» »

h.264/DVD/DivX player

h.264/DVD/DivX player

««
40 / 47
»»

gregor ::

še nekaj, ali xtreamer, wd tv live ipd tudi omogočajo movie jukeboxe

hvala
LP

polde66 ::

Kako je zdej s PATRIOT Box Office???
polde

Blond ::

Zaenkrat se je odlično obnesel.

čez vikend bo sicer odklopljen, ker pride na test še Mede8er MED500
potem pa bomo vidli kateri bo ostal Patriot ali Mede8er

WD in Extremer sem že odpisal....

Kako bi temeljito potestiral 5.1. kak nasvet ???

LP
Blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami

Okapi ::

Kako bi temeljito potestiral 5.1. kak nasvet
Čarovnice iz Eastwicka, scena s tenisom.

O.

vrossi46 ::

Na partis.si imaš:
Dolby Digital and DTS Digital Surround demo DVD

Že DLjam HVALA !
www.galea.si

Fizikalko ::

Mater, pravkar mi je, zgleda, crknil eGreat 31B... Ne prepozna več notranjega diska, posledično torej papa vse aplikacije. Argh. Se je komu podobno zgodilo?

USB vhode spozna bp.

Buggy ::

Danes sem kupiul Patrion Box-Office in ko je na LAN-u najde PC preko browse/network, ne prikaze pa share folderjev, ki jih je share-anih na PC-u malo morje. Ko kliknem na vmesniku omenjen PC napise login successful (ceprav nisem nic pisal razen ce imam guest omogocen) vendar ne prikaze nobenega folderja...kdo ve kaj in kako resiti stvar. PC je vista 64. PBO pa je default nastavljen. Kaksen dober nov firmware za to skatlo in kje se preveri trenutnega, ki je namescen?

Hvala

Buggy ::

firmware p02 sem namestil pa ni nic bolje...sem preizkusil tudi rocno preko my shortcut vnesem IP PC-a ter u/p od PC-a pa je zopet isto. Pridem na sistem vendar noben folder ne pokaze kot shared :(

telexdell ::

Zaenkrat se je odlično obnesel.

čez vikend bo sicer odklopljen, ker pride na test še Mede8er MED500
potem pa bomo vidli kateri bo ostal Patriot ali Mede8er

WD in Extremer sem že odpisal....

Kako bi temeljito potestiral 5.1. kak nasvet ???

LP
Blond

Ob prebiranju posta sem dobil asociacijo na basen o dveh kupih sena in osla med njima. Domnevam, da boš po vseh testiranjih pristal na dobrem in preizkušenem projektorju s 16 mm filmom.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Ob prebiranju posta sem dobil asociacijo na basen o dveh kupih sena in osla med njima. Domnevam, da boš po vseh testiranjih pristal na dobrem in preizkušenem projektorju s 16 mm filmom.

Pozdravljen !
Čisto možno, saj 16mm na projektorju tudi ni bilo slabo.

Pač imam možnost občasno kaj potestirat in se igram doma.
Morda pa kakšna iskušnja komu od vas kdaj prav pride.

LP
Blond
www.galea.si

Pozdravljen !
Čisto možno, saj 16mm na projektorju tudi ni bilo slabo.

Pač imam možnost občasno kaj potestirat in se igram doma.
Morda pa kakšna iskušnja komu od vas kdaj prav pride.

LP
Blond

Ti kar testiraj, se veselimo vsake objektivne ocene.

ravsek ::

Kaj se torej najbolj splaca, ce je pogoj, da podpira 3rd party NMT aplikacije? Xtreamer in WDTV2 tukaj potem odpadeta? Ker je pogoj, da stvar podpira katalog filmov z opisi in slikami, takole: http://s50.photobucket.com/albums/f336/...

lp

LuGi ::

Popcornhour A200.. izzide 18.1 - Popcornhour.com

Jap, sem gledal ze tole, zgleda super. Pa tudi osnovna cena je zakon (180$ oz 125EUR), malo te po zepu udari edino postnina, ki te pride 30$, potem pa se carina, tako da na koncu dobis vse skupaj po mojih izracunih za 166EUR, kar je pa se vedno prece ugodno.

