Forum » Kaj kupiti » "Novinec" prosi za nasvet
"Novinec" prosi za nasvet
ahil ::
Pozdravljeni vsi skupaj!
Jaz sem se določil izkoristiti novoletne popuste in na hitro nabaviti nov TV še do konca leta. Prebral sem kar nekaj postov in ker sem popoln laik na tem področju, bi vseeno prosil še za nasvet, kaj kupiti (lahko je plazma ali LCD):
1. Oddaljenost na kateri se bo TV gledal : cca. 3,5-4 m - kakšne je optimalna diagonala za to razdaljo?
2. Predvsem se bo gledal TV program (T-2 kabelska) in kakšen film preko DVD/Divx
3. Tv bi rad uporabljal občasno tudi kot računalniški monitor
4. cena do 1000 EUR
Prodajalec v Big bangu mi je predlagal LG32LT75?
Prosim še za vaše mnenje, saj opažam, da nekateri odlično poznate te zadeve.
Za odgovore se vam zahvaljujem in vam vsem želim srečno v letu 2008 in da bi cene čim bolj padale :).
Uroš
Jaz sem se določil izkoristiti novoletne popuste in na hitro nabaviti nov TV še do konca leta. Prebral sem kar nekaj postov in ker sem popoln laik na tem področju, bi vseeno prosil še za nasvet, kaj kupiti (lahko je plazma ali LCD):
1. Oddaljenost na kateri se bo TV gledal : cca. 3,5-4 m - kakšne je optimalna diagonala za to razdaljo?
2. Predvsem se bo gledal TV program (T-2 kabelska) in kakšen film preko DVD/Divx
3. Tv bi rad uporabljal občasno tudi kot računalniški monitor
4. cena do 1000 EUR
Prodajalec v Big bangu mi je predlagal LG32LT75?
Prosim še za vaše mnenje, saj opažam, da nekateri odlično poznate te zadeve.
Za odgovore se vam zahvaljujem in vam vsem želim srečno v letu 2008 in da bi cene čim bolj padale :).
Uroš
eVro ::
Jaz ti predlagam:
Toshiba 42" LCD C3500P
ali
Sony 40" LCD KDL-40S3000
V Mediamarketu jih dobiš po evropskih cenah in oba sta super TVja. To je moj predlog pač...
Bigbang je drag pa 32" je že kar velika stvar, ampak zakaj če lahko uživaš ob 37"+.
Vsekakor si za ta denar izberi Sony ali Toshiba (poleg Philipsa so to tri vodilne firme trenutno). LG, Samsung in Sharp so nekako na drugem mestu. Spet samo moje mnenje.
Toshiba 42" LCD C3500P
ali
Sony 40" LCD KDL-40S3000
V Mediamarketu jih dobiš po evropskih cenah in oba sta super TVja. To je moj predlog pač...
Bigbang je drag pa 32" je že kar velika stvar, ampak zakaj če lahko uživaš ob 37"+.
Vsekakor si za ta denar izberi Sony ali Toshiba (poleg Philipsa so to tri vodilne firme trenutno). LG, Samsung in Sharp so nekako na drugem mestu. Spet samo moje mnenje.
toplakd ::
Sicer za to že obstaja tema.
Jaz mam zgoraj omenjeno toshibo, in sem zelo zadovoljen z njo. Uporabljam jo za SD Tv, Xbox (stari), pa kot računalniški monitor na resoluciji 1360x768.
Kupil sem pa v Mediamarket.si
Jaz mam zgoraj omenjeno toshibo, in sem zelo zadovoljen z njo. Uporabljam jo za SD Tv, Xbox (stari), pa kot računalniški monitor na resoluciji 1360x768.
Kupil sem pa v Mediamarket.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toplakd ()
ahil ::
Danes sem v Merkurju gledal TVje in moram priznati, da S0NY ni imel nič kaj dobre slike, npr. Toshiba je bila precej boljša in tudi Philips5322. Prodajalec mi je rekel, da zaradi tovarniških nastavitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1200557 (424928) | antonija |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 70084 (56216) | seljo |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 119063 (36050) | Kovalchuk |
» | Kateri LCD TV (srednje velikosti)?Oddelek: Kaj kupiti | 2559 (2124) | forummaster |
» | Kateri LCD TV?Oddelek: Kaj kupiti | 2449 (2449) | Calligula |