Forum » Izdelava spletišč » S katerim orodjem najhitreje do spletne strani ?
S katerim orodjem najhitreje do spletne strani ?
robert512 ::
Torej poznam osnove HTML in podatkovnih baz, spletne strani sem letaaa nazaj pisal se v WordPadu
Sedaj pa bi rad cimhitreje do lepe in uporabne spletne strani, brez neke hude inteligence in hude grafike. V bistvu bi rad sestavil eno lepo stran za racunalnisko trgovino v nastajanju, ki bi vsebovala opise in slikice vseh komponent ter azuren cenik.
S katerim orodjem mi bo to najhitreje uspelo ? Obstajajo ze kaki templati za te zadeve ?
Sedaj pa bi rad cimhitreje do lepe in uporabne spletne strani, brez neke hude inteligence in hude grafike. V bistvu bi rad sestavil eno lepo stran za racunalnisko trgovino v nastajanju, ki bi vsebovala opise in slikice vseh komponent ter azuren cenik.
S katerim orodjem mi bo to najhitreje uspelo ? Obstajajo ze kaki templati za te zadeve ?
snow ::
Ena bolj popularnih opensource e-trgovin: http://www.oscommerce.com/
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
robert512 ::
uh tole je ze cela e-trgovina, jaz bi bolj rabil eno stran z opisi izdelkov in cenami ...
sicer pa bom tudi tole malo stestiral, da vidim kaj se da narest
sicer pa bom tudi tole malo stestiral, da vidim kaj se da narest
Tody ::
Če se boš potrudu je nekje v tem oddelku ne toliko nazaj tekla debata o trgovini za do 50 izdelkov al kako že nekakšen E-katalog...
Drugače pa kar je Gandalf rekel
Drugače pa kar je Gandalf rekel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53494 (20645) | Skarabej |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8143 (5604) | gepard69 |
» | oscommerce v slo (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8364 (7179) | gregy |
» | izgled strani v IE6 in Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5466 (4677) | gregy |
» | Prodaja spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 2765 (2119) | simbad |