Kaj se torej najbolj splaca, ce je pogoj, da podpira 3rd party NMT aplikacije? Xtreamer in WDTV2 tukaj potem odpadeta? Ker je pogoj, da stvar podpira katalog filmov z opisi in slikami, takole: http://s50.photobucket.com/albums/f336/...

lp

Če še stvari nisi naročil potem ne črtaj prehitro Xtreamerja (in drugih plajerjev delujočih na Realtech procesorjih). Tretja verzija osnovnega programja je tik pred izidom. V nekaj tednih bi naj tudi ti plajerji poleg drugih bonbobčkov omogočali katalog filmov.

O, to je pa lepo slisati (nekako mi ne pase vsa kolobocija pri narocanju iz Amerike). Bom kar pocakal potem, pa da vidimo, kaj bo ratalo iz obstojecih masinc. Hvala za info.

gregagl ::

Živ.
Čisto enostavno vprašanje. Katero napravo bi kupili danes (cena ni važna), če bi kupovali a) NMT in b) Media Player?
Jaz se sam ne morem odločiti.
Hvala,
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregagl ()

Za NMT Conceptronic Yuixx: http://www.yuixx.com/site/DesktopDefaul..., ki še ni na voljo in ima kar me moti ventilator.Če ne pa starejši in izpiljen NMT HDX-1000

In Media Player pa definitivno:EGreat EG-R1B, http://www.egreatworld.com/en/ProductSh...

gregor ::

samo tale conceptronic pa ni nmt, se motim?
zakaj si ravno to predlagal?

bosko1982 ::

kaj rečete o tem predvajalniku?
hoffer
katastrofa od človeštva...

Ne vem no,zgleda kot da ne podpira DTS? Vsaj podatka ni da bi ga,glede na to da spredaj piše DolbyDigital. Pa ne piše če je možnost vgradnje HDD-ja.

gregyk ::

vrossi46 je izjavil:

Ne vem no,zgleda kot da ne podpira DTS? Vsaj podatka ni da bi ga,glede na to da spredaj piše DolbyDigital. Pa ne piše če je možnost vgradnje HDD-ja.

Ne podpira DTS-a - ima "oskubljen" procesor brez podpore za le-tega (Realtek RTD1073DA).

http://www.heise.de/newsticker/meldung/...

Pol se pa sploh ne splača!
Raje dam 113€ za EG-R1B :))

bosko1982 ::

vrossi46 je izjavil:

Pol se pa sploh ne splača!
Raje dam 113€ za EG-R1B :))

ja, raje dam 20-30 € zraven pa mam boljše ^^
daš link kje lahko kupim tege eregat-a?
hvala
katastrofa od človeštva...

MaliMAX ::

Help!
Teh playerjev je pa že toliko, da res ne vem, kaj bi. Zato bom zelo hvaležen za dober nasvet. Moje želje so naslednje:
- HD
- predvajanje čim več formatov (jasno)
- LAN in NAS
- brez diska, z možnostjo vgradnje 3.5" SATA (ki ga imam)
- podpora šumnikov (podnapisi)
- brez ventilatorja
Nekaj podobnega kot je MediaPlayer II DriveIn-Kit, le da ta žal nima dobrih ocen. Pa tudi ne vem ali podpira šumnike (starejši Freecomi jih ne).

Kekec ::

popcorn

popcorn ima vent.

a110 nima!

Star chipset A-110

Od starejših ki imaš vse to so:
Omenjeni PopCorn A-110
HDX 1000
Bollo NMP-SE
in novejši
HDX BD1
Dune HD Base 3.0

In mogoče še kakšen bi se našel
LP

Res da je starejsi kot kakšen A200 ampak ne rabi ventilatorja in to mi veliko pomeni, lahko daš kakšen supertih ventilator ampak slej ko prej se nabere prah in začne "mlet" ...

Ej, hvala!
Popcorn A-110 mi je všeč, a mi je predrag glede na to kar ponuja (249EUR). Dune bi se lepo podal v stolp, ampak 349EUR! Tako da se mi zdi HDX BD-1 glede na zmogljivosti najugodnejši (219$). Ima kdo izkušnje? Kako je s pošiljanjem in carino?

