» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
8 / 47
»»

SasoS ::

Kako poženeš multicast na popcornu?

LexLuthor ::

Kako poženeš multicast na popcornu?

To tudi mene zanima!

huelz ::

Sej Egreata se bo tudi pri nas dobilo za cca 250-260 eur.
B verzija pride do konca meseca.

Runnagain ::

Hehe, vas rajca, kajneda; sem že dork_-u prosil, če lahko zadevo razjasni (sam si zadeve še nisem postavil, ker Siol TV itak nima kakšnih dobrih HD kanalov in sem trenutno z Aminotam 110 zadovoljen). Samo ne vem, mogoče bo kakšen pir (teranov liker, mojito, ...) v zameno zahteval ;)

Lp, Runnagain!!

Zgodovina sprememb…

dork_ ::

Torej ja...lahko me kdo podkupi z teranovim likerjem...podlezem pa tudi mojitotu.
Ce koga zanima naj pise na ZS

LP

TgT ::

Hit'N'Run

LuGi ::

Nov EGREAT se mi zlo dopade

http://www.egreatworld.com/en/ProductSh...

Hit'N'Run

ravny ::

A se potem že da kupiti model A-110 v evropi ? Se pravi da je bistvena razlika med modelom 100 in 110 v HDMI1.3 kateri lahko pranaša tudi zvok in da lahko vstaviš 2.5" disk ?

Tomson ::

Kolikor vem deluje zvok na HDMI 1.3 samo na papirju, v praksi mislim da še ne deluje.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Hit'N'Run

ravny ::

Ja potem je pa samo razlika kakšen HD lahko vstaviš v popcorna ;) Ali vseeno 110 toliko boljši ?

Pentagor ::

Pozdravljeni!

Sam sem se že skoraj odločil za eGreat EGM-31B, imam pa še vseeno par vprašanj.
Če prav razumem, lahko z napravo predvajam multimedijske datoteke tudi iz NAS-a, ki ga imam v omrežju? Ali je to možno samo iz lokalnega diska? Mora bit disk obvezno vgrajen?

Hvala za odgovore.

A-100 IDE, A-110 SATA USB SLAVE itd.. čekiri popcornhour.com mnogo uporabnih informacij. 8-)

A-100 IDE, A-110 SATA USB SLAVE itd.. čekiri popcornhour.com mnogo uporabnih informacij. 8-)

Ne razumem te popolnoma nič. Sorry.
Ali lahko predvajam iz datoteke iz omrežja, ali ne?

Pentagor, pomoje ta prvi del odgovora LuGi-ja ni bil namenjen tebi ampak predhodniku.

Tebi je bilo namenjeno da pogledaš popcornhour stran

Novopečeni lastniki popcorna, koliko so vam zaračunali še pri nas na carini?
Hit'N'Run

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TgT ()

Kato ::

huelz:
Slučajno veš kdo ga bo prodajal in pa kdaj pričnejo s prodajo?

Tala eGreat zgleda super.

Hvala

Tormentor30 ::

V petek 10.10. sem končno prevzel svojega popcorna A-110 in sem navdušen nad vsem kar stvarca predvaja. Imam pa eno vprašanje okoli carine in DDV-ja. Ob prevzemu paketa na TNT, mi niso nič zaračunali. Vse skupaj me je prišlo 264$ preko Google Checkout-a. Ali lahko pričakujem po pošti kakšno položnico od naše preljube države za naknadno plačilo tistih 34-84€ dodatnih stroškov?

To še pride po pošti..

gstarr ::

Zivjo,

Tudi jaz resno razmisljam o playerju ki ima podporo za HD divxe in MKV file.
Morda kdo ve ce je ze na trgu kaksna zadeva ki bi imela tudi vgrajen DVD predvajalnik?
Ali imajo napravice tudi Wifi?

Zame bi bilo idelano ce bi se MS odlocil za Xbox360 oz. Sony za PS3 dodati se te formate in
bi bil bilo idelano.

Kdaj pa philips namerava kaj izdati?

LP

http://www.egreatworld.com/en/ProductSh... v novi egreat lahko vgradis DVD enoto in dodas wifi minipci..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

kdaj bo pa v sloveniji?
se kaj ve?

AngelOfDeath ::

Popcorn A110 je cca 250€ v Avstriji, Nažalost ga dobijo komaj Novembra. Pa še trgovina, ki ga prodaja ma samo 15 ocen :S
edit: Slovnica

Zgodovina sprememb…

ben-cc ::

Sam jim bom napisal pritožbo, ker mi je DSV transport napaćno označil pošiljko; namreč, tole piše pot vrsto blaga:
1 kos aparati za snemanje ali reprodukcijo slike, ki imajo vgrajen videotuner (TV - sprejemno enoto) ali ne; drugi; POPCORN HOUR NETWORKED MEDIA TANK MODEL A100

Kar pa ni pravilno, in se zaradi tega plača vse kar je napisal SasoS.

