Forum » Zvok in slika » h.264/DVD/DivX player
h.264/DVD/DivX player

USS Liberty ::
No, končno se je ena slovenska firma opogumila in je našla tržno nišo ter začela prodajati popcorn in HDX. Sem prepričan, da jim ne bo manjkalo kupcev...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

gregor ::
to pa je res za pohvalit, še na geizhalsu ni hdx-a..., lepo narejena stran
sedaj lahko sodelavcem.. ki se nisu upali naročat iz francje povem dobro novico
sicer je 15 eur dražji kot v franciji samo dobiš takoj in pa veliko manj problemov če je potrebno uveljavljanje garancije
res za pohvalit
LP
sedaj lahko sodelavcem.. ki se nisu upali naročat iz francje povem dobro novico

sicer je 15 eur dražji kot v franciji samo dobiš takoj in pa veliko manj problemov če je potrebno uveljavljanje garancije
res za pohvalit
LP

kmetek ::
Jep pa to je dobra cena....za nekaj € več pa maš lepo domače. Pomoje bodo prodajali k norci.

Okapi ::
A ima mogoče kdo kakšen e-naslov od teh modelov? Na www.archus.si ne najdem nobenega naslova ne telefonske, da bi jih kontaktiral.
O.
O.

Tomson ::
Škoda edino, da HDX nima 2-leti garancije, kot pri francozih ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tomson ::
Ampak a ni po zakonu tako, da morajo bit za uradno uvožene stvari, nujno na voljo servisne storitve (se pravi uradni servis) v Sloveniji al kako je s tem?
Ker malo računice: če firma pošlje na popravilo HDX v garanciji, kar stane 16EUR (predvidevam da gre preko EU dobavitelja), brez zavarovanja pošiljke, kar je malo riziko za firmo, se kajhitro dobiček izgubi, ki je verjetno nekje 15% oz. 30EUR na enoto. No ja, na glas razmišljam, namreč nekemu forumašu bi se splačalo naredit firmo za prodajo HDXov, edino v primeru da se ne ubada za garancijo.
EDIT: kolikor gledam ne gre za d.o.o. ampak za s.p. iz Kopra ki se že nekaj časa ukvarja z obdelavo podatkov...
Ker malo računice: če firma pošlje na popravilo HDX v garanciji, kar stane 16EUR (predvidevam da gre preko EU dobavitelja), brez zavarovanja pošiljke, kar je malo riziko za firmo, se kajhitro dobiček izgubi, ki je verjetno nekje 15% oz. 30EUR na enoto. No ja, na glas razmišljam, namreč nekemu forumašu bi se splačalo naredit firmo za prodajo HDXov, edino v primeru da se ne ubada za garancijo.
EDIT: kolikor gledam ne gre za d.o.o. ampak za s.p. iz Kopra ki se že nekaj časa ukvarja z obdelavo podatkov...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super

LexLuthor ::
Ampak a ni po zakonu tako, da morajo bit za uradno uvožene stvari, nujno na voljo servisne storitve (se pravi uradni servis) v Sloveniji al kako je s tem?
Garancijo lahko nudiš tudi tako, da si sam "serviser" in pošiljaš potem na popravilo. Tistih 16 EUR ni prehudih po mojem, te stvari se ne kkvarijo prav močno.

krneki32 ::
Ni fora v tem da nebi delalo. Dela, pa pol spet ne dela, pa pol spet dela. Vem da bi bila reklamacija najboljša rešitev, samo spet pošiljat v Francijo... Šele dobil sem HDX-a, pa bi mogu bit spet 1 mesec brez...
Edino če odšraufam pa v Francijo pošljem samo tisti čip, kjer je čitalec kartic... samo pol ne morem uporabljat daljinskega upravljalnika... Ah sranje...
Se je še komu pojavila zgornja težava?
Ima kdo kakšne iskušnje s popravljanjem čitalcev kartic?
Najraje bi si kar sam probal zrihtat...
In ja, čitalec prek USB-ja dela. Samo ni to fora.. glih zato sem vzel HDX-a, da mi ne bo treba čitalca posebej v USB vtikat...
In če bi vedel, kje je ta firma Archus, bi šel kar do njih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krneki32 ()

