Forum » Mobilne tehnologije » Siol bon za 250€
Siol bon za 250€
BorutO ::
Kje ste vi prišli do tega bona? So vam ga domov poslali? Jaz sem namreč že več kot 5 let siolov naročnik, pa nisem ničesar dobil. Nekdaj je bil navoljo paket kot Trio paket ... in tega sem vzel takrat, od takrat pa nisem nič spreminjal. Kdo kaj ve? Malo berem po netu, pa nikjer nič ne piše kje pridem do njega. Nujno bi ga rabil ... lumia 1020 za 300 eur s tem bonom ... sliši se mamljivo. ;)
BorutO ::
Ok. sem že rešil. Sem klical na siol 080800 in so mi tisti tastari trio paket spremenili v tanovega in zdaj zadevo dobim po pošti. ;)
Matej_K ::
Kolega mi odstopi bon. Predvidevam da če ga grem vnovčit jaz, da moram pri njih podaljšati naročnino, tudi če bi naprimer vzel Lumio 925 + doplačal 35€? S tem mislim da nebi vzel na obroke plačilo telefona?
... .. .
fopi ::
Ko vzameš telefon z uporabo bona moraš podaljšati naročnino pri mobitelu. Torej rabiš bon in podaljšanje naročnine. Boni se prodajajo na bolhi, podaljšanja naročnine malo manj.
Kaj ni res? Za vnovčitev siol bona za nakup mobitela moraš podaljšati naročniško razmerje pri mobitelu. Tako je zagotovo. Če imaš drugačne podatke imaš žal napačne. Sem sam naredil isto.
Potem ti praviš, da lahko vnovčiš bon brez podaljšanja?
Potem verjetno ne vzameš za akcijsko ceno ampak polno?
Žal nisem razumel, kaj si hotel napisati.
Potem verjetno ne vzameš za akcijsko ceno ampak polno?
Žal nisem razumel, kaj si hotel napisati.
erkgheoruugh ::
mihec87 ::
Za pridobit bon moraš vzeti/podaljšati naročnino na siolu
Za vnovčit bon moraš vzeti/podaljšati naročnino na mobitelu..
Bon lahko vnovči gdorkoli ni vezan na osebo oz naročnika ki ga je pridobil..
Za vnovčit bon moraš vzeti/podaljšati naročnino na mobitelu..
Bon lahko vnovči gdorkoli ni vezan na osebo oz naročnika ki ga je pridobil..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Verjetno tako kot vsepovsod se nateguje...
Najbolje je da z prodajalcem bona stopita na mobitel in se opravi/preveri če je bon ok si data roko in mu plačaš bon..Če nima časa za to je tega prodajalca bolje preskočit(čeprav je naslednji dražji)..
Najbolje je da z prodajalcem bona stopita na mobitel in se opravi/preveri če je bon ok si data roko in mu plačaš bon..Če nima časa za to je tega prodajalca bolje preskočit(čeprav je naslednji dražji)..
Jebac18 ::
mihec si si prau ogledal pod podrobnosti na strani tam kot piše cena pod bon ? piše siol kar je čisto zadosti da dobis fon
skyline ::
Jebac18, bralno razumevanje ti dela tezave.
Konkretno za nexus 5:
Akcijska ponudba s SiOL BON-om velja ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za storitve Mobitel za obdobje vezave 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih v zneskih npr: 5,58 EUR (24 mesecev po 5,58 EUR, skupaj 134 EUR), ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve.
Subvencionirana cena je _vedno_ pogojena s sklenitvijo/podaljsanjem vezave.
Konkretno za nexus 5:
Akcijska ponudba s SiOL BON-om velja ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za storitve Mobitel za obdobje vezave 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih v zneskih npr: 5,58 EUR (24 mesecev po 5,58 EUR, skupaj 134 EUR), ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve.
Subvencionirana cena je _vedno_ pogojena s sklenitvijo/podaljsanjem vezave.
Lonsarg ::
Res je, že brez bona se rabiš zavezat, sploh ni bon tisti, ki je vzrok za vezavo pri Mobitelu. Že tako ali tako se moraš, da sploh prideš do subvencionirane cene, bon samo poveča subvencijo za nadaljnih 250EUR.
Tak da v bistvu je resnica, da se moraš edino pri Siolu zavezat za bon dobit. Samo treba je vedit, da bon samo zveča subvencijo in ni absoluten, da bi veljal tudi pri nakupu v prosti prodaji, prosta prodaja ima sicer take zasoljene cene, da ti tudi bon itak ne bi pomagal.
Tak da v bistvu je resnica, da se moraš edino pri Siolu zavezat za bon dobit. Samo treba je vedit, da bon samo zveča subvencijo in ni absoluten, da bi veljal tudi pri nakupu v prosti prodaji, prosta prodaja ima sicer take zasoljene cene, da ti tudi bon itak ne bi pomagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Reaper ::
mihec si si prau ogledal pod podrobnosti na strani tam kot piše cena pod bon ? piše siol kar je čisto zadosti da dobis fon
Jst čist dobr gledam podrobnosti..Ja za pridobitev je dovolj siol, za vnovčit pa ne..Pa tudi pri bajti so dvojni telefoni vzeti na bon(bolha) za sebe sem ga kupil od nekoga ki ga je kupil od drugega ker je mislil isto kot ti(da ne rabi vzet/podaljšat naročnine)...
