» »

Nfs:most wanted ali nfs:carbon

Nfs:most wanted ali nfs:carbon

iLichu ::

Ker je boljši in zakaj?
  • polepsal: Tilen ()

Zimavc ::

Jest sm NFS MW obrnu in ni kaka posebnost.Carbon se m pa samo špilal in kakšne posebne razlike. Oba se nemoreta primirjat z RBR-jem. Ker oba nista tolk realistična kot RBR. Ker v njem avto lahko obdelaš tako, da še za na odpad ni. V obeh NFS se pa komaj kakšna praska pozna.
To so moja opažanja. Lako se tudi motim.

lp

iLichu ::

kera igra je RBR ???

Klemzz ::

Zimavc ::

Ne prav nič se ne motiš. Sam če češ doživet taprav občutek RBR-ja morš špilet na volan.

Klemzz ::

Sem igrau ko je vn pršou :) tipke so preveč krute :)

vbknez ::

Richard burns al pa NFS sta čist različna špila. Sicer se malce 8-O da igrate malce stare špile, ampak vaša glava vaš svet.
Kakorkoli, NFS so arcade carboon in MW pa sta še češnja na arcadni torti. Če nimaš volana igraj NFS, saj simulacije rallya ne moreš igrat s tipkovnico. Že tu ti pove vse o igri. Če je špil možen igranja brez računlaniških pomagal ,s tipkovnico je čista arcada, kaj šele da imaš s tipkovnico boljše rezultate kot z volanom.
Ampak da se vrnem prvotnemu vprašanju.
MW je veliko boljša, o tem se lahko prepričaš pri ocenah ki jih je dobil MW v primerjavi z carbonom. Carbon je pa bil sam narejen tulk da so mel neki za izdat. Okolica je prekrita s temo, avto bolj ko ličiš grši so, carer mode je kratek, prosto fozakanje pa ni več v ospredju saj te špil ne prisili v to( enako tudi pri MW). Grafika sicer ni slaba pri obeh, zvok vendar tudi ne igralnost pri MW je veliko boljša, temu pripomorejo tudi policisti
( +60% arcadnosti), ki so veliko bolj pogosti in v odspredju kot pri carbonu. Zato je igralnost tudi boljša kot pri carbonu.
Ampak če ste že zagriženi igralci starih špilov, pa poskusite s kkšnim NFS: porsche, za tiste bolj arcadne pa odlični HOT PURSUIT 2 .

El Nino ::

Meni je tudi bolj všeč MW kot Carbon. Carbon je nesramno kratek, ''zelo realen''(pod fajn poudarjenimi narekovaji), o čemer priča tudi dejstvo, da je v mestu nonstop noč in da nikoli ne vidiš pešca na pločniku (nekaj izmed miljon cvetk). Avti mi ne dopadejo, ravno tako igralnost dosti slabša kot pri MW. Sicer pa sam arcad dosti ne igram, raje vozim RBR na mojem zguljenem logitechovem volanu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
55553895 (17910) Sandi1987
»

Dobra Rally igra?

474678 (3643) opeter
»

DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )

15816250 (8512) TechBeats
»

Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38129473 (16849) Sandi1987
»

Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )

13311318 (6347) mzidy

Več podobnih tem