Forum » Zvok in slika » Filme mi predvaja črno-belo
Filme mi predvaja črno-belo
SashaCom ::
Lep pozdrav!
Imam težavo, ki je nikakor ne uspem odpravit, in sicer film ki sem ga želel predvajat mi ga je pri prvih dveh zagonih zagnalo v barvah, ko sem ga pa tretjič zagnal pa je bil črno-bel in od takrat se mi vsi filmi predvajajo črno-belo! Film sem predvajal z NERO Media in pa tudi z ostalimi playerji(WMP,BSplayer, VLC)!Težavo sem skušal rešit z odstranitvijo in ponovno namestitvijo kodekov(različnih), poizkusil sem tudi VLC Player, ki bi naj bil eden izmed boljših...
Uporabljam pa Visto Ultimate 32-bit!
Če je imel kdo podobno težavo in jo je uspel kakorkoli rešit brez ponovne namestitve OS-a, bi ga prosil če mi lahko pomaga!
Hvala!
Imam težavo, ki je nikakor ne uspem odpravit, in sicer film ki sem ga želel predvajat mi ga je pri prvih dveh zagonih zagnalo v barvah, ko sem ga pa tretjič zagnal pa je bil črno-bel in od takrat se mi vsi filmi predvajajo črno-belo! Film sem predvajal z NERO Media in pa tudi z ostalimi playerji(WMP,BSplayer, VLC)!Težavo sem skušal rešit z odstranitvijo in ponovno namestitvijo kodekov(različnih), poizkusil sem tudi VLC Player, ki bi naj bil eden izmed boljših...
Uporabljam pa Visto Ultimate 32-bit!
Če je imel kdo podobno težavo in jo je uspel kakorkoli rešit brez ponovne namestitve OS-a, bi ga prosil če mi lahko pomaga!
Hvala!
It's not bad being small fish if you're PIRANHA!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
solatko ::
Helios - Domžale, majo farbe kolikor hočeš - lahko pa tudi malo kontakte pregledaš, priklop napajanja, driverje..... Pa kakšen kodek bo treba verjetno instalirat. Stestiraj rame....
StratOS ::
Hm, solatkotov predlog bi najprej predlagal predvsem kontakte in povezava med grafično in monitorjem.
Probaj s kakšno drugo grafično, če so seveda kodeki za film/e ustrezni in driverji za grafično ok.
Probaj s kakšno drugo grafično, če so seveda kodeki za film/e ustrezni in driverji za grafično ok.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Dobro res je da nisn napisal, ampak vse razen filmov je v barvi
solatko ::
kodeki in nastavitve v ccc, pa še to - pri nekaterih gk najnovejši gonilniki ne delajo najbolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
karafeka ::
Še enkrat probi tista dva filma gledat, ki sta bila v barvah. Še sta še vedno, potem nimaš kodekov za ostale filme, če pa sta črnobela, ti je pa nekaj crknalo :).
OK, ker nisn vedel kaj bi več naredil sem naložil najnovejše gonilnike za grafo in voila vsi filmi se mi s5 predvajajo v barvi, hvala vsem ki ste mi pomagali oz. skušali pomagati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584708 (24037) | Dominator |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59288 (14436) | BaRtMaN |
» | problem bs playerOddelek: Zvok in slika | 1213 (1008) | jan01 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12603 (10458) | Jst |
» | Katere kodekeOddelek: Zvok in slika | 847 (847) | ender |