Res je, že brez bona se rabiš zavezat, sploh ni bon tisti, ki je vzrok za vezavo pri Mobitelu. Že tako ali tako se moraš, da sploh prideš do subvencionirane cene, bon samo poveča subvencijo za nadaljnih 250EUR.
Na bon lahko vzameš samo nekatere fone in vnovčiš lahko samo pri vezavi, pri nakupu v prosti prodaji ne gre unovčit bon..
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
dobro da vem če je res tako da ga dam na bolho
Lahko greš na mobitel/telekom vprašat boš imel info od izdajatelja bona..
ja oprosti se mi je zdelo prelepo samo useeno neumno se mi zdi da se morš 2 x vezat da lohk psloh izkoristis tole zadevo nategovanje d.o.o še dobro da sem še stran od mobitela
Lonsarg ::
Pri Siolu se vežeš in dobiš v zameno bon za 250EUR. Pri Mobitelu pa se veže v zameno za subvencijo, ki je ponavadi okoli 100EUR, čeprav zelo variira od Mobitela do mobitela.
Tako da to o nategovanju malce premisli. Jaz sem se pri raznih operaterjih kot je Amis in Tušmobil zavezal za dve leti pri vsakem za precej manj denarja, tale akcija je dejansko cenovno ZELO huda, to da se da Bone preprodajat je že skoraj neverjetno. Tak da glede na vse natega z strani Mobitela, ki smo jih bili deležni tole niti slučajno ne spada v to kategorijo.
Tako da to o nategovanju malce premisli. Jaz sem se pri raznih operaterjih kot je Amis in Tušmobil zavezal za dve leti pri vsakem za precej manj denarja, tale akcija je dejansko cenovno ZELO huda, to da se da Bone preprodajat je že skoraj neverjetno. Tak da glede na vse natega z strani Mobitela, ki smo jih bili deležni tole niti slučajno ne spada v to kategorijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
M-XXXX ::
Če imaš siol tako ali tako imaš vsaj nekaj od tega-greš po fon na mobitel ali bon zdilaš za cca 150eur in daš v žep...
Nexus 5 vzameš itak paket ter daš bon pa 134eur..
Nexus 5 vzameš itak paket ter daš bon pa 134eur..
mxxxx a ti ne razums da se mors vezat se na paket in normalen paket pri mobitel je 20 eur na mesec nismo usi miljonarji sori
PrimozR ::
A hočeš reči da sploh ne uporabljaš mobitela? Če je normalni paket 20 € na mesec, imaš že itak normalni paket za 20 € na mesec, pa če si vezan ali pa ne. Kaj imajo tukaj veze milijonarji?
VIP58 ::
Men se tole zdi čist ugodno: za Nexus 5 dal bon (če narediš vezavo siol za dve leti dobiš bon za 250€ + 5 mesecev brez naročnine še 5 x 46€).
Za telefon plačam 24x 5.58€, od tu naprej se pa že da zračunat...
Aja, še to, pri mobitelu že več kot 15 let, pri siolu enih 8 let, pa niti nimam neke želje da bi kaj spreminjal.
Za telefon plačam 24x 5.58€, od tu naprej se pa že da zračunat...
Aja, še to, pri mobitelu že več kot 15 let, pri siolu enih 8 let, pa niti nimam neke želje da bi kaj spreminjal.
Too much of everything is just enough.
KuhaR ::
Veljavnost vseh bonov je podaljšana do konca marca. Cena Nexusa 5 spuščena na 24x4.58EUR(z bonom je cena 110 EUR, best buy). Dobil bon preko bolhe za 100EUR skupaj 220EUR. Zakon.
210EUR. Napaka v prejšnem postu.
210EUR. Napaka v prejšnem postu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KuhaR ()
mxxxx a ti ne razums da se mors vezat se na paket in normalen paket pri mobitel je 20 eur na mesec nismo usi miljonarji sori
Odvisno paketi se začnejo pri 13eur(itak 250) res da ni enot na viška... Za take telefone ne bo nikjer ceneje...
Seveda imaš bob itd..sam telefona tam ne boš dobil za tak denar..
-Neverhood- ::
jaz bi tudi kupil bon 250 če ga kdo proda ali podari...
kje pa piše do kdaj je akcija?
kje pa piše do kdaj je akcija?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 12629 (6604) | Heisenberg |
» | Kateri telefon za cca 220€Oddelek: Kaj kupiti | 1555 (1398) | Tomson |
» | Sim karticaOddelek: Mobilne tehnologije | 3208 (2726) | fantasycamp |
» | Xperia SP, Optimus G, Lumia 920Oddelek: Mobilne tehnologije | 8693 (7703) | tomzzi |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8031 (7283) | koyotee |