Forum » Izdelava spletišč » izgled strani v IE6 in Firefox
izgled strani v IE6 in Firefox
msmid ::
Verjetno je mislil http://www.vstopnice.com/shop/, ki pa je še v izdelavi. Mislim pa, da bi se lahko namesto validatorju lahko malo bolj posvetil oblikovanju, vsebini, usabilityju... To ponavadi pritegne več ljudi kot dve ikonici na dnu strani.
Lp
Lp
gregy ::
ja vsekakor je bilo misljeno /shop .. kar je tudi link v zgornjem validatorju .. drugače sem pa odprt za vse komentarje .. ne samo na ikonce
pravzaprav smo kr oreng debato udarl TUKAJ večino predlogov smo upoštevali .. bomo pa še kakšnega tvojega .. če bo le na mestu
pravzaprav smo kr oreng debato udarl TUKAJ večino predlogov smo upoštevali .. bomo pa še kakšnega tvojega .. če bo le na mestu
Tody ::
Površna sta to je problem Gregy je delal na novi strani ki pa še ni uradna zato ni takoj na domeni... Ergo www.vstopnice.com/shop/ Veselo iskanje napak še naprej...
Lombardo ::
Nej navedem primer , da ni use v pravilih
Poskuste pregledat stran www.siol.net kjer najde
kar 161 napak !!!!!
P.S. Starn je pa vidna v IE in firefox enako
Tako da neke drugje tiči zajec ne v pravilih
Poskuste pregledat stran www.siol.net kjer najde
kar 161 napak !!!!!
P.S. Starn je pa vidna v IE in firefox enako
Tako da neke drugje tiči zajec ne v pravilih
Ehmmm............
gregy ::
od večjih strani slovenskih, itak nobena ne gre cez test .. moja gre in sem ponosen .. :) pa ne rabim Izidorja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doctype - kateri HTML doctypeOddelek: Izdelava spletišč | 2302 (1968) | gregy |
» | ocenite stranOddelek: Izdelava spletišč | 2020 (1703) | Sivina |
» | Uporabnost novih strani .. zaželjeno testiranje ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2271 (1701) | gregy |
» | XHTMLOddelek: Izdelava spletišč | 1578 (1227) | darh |
» | HTML 4.01 standard in NS-Mozilla ter težaveOddelek: Izdelava spletišč | 1605 (1139) | Zzzzzzz |