» »

Richard Burns Rally je med nami

Richard Burns Rally je med nami

«
1
2 3

Romčy ::

Upam da bo res dober

borinho ::

Ja že mal gledam za volan, baje je kr hud, se bo colinmcrap pomojem kr poslovu

Romčy ::

Ta rally je nekaj neverjetnega. Totalen realizem, tako da vikendski driverji se kar poslovite pa še naprej nabijajte collina ki je proti temu igračka za klince. Tle se komaj navadiš vozit avto z 300 konji , ko prideš v ovinek moraš spustit gas ,potem ga pa pohodit in te lepo vleče skozi ovinek. Fantje so se res potrudli v vsaki malenkosti, končno bo prišu volan do izraza ki naredi igro res pravo simulacijo. Vožnja z pogledom iz avta je fenomenalna pravi užitek, kot da si res v bolidu. Škoda da ni igranja preko neta mi bo pa dala igra dosti užitkov tudi brez tega ker rabiš res precej časa da postaneš pravi pilot. SVAKA JIM ČAST zdaj komaj vidim kašen ŠČIŠ je bil in je Collin. Mislim da se bo tudi Collin osebno zamislu za kako sranje daja svoje ime.

Raw ::

Je ze 2 dni 'med nami'.
Je pa res treba z volanom/pedali vozt. Tipkovnica odpade. Sicer se da s tapkanjem in pri pospesevanju prej saltnes v visjo brzino ampak to ni to. Kr zajeban spil. kul.
I am what I am and I do what I can

bond007 ::

ufff... pomoje najbolsi reli do sedaj... super uglavnem. Bo treba volan nabavt. Kdo ve zaka me na vsake 20 minut vrze iz igre? ZAKONN!!!

Bramac ^^ ::

Kje se da dobit DEMO ? :)

Thanatos ::

ne obstaja, razen za ps2

Bramac ^^ ::

aha.. gledal sem na strani pa je 4.september izdaja za PS2 & Xbox..

Kdaj pa izide za naše PCje?

Zgodovina sprememb…

meacho ::

Je že!

Thanatos ::

za konzole je ze od julija, za pc je pa ravno izsla

nero ::

Men ne dela. Imam pa ta zadnje nvidijine drivrerje, directX 9c in winXP SP2 naložen.



Ve kdo v čem je problem?

Romčy ::

Mora ti delat če je z igro vse v redu. Premalo si povedal tako na blef je težko govorit. Fantje ki so delali ta rally se res spoznajo na te stvari. Takšen realizem nisem še vidu v nobeni igri. Vsaka najmanjša napaka te stane, pač kot v pravem avtu kjer tudi ne moreš vozit in skakat istočasno. Treba je bit skoncentriran na vsako stvar, luknjo na cesti, most .... The best

bond007 ::

Se strinjam.. popolnoma .. zakon špil.. Sam ene proge sploh ne morš sfolgat z tipkovnco.. že un advanced practice sm se kr namatru da sm naredu. Ampak če kdo prehiti burnsa v richard burns chalange ... zadn stage... pa vozi s tipkovnco... mu dam za pivo!. Je nemogoče pomoje...

Romčy ::

Za ta špil MORAŠ imet volan in vsaj jaz najbolj uživam z pogledom iz avta ker ti da neverjeten, neverjeten občutek kot da si res v avtu, k temu pripada še zvok 5.1 in povem vam uni ki jue naredu ta špil ga kušnem na rt. V avtu tudi bolj čutiš hitrost, ker drugače se ti zdi da sploh ne gre hitro. Vsi smo navajeni na hitrost Collina kateri je odpuščal napake če si prletel v ovinek. Francija 1 stage je fantastičen, počasi že lovim Burnsa ki ima menda če se prav spomnem 2.48, jaz sem prevozu v 2.56. Rabiš pa res ful vaj ker realizem seka. Ful časa sem tudi porabu za si naštelat volan in pa pedale še posebaj zavoro da ne blokira ker drugače greš samo ravno na ovinku. Sem vedu da bo ta rally dober ampak da bo tako sekal si pa res nisem mislu. V vsako potankost so se spustili, nastavitev je nenormalno full in vse ful vplivajo na vožnjo. Spustite malo pritisk v gumah na pesku in avto bo precej bolje držal, seveda pa ne preveč. Upam da bodo pri Jokerju ali PC formatu spisali kak vodič po nastavitvah in kaj kej pomeni ker ta špil si to definitivno zasluži. A je kdo že opazu kje če so kake kode za odklenit druge avte, prog sem že kar nekaj odklenu. Pa povejte kaj rezultate, ko boste dovolj izvežbani da bo za objavo, sam sem neštetokrat prevozu francijo.:P

