» »

Hud problem s Creative X-FI platinum

Hud problem s Creative X-FI platinum

Volta ::

Včeraj sem končno dobil novo zvočno kartico, ki sem jo navedel zgoraj. Stvar sem seveda nemudoma zmontiral in povezal kable, naložil driverje. Potem sem se ukvarjal precej časa z mikserji in nastavitvami, da sem dobil želeno kvaliteto zvoka. Malo kasneje, sem se registriral kot uporabnik ter dobil nov set driverjev, ki sem jih naložil. Po tej naložitvi ni volume control na dalincu več delal tako kot mora ( spreminjala se mi je le glasnost prednjih satelitov ( imam 5.1 sistem )).

Seveda sem driverje deinštaliral, ponovno naložil tiste s CD-ja, vendar se mi je med inštalacijo resetiral računalnik, kasneje pa nisem mogel več v windows, ker sem dobil ven blue-screen :( Poskusil sem stvar izpeljati ( beri inštalirati ) v več načinih delovanja samih windowsov ( imam XP ), vendar se je blue-screen še naprej pojavljal. Drugače, kot odstranim zvočno kartico, te težave ni.

Kartico sem tako informativno kupil v AGT-ju. Če mi uspe kdo dati kakšen uporaben nasvet, bi ga bil vesel. Večkrat sem poskusil kartico vzeti ven in stvar ponovno priključiti, vendar brez uspeha. Nobeden od kondenzatorjev na zvočni karti ni napihnjen, ali kako drugače poškodovan.

Prosil bi vas za pomoč. Hvala že v naprej! :\
  • spremenil: Volta ()

dejansan ::

če imaš še kakšno drugo škatlo v bližini probaj še tam

kaj drugega ti ne znam svetovati
dejansan

Volta ::

Ok, bom poskusil. Najbolj čudno je, ker je zvočna normalno delovala, dokler nisem v drugo naložil driverjev. Upam da se bo stvar vendarle porihtala.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
292048 (1639) GummyBear
»

blue screen po menjavi matične

Oddelek: Pomoč in nasveti
181750 (1429) Hayabusa
»

PC tezava, ki se ponavlja (vzrok neznan), sumim disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
71086 (970) bobi1992
»

nv4_disp

Oddelek: Pomoč in nasveti
191443 (1096) Adrijan0
»

Računalnik pada v restart

Oddelek: Pomoč in nasveti
151759 (1504) DbLinny

Več podobnih tem