» »

mobitel M4

mobitel M4

jurre ::

po novem mobitel ponuja cetvorcka... mobitelove storitve + siolov trio paket

mobitel M4

kaj mislite?

zee ::

brez veze, ker ne prides nic ceneje skozi, kot ce imas kombinacijo Siol Trio paketa in narocniskega paketa pri Mobitelu.

Ce bi hoteli narediti kaj pametnega, bi morali recimo dati Siol Trio pa mobilno narocnino zraven zastonj ali pa obratno (podobna je praksa v tujini).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

fiction ::

Ni cudno, da je moral Telekom najprej spet postati eno. Kako bi lahko drugace ponujal
storitve locenih hcerinskih podjetij, Mobitela in Siola, skupaj.

Zanimivo pri tem, bi bilo, ce bi Mobitel ponujal flatrate za prenos dolocenih VoIP podatkov.
Potem bi lahko klical oz. sprejemal klice na tvojo domaco stevilko kjerkoli v Sloveniji (po moznosti
po isti ceni). Nekako tako kot m:stik, samo da bi uporabljal Siol SIP server.

Lonsarg ::

UU, sem gledal cenik pa je tole zelo fina zadevca, dobro ni ne vem koliko ceneje kot posebaj, 1 EUR , ampak kar mene zanima je Siol Internet in GSM, torej dve stvari, ki ju že imam, samo grem na center in mi dodelijo 100MB mesečno prenosa zastonj, ter za 1 EUR znižajo naročnino! :D Torej bom prišparal okoli 5 EUR vse skupaj na mesec, ker sem vsake toliko časa uporabljal mobitel internet. V prihodnosti znajo biti te ponudbe še bolj mamljive.

Jan987 ::

Torej grem samo na mobitelov center in lahko vse skupaj združim, kljub temu da imam še veljavno pogodbo na siolu? je možno da se potem spremeni ime naročnika siol interneta ali kar koli drugega ker je internet naročen na drugo ime kot mobilni telefon!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
25846427 (20305) profii
»

Siol bon za 250€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8520288 (12295) -Neverhood-
»

Siol Trio 10Mb / Amis

Oddelek: Omrežja in internet
174791 (4441) alexz
»

SiOL bo podražil telekomunikacijske pakete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9229227 (24927) Dami
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
31037557 (16964) Primoz78

Več podobnih tem