Tilen ::

Res noro. ! Se pa strinjam, Richard Burns Rally + Keyboard = NO GO ! >:D

Igra mi dela tekoce na 1200x1024 high detail, okoli 40 FPS. Karta SE ni navita, samo odklenjena. Tako da, bo potem performance se obljsi. Komaj cakam zalmancka ;)

Rally pa res seka. Kako pa kaj dela na drugih kartah? In na kaksnih nastavitvah?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

killah bee ::

ne vem no PODN, kje vam je kle simulacija, cccccccccccc, grafika:\ bljak,

vodljivost, kot pred 10 leti na video avtomatih,

tko da ne vem no, če bi tapru reki da je špil bedn, pol bi večina bila istega mnenja, tko pa:\


še vedno tuki ne vidim nobene simulacije
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695

bond007 ::

heh.. ne gre a :D . Ni glih colin tole veš... Ne se sekirat... PM mi.. pa lahk grema kdaj colina prek neta...:D

Men dela tekoče na 1024*768 na ti4200... več niti nisem probal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bond007 ()

borchi ::

kje se da kupit richard burns rally v sloveniji?
l'jga

mloncar ::

Se strinjam.. popolnoma .. zakon špil.. Sam ene proge sploh ne morš sfolgat z tipkovnco.. že un advanced practice sm se kr namatru da sm naredu. Ampak če kdo prehiti burnsa v richard burns chalange ... zadn stage... pa vozi s tipkovnco... mu dam za pivo!. Je nemogoče pomoje...


ko dobim demo, ga bom prehitu :) pa de ne boš pol na pivo pozabu
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO

borchi ::

don't try this at home...

... if you don't have richard burns rally game ;-)
l'jga

Romčy ::

killah bee očitno ti res ne veš kaj se pravi nardit res pravi rally. Collin je igračka, mislim da je uspel samo zato ker ni blo nobene pametne rally igre. Tisti ki se hočejo res naučit vozit in pokazat da so res pravi piloti so zagotovo imeli nasmeh do ušes ko so vsaj malo obvladali avto. Občutek je res fenomenalen. Upam da bojo zdaj ko so vidli tole Codemastersi vsaj malo popravli njihov crap v 2006 . Vsaj neke strvari ker so boli glava.

muren ::

Pozdrav !
A mogoče kdo pozna Rally Masters?? Stara igra sicer, ampak ima vsaj bicikle okrogle pa fizika je dost boljša :P .
Jest ne vem, kaj fantje v CodeMastersu delajo porkamadona!!Avto se obnaša kot poleno po cesti. Od 1. in 2. dela (za tiste cajte je biu kr dobr rally)
pa velja za najboljšo simulacijo :'( KONČNO se je najdu en k jim bo sprašil zadnjice hehee!! Sem za RBRally !!

