Forum » Omrežja in internet » AIR bo le zaživel
AIR bo le zaživel
Soprano ::
Jaz sem slišal, da TV v prihodnje bo kodiran (čisto vsi programi), ni pa še znano natančno kdaj. Za vsak primer je pametno imeti to dejstvo v mislih, ko/če se gre v lasten nakup kakšnih nobel STB-jev. Ario namreč uporablja proprietary kodirno rešitev Globtel-a, ki ni standardizirana oz. zanjo ni na voljo CI vmesnika.
@kraner: če bi bili vsi naročniki takšni z najbližjimi sosedi 100m stran, verjetno res ne bi kodirali =)
@kraner: če bi bili vsi naročniki takšni z najbližjimi sosedi 100m stran, verjetno res ne bi kodirali =)
e-marko ::
Predvidevamo lahko, da vseeno večina verjetno bo takšnih kot jih je opisal kraner. Pri nas je namreč ista situacija. Zakaj za vraga bi drugače nekdo za isto rešitev plačeval več pri Ariu, če lahko izbira med t2, siol, amis...
LP
LP
...somebody, somewhere...
PaJo ::
Kodiranje vseh kanalov se mi zdi malo glupo, sploh ker že sedaj je preveč teh STB okoli tv in tega se človek poizkuša rešit in novi tv z vgrajenim dvbt in po možnosti dvbc rešuje kar dosti. Tako da jaz predlagam, da kar lepo pustite tako kakor je, da bi pa na vaseh, kjer se bo ario po večini uporabljal, samo storitev uporabljala več kakor 1 sama hiša, pa skoraj ne verjamem, ker je koksalni kabel potem že predolg in bi stvar bolj kakor ne crkovala. Tako da moj predlog je da lepo pustite tako kakor je in bomo prav vsi veseli
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
raners ::
Kljub vsemu pa bi lahko vseeno uvedli kartice (PCMCIA), ki bi odkodirale kanale za odrasle itd.
Tudi ni slaba ideja, magari za neko malo doplačilo za posamezno kartico.
T4dej ::
Dandanes se itaq gre še samo za denar in kako bi komu kaj omejevali. Kot je bilo že rečeno, koaksialc do soseda lahko kvečjemu pride prav v res strnjenih naseljih, oziroma v mestih. Tam pa ima folk že itaq preveč ostalih ponudnikov in mu je itaq vseeno za ario.
Ko slišim za neke mogoče omejitve mi kar dvigne pritisk, ker bi nekaj že omejevali, pa še tega niso porihtali, da bi delalo tako kot mora.
Naj mi prosim še kdo potrdi, da obstajajo iste napake pri njih.
Pa začnimo z podnapisi, nekje so, nekje jih je treba prosit, da se pojavijo.
EPG - zadeva, ki je, pa ni..vsaj v slovenščini ji ne uspe ničesar..
Kar določeni programi, pri katerih nimaš dovoljenja za ogled...( trenutno TvPika, GolicaTv, NetTv..pa še se najde)
Ne me narobe razumet, vem, da je to začetek, pa da so še poporodne težave, samo ne razmišljat že na začetku o omejitvah, če pa še osnovnega ni poštimanega.
Če bi pa radi še kaj več zaslužili z uporabniki, pa bi morali mogoče dodati še kakšne nove storitve...recimo Videoteka, snemalnik...
Kar pa močno pogrešam pri vsej zadevi že od samega začetka pa je to, da nimajo nekega svojega uradnega foruma ali določenega dela spletne strani za obvestila, nasvete, tehnično podporo, izmenjav mnenj, v glavem za dvosmerno komunikacijo.
Je res, da se da vse uredit preko e-maila, vendar, ne verjamem da jim je res všeč, če vedno na ena in ista vprašanja odgovarjajo, namesto da bi to kar nekam zapisali.
No toliko z moje strani, zdaj sem si dal duška, bom vsaj mirno spal;=))
Ko slišim za neke mogoče omejitve mi kar dvigne pritisk, ker bi nekaj že omejevali, pa še tega niso porihtali, da bi delalo tako kot mora.
Naj mi prosim še kdo potrdi, da obstajajo iste napake pri njih.
Pa začnimo z podnapisi, nekje so, nekje jih je treba prosit, da se pojavijo.