na njihovi strani piše:
"
Smo podjetje iz Kopra, ki smo začeli prvi v Sloveniji ponujati nekaj produktov nove tehnologije, ki so v svetu že zelo aktualne in zanimive. Network Media Tank ali na kratko NMT je sodobna naprava, ki je rezultat razvoja tehnologij medijske zabave v tem desetletju . NMT sledi razvoju nove tehnologije, in ga lahko z ustreznimi firmware-i dodatno nadgradite in na tak način sledite hitremu razvoju in maksimalnim možnostim, ki jih ponuja ta multimedijska naprava.
Smo zastopnik za Popcorn Hour podjetja Syabas in za HDX podjetja HD Digitech.
Pred nami je novo obdobje razvoja zabavne tehnologije.
Uživajte to obdobje z nami.
Podjetje Archus
"
morda pa imajo pogodbo z syabasom in digitechom
e-maila pa res nimajo, očitno se bojijo zasipanja z majli
torej navali narod
LP
"
Smo podjetje iz Kopra, ki smo začeli prvi v Sloveniji ponujati nekaj produktov nove tehnologije, ki so v svetu že zelo aktualne in zanimive. Network Media Tank ali na kratko NMT je sodobna naprava, ki je rezultat razvoja tehnologij medijske zabave v tem desetletju . NMT sledi razvoju nove tehnologije, in ga lahko z ustreznimi firmware-i dodatno nadgradite in na tak način sledite hitremu razvoju in maksimalnim možnostim, ki jih ponuja ta multimedijska naprava.
Smo zastopnik za Popcorn Hour podjetja Syabas in za HDX podjetja HD Digitech.
Pred nami je novo obdobje razvoja zabavne tehnologije.
Uživajte to obdobje z nami.
Podjetje Archus
"
morda pa imajo pogodbo z syabasom in digitechom
e-maila pa res nimajo, očitno se bojijo zasipanja z majli
torej navali narod

LP

Okapi ::
Mah, firma, ki nima niti e-naslova niti tel. številke je meni rahlo sumljiva. Ali kaj mutijo, ali so pa samo nesposobni
O.

O.

USS Liberty ::
njihov mail info@archus.si je napisan v rubriki "pogoji poslovanja --->> koraki nakupa in Izbor artiklov "
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Je že kdo pošiljal HDX-a nazaj v Francijo zaradi reklamacije?
Kakšni so stroški poštnine tja in nazaj?
Kakšni so stroški poštnine tja in nazaj?

zheega ::
Zivjo,
me zanima, ce mi kdo lahko pomaga pri sledecem. Nabavil sem egreat M-31B. Instalacija izgleda precej preprosta, vse ze nalozeno gor. Po priklopu na mrezni kabel ga racunalnik vidi (HDEYESHOT (00-06-DC-43-0D-6D)), vendar nikakor ne morem dostopit do njega. Morda kljucen podatek, OS na PCju je Windows 7, bolj kot na tezavo z NMTjem disi na problem z dodajanjem v mrezo.
Ce ima kdo kaksno idejo, naj prosim javi.
Hvala
me zanima, ce mi kdo lahko pomaga pri sledecem. Nabavil sem egreat M-31B. Instalacija izgleda precej preprosta, vse ze nalozeno gor. Po priklopu na mrezni kabel ga racunalnik vidi (HDEYESHOT (00-06-DC-43-0D-6D)), vendar nikakor ne morem dostopit do njega. Morda kljucen podatek, OS na PCju je Windows 7, bolj kot na tezavo z NMTjem disi na problem z dodajanjem v mrezo.
Hvala

