» »

Deček z MARSA - Boriska

Deček z MARSA - Boriska

Carousel ::

Ruski deček že od drugega leta govori o Marsu (kjer naj bi živel v prejšnjem življenju in ni izgubil spomina in se spominja svojega prejšnjega življenja) in izumrlih civilizacijah. Boriska je dejal, da je Mars izgubil atmosfero zaradi jedrske reakcije. Tam še vedno živijo ljudje ampak pod zemljo.

Prvo besedo je spregovoril pri 4 mesecih, prvi stavek pri 7 mesecih, s poldrugim letom je znal brati! Pri dveh letih so psihologi in znanstveniki prvič preučili njegove risbe, risal je namreč človeško avro, ki jo je videl okoli ljudi.

Pri dveh letih je vedel imena vseh planetov in njihovih satelitov.

Več lahko prebere v reviji MISTERIJI.

Kaj menite?

KLIK

krucymucy ::

Kaj menim? Ob takih novicah res nimam besed.

strictom ::

Mali je genij s parimi problemi :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Brane2 ::

Kako to,d a je ravno v Rusiji taka koncentracija tovrstnih fenomenov ?

POsledica Černobila mogoče ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

gumby ::

Jaz sem sicer iz Neptuna, samo ne nobenemu povedat
my brain hurts

BigWhale ::

Moja ema je stara mal vec kot dve leti in pol in ze tudi prebira crke in crkuje....

... jo grem vprasat na katerem planetu je zivela v prejsnjem zivljenju.

Brane2 ::



Več lahko prebere v reviji MISTERIJI.

Kaj menite?


Ne rabiš revije za to. Samo padi na rusko "Pravdo" v angleščini in imel boš par novih misterijev na dan. ;)

ENGLISH PRAVDA
On the journey of life, I chose the psycho path.

lonz ::

Ampak, da nekdo navaja karkoli iz Misterijev, kot kredibilen source...
...arrrrrr, shiver me timbers...

gzibret ::

> Pri dveh letih je vedel imena vseh planetov in njihovih satelitov.

To ni nič. Eden moj mladi znanec je znal pri treh letih ne le našteti, ampak tudi POKAZATI vse planete na nočnem nebu (tiste, ki so vidni s prostim očesom - Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn).

Pa tudi niso redki tisti otroci, ki znajo brati pri treh letih.

Mali Rus je pač genij, nikakor pa ne bivši Marsovec; če ta mali Rus sploh obstaja ;)
Vse je za neki dobr!

PacificBlue ::

Se spomnim, da ko sem bral knjigo(i) od Michaela Newtona;Usoda duš kjer opisuje primere ljudi, ki so šli skozi regresivno hipnozo in so se spominjali preteklih življenj, so nekateri pacienti pravili, da so živeli tudi na drugih planetih, da obstajajo zelo razvite civilizacije na drugih planetih..tako humanoidnega izvora, kot tudi zelo razvita bitja rastlinskega izvora..

V knjigi USODA DUŠ se 67 ljudi, kot ste vi, spominja svojega življenja med življenji. Dr. Michael Newton, mednarodno priznani duhovni hipnoterapevt, vas še enkrat popelje v osrčje duhovnega sveta. Ta knjiga, ki temelji na avtorjevih pionirskih raziskavah posmrtnega življenja, je namenjena tako bralcem njegovega prvega dela, POTOVANJE DUŠ, kot tudi tistim, ki se prvič podajate v skrivnosti duhovnega življenja.

Raziščite pomen vaših lastnih duhovnih spominov, ko boste brali zgodbe ljudi v globoki hipnozi, ki pripovedujejo o:
našem namenu na Zemlji,
duhovnih prizoriščih, kamor duše odidejo po smrti,
načinih, kako se duše povezujejo z živimi,
duhovnih vodnicah in svetu modrih bitij, ki nas po vsakem življenju temeljito izprašajo,
sorodnih dušah,
povezavah med duhovnimi skupinami in človeškimi družinami,
reinkarnaciji in potovanjih duš med življenji,
povezavi med dušo in možgani,
razlogih, zakaj si duše izberejo določena telesa.
"Potovanje duš je bilo moje prvo romanje skozi duhovni svet po mogočni reki večnosti. Usoda duš vas bo popeljala na drugo odpravo po čudesih duhovnega sveta po isti reki navzgor, pri čemer bodo za radovednejše posameznike organizirani stranski izleti po glavnih pritokih. Na našem potovanju bomo odkrili še več skritih vidikov poti, ki jo začnemo po smrti, in bolje spoznali neverjeten smisel za red, ki obstaja v življenju med življenji."