EPG - zadeva, ki je, pa ni..vsaj v slovenščini ji ne uspe ničesar..
Kar določeni programi, pri katerih nimaš dovoljenja za ogled...( trenutno TvPika, GolicaTv, NetTv..pa še se najde)
Ne me narobe razumet, vem, da je to začetek, pa da so še poporodne težave, samo ne razmišljat že na začetku o omejitvah, če pa še osnovnega ni poštimanega.
Če bi pa radi še kaj več zaslužili z uporabniki, pa bi morali mogoče dodati še kakšne nove storitve...recimo Videoteka, snemalnik...
Kar pa močno pogrešam pri vsej zadevi že od samega začetka pa je to, da nimajo nekega svojega uradnega foruma ali določenega dela spletne strani za obvestila, nasvete, tehnično podporo, izmenjav mnenj, v glavem za dvosmerno komunikacijo.
Je res, da se da vse uredit preko e-maila, vendar, ne verjamem da jim je res všeč, če vedno na ena in ista vprašanja odgovarjajo, namesto da bi to kar nekam zapisali.
No toliko z moje strani, zdaj sem si dal duška, bom vsaj mirno spal;=))
Kukius ::
T4dej predpostavljam da si na Ariu, ker si doma nekje bogu za hrbtom in si imel prvič možnost povohat broadband internet in digitalno sliko z domačo programsko shemo od doma, ni tako? Problem ti pa predstavlja, ker si moral nekajkrat resetirat sprejmnik?
Da ti internet ne bi deloval brez problemov, da nimaš kvalitetne slike, bi razumel, da je problem, ampak to, da je potrebno kdaj vgasnit sprejemnik?
Sem sicer povezan z Ario in Globtelom, ampak kot uporabnik se resnično nimam kaj za pritoževat. Sistem deluje BP in težav v primerjavi z ostalimi ponudniki ni nič kaj več, kvečjemu manj.
P.S. Če pa odneseš tvoj sprejemnik na Ario in ti nadgradijo novo verzijo SW, pa tudi teh pomanjklivosti ne bo več:)
Da ti internet ne bi deloval brez problemov, da nimaš kvalitetne slike, bi razumel, da je problem, ampak to, da je potrebno kdaj vgasnit sprejemnik?
Sem sicer povezan z Ario in Globtelom, ampak kot uporabnik se resnično nimam kaj za pritoževat. Sistem deluje BP in težav v primerjavi z ostalimi ponudniki ni nič kaj več, kvečjemu manj.
P.S. Če pa odneseš tvoj sprejemnik na Ario in ti nadgradijo novo verzijo SW, pa tudi teh pomanjklivosti ne bo več:)
Thunder wave ::
Kako pa veš da se da sprejemnik nadgradit? Če se res da, škoda da tega ne objavijo na svoji spletni strani, ker verjetno do zdaj skoraj nihče ni vedel da je novi SW zunaj in da lahko sprejemnik nadgradimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thunder wave ()
kronik ::
Tak je, ko kmetu ponudiš prst. Hoče celo roko!! Če komu kaj ni prav, naj zamenja ponudnika
Kako pa veš da se da sprejemnik nadgradit? Če se res da, škoda da tega ne objavijo na svoji spletni strani, ker verjetno do zdaj skoraj nihče ni vedel da je novi SW zunaj in da lahko sprejemnik nadgradimo.
Od prihodnjega tedna bo nov SW na voljo za Ario in ne vidim razloga, da ga ne bi ponudili tudi uporabnikom, ki še imajo sprejemnike s starim SW. Žal pa drugače ne bo šlo, kot da se prinese sprejemnik na Ario in počaka nekaj minut na nadgradnjo.
SW testiram tudi sam od doma in so vse naštete pomanjkljivosti odpravljene.
Kukius
Ne se razburjat. Da sem na Ariu je evidentno, da pa nimam druge možnosti povezave, pa se ne bi strinjal. Sicer pa je to vseeno, kaj lahko imam. Vzel sem pač Ario, in če podam kakšno pripombo, ne vem, a jo je to tak težko sprejet?
Sploh, če si povezan z omenjenimi podjetji, bi bil na tvojem mestu vesel povratne informacije, da bi potem kvaliteto storitev lahko še izboljšali.
