Forum » Šola » Bolonski programi
Bolonski programi
Avby ::
Katero stopnjo imaš sedaj če diplomiraš in končaš prvo stopnjo in katero če končaš drugo stopnjo po bolonjski deklaraciji napram stari klasifikaciji?
V tujini bo stara klasifikacija ali nova pomenila več?
V tujini bo stara klasifikacija ali nova pomenila več?
Avby ::
Lepo prosim, če kdo ve da pove kaj več saj sam vem premalo moram pa se v kratkem določene stvari odločiti!
Že obstaja sploh kvalifikacija bolonjskih stopenj napram starim programom?
Pa ti magistri, kateri so sedaj me zanima, kaj bo z njimi? Saj po novem te postavke več ni! Bodo izviseli? In pa sedanji UNI programi bodo morali delati medstopnjo več? Se pravi med diplomo in doktoratom še magisterij, glede na to da po novem bo po 2 bolonski stopnji le še doktorat? Ki bo pa vrjetno isto vreden, kot stari doktorat?
Že obstaja sploh kvalifikacija bolonjskih stopenj napram starim programom?
Pa ti magistri, kateri so sedaj me zanima, kaj bo z njimi? Saj po novem te postavke več ni! Bodo izviseli? In pa sedanji UNI programi bodo morali delati medstopnjo več? Se pravi med diplomo in doktoratom še magisterij, glede na to da po novem bo po 2 bolonski stopnji le še doktorat? Ki bo pa vrjetno isto vreden, kot stari doktorat?
ERGY ::
In kje si bil celo poletje oz celo solsko leto? Drugace take stvari pisejo na strani od vsakega faxa oz tam ko se vpises lahko tudi vprasas podrobno o tem. npr.: poklices tajnistvo pa prasas >)
Lp
Lp
OChack ::
ja če si VSŠ si 6/2 , če diplomiraš kot UNI si pa 7/1 oziroma magister po novm, bolonski sistem 3+2 je ravno tako (3 leta =6/2, +2leti = 7/1)
Int€l inside, IDIOT Outside
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 39428 (4289) | tomwischner |
» | Žena pravi da VSŠ ni faks (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68821 (60105) | jype |
» | Stopnja izobrazbe !Oddelek: Šola | 16190 (9279) | Phantomeye |
» | Študij fizike v AvstralijiOddelek: Šola | 6290 (5223) | mojca |
» | Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 52746 (45553) | detroit |