Dr. Michael Newton ima doktorat iz svetovanja, je priznani hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente popelje prek doživetij iz preteklih življenj do pomembnejšega obstoja duše med življenji.



V knjigi opisuje tudi, da si vsaka duša izbere življenje katerega bo živela, da se bo iz tega lahko čimveč naučila..torej meni je smešno če se kdo pritožuje čez svoje življenje kako bedno je itd..v bistvu si ga je sam izbral:)
In kakšen naj bi bil namen reinkarnacije oz. ponovnega rojstva?

Vesolje oziroma kozmos je ena velika zavest..eni temu pravijo Bog, eni Alah..itd..pač imen je veliko..

In ta zavest se je pred davnimi davnimi časi odločila, da hoče izkusit svet oziroma vesolje, stvarstvo..zato je začela na življenjska potovanja pošiljati svoje mahjne delčke oziroma tako imenovane duše..in vsak tak delček-duša po svojem potovanju prinese Zavesti nazaj svoje izkušnje, ki si jih je nabrala skozi življenje.tako slabe, kot dobre izkušnje..Vendar vmes je en keč..tako imenovana Karma..univerzalen zakon Vesolja..zatorej duša se v enem življenju skoraj nemogoče nauči tistega kar bi ji zadostovalo da se združi ponovno z Univerzalno zavestjo..še posebej, ker dela napake..oziroma ne bi rekel napake, ampak drugaćne(slabše) odločitve..(cerkev to imenuje greh). In te napake mora nekako duša če ne v tem pa naslednjem življenju popraviti. Skozi fizično ali pa psihično preizkušnjo. Če je kdo mučil katerega v prejšnjem življenju bo v naslednjem on postal žrtev..Vse se poravna na koncu.
In ko duša skozi tisoče življenj nauči dovolj, oziroma dobi dovolj izkušenj se združi z Kozmično zavestjo in postane eno z njo..Ni ti in jaz in on v..v resnici smo vsi Eno.(ko gledam današnjo stanje v svetu..hmm le kam gremo?).Taki ljudje ponavadi v svojem zadnjem življenju kakšni duhovni učitelji(Gandhi..itd) ali uspešni alternativni zdravilci..

Ja življenje je res zanimivo..Uff res sem skrenil s teme:)..lahko admin to prestavi v novo temo pa tam nadaljujemo.

No kar sem hotel povedati je to, da ta Boriska se Imho ne laže ali domišlja.

I was told the story of an unusual boy named Boriska from members of an expedition to the anomaly zone located in the north of the Volgograd region, most commonly referred to as “Medvedetskaya gryada”…

“Can you imagine, while everyone was sitting around the campfire at night, some little boy (about 7 years of age) suddenly asked everyone’s attention. Turned out, he wanted to tell them all about life on Mars, about its inhabitants and their flights to earth,” shares one of the witnesses. Silence followed. It was incredible! The little boy with gigantic lively eyes was about to tell a magnificent story about the Martian civilization, about megalithic cities, their spaceships and flights to various planets, about a wonderful country Lemuria, life of which he knew in details since he happened to descend there from Mars, had friends there…


Vir:KLIK

BigWhale ::

> Pri dveh letih je vedel imena vseh planetov in njihovih satelitov.

To ni nič. Eden moj mladi znanec je znal pri treh letih ne le našteti, ampak tudi POKAZATI vse planete na nočnem nebu (tiste, ki so vidni s prostim očesom - Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn).

Pa tudi niso redki tisti otroci, ki znajo brati pri treh letih.