No, kot vidiš, je le problem v komunikaciji. V kolikor bi bilo kje možno že dobit informacije, da odpravljate omenjene probleme, ki so v tem novem SW že popravljene, tega mojega posta sigurno ne bi bilo.
Če še tega foruma ne bi prebiral, potem sploh ne bi vedel, da obstaja nov SW. To bi bilo potrebno uredit.
Toliko v razmislek.
P.S.
Da ne bo pomote, omenjeno storitev podpiram, je dobrodošla in sem bil "boter" kar nekaj novim naročnikom.
Ne se razburjat. Da sem na Ariu je evidentno, da pa nimam druge možnosti povezave, pa se ne bi strinjal. Sicer pa je to vseeno, kaj lahko imam. Vzel sem pač Ario, in če podam kakšno pripombo, ne vem, a jo je to tak težko sprejet?
Sploh, če si povezan z omenjenimi podjetji, bi bil na tvojem mestu vesel povratne informacije, da bi potem kvaliteto storitev lahko še izboljšali.
No, kot vidiš, je le problem v komunikaciji. V kolikor bi bilo kje možno že dobit informacije, da odpravljate omenjene probleme, ki so v tem novem SW že popravljene, tega mojega posta sigurno ne bi bilo.
Če še tega foruma ne bi prebiral, potem sploh ne bi vedel, da obstaja nov SW. To bi bilo potrebno uredit.
Toliko v razmislek.
P.S.
Da ne bo pomote, omenjeno storitev podpiram, je dobrodošla in sem bil "boter" kar nekaj novim naročnikom.
Kronik
V kolikor plačam za celo roko, zakaj bi hotel samo prst? :)
Sicer pa, če bi bili sami takšni kot si ti, potem se verjetno ne bi rabili z novim SW ubadat.
Toliko...
V kolikor plačam za celo roko, zakaj bi hotel samo prst? :)
Sicer pa, če bi bili sami takšni kot si ti, potem se verjetno ne bi rabili z novim SW ubadat.
Toliko...
icek ::
Kot je povedal Kukius, bo novi firmware na voljo predvidoma naslednji teden. Takrat sem imel v planu tudi napisat tukaj na forumu.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
T4dej
V AIR je bilo vloženih 5 let razvojnega dela in je edinstven produkt takšne vrste v svetovnem merilu. Od ideje do izvedbe je plod štajerskega izvora. Obseg je ogromen, od uporabniške antene, modulatorjev, frekvenčnih pretvornikov, bazne postaje, antenskega sklopa, kodirnega sistema... Na kar ni vpliva, je kabelski modem in sprejemnik, ki je serijski, ima le dodano naše kodiranje. Tako je odvisnost od SW opreme proizvajalca. Alergični smo pač na kritike, na katere nimamo vpliva in je dejansko nepomemben faktor glede na zahtevnost ostalih sklopov, ki delujejo brez problemov in so tehnično veliko zahtevnejši.
Povsod se pojavljajo le kritike, uporabnikov, ki bi napisali, da so končno dobili možnost in da imajo delujoč sistem pa praktično ni:)
V AIR je bilo vloženih 5 let razvojnega dela in je edinstven produkt takšne vrste v svetovnem merilu. Od ideje do izvedbe je plod štajerskega izvora. Obseg je ogromen, od uporabniške antene, modulatorjev, frekvenčnih pretvornikov, bazne postaje, antenskega sklopa, kodirnega sistema... Na kar ni vpliva, je kabelski modem in sprejemnik, ki je serijski, ima le dodano naše kodiranje. Tako je odvisnost od SW opreme proizvajalca. Alergični smo pač na kritike, na katere nimamo vpliva in je dejansko nepomemben faktor glede na zahtevnost ostalih sklopov, ki delujejo brez problemov in so tehnično veliko zahtevnejši.
Povsod se pojavljajo le kritike, uporabnikov, ki bi napisali, da so končno dobili možnost in da imajo delujoč sistem pa praktično ni:)
In takih ni malo.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Kukius
Da pa ne boš rekel, da samo kritiziram, pa lahko z veseljem potrdim, da sem vesel tega sistema, da sem ga dolgo čakal, ker me je zanimalo, kako to sploh deluje, da sem zaradi njega presedlal že pred časom iz Siola na Amis, ker sem pričakoval, da bo to Amis tržil. Da sem bil vsako leto razočaran, ker se je vse skupaj zavleklo...
