» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
41 / 47
»»

vrossi46 ::

Lahko ga kupiš tudi v EU LINKI:
http://www.divxplayer.nl/product_info.p...
http://www.hdland.fr/boutique_us/fiche_...

Še malo pogooglaj pa boš še kje kaj našel

MaliMAX ::

Aha! Za 249 bi še šlo... čeprav sem pravkar slučajno našel HDX-1000 za 113EUR (99GBP). Kar je seveda bistveno manj. Nisem našel neke zame bistvene razlike.

Klede na to kaj pišejo,in če ti je všeč NMT pol je v redu tudi HDX 1000,samo star čip ima.Pravijo da BD1 ni NMT.
http://www.mpcclub.com/forum/forumdispl...

Maxl ::

Poleg EG-R1 imamo namen kupiti še en multimedijski predvajalnik, ki bo v sestrini sobi. Ne rabim nič posebnega, zato mi je v oči padel Cinematube. Ga ima kdo? Lahko o njem pove kdo kaj več iz prve roke? Všeč mi je nizka cena in to, da imaš vse kar rabiš že v paketu (ne rabiš nič kupovati naknadno) :).

Kato ::

Zdravo rabim en network player, mora biti sposoben sprejeti playlisto od T2. Katera je najcenejša rešitev za ta problem? In katera preverjena najboljša?

Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem.

krneki32 ::

Zdravo, kaj obstaja kakšen hack, trik ali custom firmware update, da bi se kopiranje iz/na HDX1000 preko mreže kaj pospešilo?

Ali je procesor ozko grlo in temu ni pomoči?

OldSkul ::

procesor je ozko grlo

krneki32 ::

Se pravi da rešitve ni? Razen če preklapljam z USB-jem na PC? Samo s tem imam pa kar nekaj problemov, ker enkrat dela ok, enkrat pa ne...

misek ::

rešitev je morda NDAS, vendar ni free. Uporablja se na enih EMTEC predvajalnikih.

astras ::

@kato xtreamer.me
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

Maxl je izjavil:

Poleg EG-R1 imamo namen kupiti še en multimedijski predvajalnik, ki bo v sestrini sobi. Ne rabim nič posebnega, zato mi je v oči padel Cinematube. Ga ima kdo? Lahko o njem pove kdo kaj več iz prve roke? Všeč mi je nizka cena in to, da imaš vse kar rabiš že v paketu (ne rabiš nič kupovati naknadno) :).

Ima kdo kakšne izkušnje s Cinematube playerjem? Našel sem eno slovensko stran (zgleda da je čisto nova?), ki ga prodaja za 116€.

Ne rabim sploh kakršnih koli priklopov za disk, samo predvajalnik. Bom najbrž kr vzel CinemaTube, ker kot sem bral po tujih forumih so ljudje zelo zadovoljni. Je pa zunaj že beta firmware, ki ima še nekaj izboljšav + v paketu dobiš HDMI kabel in ostale "drobnarije", ki jih pri drugih predvajalnikih ni :).

Poldi112 ::

Kateri pa podpirajo tipkovnico? Oz. kako je lahko recimo internet uporaben brez nje?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

internet - daljinca uporabljas...

Spock83 ::

Verjetno konec aprila dobim Boxee Box (Tegra 2). Komaj čakam. :D Nekaj me zanima. Ali v Sloveniji imamo kakšne spletne video servise, ki se jih splača implementirati v player?

Poldi112 ::

Pa, daljinca sem videl pri wdtv live in je z eno besedo - suffer. Predno tam vtipkaš recimo ime komada na youtube preteče minuta.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Tako, danes sem dobil predvajalnik CinemaTube in lahko le rečem - odlično! Zadeva je za svojo ceno resnično odlična - v paketu dobiš vse kar potrebuješ za takojšnjo uporabo! (glej sliko)

Daljinec je zelo odziven, moti me le njegova "češkost" in majhnost gumbov (glej sliko)

Vklop naprave in odzivnost menija je tudi zelo hitra. Do sedaj je predvajal še vsako zadevico, ki sem mu jo dal brez problema. Z zadnjim FW updatom pa je dobil še nekaj bombončkov, kot so Flickr, DLNA certifikat, ... Vgrajen ima tudi Bittorrent klient, katerega je možno uporabljati tudi z 1GB USB ključkom! Je brez ventilatorja in zato neslišen. Pa še bi lahko našteval ... :)

sulaco ::

Takoj me v oči zbode: "Vgrajen ima tudi Bittorrent klient, katerega je možno uporabljati tudi z 1GB USB ključkom" ...
-a to je neka prednost, da potegneš dol komaj en dvix(700mb)??