Mali Rus je pač genij, nikakor pa ne bivši Marsovec; če ta mali Rus sploh obstaja ;)


Merkur je pokazal? ;>

Sicer pa, tud to ni nic. Moja Ema zna knjigo Enci Benci Na Kamenci prakticno na pamet. Pa je not vsaj 30 izstevank.... :P Mali mozgani so kot goba... Samo vpijajo tisto kar jim pokazes.

gzibret ::

> Merkur je pokazal? ;>

Ja, tudi Merkur. Saj se prav lepo vidi, ko je v ugodni legi za opazovanje. Ne sicer tako, kot Jupiter ali pa Venera, pa vseeno....
Vse je za neki dobr!

c3p0 ::

PacificBlue: to je forum transhumanistične vere (kulta? :), kjer ni prostora za duše ali reinkarnacijo.

Meizu ::

Heh, kere... Verjetno gleda preveč risank, oz. kot je sam povedal v intervjuju, da bere znanstvene in fantastične knjige - če to pomešaš skupaj... No, saj veste :)

Barakuda1 ::

Ja, tudi Merkur. Saj se prav lepo vidi, ko je v ugodni legi za opazovanje. Ne sicer tako, kot Jupiter ali pa Venera, pa vseeno....


A je sedel v peskovniku, dvignil rokci (pokazal torej s plastki proti zvezdnatemu nebu) in rekel


"ati, lej melkul se vidi. A mi bos za lojstni dan, al pa za dedka mlaza, kupu lego kocke. U melkulu majo najbolse ....>:D

gzibret ::

Ne, pokazal je proti zahodu in rekel melkul. Sicer pa Barakuda, se vidi, da nimaš pojma kako izgleda melkul in kdaj ga je treba gledat ;) (brez zamere)

Takrat, ko je nebo zvezdnato, na njem sigurno ni Merkurja. Takrat pa, ko je Merkur na nebu, pa nebo sigurno NI zvezdnato. Štekaš ;)
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

BigWhale ::

gzibret, jaz moram priznati, ka se nisem videl. Sem ga probaval uzreti ampak mi ni nikoli uspelo. Deset let nazaj (al devet, al kolk ze), ko je bil soncni mrk, se je pa lih takrat pred mrknjeno sonce pripeljal oblak... :(

V bistvu sem zivel v prepricanju, da se merkur dejansko vidi samo ob soncnem mrku.

OChack ::

o civilizaciji na marsu je blo že tud drugje kj napisanga
Int€l inside, IDIOT Outside

gzibret ::

> V bistvu sem zivel v prepricanju, da se merkur dejansko vidi samo ob soncnem mrku.

Ne, se lepo vidi. Ko je v ugodni legi (na cca vsaka 2 meseca) tik po sončnem zahodu (ali pa tik pred vzhodom, samo otroci takrat spijo). Edina svetla pikica na zahodnem nebu (če ni zraven Venere ali Jupitra). Pa otroci vidijo bolje. Če ti nisi videl, še ne pomeni, da mulc tega ni videl.

Pa še nekaj... Ko je v najbolj ugodni legi za opazovanje, imaš časa le nekaj dni. Vendar se takrat res dobro vidi.

Drugače pa imamo enkrat piknik nekje v naravi, pa mu je hotla enkrat ena nadebudna ženska, ki jo je malo basala romantika, prodat Venero za zvezdo v stilu "lej, kako svetla zvezdica". Mali pa to "to ni zvezdica, to je venela" ;)
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

opeter ::

Ne, pokazal je proti zahodu in rekel melkul. Sicer pa Barakuda, se vidi, da nimaš pojma kako izgleda melkul in kdaj ga je treba gledat ;) (brez zamere)

Takrat, ko je nebo zvezdnato, na njem sigurno ni Merkurja. Takrat pa, ko je Merkur na nebu, pa nebo sigurno NI zvezdnato. Štekaš ;)


Pop pravici povedano sam sploh ne vem, katera "točka" na nebu kakšno zvezdo predstavlja. Vem edino tisto zvezdno sliko za neki "voz" oz. izgleda kot žlica za juho (iz sedmih "točk"). Pa še verjetno Venero, ki je ta najbolj svetleča točka izmed vseh.