Nikoli nisem zatrdil, da nisem zadovoljen uporabnik tega sistema, ker drugače ga ne bi še naprej priporočal.
Dodal sem pač določene kritike, ki jih je pač potrebno znat sprejemat. Saj me ne bi niti toliko motilo, ko pa so bile te napake glede na cel sistem, pa res malenkostne.
Kot sem že dejal, vse kar sem povedal, je bilo z namenom izboljšanja storitev, približanja storitev uporabniku, komunikaciji.
In še najmanj kar si želim je, da bi se tukaj spuščal v konflikte na osebni ravni zaradi air storitev.
Pa brez zamere.
Tadej
Da pa ne boš rekel, da samo kritiziram, pa lahko z veseljem potrdim, da sem vesel tega sistema, da sem ga dolgo čakal, ker me je zanimalo, kako to sploh deluje, da sem zaradi njega presedlal že pred časom iz Siola na Amis, ker sem pričakoval, da bo to Amis tržil. Da sem bil vsako leto razočaran, ker se je vse skupaj zavleklo...
Nikoli nisem zatrdil, da nisem zadovoljen uporabnik tega sistema, ker drugače ga ne bi še naprej priporočal.
Dodal sem pač določene kritike, ki jih je pač potrebno znat sprejemat. Saj me ne bi niti toliko motilo, ko pa so bile te napake glede na cel sistem, pa res malenkostne.
Kot sem že dejal, vse kar sem povedal, je bilo z namenom izboljšanja storitev, približanja storitev uporabniku, komunikaciji.
In še najmanj kar si želim je, da bi se tukaj spuščal v konflikte na osebni ravni zaradi air storitev.
Pa brez zamere.
Tadej
xdejvid ::
Lep pozdrav,
moram povedati, da sem eden tistih uporabnikov, ki sem končno dobil možnost širokopasovnega interneta in sistem zdaj v treh dneh deluje BP. Sem celo na razdalji več kot 30 km in moram povedati, da sem trenutno zadovoljna stranka.
Aleluja za ARIO
moram povedati, da sem eden tistih uporabnikov, ki sem končno dobil možnost širokopasovnega interneta in sistem zdaj v treh dneh deluje BP. Sem celo na razdalji več kot 30 km in moram povedati, da sem trenutno zadovoljna stranka.
Aleluja za ARIO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xdejvid ()
Christian ::
Alo! Jaz pravim tak,da ario je super...vendar res pa je da še težave so in so bile...se pa vedno bolj popravlja... sem pa vseeno zelo zadovoljen...aja glede podnapisov pa je res ful s.r.a.n.j.e ... ker res malokdaj delujejo ko bi morali...pa mislim da bodo tudi to porihtali. Lep dan vsem skupaj!
Zanima me ali je novi SW že na voljo? Sem pisal na Ario pa mi niso nič odgovorili.
SW za STBoxe bo v tem tednu na voljo Ario-u, točno kdaj bo vedel Icek, ko zaključi z vsemi testiranji.
Hvala vsem za razumevanje in spodbudo, upam da bodo sedaj še te napake na sprejemnik odpravljene in res ne bo več razloga za slabo voljo:)
Testiranje je načeloma zaključeno. V pripravi je vse potrebno za tehnično izvedbo nadgradnje na Ariu.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Antihero ::
Lep pozdrav!
Sem uporabnik Aria že dober mesec in do sedaj ni bilo nobenih težav. Danes pa sem namesto nekega starega amisovega receiverja dobil novega AIR-ovega in tukaj so se začele težave. Na vseh kanalih mi piše da nimam dovoljenja in to na obeh televizorjih, internet dela normalno. Aja, pa še to: tehnična pomoč preko telefona je samo do 17. ure, potem je po mailu (čakam na odgovor že od 18. ure). Upam da mi bo kdo tukaj znal odpraviti težavo. Hvala!
Sem uporabnik Aria že dober mesec in do sedaj ni bilo nobenih težav. Danes pa sem namesto nekega starega amisovega receiverja dobil novega AIR-ovega in tukaj so se začele težave. Na vseh kanalih mi piše da nimam dovoljenja in to na obeh televizorjih, internet dela normalno. Aja, pa še to: tehnična pomoč preko telefona je samo do 17. ure, potem je po mailu (čakam na odgovor že od 18. ure). Upam da mi bo kdo tukaj znal odpraviti težavo. Hvala!
