosti. Predlagam ti, da na novo namestiš sistem + samo nujno potrebne gonilnike, brez druge nepotrebne navlake (bluetooth stack, wireless client, fingerprint manager...), katero vsebuje že Vista. Zadeva potem deluje veliko boljše/hitrejše - preverjeno.
Glede predhodno nameščene Viste na HP-jevih prenosnikih: videl (in uporabljal) sem že kar nekaj takih mašin. Upravičeno tarnaš o počasnosti. Predlagam ti, da na novo namestiš sistem + samo nujno potrebne gonilnike, brez druge nepotrebne navlake (bluetooth stack, wireless client, fingerprint manager...), katero vsebuje že Vista. Zadeva potem deluje veliko boljše/hitrejše - preverjeno.
s hp-ja so mi poslali cd-je za win xp. zanima me, če je kdo imela kakšne težave pri downgradeu. ker je nekje nekdo napisal, da je imel težave z bluetoothom in nekimi driverji. res ne vem, kaj storiti, saj potem v bistvo dvojedrni procesor skorajda ni izkoriščen. ampak počasno delo je tudi bad. lp, pa srečno v novem letu vsem.
Slipi ::
Vsi, ki imate probleme s HP, predlagam, da naložite (ali date naložiti) zadnjo verzijo Biosa E07. Lahko jo potegnete z uradne spletne strani HPja, ali pa pa vam to naredijo v servisu.
zuz3k ::
stara tema, podobna težava
kaj bi blo narobe HP prenosnik užge ampak ne pokaže slike, niti na zunanjem monitorju
kot da bi delal, ampak se ne zažene niti biosa ne prikaže
lp
kaj bi blo narobe HP prenosnik užge ampak ne pokaže slike, niti na zunanjem monitorju
kot da bi delal, ampak se ne zažene niti biosa ne prikaže
lp
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6913 (3726) | solatko |
» | StandbyOddelek: Pomoč in nasveti | 663 (560) | Dahakka |
» | Asus predstavil nov Eee (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 10801 (7136) | Dr_M |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7664 (6395) | Gwanaroth |
» | Sapphire Radeon 9000 Atlantis pro ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (847) | VASkO |