So vam to starši pokazali, ste brali knjige, so vas v šoli naučili, kaj tretjega?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

gzibret ::

Poleg tega pa mi je interesantno, kako je mulc takoj pogruntal, a gre za saturn ali jupiter ali kaj podobnega, čeprav nikoli ni gledal zvezdnih kart in poročil. Samo enkrat si mu jih pokazal, pa je takoj vedel. IMO tako dobro vidi, da razloči kotni polmer (skozi daljnogled ali pa na fotografskem posnetku so planeti mali diskeci, ne pa pikice, kot so to zvezde) in pa barvo. No, Mars prepoznaš po rdeči barvi, Venero pa bo belkasti. Samo za Jupiter in Saturn pa moraš imet že kar ornk dober vid za barve, da to lahko razločiš.
Vse je za neki dobr!

hamax ::

Ce smo ze zasli na otroske mozgane :D
Od znanca sin(2. razred) zna vsa glavna mesta na pamet. Ampak dejansko vsa. Tudi od raznih "banana" republik.
Oce je zacuda profesor geografije :P

Barakuda1 ::

Ne, pokazal je proti zahodu in rekel melkul. Sicer pa Barakuda, se vidi, da nimaš pojma kako izgleda melkul in kdaj ga je treba gledat ;) (brez zamere)


Če sem iskren, spleh ne vem, al naj ti zamerim ker si tolk tup i glup, da nikol ne znaš vključit senzorjev za sarkazem, al ne.

Ker sem po naravi vendarle bolj dobrotljive kot zamerljive narave, ti ne bom zameril, pa če še tolk tupe i glupe replike daješ ;)

username ::

Ma pusti Merkurje, Saturne itd - dečko iz vesolja naj raje pove, če sta ga kdaj na pivo povabila Flash Gordon in Han Solo in kakšne zgodbe sta mu povedala. Pa seveda če ima Eccentrica iz Eroticona 6 res trojne joške... (slednje je še najbolj relevantno)
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

BigWhale ::

A trojne ima? torej tri pare? al samo tri? (nevem, sem ze pozabil)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

T-h-o-r ::

kaj vi vašim otrokom sploh date kaj lufta? al jih že od rojstva trenirate v male genije?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PaX_MaN ::

Bolje geniji kot rednecki.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

T-h-o-r ::

seen the movie, was funny

but as you 'ave seen geniuses don't like to have sex (for some reason anyway)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PaX_MaN ::

Sej, tisto luftanje ("kaj vi vašim otrokom sploh date kaj lufta?") pa sproducira družbo "as seen in the movie".

T-h-o-r ::

haha, jaz nisem znal pri 2h letih brat niti nisem vedel, kaj to je planet, ker sem se pretepal s power rangersi in action mani, pa sem kot skoraj-odrasla oseba dokaj razgledan in tudi v šoli nisem imel kakšnih problemov....
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

BigWhale ::

No ja, Ema trenutno po mizi 'barva' z mlekom, ker je ravno sredi vecerje. Jakob, se pa dela, da igra Ratchet & Clank 2. Ema pa vcasih na irc pride in irca in se uci crke. To dela predvsem prostovoljno. Vceraj sta pa zunaj nudiste spilala in se z vodnimi pistolami streljala.

(zdej se Jakob dere, da mu je municije zmanjkal)

PaX_MaN ::

haha, jaz nisem znal pri 2h letih brat niti nisem vedel, kaj to je planet, ker sem se pretepal s power rangersi in action mani, pa sem kot skoraj-odrasla oseba dokaj razgledan in tudi v šoli nisem imel kakšnih problemov....


Jebiga, eni pač niste geniji.

T-h-o-r ::

ampak vseeno ne debilni rednecki :P
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Super Sonic ::

"Več lahko prebere v reviji MISTERIJI."

Do tle je še šlo, ko sem pa to prebral, sem se pa skoz poscal v gate.

Na slo-techu bi lahko zbral takšne teme na kup, jih pravil v revijo in stiskal. Za na morje bi blo ok. :)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Ziga Dolhar ::

Madoniš, kolk se moda spreminja!

Dons so mnde "z Marsa". Itak. Za luno smo že ugotovil, da s tam gor ne morjo bit!
https://dolhar.si/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O smrti in življenju po njej (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
678126 (5903) c3p0

Nadaljevanje debate.... ateisti vs teisti :) (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
55927474 (19333) WarpedGone
»

dve luni na nebu

Oddelek: Loža
466278 (4385) gzibret

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
46434480 (28233) Stepni Volk

Več podobnih tem