Koliko EUR je bilo skupaj s PPT?
LP

LuGi ::

"v paketu dobiš vse kar potrebuješ za takojšnjo uporabo!!"

In kje tega ne dobis :|

Predvajalnik ni nič posebnega.. skoraj vsi na trgu so identicni.. razen če je ultra poceni ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

@sulaco: ni prednost, hotel sem povedati, da lahk BT uporabljaš tudi na USB ključkih, ker drugje rabiš zunanje/vgrajene trde diske...
@LuGi: velika večina predvajalnikov nima v paketu HDMI kabla in baterije za daljinca. Več ali manj je treba HDMI kabel dokupiti, kar pa spet pomeni nekaj EUR stroškov. Tukaj pa vse dobiš v paketu za zelo nizko ceno ;). Saj me ni treba takoj napadati, če sem pač "opisal" en predvajalnik, s katerim sem zadovoljen :S.
Drugače je pa cena 110EUR in se ga da kupiti na spletni strani predvajalniki.si

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Maxl ()

nonofurbiz ::

pozdravljeni,

odločam se za nakup nmt-ja, popcorn a-110 ali xtreamer in me zanima koliko časa pa traja preklapljanje kanalov na iptv-ju (siol, amis ali t2) pri popcornu (hd kot sd), pri xtreamerju traja nekje 5-7s..?

Hvala in LP

Zgodovina sprememb…

Xtreamer ni NMT ampak NMP- network media player

nonofurbiz ::

Popcorn A-110 tudi nima po defaultu integriranga diska tako je pol tudi nmp. Sicer pa je Xtreamer NMT z vgrajenim diskom?

silvom1a ::

NMT se lahko imenujejo samo tiste naprave ki delujejo s Syabas-ovim FW (popcorn,egreat,HDX-1000 ).

Ne gre se tu po integraciji diska,ampak po čipu kot je napisal silvom1a,syabas oziroma samo Sigma čip.

DrSergioDJ ::

MaliMAX je izjavil:

Aha! Za 249 bi še šlo... čeprav sem pravkar slučajno našel HDX-1000 za 113EUR (99GBP). Kar je seveda bistveno manj. Nisem našel neke zame bistvene razlike.

Kje si pa našel hdx-a za tak denar?
...

gregor ::

to mene tudi zanima
hdx kje za tako ceno?

Hvala
LP

floyd1 ::

Ima še kateri drugi mediaplayer (razen zgoraj omenjenega CinemaTube) Bittorrent client vgrajen kar v FW in ga ni potrebno posebej nalagati? Pa da je res uporaben - osnova mi je pač to, da se ne sesuva (ustavlja) vsak dan (enkrat na teden mi ga ni težko resetirati ;-) ), pa start stop - več ne rabim. Toliko, da mi PC več ne bo letel dan in noč.

Maxl: Si kaj preizkusil BT client? Ali je res uporaben, ali je samo zato, da so lahko napisali nekaj več na škatlo (kot npr. pri mojem Buffalo routerju, kjer mi je uspelo spravito dol le nekaj 10 MB velike datoteke in niti enega resnega torrenta z nekaj GB...)?

Buggy ::

JAz imam tudi problem z BT clientom, ki je v Patriot BOX office. Vse zgleda nastavljeno ok, ko pa preko browserja uploadam torr. file pa je v neskoncnost napisan status downloading dogaja se pa nic, up in dl hitros vedno nic. Je potrebno kakse porte odpirat dodatno ali imajo torrent site-i kaksne limitacije proti takim torr. clientom ali kaj podobnega?
hvalezen bi bil za kaksen hint.

Kato ::

Zdravo

Torej še vedno iščem predvajalnik ,ki bi zlužil kot STB za T-2 IPTV preko optike. A je kakšna boljša rešitev kot xtreamer, mi ni najbolj všeč da mine 5 sekund preden prestavi kanal?

@floyd: sem preizkusil BT in ti lahko povem, da bi brez težav lahko nadomestil 24/7 prižgan komp. Vse se da upravljati preko UI na TVju, naj bi pa z naslednjimi posodobitvami še izboljšali odjemalca ;).
@buggy: lahko da tracker, s katerega downloadaš, ne podpira klienta, ki je na Patriotu ;).

@kato mislis da je s katerim drugim pa kaj bolje?