Antihero, povej mi serijsko številko (meni/STB info/system info).
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
1100508 / Saj je začelo samo od sebe delat (oba receiverja), tak da ne vem v čem je bla finta. Drugače pa mi še vedno ne dela NG HD, piše da nimam dovoljenja. Pa zanima me še kaka je razlika v sliki, če priklopiš namesto z činči z scartom. Hvala
pepy72 ::
icek!!!!
Lahko napišeš kakšne izboljšave prinaša novi SW, da vem, če se mi splača mosit STB-je (2x) na nadgradnjo?
Ali bo adgradnja hitra, al bo potrebno čakat in se naročit!!!
L.P.
Pepy
P.S.
Pa še za vse tiste, ki samo kritizirajo - ARIO je za nas, ki nimamo optik in drugih kablov pri bajtah in smo na hribih Slovenskih Goric "ZAKON!!!!" - UPAM LE, DA BODO DODALI ŠE KAK TV KANAL IN DA JIH NE BO SAMO 70!!!!
Lahko napišeš kakšne izboljšave prinaša novi SW, da vem, če se mi splača mosit STB-je (2x) na nadgradnjo?
L.P.
Pepy
P.S.
Pa še za vse tiste, ki samo kritizirajo - ARIO je za nas, ki nimamo optik in drugih kablov pri bajtah in smo na hribih Slovenskih Goric "ZAKON!!!!" - UPAM LE, DA BODO DODALI ŠE KAK TV KANAL IN DA JIH NE BO SAMO 70!!!!
pepy72 ::
Lep pozdrav!
Ario uporabljam že od 03.11.2008 (pol leta) IN TO BREZ VSAKIHG TEŽAV! TUDI OBČASNE NAPAKE, KI SE POJAVIJO, KAR JE RAZUMLJIVO ZA NOVE SISTEME, PRI ARIU PO OBVESTILU IN PROŠNJI ODPRAVIJO HITRO IN UČINKOVITO!!!!
1100508 / Saj je začelo samo od sebe delat (oba receiverja), tak da ne vem v čem je bla finta. Drugače pa mi še vedno ne dela NG HD, piše da nimam dovoljenja. Pa zanima me še kaka je razlika v sliki, če priklopiš namesto z činči z scartom. Hvala
Najbolje, da probaš in sam vidiš.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
icek!!!!
L.P.
Pepy
P.S.
Nadgradnja traja nekaj minut. Mogoče se lahko zgodi, da jih bo več tam, tako da vseeno boljše, če pokličeš.
Izboljšave:
- šumniki v EPG
- delujoči podnapisi
- hitrejši auto scan
- premikanje shranjenih TV programov
- stabilnejši descrambler
- še nekaj manjših popravkov
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: icek ()
Lep pozdrav!
Ario uporabljam že od 03.11.2008 (pol leta) IN TO BREZ VSAKIHG TEŽAV! TUDI OBČASNE NAPAKE, KI SE POJAVIJO, KAR JE RAZUMLJIVO ZA NOVE SISTEME, PRI ARIU PO OBVESTILU IN PROŠNJI ODPRAVIJO HITRO IN UČINKOVITO!!!!
Super pepy72, odlično. Čestitam da si že pol leta naročnik, pa hvala za pomoč.
Soprano ::
NG HD je zaklenjen za vse - Ario ga ima v shemi za interna testiranja.
Tudi če ti ga odklenejo, ti nič ne pomaga, saj nimaš HD set-top-boxa..
NG HD ni zaklenjen, rabiš samo mpeg4 sprejemnik, kar ario sprejemnik ni, je namreč samo mpeg2.
Drugače pa kar se tiče Ario storitve je stvar zakon, sploh na deželi, kjer druga ni na voljo ampak to še ne pomeni, da si ne zaslužite na čase tudi kakšno kritiko. Drugače pa bi res bilo fajn, če za nadgradnjo sprejemnikov daste kakšno obvestilo ali kaj podobnega. Pa tudi mogoče daljši telefon support ne bi bil slab.
Drugače pa navijam za to, da boste storitev lahko še v naprej ponujali in osrečevali veliko količino ljudi.
