» »

Guild Wars

Guild Wars

kole ::

Lep pozdrav!

Odločil sem se, da bom začel igrati zgoraj omenjeno igro. Me pa zanima, kako je s temi "dodatki". Recimo, bi imel na voljo vseh 10 karakterjev, če bi kupil le Nightfall in Factions? Hvala.

tsatthoggua ::

Ne vse like bi imel če bi kupil (zaenkrat) vse 3 igre - torej Prophecies, Factions in Nightfall.
Če nameravaš igrat PVE potem počakaj še en mesec do izida novega dela Eye of the North, ker so ponavadi prejšnji svetovi bolj kot ne prazni ko izide novejša igra. Za PVP boš prav tako porabil veliko časa, da boš odklenil vse skille - te pa najlažje odklepaš preko PVE, kjer prav tako počasi spoznavaš različne like in načine igranja.
Kasneje - če se boš bolj resno lotil PVP pa dokupiš še kak del in tako povečaš kombinacije likov in skillov.

Evil mind ::

Če boš hotel igrati Eye of the north boš potreboval vsaj en prejšni del in lvl 20 karakterja. Jaz ti priporočam da kupiš Nightfall ker ga največ ljudi igra. Factions je kratek, Prophecies ima še najboljši storyline in najdaljši ampak je kar prazen. Je pa tudi potrebno omenit, da v Nightfallu dobiš heroje, ki so tvoji lastni npcji in jih lahko uporabiš, če ne dobiš party ampak v nekatirih misijah jih boš potreboval ampak le v nightfall. Za PvP je najboljše imeti vse 3 ampak se da preživet tudi samo z enim ali pa dvemi. In še to v prophecies ima samo osnovnih 6 klasov in precej raznoliko okolje (puščava, sneg, džungla, gozd itd.). V factions je okolje nekoliko bolj Kitajsko :) in dobiš še dva klasa (Assassin in Ritualist) je pa tudi nek temn gozd, neko jezero, ki je kot "zaledenelo" in ogromno mesto. Nightfall pa dobiš še dva klasa (Dervish, Paragon) in ozemlje je puščave nekaj zelenja na začetku (low level) pa neka temna puščava. Pa še en link

Zgodovina sprememb…

kihc ::

GW se ti IMO najbolj splača kupiti rabljen account. Zakaj? Ker se je veliko ljudi ki so igrali špila preprosto naveličalo ...
x

bajsibajsi ::

Pred kratkih sem v BigBangu kupil GW Nightfall. Ceprav ne dvomim, da igra ni dobra, mene nekako ni potegnila v globino in sem jo igral le kaksne 3 ure. Ker bi rad igro prodal, me zanima ali lahko spremenim ID, saj ne zelim da bi morebitni kupec uporabljal moj email naslov za GW ID.

Btw, ce je kak interesent iz okol. LJ, ki bi zelel kupiti me naj kontaktira na:
040/649202 ali exsharky@email.si

Lahko tudi menjam za ksno starejso komponento, npr. agp 6600, ata HDD 60GB+...itd..

Imam racun, DVD uporabljen dobesedno samo 1x ob instalaciji, knjigica, ki je prilozena je nedotaknjena...itd..

ps. cena bi bla kakih 10 € nizja od nove

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Halo (serija 2022 - ) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
29632046 (3146) Gregor P
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
67261652 (14682) kr?en
»

Guild Wars (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46635636 (14665) stražar
»

Guild Wars Factions

322515 (1380) stražar
»

Guild Wars Nightfall (strani: 1 2 3 )