All ::

men se je na egreatu najbolje odrezal c-torrent http://melkfl.es/ctorrent/

Hvala za odgovor, Maxl. Bom pa (preden se spet zaženem v kak nakup) še vseeno malo počakal na teste in se še sprehodil po forumih, če to res deluje, ker kolikor razumem, si ti to stestiral le za kratek čas? Ko sem jaz testiral moj Buffalo router se mi je namreč tudi zdelo, da vse dela super, ko pa sem nanj naložil nekaj torrentov za čez noč, je začelo "škripati". Zaenkrat so uporabniki torrent download programov očitno bolj na starejših NMT-jih (kot npr. popcorn hour 110), kjer je stvar očitno stabilna. A tega zdaj res ne bi kupoval.

All: Na katerem egreatu (model) in ali to uporabljaš redno (namesto računalnika)?

Uporablja torej kdo od vas Bittorrent download na kateri od novejših mediatekovih mašinc? In to 24/7 in ne le občasno?

Kako pa je s SLO torrent stranmi glede BT odjemalca, ker sem že bral o tem, da so nekateri BT klienti na določenih trackerjih nezaželjeni in z njimi ne moreš DL?

Okapi ::

Konkretno, a kdo z NMT-jem snema s HDBits recimo?

O.

All ::

floyd1 je izjavil:

All: Na katerem egreatu (model) in ali to uporabljaš redno (namesto računalnika)?

sm uporabljal redno, dokler sem bil na optiki.

EG M33A

tisot ::

A imate kaj izkušen kako je z zanesljivostjo teh nmt naprav, predvsem koliko se grejejo, poraba elektrike, izpadi iz omrežja. Recimo da imamo prižgan skozi torrent odjamalec, mora naprava delati b.p. 24 ur na dan, celo leto, ali pa da imaš na tem še odprt ftp, ali pa celo spletno stran,, katera napravica bi to vse zmogla -

@floyd: zdaj uporabljam redno že kar precej dni in zadeva zaenkrat deluje brez problemov. Deluje stabilno in se ne sesuva. Torrente downloadam na WD Mybook zunanji disk. Problem je edino, da se ne da nastavljati portov (zaenkrat) in da nas zaradi tega večina trackerjev zazna kot nepovezljive. Drugače pa slo trackerji podpirajo tega klienta.
Na vseh eGreatih R-generacije deluje torrent klient zelo v redu - vsaj tako sem prebral na forumih ;).

badabim ::

Zanima me CinemaTube. Ima funkcijo zoom (fit to x, fit to y) ?

Ima funkcijo zoom in sicer: 1x, 2x, 3x, 4x, 8x in pa 4/5x, 3/4x, 2/3x, 1/2x. Upam, da sem ti s tem kaj pomagal ;).

Zurbum ::

Kaj mi svetujete, če rečem da izbiram med WD TV2 in xtreamerjem.

V bistvu potrebujem samo to, da mi prebavi čimveč FullHD mkv-jev in da je tih. Pred časom sem bil prepričan, da je xtreamer zmagovalec, potem pa sem glede na vsa mnenja tu sklenil, da še malce počakam.

Egreat EG-R1B

@Zurbum: Xtreamer.. definitivno.. najceneje ga dobis pa na http://www.xtreamer.me

Ja res ja ,"najceneje", če hočeš da je tih pa moraš dat 135€ z pasivnim hlajenjem.
Tu: http://www.slonakup.si/mod/product/prod...,
pa imaš najcenejši EG-R1B,berz posebne deodelave in brez poštnine.

gregor ::

katera pa je najcenejša naprava ki omogoča vgradnjo 3.5 diska
hvala

silvom1a ::

Verjetno popcorn a-200...

Mogoče se splača počakat na nov Egreat EG-S2
http://digital8.org/general-hd-media-pl...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vrossi46 ()

Samo ta bi pa po mojem znal bit čez 200 eur, sigma je pač dražja.

eGreat ::

Pričakujemo, da bo prodajna cena tega predvajalnika pod 200EUR. Je pa res, vsaj na papirju, zadeva odlična! Žal se bo njegov izid rahlo zavlekel v mesec maj (vsaj tako pravijo v HQ eGreata). Drugače pa prihaja tudi predvajalnik EG-R3A, ki bo podoben R2A, le da bo imel DVB-T sprejemnik in možnost snemanja TV programa. Nekaj več informacij pa najdete na naši spletni strani ;).
««
41 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046452 (25058) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560478 (46409) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539644 (6904) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10953990 (46374) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516300 (8232) LuGi

Več podobnih tem