» »

Leadtek 8800 GT Tv out problem

Leadtek 8800 GT Tv out problem

bukvi ::

LP

Nabavil sem Leadtek 8800gt.
Kot sem že v prejšnji temi omenil mi ne najde signala tv out na tv.
Na teh karticah bi mogl po defaultu že prikazat sliko na tv, ko se zaganja računalnik vsaj tak je blo pr prejšnji grafični 9600xt tu pa ni nič. V windows Xp mi sploh ne najde možnosti za tv razen, ko dam force detection pa še takrat ne prikaže pol na tvju po restartu računalnika.
Ma vse sem že probal z vsemi priključki, ki jih podpira tv in video recorder (gonilnike sn dal od leadtek, nvidie, omega drivers)isto je blo tak, da res ne vem več ka bi blo narobe. Moj prjatu je mel isti problem z kartico Leadtek 5600gt pa je pol zamenjal za ATI X800gt tam je pa delal tv out.
A je možno, da je tv out na grafi fuč. Nisn pa še pogledal a ma ta 8800gt možnost spreminjanja z jumperjem na grafični PAL/NTSC in je skrit pod hladilnikom grafične,ker sn mel že enkrat pred radeonom 9600xt, Leadtek geforce mx400 in ta je imel možnost nastavljanja te funkcije( začuda tu mi je pa delal tv out).
Na tem forumu sem zasledil, da ma folk iste probleme z to grafično.
http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=159...
A ma kdo isti problem s to grafično glede tv outa ali mu dela in kako je z ostalimi modeli tega proizvajalca a dela sploh tv out ali ne? Da vem kako naprej al naj zamenjam za novo isto ali drugo grafično.
V prejšnjem sistemu mam Sapphire ATI 9600xt in mi brez problema najde signal na tv.TV imam SONY trinitron 72cm. Ker rabim prikaz tvout na tv ker dosti gledam filme pa da je prikaz špila na tv no sej zato je namenjen tv out :) sej ni za okras sej me razumete.Drugače bom primoran zamenjati grafično kartico.

Upam da nisem preveč zakompliciral sam tak je, če eno stvar kupiš mora vse delovati.

Za vse odgovore se vam vnaprej najlepše zahvaljujem

LP
  • spremenilo: bukvi ()

Dr_M ::

Nvidia kartice ne kaze slike na TVout po defultu, celo ce imas 2 monitorja, kaze samo na primarnem. Sele ko se windowsi nalozijo, se uklopi se drugi. Pri ATI karticah, pa povsot kaze sliko po defultu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

bukvi ::

HVALA ZA ODGOVOR

Tega nisn vedel. Za ATI kartico vem, da je blo tak.
Sn mislu, da je pr novejših NVIDIA karticah isto, ker pr starih ni blo. Se opravičujem. Zanima me samo, če ostalim ki imate Leadtek 8800gt in ostale modele (gtx, gts,gtb,extreme) ali prikaže sliko iz računalnika na tv ali ne. Samo ta odgovor rabim še in nč druzga več, da vem kako naprej.
Sam ko mal gledam primerjave zdle zakva pa majo ene še napisan zraven HDTV še tv out nekatere pa ne.

Primer:
LEADTEK 8600GT

zhodi: Dual DVI
TV-out
HDTV

8800GT

izhodi: 2 x DVI
HDTV

A to slučajno pomeni, da je ta izhod na grafični glede slike namenjen samo za tvje ki imajo podporo tega HDTV. Sedaj pa mi pa res ni nč več jasn.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bukvi ()

PINki ::

Na moji 8800GTS (g80) tud ne dela TV-OUT, v driverjih sem vse omogočil, pravilno povezal kable in ne dela.:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586150 (25479) Dominator
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020633 (13698) Janac
»

Nvidia 9600GT (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
775087 (3771) NoXy
»

Katera grafična je boljša (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
965528 (3918) blackbfm
»

7600gs - PC zašteka ob začetku gledanja videa

Oddelek: Pomoč in nasveti
101132 (900) DrBekunis

Več podobnih tem