Romčy ::

Ja sem vozu tudi rally masters in je bil takrat res cool, no saj še zdaj ni za odpis še posebaj mi je bla všeč multiplayer ki sem ga lahko vozu takrat še z modemom 56.

killah bee ::

hehe sem mal provociru:D :D :D ,da vidim odzive:P


špil res seka , me pa mot nekaj stvari v njem, recimo pri replayu, se gume ne obračajo8-O , ko zavijaš, pa pri vožnji, ko hočeš zaviti-počasna vožnja, se avto obrača kot da bi imel obračalni radij 50m8-O ,recimo kohočeš it počasi v ovinek ga ne spelješ, no pa še kaj bi se našlo,

drgač pa špil rocks:D


aha dela mi pa z 60 fps, vse na največ, razen resolucija 1024x768:D , no sej ni čudn, ker grafika ni glih nevem kaj, je pa dobra(recimo drevesa so 2d in tko naprej)
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695

Alexius Heristalski ::

Hja, Codemastersu se pozna, da Colin ne nastopa več v WRC-ju ... :D;)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Romčy ::

Killah v nastavitvah lahko vse spremeniš, grafika se mi pa zdi full dobra.

muren ::

Ja, ja - dobil smo simulacijo rallya (kar je blo prej so arkadne traparije za 13-letnike :D ). Jementi - sm veliko pa marsikaj prevozu z volanom - ampak RBRally je pa zaj.... in to je DOBRO !! Že v rally school sm delu pizdarije, ampak na koncu je bil Mr. Burns zadovoljen:\ .
Kdor bo tole vozu bo vidu kolk je treba "delat" da narediš en soliden cajt (sploh je pa cela umetnost, da prpelješ do konca :D ..
Sm pa razočaran :( ker mi špil ne laufa lepo (beri - premalo fps) na Athlonu 2100+, Ti4200, 512rama

zaenkrat LP !

Tilen ::

in ti se cudis ali kako?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

ripmork ::

hm...nisem še probal,bom pa zagotovo...sej verjamem da že marsikdo tukaj na forumu vozi avto,samo za boga svetega povejte mi kako vi veste da je to najboljša simulacija Rally-a od vseh? Ste mar že sedeli v pravem rally avtu-po možnosti Subaruju?:\

Pa dobro,kolikor vidim poste so se vtaknili v najmanjše podrobnosti kar se vožnje tiče-in to je seveda pohvalno,toda naj vas ne zavede visoka težavnost v občutek realizma,ker to nista ista pojma.

btw:slike iz špila so lepe,so pa avti lepše modelirani v colinu.

muren ::

Ja - najboljša simulacija že zato, ker CMR to NI, ker vse ostalo to tudi NI ! Ti pa tudi rally school dosti pove in pa replay, kjer vidš fizko avta - ki pa mislm da ni ravno slaba...Kot vem je Richard B. precej pomagal z nasveti (ki so bili pomoje res koristni pri realizmu).. Poleg tega je tudi zvok zelo na nivoju, kjer pri vseh ostalih nekako NI !;) Je pa dejstvo, da bi za kakšno "realno" simulacijo česarkoli rabili super računalo, kjer bi procesiralo še miljardo drugih malenkosti, ki so prisotne v real lajfu :).

bond007 ::

Francija 1 stage je fantastičen, počasi že lovim Burnsa ki ima menda če se prav spomnem 2.48, jaz sem prevozu v 2.56.


Jap se strinjam.. sm jst tut mal vozu.. in tu je rezultat :D

Vozim pa s tipkovnico. Če gdo hoče replay, naj pove 8-)

boštjan ::

jaz mam pa majhen problem in sicer,ko dodelim gumbe za levo in desno mi avto ne gre v nobeno smer,steering pa samo v desno deluje.Mogoče sem ga kje zabiksal?

bond007 ::

@bostjan: Isti problem sem mel jst... če furaš z tipkovnco ne dodeljevat nič pod "stering" ... tam pust prazn.. Zdej pa ko si že neki dal, pejt en meni nazaj, pa dej reset controls to default, al neki takiga :D . Pomoje je tist za volan opcija al pa neki opcija ... uglavnem tam nč dodeljevat tipk. Sej maš naprej za dodelit tipke ... za levo pa za desno,..

boštjan ::

ej,hvala,zrihtano

G-man ::

A še komu napiše invalid fingerprint pri zagonu igre?

