Forum » Izdelava spletišč » gostovanje Hostgator
gostovanje Hostgator
Futsal ::
pozdravljeni !!
Zanima me kake imate izkušnje s tem gostovanjem ...? LINKEC
Ima kdo kake težave ....prosim za mnenja ....Sicer sem imel gostovanje na servage.net ..samo so počasni za popizdit....Kar se tiče baz oz vse kar je z bazo povezano je katastrofalno počasno.
Lp
Zanima me kake imate izkušnje s tem gostovanjem ...? LINKEC
Ima kdo kake težave ....prosim za mnenja ....Sicer sem imel gostovanje na servage.net ..samo so počasni za popizdit....Kar se tiče baz oz vse kar je z bazo povezano je katastrofalno počasno.
Lp
Janko in Metka
- spremenil: Futsal ()
Tody ::
Še vedno bodo počasni. Smo mel gostovanje (sicer prek slovenskega gostitelja) na njihovih strežnikih oz v tem planetu (info center).
Ping je bil 150 ms... bazo sicer nismo mel veliko ampak... Oni so vseeno v Ameriki :)
Ping je bil 150 ms... bazo sicer nismo mel veliko ampak... Oni so vseeno v Ameriki :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Futsal ::
Hja ...sicer sem nekaj bral na forumu njihovem da v enem določenem času da so strani zelo počasne...ne vem ...upam da bo ok ...neki sem uzel na test...za enkrat stran dela ...ok ...ne vem pa kako bo ko jih bo še ene 5 gor :D..Sem mislil da jih ima to gostovanje kar nekaj, očitno jih ima malo..Sicer pa kar se cen tiče je pa tako da v sloveniji imajo tako navite cene ..pa še to ..BERi ne vsi ..imajo kao slovenske serverje v resnici so pa nek v PM.....
Janko in Metka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295620 (18912) | hariscorale |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17283 (8203) | next3steps |
» | Zahtevnejše gostovanje, kje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10198 (7282) | Mati |
» | Web hosting ali domači mini server za spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 5682 (4238) | krho |
» | Optimalno gostovanje za joomlo?Oddelek: Izdelava spletišč | 6465 (3997) | jelly |