V primeru nakupa A-100 so mi napisali tole, ker je bolj pravilno, in ni bilo carine, storege-a ipd.:
stroj za sprejem, konverzijo in prenos ali regeneracijo zvoka slike ali drugih podatkov - usmrejevalnik tv modem network media tank model a 110 1 kos

Lp, Runnagain!!

EDIT: vem, da je imel s tem problem tudi ben-cc in mu je menda takrat uspela pritožba. Sedaj me zanima, kam moram pritožbo poslati, na TNT ali DSV transport, ki je opravil carinsko dispozicijo. Lahko kaj pomagaš, Lex, ker vem, da si enkrat omenil, da se te stvari naj ne bi več dogajale.

ŠELP, Runnagain!!

Lep pozdrav,

nekaj časa me ni bilo pa sedaj zopet lohk mal napišem...

in sicer:
- glede pritožbe ki sem jo podal na TNT; stvar ni šla skozi, njihov odgovor je bil da pri prejšnjih uvozih carina in ostale dajatve niso bile pravilno obračunane... tako da sem se lahko pod nosom obrisal... Na naknadno vračilo denarja lahko kar pozabim....

- glede druge stvari ki pa je ravno tako moreča kot TNT;
PCH pošiljam v reklamacijo ker mi je crknu network chip; je pa tako da pride pošiljanje v ZDA (TNT, UPS, DHL) cca 70-80 EUR. Pri pošti Slovenija (izpostava mestni log v LJ) pa vse skupaj stane le 8EUR !!!!! res je da traja kak dan oz..dva dlje sam jebi ga razlika je očitna... pazit je potrebno le da se naredi ZAČASNI IZVOZ ker potem ni potrebno ponovno plačilo carine....

Bom pa povdaril sledeče... pa ne da bi delal slabo reklamo izdelku (mimogrede PCH trga gate) Vsi ki ste namenjeni kupit v ZDA... dvakrat pomislite... tiste 20EUR ki jih plačaš manj slejkoprej skopnijo.... v mojem primeru s dvojno poštnino ki jo bom plačal za reklamacijo. (Popcorn namreč ne krije stroškov reklamacije, kljub temu da je več kot očitno serjiska napaka na matični plošči).

lp...

mrdaco ::

Evo fantje imam par vprašanj za tiste ki imate že doma Popcorna ali Egrata.

- Kako je z podnapisi pri H.264, če le ti niso pripopani na torrentu. A lahko enostavno poiščem ustreznega na natu in ga pripnem v datoteko, podobno kot se je to delalo pri divx-ih?

- Kako je z audio codeci. Namreč zadevo bi priklopil preko optike na moj reciver. Vendar moj reciver (kot mnogo drugih), še ne podpira kodeka DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus. Seveda pa dekodira Dolby Digital, DTS in stare DVD pormate. Ali je ta naprava zmožna "zdoungrejdat" zvok v Dolby Digital 5.1, tako da bom lahko še naprej užival v prostorskem zvoku 5.1 ?

- Kaj pomeni audio pasthrough?

- Ali lahko dostopam do teh naprav preko omrežja? Recimo da preko torrenta zdownloudam film, ga pogledam in si ga želim posneti na DVD.

- In še nazadnje, kaki format imajo filmi na BlueRay diskih? A podobno kot DVD to je folder Video_ts?

Namreč sem resen interesent teh gajbic, ker pa sem malo skeptičen glede vseh funkcionalnosti, me prepričajte z temi dejstvi.

Aja pa še to.

Kaj če dowloudam film, a se ta tudi uplouda? Ker hudič je ko se ti razmerje na torent strežnikih kaj hitro zmanjšuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mrdaco ()

Evo fantje imam par vprašanj za tiste ki imate že doma Popcorna ali Egrata.

- Kako je z podnapisi pri H.264, če le ti niso pripopani na torrentu. A lahko enostavno poiščem ustreznega na natu in ga pripnem v datoteko, podobno kot se je to delalo pri divx-ih?

- Kako je z audio codeci. Namreč zadevo bi priklopil preko optike na moj reciver. Vendar moj reciver (kot mnogo drugih), še ne podpira kodeka DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus. Seveda pa dekodira Dolby Digital, DTS in stare DVD pormate. Ali je ta naprava zmožna "zdoungrejdat" zvok v Dolby Digital 5.1, tako da bom lahko še naprej užival v prostorskem zvoku 5.1 ?

- Kaj pomeni audio pasthrough?

- Ali lahko dostopam do teh naprav preko omrežja? Recimo da preko torrenta zdownloudam film, ga pogledam in si ga želim posneti na DVD.