T(he) Boss ::

Mene samo ven mece, med treningom oz. solo voznje.

ripmork ::

dej povejte mi malo kaki je občutek hitrosti...mal sem bral review-e po netu in ga po stopnji realizma primerjajo z gpl,feeling med vožnjo pa je malodane grozljiv,vsaj če gre verjeti opisovalcem...tole se sliši dosti bolje kot sem domneval:)

skyline ::

jep. filing hitrosti je res gut. jest etape 'Cote'd Arbroz' (al kva ze je) ne upam vec pelat...>:D res me je strah po uni ravnini.:\

cmr5 bo sam za 'group B' avte vozt ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: skyline ()

.smidge. ::

mal sem bral review-e po netu in ga po stopnji realizma primerjajo z gpl

ROFLMAO 8-O
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

ripmork ::

kaj za vraga means ROFLMAO:\

a kdo ve kdaj pride demo ven? Na blackhole motosports obljubljajo da bo kmalu..

.smidge. ::

Pomeni da od rbr fizika ne doseze gpl

IMHO;)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

iskra ::

Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

OrlyTM ::

tale spil pa gladko seka u nulo!!! cist hudo! :) pa men ze CMR ni bil svoh :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

mloncar ::

jst sm tut dons burnsa dobu (bond007 hvala), pa ga morem zelo pohvalit! edin volan mi manjka :D
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO

tropinovec ::

G-man, tudi meni je pisalo invalid fingerprint.
naredi tole:
pojdi v direktorij igre in poženi setup. bat - nato se bo igra odpakirala, preglej nove mapice, ki so nastale, ker moraš pred zagonom še nekaj narediti, pa ne smem napisati kaj.>:D , če ne boš našel oz. vedel kaj storiti mi pošlji mail, pa ti bom napisal, katero malenkost si pozabil ...:))

kilergas ::

Najcevja beda pr igri da so vsi soundi od avtov eni in isti,.al je fico al tank,the same shit.Pa a se tud vam dogaja da uni varnostniki se vcasih prepozno umikajo od ceste proc, da ga le na polno zgazis in poslednje zgubis 10 s.Al sm jst enostavno prehiter ?:D

Caligula ::

Xpand rally-demo-ma ful hudo grafiko-avtomobili, nebo,.. kdo probu?

OrlyTM ::

caligula .. bomo pocekiral ... drugac pa, po dveh dneh volaniziranja z RBR, se vedno cist navdusen pa precej jezn nase, ker sm lame :D :D :D

zajeban spil u nulo ... bomo pa se treniral, ni kej :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

RC14 ::

Caligula: ja Xpand rally je res hud ja.Grafika super,pa posnetke lahka shraniš,noro.

Caligula kako pa tebi dela xpand rally,a ti teče gladko- Men ta xpand rally ne teče gladko, okrog 25-40 FPS, pa se mi zdi full čudno mam pa radeona 9800pro na XT frekvencah, pa bartona 2500 navitga na 3200+ in 512rama?? Ne vem v čem je fora al je tko zahtavna ta igrca al mene ka j..... pa tud vseen je, a dam na low al pa na high quality. ;( . Seveda brez FSAA in AF. Se opravičujem ker sem to že vprašal v temi pod to igro,ampak ni nihče odgovoril.

Lp

Caligula ::

Jaz ga nimam pr seb instaliranga. Trenutno druge igre igram. Brat ga ma na Intelu 2.8@3.4 pa Radeonu 9800 PRO nenavitmu pa ful tekoce laufa vse. Ful. Nisem gledal kok FPSjev samo ful lepo tekoce.

Po mojem mas kej razstelan.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobra Rally igra?

Oddelek: Igre
474350 (3315) opeter
»

Rally Simulacija - How hard can it be?

Oddelek: Igre
333111 (1525) Decorator75
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210448 (6704) frenk
»

NFS-U2 in podo0bne dirke - par začetniških vprašanj...

Oddelek: Igre
61393 (1305) Thanatos
»

Colin 4 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1408512 (5691) PrimozR

Več podobnih tem