davtro10 ::
Živijo.
Dva tedna nazaj sem kupil HDX 1000 pri Archus-u še preden je bila web stran narejena. Posebej sem nabavil še 1T Eco green od Samsunga in vse skupaj me je prišlo 5€ več kot pa, da bi naročil iz FRA HDX z 1T diskom. Za 5 evrov več pa sem imel napravo v roki že tisti trenutek (sem jo prevzel na Obali, ker sem mobilen med LJ in KP), ko sem jo plačal in čez pol ure že uporabljal. Raje kot čakat iz FRA.
Prodajalec je zelo korekten, redno si dopisujeva glede pomoči pri nastavitvah, priložena navodila so zelo dobrodošla (sploh pa, če želiš vse nastaviti v 10 minutah, ker je neučakanost prevelika :), priložen je CD z nadgradnjami in raznimi nasveti (še posebej uporabno na začetku, ko se še loviš) itd. Glede na to, da je uvoznik mora poskrbeti tudi za garancijo. Kakorkoli, vseeno lažje se obrniti na našega dobavitelja kot pa nekoga iz tujine.
Zelo priporočam.
Dva tedna nazaj sem kupil HDX 1000 pri Archus-u še preden je bila web stran narejena. Posebej sem nabavil še 1T Eco green od Samsunga in vse skupaj me je prišlo 5€ več kot pa, da bi naročil iz FRA HDX z 1T diskom. Za 5 evrov več pa sem imel napravo v roki že tisti trenutek (sem jo prevzel na Obali, ker sem mobilen med LJ in KP), ko sem jo plačal in čez pol ure že uporabljal. Raje kot čakat iz FRA.
Prodajalec je zelo korekten, redno si dopisujeva glede pomoči pri nastavitvah, priložena navodila so zelo dobrodošla (sploh pa, če želiš vse nastaviti v 10 minutah, ker je neučakanost prevelika :), priložen je CD z nadgradnjami in raznimi nasveti (še posebej uporabno na začetku, ko se še loviš) itd. Glede na to, da je uvoznik mora poskrbeti tudi za garancijo. Kakorkoli, vseeno lažje se obrniti na našega dobavitelja kot pa nekoga iz tujine.
Zelo priporočam.

Živijo.
Zelo priporočam.
Kje pa imajo prodajalno?

huelz ::
Za moje pojme se vedno relativno draga zadeva (glede na to, za kolk se prodaja Egreat 31B, 31C je pa se cca 30 eur cenejsi).
Rolan je imel neko akcijo z diskom za E31B se mi zdi.
Sploh pa, kolikor vem, se bo kmalu tudi pri nas dobil popcorn za nizjo ceno kot za 265 eur
edit typo
Rolan je imel neko akcijo z diskom za E31B se mi zdi.
Sploh pa, kolikor vem, se bo kmalu tudi pri nas dobil popcorn za nizjo ceno kot za 265 eur

edit typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huelz ()

All ::
Zivjo,
Hvala
Dela..samo moreš omogočit možnost da se logiraš kot drug uporabnik v nastavitvah omrežja W7..potem pa se logiraš z NMT/1234
Ne priporočam pa uporabe mapiranja diskov, saj boš potem dobil BSOD-e (težava viste in W7) preizkusil sam. Brskanje preko omrežne soseščine pa deluje normalno.

krneki
Imajo samo distribucjsko pisarno v KP. Jaz sem iz Obale tako, da sem kar osebno prevzel.
Imajo samo distribucjsko pisarno v KP. Jaz sem iz Obale tako, da sem kar osebno prevzel.

Fizikalko ::
Kolikor vem, moraš imet inštalirane NMT aplikacije in zagnan Samba server, da mreža deluje tip-top...

Sej zato sprašujem, ker sem tudi sam iz Kopra, bi se oglasil kar pri njih.
Lahko ga naročiš preko spleta pol pa pripiši, da ga boš osebno prevzel. Ne bo težav.