Drugače pa kar se tiče Ario storitve je stvar zakon, sploh na deželi, kjer druga ni na voljo ampak to še ne pomeni, da si ne zaslužite na čase tudi kakšno kritiko. Drugače pa bi res bilo fajn, če za nadgradnjo sprejemnikov daste kakšno obvestilo ali kaj podobnega. Pa tudi mogoče daljši telefon support ne bi bil slab.
Drugače pa navijam za to, da boste storitev lahko še v naprej ponujali in osrečevali veliko količino ljudi.
Točno to kar je PaJo povedal.
Zakaj pa ne gre nadgradit sprejemnika od doma? Ker funkcija za nadgraditev programa v meniju je, ampak zahteva neko kodo.
Zakaj pa ne gre nadgradit sprejemnika od doma? Ker funkcija za nadgraditev programa v meniju je, ampak zahteva neko kodo.
xdejvid ::
za ario TV se uporablja dvb-t ali dvb-c sprejemnik? pri dvb-t sprejemniku poišče vse programe na eni frekvenci oziroma na enem kanalu?
Pajo
Kritike so dobrodošle.. Ločiti je potrebno proizvajalca opreme- Globtel, in ponudnika storitev, ki je Ario. Na komunikacijo s strankami Globtel nima vpliva. Tudi prehitevamo dogodke, saj uradno Ario od Globtela še ni prejel SW, prejel naj bi ga šele v tem tednu, predpostavljam, da bodo stranke tudi obvestili o možnosti nadgradnje. SW v sprejemnikih zadeva tako Globtel in kot kaže bodo z novim SW napake odpravljene. Btw, Icek in jaz sva zaposlena na Globtelu.
Antihero
Ne, sprejemniki se ne dajo nadgradit na daljavo.
Xdejvid
Uporabljamo DVB-T.
Kritike so dobrodošle.. Ločiti je potrebno proizvajalca opreme- Globtel, in ponudnika storitev, ki je Ario. Na komunikacijo s strankami Globtel nima vpliva. Tudi prehitevamo dogodke, saj uradno Ario od Globtela še ni prejel SW, prejel naj bi ga šele v tem tednu, predpostavljam, da bodo stranke tudi obvestili o možnosti nadgradnje. SW v sprejemnikih zadeva tako Globtel in kot kaže bodo z novim SW napake odpravljene. Btw, Icek in jaz sva zaposlena na Globtelu.
Antihero
Ne, sprejemniki se ne dajo nadgradit na daljavo.
Xdejvid
Uporabljamo DVB-T.
Lesar12 ::
Pozdravljeni.
Vprašanje sem naslovil tudi na Ario, vendar v treh tednih nisem dobil odgovora. Uporabljam Ario trio. Že od začetka se mi pojavlja ena zadeva, ki me malo moti. Ko prestavljam med TV programi me pogosto pozove, da moram vpisat geslo. Nimam zaklenjenega nobenega programa. Pogosto in pri vseh programih moram vpisovat geslo 0000, da lahko odprem nek program. To je zelo moteče. Sprašujem, če se da to kje nastavit, da ne bilo treba vpisovati gesel. Drugače pa sem zelo zadovoljen z ostalimi storitvami.
Še ena stvar. Dal sem si prenesti staro tel. številko, vendar sedaj ne morem več spremljati stanja pogovorov in stroškov preko interneta.
Hvala in lep pozdrav.
Vprašanje sem naslovil tudi na Ario, vendar v treh tednih nisem dobil odgovora. Uporabljam Ario trio. Že od začetka se mi pojavlja ena zadeva, ki me malo moti. Ko prestavljam med TV programi me pogosto pozove, da moram vpisat geslo. Nimam zaklenjenega nobenega programa. Pogosto in pri vseh programih moram vpisovat geslo 0000, da lahko odprem nek program. To je zelo moteče. Sprašujem, če se da to kje nastavit, da ne bilo treba vpisovati gesel. Drugače pa sem zelo zadovoljen z ostalimi storitvami.
Še ena stvar. Dal sem si prenesti staro tel. številko, vendar sedaj ne morem več spremljati stanja pogovorov in stroškov preko interneta.
Hvala in lep pozdrav.
