Forum » Pomoč in nasveti » Garancija in procesor
Garancija in procesor
Obssesen ::
Nisem najbol vedel kam bi uvrstil temo tko da bom kr tule. Torej pred kratkim sn naročil procesor C2D E8200 pri Solo.Si! Kupil sem še LCD in disk, pri LCDju sem normalno dobil garancijo in use kul. A pri disku sm dobil napačno za procesor je pa sploh ni bilo? Kličem tja in vprašam in mi reče, da za disk mi bojo poslal novo ampak za procesor, da posebi garancije ni in da velja račun?! Pol k bo crknal bojo pa zahteval račun in garancijski list al kko? Ker niti na računu ne piše nič o garanciji, niti trajanje ampak je le dobavnica!
Djz3l3 ::
Piše vrjetno na škatli ali na računu si kupovali pri mlacomu?Drgac pa račun velja!!!
npr sm pr malcomu kupu napajlnik je crknu nism mev nubenga garancijskega lista in sem samo priložil račun in so stvar urihtal
npr sm pr malcomu kupu napajlnik je crknu nism mev nubenga garancijskega lista in sem samo priložil račun in so stvar urihtal
Zheegec ::
Zakon pravi, da rabiš gar. list in račun. Če gar. lista nisi dobil, zadostuje po zakonu tudi račun.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Duhec ::
@Obssessen, poglej čisto spodaj na računu kak droben tisk. Gotovo piše kaj okoli časov garancij.
Obssesen ::
Kupil sem pri Solo.Si in recimo Mlacom-ov račun poznam in spodaj piše tukaj pa ni nič! Le količina in cene, nobenega drbonega tiska v zvezi z garancijo. Ker pri LCDju sem dobil posebaj, za disk tudi (čeprav napačno). Sej upam, da ob primeru okvare ne bo pršl do kakšnih komplikacij. Sicer me pa najbol bega to, da sedaj le na strani piše garancija 36 mesecev in če procesor umaknejo iz prodaje potem me lahko zaje*ajo, da splo nikjer ne piše garancijska doba.
Šimpanz ::
Ti samo spravi račun pa bo. Procesor bodo sigurno umaknili iz prodaje, če ne prej pa čez kakšno leto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plačala sem eno pečico dobila drugo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13510 (10843) | starfotr |
» | Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 24436 (11052) | Hayabusa |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 120476 (51817) | r3dkv1c4 |
» | DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19134 (14949) | RejZoR |
» | Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14071 (6547) | dwinxp |