Ne da bi ga nesel na popravilo, samo bi šel tja osebno po kakšen nasvet.
In če bi bilo potrebno bi ga tam pustil na servisu, pod pogojem da nebi tudi oni pošiljali naprej in mi zaračunali poštnino (ker ni bil kuplen pri njih).
Pol ga raje pošljem sam v Francijo in mir. Sam ne vem kakšna je poštnina...
Sicer pa sem včeraj za hec spet vstavil SD kartico v čitalec od HDX-a in čudežno spet dela. Tako da mi zdej res ni več jasno. Da stvar crkne in ne dela več mi je nekako razumljivo, da pa ne dela, pa spet dela, pa spet ne dela, pa spet dela mi je pa čudno...
In če bi bilo potrebno bi ga tam pustil na servisu, pod pogojem da nebi tudi oni pošiljali naprej in mi zaračunali poštnino (ker ni bil kuplen pri njih).
Pol ga raje pošljem sam v Francijo in mir. Sam ne vem kakšna je poštnina...
Sicer pa sem včeraj za hec spet vstavil SD kartico v čitalec od HDX-a in čudežno spet dela. Tako da mi zdej res ni več jasno. Da stvar crkne in ne dela več mi je nekako razumljivo, da pa ne dela, pa spet dela, pa spet ne dela, pa spet dela mi je pa čudno...

krneki32
Meni čitalec tudi ni na začetku delal, pol pa je kar naenkrat začel normalno delat. Sicer pa velja nasvet, da če čitalec ne dela, daj SD kartico notri pa ga ugasni (s stikalom vzadaj) in spet prižgi. Tako naj bi ga spet prepoznal.
Glede na to, da čitalca ne bom verjetno nikoli rabil bom istaknil kabel od čitalca in tako aktiviral zgornji USB, ker mi pride bolj prav. Baje pa lahko na en usb preko USB razdelilca priključiš 3 naprave (torej skupaj 6). Sicer zaželjeno, da ima katera od teh tudi svoje napajanje.
Meni čitalec tudi ni na začetku delal, pol pa je kar naenkrat začel normalno delat. Sicer pa velja nasvet, da če čitalec ne dela, daj SD kartico notri pa ga ugasni (s stikalom vzadaj) in spet prižgi. Tako naj bi ga spet prepoznal.
Glede na to, da čitalca ne bom verjetno nikoli rabil bom istaknil kabel od čitalca in tako aktiviral zgornji USB, ker mi pride bolj prav. Baje pa lahko na en usb preko USB razdelilca priključiš 3 naprave (torej skupaj 6). Sicer zaželjeno, da ima katera od teh tudi svoje napajanje.

plavko61 ::
klik
Cena tega EG-M31C je precej zanimiva. Kakšna je kaj razlika na HDX1000, predvsem glasnost ventilatorja?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: plavko61 ()

madmaxx ::
EG-M31C: Kot kaze oskubljena verzija B-ja:
- HDMI 1.1
- SIGMA SMP8635 in ne 'C' varianta
- ni podpore eSATA
toliko sem nasel tule: http://egreat-indonesia.com/content/eg-...
- HDMI 1.1
- SIGMA SMP8635 in ne 'C' varianta
- ni podpore eSATA
toliko sem nasel tule: http://egreat-indonesia.com/content/eg-...

EG-M31C-u bi naj manjkal tudi DTS.
Zdaj pa je vprašanje če ko morda kasneje FW dodal ali kaj?
Zdaj pa je vprašanje če ko morda kasneje FW dodal ali kaj?

Torej egreat eg-m31b in eg-m31c nima DTS. HDX1000 in PCH a-110 pa imata?
Kar nekaj filmov ima npr. x364_DTS.mkv, zato me malo zanima zadeva.
Kar nekaj filmov ima npr. x364_DTS.mkv, zato me malo zanima zadeva.

http://img101.imageshack.us/my.php?imag...
Nastavitve na mojem egreatu a31b
Zgleda kot da lahko nastaviš kaj daja ven ko dobi not film z DTS.
Če to dela potem ima not DTS dekoder.