- In še nazadnje, kaki format imajo filmi na BlueRay diskih? A podobno kot DVD to je folder Video_ts?

Namreč sem resen interesent teh gajbic, ker pa sem malo skeptičen glede vseh funkcionalnosti, me prepričajte z temi dejstvi.

Aja pa še to.

Kaj če dowloudam film, a se ta tudi uplouda? Ker hudič je ko se ti razmerje na torent strežnikih kaj hitro zmanjšuje.

1. Špila običajen format srt
2. DA
3. Da Popcorn ne dekodira zapisa DTS ampak ga samo pošlje receiverju, pa ga ta odkodira
4. DA
5. Ne vem točno, imam popcorna, pa ne potrebujem blurayev :)
6. pri torrent odjemalcu sam nastavljaš DL/UL razmerje oz. odpiraš/zapiraš UL pipico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LexLuthor ()

Torej bom lahko z mojim HarmanKadrdonu še vedno lahko užival 5.1 zvok, kljub temu da so na obzurju novi audio standardi. To mi je glavno in da se datoteke tudi uploudajo. Namreč zelo sem zadovoljen z reciverjem in res ga nebi rad zamenjal, ker ima zelo dober zvok tudi v Dolby Digital. Tako res ne vem kaj bi lahko bilo še boljše od tega.

Torej bom lahko z mojim HarmanKadrdonu še vedno lahko užival 5.1 zvok, kljub temu da so na obzurju novi audio standardi. To mi je glavno in da se datoteke tudi uploudajo. Namreč zelo sem zadovoljen z reciverjem in res ga nebi rad zamenjal, ker ima zelo dober zvok tudi v Dolby Digital. Tako res ne vem kaj bi lahko bilo še boljše od tega.

Moje mnenje je, da so vsi neki super-duper HD DTS in DD formati en navaden bullshit, same marketinške fore, da folk nabavlja nove in nove aparature. Pri filmih mislim, da bosta običajen DD in DTS še dolgo na sceni, tako da nič bat!

Moje mnenje je, da so vsi neki super-duper HD DTS in DD formati en navaden bullshit, same marketinške fore, da folk nabavlja nove in nove aparature. Pri filmih mislim, da bosta običajen DD in DTS še dolgo na sceni, tako da nič bat!

Točn tko...!
Čez DTS ga ni...
kukr jest vidm se 7.1 ni prijel... in tud zelo dvomim da se bo kej od novejšega, na novo prihajajočega....

kakšno je stanje z rabljenimi PCHji... a rabljeni gredo u promet a so bolj nepremičnina....

Zakaj se sekiraš če se rabljeni kaj prodajajo. Jaz bi ga z veseljem kupil, če bi mi ga kdo zrihtal. Pa ko ga enkrat kupiš mislim da ga nima smisla veš prodajat, vsaj jaz ga nebom.

Kje ga torej naj nabavim?

Zakaj se sekiraš če se rabljeni kaj prodajajo. Jaz bi ga z veseljem kupil, če bi mi ga kdo zrihtal. Pa ko ga enkrat kupiš mislim da ga nima smisla veš prodajat, vsaj jaz ga nebom.

www.popcornhour.com

par postov višje sta dva linka, do trgovine na nizozemskem 299€ in do trgovine v nemčiji 249€
Seveda nimaš nikakršnih dodatnih stroškov
:P
Hit'N'Run

ravsek ::

Kaksne izkusnje s tole trgovino? Posiljajo v slo? Ker cena je zelo lepa :)

http://www.poso.at/catalog/product_info...

uros76 ::

Fantje,jaz sem zasledil cel kup trgovin v Svici,ki prodajajo Popcorn A-110,pa se v Slovenijo posiljajo,vsaj tam kjer sm ga jaz narocu,ja.

http://en.toppreise.ch/index.php?a=1504...

biasko ::

Živjo!

Kaj pravite na EG-M31A , je bolši Popcorn Hour A110?

Zanima me ker se EG-M31A da dobit tule .

Ima kdo kaj iskušenj s to opremo.
Moti me ker ni DVD čitalca pri teh komponentah.
Najbrž slike pri teh napravah ni vprašljiva?

Zanima me tudi kako lahko zvok priklopim na moj malce starejši ojačevalec, ker tukaj nima posebnih izhodov.

Ali obstaja HDMI to SCART kabel, ker trenutno imamo še starejšo TV brez HDMI vhoda?

Hvala za vsako informacijo!

Fantje,jaz sem zasledil cel kup trgovin v Svici,ki prodajajo Popcorn A-110,pa se v Slovenijo posiljajo,vsaj tam kjer sm ga jaz narocu,ja.

http://en.toppreise.ch/index.php?a=1504...

Ampak Švica ni v EU, kaj to pomeni kar se stroškov tiče?

