Forum » Na cesti » Avtocesta Lj-Mb Pocivalisce Polskava
Avtocesta Lj-Mb Pocivalisce Polskava
BigWhale ::
Zakaj hudica je bil promet preusmerjen iz avtoceste preko pocivalisca? Na pocivaliscu pa mrgolelo policajev. In nekaj novinarjev?
krneki0001 ::
Ta teden in še naslednji je vseslovenska akcija pihanja na frulico zaradi alkoliziranih voznikov in prav je tako. Vožnja avtomobila in alkohol nebi smela it skupaj.
Da bi zaradi martinovanja ze ob pol desetih zvecer ustvarili bottleneck na avtocesti in povzrocili kilometrsko kolono? Zaprta sta bila oba pasova na avtocesti in promet usmerjen na pocivalisce. Videl sem kakih 30 policajev vsaj pet policijskih avtov... Zaradi martinovanja?
No ja, mogoce. Prometa sicer niso ustavljali ali kakorkoli preverjali, vsaj takrat ne, ko sem se jaz tam mimo peljal.
No ja, mogoce. Prometa sicer niso ustavljali ali kakorkoli preverjali, vsaj takrat ne, ko sem se jaz tam mimo peljal.
dolenska ::
tut na otočcu na stari cesti je mrgolelo policajev. mislim da je bilo 6 avtomobilov, sm mislu da imajo piknik....
Alexius Heristalski ::
Na počivališču so dobili nove krofe, zato je bilo toliko policajev. Ti so jasno navalili nanje (kateri policaj pa ne bi?) in da bi kljub temu lahko nadzorovali promet, so ga preusmerili preko počivališča. Tako.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Highlag ::
A ne delajo nekaj podobnega tudi Avstrijski policaji?
Pač temeljita kontrola prometa.
Pač temeljita kontrola prometa.
Never trust a computer you can't throw out a window
Modri dirkač ::
Ko bo schengen bo tega še veliko več.
Temeljita policijska in carinska kontrola, tko kot v Avstriji.
Temeljita policijska in carinska kontrola, tko kot v Avstriji.
Everybody lies!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Modri dirkač ()
fosil ::
Sem doživel tako zadevo v Nemčiji. Ob 23h zvečer na avtocesti iz Munchna. Pihal so vsi po spisku. Ja pa bilo to času v Oktoberfesta
Čist pravilno, bi bilo treba še več takih akcij.
Čist pravilno, bi bilo treba še več takih akcij.
Tako je!
Zorro ::
Deja vu in to že parkrat pred cestninsko postajo Log na poti proti Primorski. Kot kaže se boste tudi Štajerci morali počasi navaditi na to. Očitno so vas do sedaj ujčkali kot dojenčke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
sniffo ::
avstrijci, recimo, na tak način tehtajo vozila. Tovorna seveda. In brez množice policajev.
Ted ::
Verjetno voznik v takem primeru lahko pričakuje nižjo cestnino? Počivališče je dolgo cca. kilometer, ergo nižja cestnina za en kilometer (5 centov).
Mah...
St@jler ::
Ja avstrijci imajo tudi tak sistem za preverjanje vinjet. Sicer ne ustavljalo ampak teče promet počasi čez počivališče in čekirajo okna
T(he) Boss ::
Na pocivaliscu Polskava so te stvari kar pogoste (v obe smeri). Glede na to, da ponoci redno srecujem avtomobile, ki zelo tezko drzijo ravno linijo na pasu, se mi zdijo taksne kontrole kar pravilne.
Jaz se ze kakih pet let vozim sem in tja dvakrat na dan prakticno, pa sem prvic videl to. Ni glih tako zelo pogosto... :)
No, tokrat sem se peljal mimo in me iz mnozice policajev ni nihce povohal, prav tako ni so pogledali nekaj avto pred menoj, kolikor se je pac videlo naprej.
No, tokrat sem se peljal mimo in me iz mnozice policajev ni nihce povohal, prav tako ni so pogledali nekaj avto pred menoj, kolikor se je pac videlo naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policijske kontrole na cesti dandanes (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8078 (6072) | jype |
⊘ | Iščem osebo preko registrske tabliceOddelek: Loža | 27079 (19348) | matic123 |
» | Zakaj se ne izloča tovornih vozil iz prometa, če je sneg? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15566 (14038) | r3dkv1c4 |
» | Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 38774 (24682) | moowy123 |