XWY ::
To pomeni, da pošlje ven DTS signal, ki ga mora odkodirati tvoj AV reciever. V novih updatih se pričakuje, da bo zmogel to odkodirati tudi NMT (Analog (PCM)).
A kdo slučajno ve kaj jre razlika med opcijama "Digital (RAW)" in "DTS-HD (RAW)"?
A kdo slučajno ve kaj jre razlika med opcijama "Digital (RAW)" in "DTS-HD (RAW)"?
Al pa tud ne?!?

dts donwmix ima zaenkrat samo popcorn a110, za hdx pa je bil obljuljen za konec prejšnega leta a se je zavleklo, sedaj ga obljubljajo za prihodnje tedne.. (na kitajskem je bilo novo leto in za 2, 3 tedne bilo vse zaprto...)
bomo videli....je res nerodno vsak film pretvarjat v dd ampak postopek je hiter, ni kompliciran
lp
bomo videli....je res nerodno vsak film pretvarjat v dd ampak postopek je hiter, ni kompliciran
lp

NeMeBasat` ::
Zdravo!
Tudi sam sem na test vzel HD Media Tank Egreat M-31B nekako mi je uspelo, da mi disk najde in da lahko filme kopiram preko računalnika če ga povežem na USB 2.0...nikakor pa mi ga ne uspe spraviti v mrežo verjetno je težava v tem, da zraven TV nimam kabla ampak sem poskušal z USB ključekom Belkin in še z enim NoName.....torej a bi mi lahko kdo dal kakšen namig s katerim USB ključekom bi mi to uspelo ali kakšna druga rešitev kajti če grem vlečt kabel moram prevrtat pol hiše.....sicer je samo še na testu..nekako se še nisem odločil za nakup ravno zaradi teh težav ker ga ne more (beri ne znam) spraviti v mrežo, da bi lahko prenašal preko nje filme....tudi sam imam težave z filmi, ki so z DTS zvokom....kako bi najlažje spremenil zvok v AC3 ali kateri drugi da bi ga predvajalnik znal predvajati.......ali se na koncu sploh splača...ali bo sploh kdaj možno predvajat z Egregatom DTS zvok.... HVALA za vsakršen namig in pomoč .....
LP B.
Tudi sam sem na test vzel HD Media Tank Egreat M-31B nekako mi je uspelo, da mi disk najde in da lahko filme kopiram preko računalnika če ga povežem na USB 2.0...nikakor pa mi ga ne uspe spraviti v mrežo verjetno je težava v tem, da zraven TV nimam kabla ampak sem poskušal z USB ključekom Belkin in še z enim NoName.....torej a bi mi lahko kdo dal kakšen namig s katerim USB ključekom bi mi to uspelo ali kakšna druga rešitev kajti če grem vlečt kabel moram prevrtat pol hiše.....sicer je samo še na testu..nekako se še nisem odločil za nakup ravno zaradi teh težav ker ga ne more (beri ne znam) spraviti v mrežo, da bi lahko prenašal preko nje filme....tudi sam imam težave z filmi, ki so z DTS zvokom....kako bi najlažje spremenil zvok v AC3 ali kateri drugi da bi ga predvajalnik znal predvajati.......ali se na koncu sploh splača...ali bo sploh kdaj možno predvajat z Egregatom DTS zvok.... HVALA za vsakršen namig in pomoč .....

LP B.
ŠŠto Bager Ne Možže, Ja Lopatom.....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NeMeBasat` ()

Sam razmišljam o neslišni varianti Popcornhour A110 + USB flash 32GB + mrežni disk(mybook 500gb + nas server).
A mora biti za torrent client nujno interni disk ali gre tudi preko usb?
Zamislil sem si tako da bi dawnloadal in predvajal na USB 32GB, arhiviral pa na mrežni disk.
A gre kopiranje preko daljinca?
Se veda bi predvajal datoteke z nižjim bitrate tudi preko mrežnega diska.
Zamislil sem si tako da bi dawnloadal in predvajal na USB 32GB, arhiviral pa na mrežni disk.

XWY ::
Zdravo!
torej a bi mi lahko kdo dal kakšen namig s katerim USB ključekom bi mi to uspelo ali kakšna druga rešitev kajti če grem vlečt kabel moram prevrtat pol hiše....
LP B.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Al pa tud ne?!?

LuGi ::
Spet en ki sprasujes za DTS 2 AC3..nevem ste glupi or sth.. 100x prlepu ze ta link DTS2AC3 > http://www.networkedmediatank.com/showt...

