Forum » Kaj kupiti » Gericom Mediabox
Gericom Mediabox
frajer1 ::
http://www.hofer.si/si/html/offers/2827...
http://microsites.pearl.de/video.php?vi...
Od danes na voljo v Hoferju. A je ta zadeva kej good?
Trenutno mam še CRT TV, v kratkem bom pa na enga HD ready LCD-ja prešaltal.
Naveden video rekorder imam, sam upam, da je ta mediabox boljša kvaliteta posnetega signala iz TV? Pa še zapečeš ga loh na DVD prek PC-ja. Ker bi 320 GB disk uporabljal tudi kot zunanji disk, kadar je moj že pol od DL. :)
Edino nima pa HDMI izhoda, pa me zanima a ga sploh rabim za snemanje signala SD in predvajanje na HD ready TV?
http://microsites.pearl.de/video.php?vi...
Od danes na voljo v Hoferju. A je ta zadeva kej good?
Trenutno mam še CRT TV, v kratkem bom pa na enga HD ready LCD-ja prešaltal.
Naveden video rekorder imam, sam upam, da je ta mediabox boljša kvaliteta posnetega signala iz TV? Pa še zapečeš ga loh na DVD prek PC-ja. Ker bi 320 GB disk uporabljal tudi kot zunanji disk, kadar je moj že pol od DL. :)
Edino nima pa HDMI izhoda, pa me zanima a ga sploh rabim za snemanje signala SD in predvajanje na HD ready TV?
- spremenil: frajer1 ()
ranulokniv ::
Škatla na tej strani
je verjetno ena od variant Hoferjeve ponudbe, vsaj sodeč po slikah je zunanjost identična.Moti me sledeče
PAL signal ima 720*576(če se ne motim) in po mojem mnenju izgubiš nekaj kvalitete. Posnetek pa je sigurno boljši od VHS. Je pa Hofer v ponedeljek štartal po vsej Evropi s prodajo te škatle, glej stran od Gericoma.
je verjetno ena od variant Hoferjeve ponudbe, vsaj sodeč po slikah je zunanjost identična.Moti me sledeče
Video Record supports two kinds of video frequency size:VGA(640*480) and QVGA(320*240), and provides a 'high', 'medium' and 'low' compression ratio.
PAL signal ima 720*576(če se ne motim) in po mojem mnenju izgubiš nekaj kvalitete. Posnetek pa je sigurno boljši od VHS. Je pa Hofer v ponedeljek štartal po vsej Evropi s prodajo te škatle, glej stran od Gericoma.
TylerDurden ::
Kako hudiča pa sformatiraš zadevo, če podpira fat32, ima kapaciteto 320Gb ter prepoznava do 4 particije. A niso neke omejtive na velikost fat32 particije?
Let\'s make some soap ...
OmegaBlue ::
So ja, 2TB kar je več kot dovolj za tako škatlo pomojem ;)
(Je pa filesize omejen na 4GB)
(Je pa filesize omejen na 4GB)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
krunohrelic ::
LP
Jaz imam tak disk in sem zadovoljen z njim razen z 3 zadevami to so prosim če imam gdo kak predlog
Problem je v temu ki mi ne predvaja sub, txt,... predvaja mi samo končnice .STR to je en problem kako ga rešit če imam samo podnapise z sub končnicami????
Drugo vprašanje zakaj mi noče kazati Č, Ž, ŠUMNIKOV a ima gdo mogoče kake driverje ali kaj bi se dalo tu naredit.
In še tretje podnapisi so tako majhni da moram bit 1m od televizije da jih lahko preberem z daljincem jih nikakor ne morem povečti a je kak program ali kaj podobnega da jih povečam???
Hvala vam za odgovore in LP
Jaz imam tak disk in sem zadovoljen z njim razen z 3 zadevami to so prosim če imam gdo kak predlog
Problem je v temu ki mi ne predvaja sub, txt,... predvaja mi samo končnice .STR to je en problem kako ga rešit če imam samo podnapise z sub končnicami????
Drugo vprašanje zakaj mi noče kazati Č, Ž, ŠUMNIKOV a ima gdo mogoče kake driverje ali kaj bi se dalo tu naredit.
In še tretje podnapisi so tako majhni da moram bit 1m od televizije da jih lahko preberem z daljincem jih nikakor ne morem povečti a je kak program ali kaj podobnega da jih povečam???
Hvala vam za odgovore in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396688 (53184) | NejcSSD |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13497 (7712) | bizi72 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153666 (36235) | king67 |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39728 (11777) | JanezC |
» | Media box (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14433 (9087) | bikec |