» »

Filme mi predvaja črno-belo

Filme mi predvaja črno-belo

SashaCom ::

Lep pozdrav!

Imam težavo, ki je nikakor ne uspem odpravit, in sicer film ki sem ga želel predvajat mi ga je pri prvih dveh zagonih zagnalo v barvah, ko sem ga pa tretjič zagnal pa je bil črno-bel in od takrat se mi vsi filmi predvajajo črno-belo! Film sem predvajal z NERO Media in pa tudi z ostalimi playerji(WMP,BSplayer, VLC)!Težavo sem skušal rešit z odstranitvijo in ponovno namestitvijo kodekov(različnih), poizkusil sem tudi VLC Player, ki bi naj bil eden izmed boljših...
Uporabljam pa Visto Ultimate 32-bit!

Če je imel kdo podobno težavo in jo je uspel kakorkoli rešit brez ponovne namestitve OS-a, bi ga prosil če mi lahko pomaga!
Hvala!
It's not bad being small fish if you're PIRANHA!

solatko ::

Helios - Domžale, majo farbe kolikor hočeš - lahko pa tudi malo kontakte pregledaš, priklop napajanja, driverje..... Pa kakšen kodek bo treba verjetno instalirat. Stestiraj rame....

StratOS ::

Hm, solatkotov predlog bi najprej predlagal predvsem kontakte in povezava med grafično in monitorjem.
Probaj s kakšno drugo grafično, če so seveda kodeki za film/e ustrezni in driverji za grafično ok.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

nbicek ::

Ali si poskusil FFDShow kodek?

jan01 ::

Grafična je?->novi gonilniki za grafično

Dobro res je da nisn napisal, ampak vse razen filmov je v barvi:D

solatko ::

kodeki in nastavitve v ccc, pa še to - pri nekaterih gk najnovejši gonilniki ne delajo najbolje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

karafeka ::

Še enkrat probi tista dva filma gledat, ki sta bila v barvah. Še sta še vedno, potem nimaš kodekov za ostale filme, če pa sta črnobela, ti je pa nekaj crknalo :).

OK, ker nisn vedel kaj bi več naredil sem naložil najnovejše gonilnike za grafo in voila vsi filmi se mi s5 predvajajo v barvi, hvala vsem ki ste mi pomagali oz. skušali pomagati:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584708 (24037) Dominator
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

21159288 (14436) BaRtMaN
»

problem bs player

131213 (1008) jan01
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412603 (10458) Jst
»

Katere kodeke