Živjo!

Kaj pravite na EG-M31A , je bolši Popcorn Hour A110?

Zanima me ker se EG-M31A da dobit tule .

Ima kdo kaj iskušenj s to opremo.
Moti me ker ni DVD čitalca pri teh komponentah.
Najbrž slike pri teh napravah ni vprašljiva?

Zanima me tudi kako lahko zvok priklopim na moj malce starejši ojačevalec, ker tukaj nima posebnih izhodov.

Ali obstaja HDMI to SCART kabel, ker trenutno imamo še starejšo TV brez HDMI vhoda?

Hvala za vsako informacijo!

Ja tale EG-M31A ima le eno slabost ki mi ni všeč. TO je ventilator, ki lahko še dodatno poveča šum v sobi.

Ja in kako je z nakupom iz Švice? Davek in to?

podtalje ::

Glede na to, da je PopCorn tudi pri nas zelo priljubljen, je sedaj odprta nova tema posebej za ta predvajalnik:
PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik

.....
Ja in kako je z nakupom iz Švice? Davek in to?

Pri nakupu iz Švice je podobno kot pri nakupu iz ZDA. Lahko da obstaja sicer med Švico in EU kak sporazum, ki znižuje carino, vsekakor pa se plača 20% DDV.

Ne vem kaj naj naredim. ALi naj kupim PCH A110 za 250eur+poštnina iz Austrije. Ali naj kupim Egreata M31A ki ga dobim po ugodni ceni 200eur. S tem da je Egreat dobavitelj iz SLovenije in imam tako pokrito garancijo brez nekih problemov.

Svetujte mi prosim... ni veliko časa.

Iz Avstrije ne bos dobil popcorna za 250 eur, ker ga povecini nimajo na zalogi, nove cene bodo pa na racun visokega dolarja visje.
Egreat A verzija v Sloveniji ni vec dobavljiv (razprodano), na B verzijo se pa se caka.
Kar pa se tice uvoza iz Svice je vprasanje ali se placa 14% carina ali ne (glede na to, da vse hd predvajalnike stancajo posevnookci in je poreklo blaga dejansko kaka Kitajska ali Tajvan :D)

dre1 ::

Zanimiva zadeva:http://www.monitor.si/novica/vecpredsta...

Ma ves kaj, prov nic zanimiva ni.
Se ena firma vec.

Bi bila pa zanimiva ce bi se kaj dejansko dalo kupiti v sloveniji.
egreat ne velja ker je razprodan in cakajo na nov model ki bo kdo ve kdaj,
pa naj govorijo kar hocjo, ne verjamem dokler ga ne bo mozno kupiti.

Ne razumem zakaj ne morem teh playerjev kupiti v slovenij, saj to je res taka
nisa ki je cedalje bolj popularna, ne samo izid, se katera firma bi se mogla spomniti.

No pa tudi ne vem zakaj se npr. ne da kupiti popcornov v avstriji.

sem jezen ko pes

Naj ena firma to zadevo pripelje v slovenijo pa takoj kupim.
pika

Noben mi še ni odgovoril, ali Popcorn A110, ali Egreat M31A. Kaj v resnici imata drugačenega in v čem se razlikujeta razen to da ima en 1.3 drug pa 1.1 HDMI. To mi niti ne predstavlja ovire ker nimam 1.3 HDMI kam priklopit, ker ne rabim DD plus ali DTS HD prenašat, ker mi reciver tega ne dekodira. Dekodira mi pa DTS, in M31A upad da ima DTS pastrough.

Dejte si ze dopovedat, da ni nekih bistvenih razlik med playerji (ki uporabljajo isti cip sigma), razlika (prakticna) je samo in le v prikljuckih in imenu predvajalnika na plastiki :))
Torej so egreat, popcorn, istar in vsi ostali osnovani na sigma cipu ena in isto sranje, drugo pakovanje.
Jaz sem imel moznost sprobat egreata in je prakticno identicen pch (ga je imel kolega).

točno to! kupite tisto, kar je najceneje.

A ni tako da Popcorn al Istar, eden od teh nima ventilatorja in je zato tišji od konkurence? (če je to komu bistveno)

@tomson,
tist venitlator ravno glasen ne more bit... posebej če imašnot še disk :)

Kato ::

Jaz sploh ne vidim problema , ga pač odklopiš. Tako ali pa tako ,če si mahnjen na tišino boš dal notri laptop disk, ki ima po 10x manjšo porabo.

Tako je, ventilator se z lahkoto izklopi, sam nekih vecjih problemov s pregrevanjem in 320GB samsung diskom nisem imel.
««
8 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046581 (25187) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560542 (46473) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539672 (6932) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954141 (46525) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516324 (8256) LuGi

Več podobnih tem