Lesar12 ::
Hvala za odgovor, čeprav mi je čudno, da po 2 mesecih zamenjujejo STB-je. Me bodo sami našli, ali moram kaj sprožiti?
mico28 ::
nazaj ga boš morav nesti na ario, da ti ga zamenjajo za njihovega, zamenjujejo jih pa zato po 2 mesecih, ker koliko vem so jim zaloge pošle, in tisti ki so naročili 3tv, ko so jim prišli priklopit je polek prinesel samo 1 set top box, ostala 2 pa si moral si iti iskat na ario ko so zaloge prispele.
lp
lp
Pozdravljeni prijatelji! Imam eno težavo pri Ariu in sem jo opazil prvič ta ponedeljek. Tv deluje brezhibno,imam pa težavo z internetom. Kar naenkrat med brskanjem se vse skupaj ustavi,lučke na modemu začnejo utripat in potem je to to da več ne deluje ne internet in ne telefon. Potem izklopim modem ali resetiram in se spet poveže za kratek čas,potem pa spet konec. To se mi dogaja zdaj že tri dni in vedno dopoldan. Res zanimivo kaj bi to lahko bilo. Zdaj trenutno deluje in mislim da se ob večerah ta napaka ne pojavlja. Se komu dogaja isto? Ali bi morda kaj vedel? Morda bi lahko bilo kaj z kabelskim modemom narobe? Nisem pa še klical na ario. Bodite lepo in hudo dobro se imejte.
Se pravi da je težava pri ariu? Si že klical kaj gor? Poročaj kaj se dogaja. Je že kdo hodil nadgrajevat STBje? LP
Zlatko1 ::
Tudi sam bi pohvalil Ario, saj je pravi blagoslov za nas, ki nismo v mestu doma.
Tudi sprejemnik se mi zdi zelo lep na oko in ne izgleda tako low cost, kot pri T2. Tako, da mi ne pokvari izgleda, ko stoji poleg mojega Harmanna V7.1!
Samo delovanje je ok in tako kot treba zanima pa me samo če Ario razmišlja kaj o MPEG-4 sistemu?
Sam bi namreč z veseljem raje imel MPEG-4 sprejemnik, pa četudi bi moral doplačati za njega, ker pa verjetno sprejemniki niso serijski mi niti HD sprejemnik iz Technomarketa nič ne koristi. Predvidevam?
Tudi sprejemnik se mi zdi zelo lep na oko in ne izgleda tako low cost, kot pri T2. Tako, da mi ne pokvari izgleda, ko stoji poleg mojega Harmanna V7.1!
Samo delovanje je ok in tako kot treba zanima pa me samo če Ario razmišlja kaj o MPEG-4 sistemu?
Sam bi namreč z veseljem raje imel MPEG-4 sprejemnik, pa četudi bi moral doplačati za njega, ker pa verjetno sprejemniki niso serijski mi niti HD sprejemnik iz Technomarketa nič ne koristi. Predvidevam?
HD mpeg4 dvb-t sprejemnik ti koristi, gledat ne boš mogel xxx in ostalih zaklenjenih kanalov, ostalo deluje komot, tudi NG HD boš potem lahko gledal.)
Zlatko1 ::
Hvala za odgovor, samo jaz bi rad gledal vse zaklenjene kanale. Tudi XXX :).
Mislil sem, če ima Ario namen v prihodnosti zadevo spravit na HD, kamor bi pač še dodatne programe vključili, ki so v HD. Torej, da bi tudi imel kak HD XXX kodiran kanal.
Mislil sem, če ima Ario namen v prihodnosti zadevo spravit na HD, kamor bi pač še dodatne programe vključili, ki so v HD. Torej, da bi tudi imel kak HD XXX kodiran kanal.
Thunder wave ::
Christian se jim poslal mail vendar še ni odgovora. Takoj, ko ga dobim poročam.
P.S. Trenutno je povezava stabilna.
P.S. Trenutno je povezava stabilna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thunder wave ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ario ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15751 (3458) | markasaso12 |
» | Izkop novega telefonskega priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 9041 (8050) | Topix |
» | uTorrent problem na ARIO (počasen prenos)Oddelek: Omrežja in internet | 2292 (1887) | 34054 |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31293 (19913) | Marko86 |
» | ARIO TV in Sony TV?Oddelek: Zvok in slika | 1793 (1542) | PaJo |