Forum » Pomoč in nasveti » P5N-D in E8400
P5N-D in E8400
lprelesn ::
hi zanima me ali je ze kdo navijal z to plato in na njej ta procesor ?! sprasujem ker nikjer ne najdem da bi kdo navil na tej plati in proc . na 4.2 ali 4.4 ..... če je kdo prosim da odgovori ker bi rad zastavil par vpr. glede navijanja !
Hvala in L.p.
Hvala in L.p.
lprelesn ::
ok. hvala da si mi poslal linke sam verjemi da sem jst to prečekiru najmanj petkrat
vglavnem nikjer pa ne dobim prov postopka na kok kej navijem na 4.200 !! in to zato iščem ker meni ga ni uspelo na tej stopnji naredit stabilnega ! spravim ga že v vindowse sam prog. ORTHOS mi začne piskat že po 5ih sekundah ..
vglavnem nikjer pa ne dobim prov postopka na kok kej navijem na 4.200 !! in to zato iščem ker meni ga ni uspelo na tej stopnji naredit stabilnega ! spravim ga že v vindowse sam prog. ORTHOS mi začne piskat že po 5ih sekundah ..
PINki ::
Če povišanje V na procu ne pomaga, probaj še z RAMu povišat V. Če tudi to ne prime, povišaj NB voltažo itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42085 (23627) | Dr_M |
» | Nov Racunalnik tja do 1000 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6827 (4683) | Veteran007 |
» | Nove komponente (plata, disk, rami, grafa, dvd, tipkovnica in miška)Oddelek: Kaj kupiti | 2083 (1432) | Tocko |
⊘ | kako navijem E8400Oddelek: Navijanje | 1738 (1242) | Shark-357 |
» | Nov računalnik (kišta, monitor, miška in tipkovnica) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9101 (6068) | charlotte |