NeMeBasat` ::
XWY najlepša ti hvala...sem že naročil.....
P.S.:
LuGi žal pač nimamo vsi tako visokega IQ kot ti.....žaliti mislim, da ni potrebno, nihče te ne sili, da si prilepil link 101,če si vseh prejšnjih 100 prilepil tako kot tega, ki žal ne deluje potem itak nisem nič zamudil....
P.S.:
LuGi žal pač nimamo vsi tako visokega IQ kot ti.....žaliti mislim, da ni potrebno, nihče te ne sili, da si prilepil link 101,če si vseh prejšnjih 100 prilepil tako kot tega, ki žal ne deluje potem itak nisem nič zamudil....

ŠŠto Bager Ne Možže, Ja Lopatom.....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NeMeBasat` ()

LexLuthor ::
Sam razmišljam o neslišni varianti Popcornhour A110 + USB flash 32GB + mrežni disk(mybook 500gb + nas server).
Žal torrenti ne bodo šli na USB ključek, potrebuješ interni disk. Datotek zaenkrat ni možno premikati z daljincem, to moraš narediti na računalniku. Preko omrežnega diska lahko predvajaš in SD in HD, načeloma ni nobenih težav.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()

LuGi ::
Če nebi bil tako len in pregledal poste oz. vsaj zadnje dve strani bi dobil pravi link http://www.networkedmediatank.com/showt...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

KLICK
Na zgornji povezavi piše da je možno zaganjati torrent tudi iz USB ali mrežni disk.
Torej bom najbrž izpustil USB kjuček in samo mrežni disk.
Na zgornji povezavi piše da je možno zaganjati torrent tudi iz USB ali mrežni disk.
Torej bom najbrž izpustil USB kjuček in samo mrežni disk.

Rabim nasvet.
Včeraj sem v HDX-a vgradil 1TB WD trdi disk (formatiran v ext2) in naredil vse firmware in apps updejte. Do tukaj vse lepo in prav.
Potem sem disk priklopil na router in preko USB-ja na računalnik in si dol potegnu programček Ext2Fsd. Ampak v Visti x64 mi, če imam priklopljenega HDX-a na računalnik, ostalih zunanjih USB pomnilnih naprav ne prepozna (USB ključek, USB disk). Ko odklopim HDX-a iz računalnika in rač. resetiram, mi spet vse ključke in zunanje diske prepozna. Ko spet vklopim HDX-a, spet ne dela...
Kaj naj naredim, da bi imel vse naenkrat? Se to spolh da naredit?
Včeraj sem v HDX-a vgradil 1TB WD trdi disk (formatiran v ext2) in naredil vse firmware in apps updejte. Do tukaj vse lepo in prav.
Potem sem disk priklopil na router in preko USB-ja na računalnik in si dol potegnu programček Ext2Fsd. Ampak v Visti x64 mi, če imam priklopljenega HDX-a na računalnik, ostalih zunanjih USB pomnilnih naprav ne prepozna (USB ključek, USB disk). Ko odklopim HDX-a iz računalnika in rač. resetiram, mi spet vse ključke in zunanje diske prepozna. Ko spet vklopim HDX-a, spet ne dela...
Kaj naj naredim, da bi imel vse naenkrat? Se to spolh da naredit?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krneki32 ()

mrdaco ::
Žal torrenti ne bodo šli na USB ključek, potrebuješ interni disk. Datotek zaenkrat ni možno premikati z daljincem, to moraš narediti na računalniku. Preko omrežnega diska lahko predvajaš in SD in HD, načeloma ni nobenih težav.
Datoteke JE možno kopirat z daljincem, ker to tudi jaz počnem. Namreč vista je znana po počasnem kopiranju in v priemru, če hočem iz USB-ja premaknit film v interni disk, to narediš preko daljinca z tiko "File" nato označiš datoteko, greš na ciljno mesto in jo tam z enako tipko prilepiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 45731 (24337) | xandros |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 60188 (46119) | goby |
» | eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9425 (6685) | Sibirc |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 53461 (45845) | vrossi46 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16104 (8036) | LuGi |