Me pa vendarle tudi zanima, kaj mislite o Freecom Mediaplayer II (tu so info http://www.freecom.de/ecproduct_detail..... Cena je res lepa (89EUR).

gregyk ::

MaliMAX je izjavil:

Me pa vendarle tudi zanima, kaj mislite o Freecom Mediaplayer II (tu so info http://www.freecom.de/ecproduct_detail..... Cena je res lepa (89EUR).

"Unterstützt MKV-Dateien (H.264-Codec wird nicht unterstützt)" = Podpira MKV datoteke, ne pa H264 kodeka s katerim so kodirani BluRay MKV ripi ...

kiFni ::

Kok jih ma pa bittorrent clienta?

gregyk je izjavil:

MaliMAX je izjavil:

"Unterstützt MKV-Dateien (H.264-Codec wird nicht unterstützt)" = Podpira MKV datoteke, ne pa H264 kodeka s katerim so kodirani BluRay MKV ripi ...

Ampak temu bi ze lahko odrekel... mislim da ne bom nalagal BlueRay ripov. Dobri DivXi so mi dovolj :-)

Še vedno raje EGreat EG-R1B za 114€

vrossi46 je izjavil:

Še vedno raje EGreat EG-R1B za 114€

Če pa ne spravim diska noter. Pomembno mi je, da ga uporabljam tudi kot hišni (mrežni) disk.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MaliMAX ()

Pa si kupiš enega 2,5" in ga vstaviš,lahko pa tistega ki ga imaš od 3,5" priklopiš preko e-sata

Če uporabim eSATA imam spet eno škatlo zraven... z napajanjem. Teh škatel je pa tudi že preveč. Jaz bi to reduciral.
(mam hude zahteve, vem :-)

Našel sem zanimivo tabelo... morda še komu prav pride:
http://www.iboum.com/sort/media-player-...

SasoS ::

Ne pozabi da tele napravice ne zmorejo več kot 2-3MB/s prenosa iz diska...

MaliMAX je izjavil:

Našel sem zanimivo tabelo... morda še komu prav pride:
http://www.iboum.com/sort/media-player-...

In v tabeli idealno kombinacijo... vsaj zame:
http://www.yuixx.com/site/desktopdefaul...

SasoS je izjavil:

Ne pozabi da tele napravice ne zmorejo več kot 2-3MB/s prenosa iz diska...

Katere?

Yuixx ima ventilator,bolje HDX-BD1

Do HDX-BD1 je malo težje priti in cena je kar (219$+pošta+carina).
Kaj pa Traxdata MultiMedia Station? Cena je zelo ugodna (85EUR).
Tudi EGreat EG-R2A je simpatičen in cena solidna (139EUR). Ne vem pa ali ima ventilator ali ne (na iboum pravijo da ne, na eni sliki pa so ob strani vidne okrogle ventilatorske reže). Za Traxdata pa pravijo da ima ventilator, pa na slikah ni viden.

EGreat EG-R2A ima ventilator.Trxdato pa ne poznam

mihaylo ::

Kolk velik vent pa je tole (slika je od Patriot Box Office)?

Bi se ga dal zamenjat z čim kvalitetnejšim + kakšen Fanmate zraven da bi bil skoraj neslišen?

Jaz sem na mojemu PlayON-u že proval kakih 10 ventilatorjev zamenjat,pa je rezultat zmerom isti,se ga sliši.Ene pač moti vent,druge pa spet ne

Evo, odločil sem se za HDX-BD1 (hvala VROSSI46 za nasvet... zgleda da je res optimalna izbira). Zdaj me pa zanima ali ima kdo kaj izkušenj z nabavo iz Kitajske. Kolko je recimo carina? Kako dolgo traja, da prispe? Take reči.
««
40 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36046464 (25070) xandros
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15560483 (46414) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

539644 (6904) Sibirc
»

Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )

10954001 (46385) vrossi46
»

PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )

7516302 (8234) LuGi

Več podobnih tem